Emberségből Elégtelen - Nyugati téri macskák

2014.04.01 11:11

Előzmények:

embers-eg.webnode.hu/news/embersegbol-elegtelen/

embers-eg.webnode.hu/news/embersegbol-elegtelen-hiaba-akart-jegyet-venni-a-gyerekkel-korhazba-sieto-kismama-leszallittattak-a-buszrol/

embers-eg.webnode.hu/news/a-macskak-testbeszede-

embers-eg.webnode.hu/news/egy-allatmento-levele-egy-kedves-ismeretlen-ismeroshoz/

 

 

 

Emberségből elégtelen

 

 

Edit gyakran jár a nyugati téri aluljáróban, hetente több napon is, de leginkább péntek-, szombat-, vasárnaponként szembesült a helyzettel, hogy aranyos cicákkal fotózkodhatnak az érdeklődök, 

egy kép ára 500 Ft és ez a Gazdátlan Macskákért Civil Egyesület Adománya lesz.

 

 

"Ezek a mai 03.29.-e képek. Beszélgettem a nőkkel, a macskák aludtak. FELHÁBORÍTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!"

 

 

Mindenki a probléma része, aki ebben résztvesz vagy nem tesz ellene semmit és elmegy mellette. "Csak" a macskákról szól?

Két-három állat kiszolgáltatva az emberi ostobaságnak és nyerészkedésnek. Ráadásul a jótett álarcába bújtatva. És ismét csúf tükre a társadalmunknak, amikor ez megengedhető.

 

A macskák idegen környezetben elszaladnak, és menedéket keresnek. Főleg, ha az olyan forgalmas és nyüzsgő, mint a Nyugati tér... Egészséges macskák esetében. Ennek ismeretében, elég abszurd a kép: "jólelkű állatvédők" adományt gyűjtenek a GMCE macskamentés részére. 500 forint egy fotó.

A macskák "aranyosak és türelmesek", a gyerekek mosolyognak, a szülők mosolyognak, az "állatvédők" mosolyognak és a pénz szépen gyűlik a cicák részére.

 

Nyissuk már ki a szemünket!

 

A macskák drogozva vannak, nyugtatózva, aki ismeri a cicák viselkedését, azonnal látja, hogy valami nincs rendben, nézzük meg a fehér cicát is a táskán.

Másrészt az állatsimogató mindig is egy visszás érzetet kelt az állatbarát emberekben, mert amikor egy állatot többen körbeállnak, az nem biztos hogy jó érzés egy egyébként jámbor állatnak, és egy macska valószinűleg nem is hagyná.

 

 

 

A gyerekek szülei alapból birkák, ha ezt beveszik, és vevők erre. Az "állatvédő" pedig haszonleső, mondhatni kisstílű tolvaj, emberek jóérzésére vagy butaságára számítva kicsalja a pénzt.

Hónapok óta, szinte mindennap. Több tízezrek is összegyűlnek, napi 5000 forintokban lehet gondolkozni, a macskák pedig cserélődnek... Az Egyesület honlapján a befolyt adományok összege igen kevéske és a menüpont feltöltés alatt áll február 24. óta..itt

 

Hol vannak az igazi állatvédők? Miért tehetetlenek?

És hol vannak az egészséges gondolkozású emberek, akik a Nyugati téren százával, ezrével megfordulnak. Miért nincs társadalmi erő és nyomás a visszaélésekkel szemben? Hol vannak az erős férfiak, akik tudják, hogy kell ilyenkor fellépni? Miért csak néhány finom érzésű hölgy mer odaállni és kitenni magukat a veszélynek? Ugyanis Titi Pál, az "egyesület elnöke", igen agresszíven fellép a kérdezősködőkkel szemben...

 

Megoldás: az élősködés felszámolása. Kérem az öteleteket... alább...fórum...írhattok.

 

"Tisztelt Állatvédők ,Állatbarátok és minden állatszerető ember!!! Mai nap 2014.03.29.-én este ujra kint volt két "hölgy" a begyógyszerezett macskákkal a Nyugatiban Budapestenl!!!!!!!!!!!Gyűjt macskaházra,gyógyszerre és örökbe ad macskákat ,amiket alapítványok adnak nekik. A két cica fáradt volt és álmos és pénzért lehet simogatni és fotót készíteni a cicákkal!!!!!!!!!!!!!!! Meddig lehet ezt türni? Ilyenkor hol vannak az ÁLLATVÉDŐK???????????????? Én minden szombaton harcolok velük. Próbáltam elkérni a két cicát, de ezeket pont most nem tudják adni!!!!!!!!!! Adnak névjegykártyát, hogy hova küldjenek nekik pénzt és 1%-ot. Meddig lehet ezt türni, hogy beteg és elkábított állatokból mások hasznot húzzanak??? Hova tart ez az ország????????????????? Kíváncsi leszek ezt hányan osztják meg és hányan tesznek ellene!!!!!!!!!!!!"

 

Képek innen

 

Friss: 2014. 04. 03. - a femina.hu is foglalkozik az üggyel: www.femina.hu/hirhatter/arva_cicak_gmce

 

Téma: Emberségből Elégtelen - Nyugati téri macskák

Dátum: 2014.05.25

Feladó: Csalás Áldozata

Tárgy: Akácfa utca 45.

Egyéb szolgáltatások kapcsán sajnos megismertük a képen látható Hajdu Gabriellát.
Csaló az egész banda, az Akácfa utca 45. szám alatt megtalálhatóak.

Dátum: 2014.06.03

Feladó: Ember's-Ég

Tárgy: Re:Akácfa utca 45.

Köszönjük a hozzászólását!

Dátum: 2014.05.20

Feladó: Ember's-Ég

Tárgy: Megoldva-megáldva az ügy

Köszönjük
a femina.hu-nak
és
a Segítő Angyalok Állat és Természetvédő Egyesületnek.

Dátum: 2014.04.08

Feladó: Mária

Tárgy: Cicák

..Egy biztos, Én ilyet nem tennék a macskáimmal. :(

Dátum: 2014.04.07

Feladó: Roland

Tárgy: Cicák

Sziasztok !

Aktív macska gazdiként , és olyan emberként aki már találkozott velük mondhatom hogy a cicák nincsenek bedogozva :)
a fehér amire hivatkozol pedig egy plüss macskafigura ,nyugodtan kérd el és nézd meg ha van rá lehetőséged

Ha esetleg szeretnéd keresd fel a hölgyeket ismerkedj meg a cicákkal , mindegyik egy egyéniség .

Ha pedig azt hiszed hogy minden macska ijedős , javaslom látogass ki egy macskakiállításra .

Félretájékoztatás helyett pedig , kérlek legközelebb legyél körültekintő és megfontolt , mert az internet sajnos rémhírek terjesztésére is alkalmas !

Dátum: 2014.04.08

Feladó: Ember's-Ég

Tárgy: Re:Cicák

Köszönjük Roland:) Furcsa is volt az a plüss cica. :)

A félretájékoztatás azonban nem igaz.

Más megfigyelők szerint tényleg nincs rend a GMCE házatáján és -szintén macskatartóként - jól ismerem a cicák viselkedését.

Várjuk további véleményeket.

Dátum: 2014.04.08

Feladó: Ember's-Ég

Tárgy: Re:Re:Cicák

A macskák épsége mellett, a cikk, az ügyön túlmutatva, nem szerény társadalom kritika is. Jóérzésű emberek ezt nem hagyhatják. Semmilyen ellentmondást nem lehet elfogadni abban, hogy az állatoknak ez NEM megfelelő élettér vagy szokás! Kétlem, hogy a macska jól érzi magát abban a szituációban. és bár az állatkínzások sokkal brutálisabban nyílvánulhatnak meg, gondatlan állattartás semmilyen formában nem lehet referencia egy állatvédő egyesületnek!

Akik pedig nap, mint nap végignézik tehetetlenül vagy tompa aggyal, vagy esetleg épp ennyire naiívan, szintén a probléma részei - mert mára ilyen tompa és begyepesedett a magyar gondolkozás...

Nem lehet nem lázadni ezzel szemben!

Új hozzászólás hozzáadása