Elindult a MAGYAR KIRÁLYI RÁDIÓ

2012.05.20 12:18

 rdi_log

 

(Katt a képre)

Örömmel jelentjük, hogy elindult a Magyar Királyi Hírlap mellett a Magyar Királyi Rádió is, amely pár nemzeti zenekar dalával, és tényfeltáró videóink hanganyagával igyekszik, ezekben a nehézkes időkben is egy kis lelkesedét, és jó néhány hasznos tudnivalót átadni a kedves hallgatónak.

Szerkesztés alatt állnak még a dolgok, maga a szolgáltató is, de folyamatosan igyekszünk szépíteni és javítgatni mind a megjelenést, mind pedig a műsorok változatosságát.

Felajánljuk ezt a rádiót is Jézus Krisztus és Szűz Mária oltalmába. Az Ő akaratuk teljesedjen ki a sorsára és az általa kiváltott hatásokra. ÁMEN!

Hallgasd sok szeretettel ezt a legújabb kezdeményezésünket, amivel szintén szeretnénk egy kis nemzeti és emberi jellegű hatást kiváltani, a ma emberében, a ma magyarságában.

 

Fontos!

-Abban az esetben, ha hibaüzenetet írna ki a lejátszáskor, akkor innét töltsd le az Adobe Flash Player legújabb változatát a Download gombra kattintva és telepítsd fel a gépedre. Újraindítás után, ha minden jól sikerült, akkor megszűnik ez a probléma.

-Ha pedig azt tapasztalnád, hogy betöltődik az oldal és 10 másodpercen belül nem indul el a hang, akkor a probléma az internet gyorsaságával lesz. Ilyenkor azt lehet csinálni, hogy az ember leállít minden töltést, és böngésző működést, elindítja a rádiót és csak aztán folytatja a további netes munkásságát, mikor már szól a zene, vagy a szöveg.

-Ha esetleg zenét, vagy hanganyagot szeretnél változtatni, akkor csak annyit kell tenned, hogy újra betöltöd az oldalt és akkor egy következő témakört kezd el lejátszani véletlenszerűen. Ha nem indulna egyből a hang, akkor is érdemes megpróbálni többször az oldalt betölteni.

Szólj, ha nem sikerülne!

 

A felvilágosító előadások videó változatát itt tudjátok kedvetek szerint átnézni és megnézni:

https://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum

 

Kellemes szórakozást kívánunk a MAGYAR KIRÁLYI RÁDIÓHOZ !

Terjeszd a hírét, ha úgy látod jónak!

Isten Áldjon! :)   

 

(Ha a képre kattintva nem indul el, az alábbi link nyitja meg a rádiót.)

 https://your-elmo.com/u/133710657265/magyar_kir__lyi_r__di__/

 

További infó..
https://embers-eg.webnode.hu/blog/magyar-kiralyi-hirlap-/

 

 

 

Téma: Elindult a MAGYAR KIRÁLYI RÁDIÓ

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása