Feljelentés ismeretlen tettesek ellen

2012.11.06 12:00

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-szunyog-ami-nem-szunyog/

 

(Legfőbb ügyész, NBH,ORFK…ANTSZ, Orvosi Kamara)
Információim szerint, 6 millió magyar állampolgárt akarnak beoltani hamarosan egy olyan védőoltással, amelynek hatása minimum bizonytalan, de megalapozott vélemények szerint is előkészítetlen, a klinikai kísérletei elkapkodottak és az emberre mindenképpen veszélyesek. Immunrendszer gyengítését tételezik fel erről az oltásról, miközben katonai technológiát (nanotechnológia) is alkalmaztak – tudomásom szerint-, az elkészítésénél. A sertésinfluenzárol jelenleg azt lehet tudni, hogy emberkéz hozta létre, és erős a gyanú, hogy az is terjeszti, mert nem olyan virulens, mint amilyennek szánták. A legutóbbi, csepeli tömeges fertőzés, feltételezhetően nem volt véletlen. Utána kellene járni, hogy ki terjesztett ott és mit, no meg hogyan? Célja a pánikkeltés és az oltások széleskörű és szükségszerű alkalmazásának köztudatba csempészése volt. A vírus maga nem veszélyes, ezt látni kell, hiszen a megbetegedések száma és a halálozási arány mind ebbe az irányba mutat. Információim szerint a vírust magát és az ellenszert is abból a célból hozták létre bizonyos társaságok, hogy sok millió embert irtsanak ki általa. A nanotechnológia segítségével olyan szervi elváltozásokat, betegségeket is képesek előidézni a terv kiagyalói, amely megmagyarázhatatlan halálesetek sorához, tömeges pusztuláshoz vezet. Az internet elegendő információt szolgáltat ebben a témában, de hazánkra levetítve az oltási arányszámot, és azokat az információkat, miszerint bizonyos izraeliek által befolyásolt nemzetközi körök ugyanilyen arányszámban szeretnék csökkenteni Magyarország őslakosságának a számát; ez elgondolkoztató. Tudom, hogy mindez a járatlan elméknek összeesküvés elméletnek tűnik, de nem az ugyanúgy, mint a magyarországi tömeges zsidóbetelepítés előkészítése és végrehajtása sem, vagy a cigány lakosság szaporításának jelen gyakorlata. Kérem Önöket, hogy állíttassák le az oltással kapcsolatos mindennemű tevékenységet és kezdjenek átfogó vizsgálatot a sertésinfluenza témakörében, az oltóanyag gyártása mögött álló társaságok vonatkozásában nyomozást! Szeretném, ha az derülne ki, hogy aggodalmam alaptalan, de tapasztalatom eddig azt bizonyította, hogy van oka a haraszt zörgésének!

Gyanúra okot adó írások, cikkek egész sora jelent már meg az interneten, s nem kizárt, hogy ezek egy része nem valós információk alapján íródott. Ami viszont bizonyos, és erre egyre több a konkrét bizonyíték, az az említett zsidók és csatlósaik agresszív területszerző és nemzetpusztító politikája. Egyet már megszokhattunk a rendszertől: nem értünk és nem velünk vannak. Több védőoltással kapcsolatban merült már fel gyanú, hogy többet árt, mint használ, és burkolt célja a születésszabályozás, de nyomozásról még nem értesültem egyik ilyen ügyben sem. Tudom, hogy kicsi a mozgásterük, mert az izraeli lobby ott van a cégnél erősen, de azért elvárom, hogy ebben a halaszthatatlan kérdésben az igazságnak utána menjenek. Úgy is most kaptak 600 milliót (legalábbis ígéretet), amit –gondolom-, nem arra akarnak elkölteni, hogy a nemzetközi zsidókat kiszolgálva még többet ártsanak a magyar nemzetnek!

Itt egy cikk a sok közül! Bár kicsit fantasztikusnak tűnik a tartalma, de biztosíthatom róla önöket, hogy csak az alulképzettek számára az.

Helmut Pilhar:
tegnap, 2009. augusztus 27-én tartottam Badenben Bécs mellett egy előadást az Új Medicináról.
Feleségemmel együtt 40-en voltunk. Az azt követő beszélgetés során szóba került a sertésinfluenza, amikor felállt egy hölgy és a következőket mondta el:
Egyik barátnője egy bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt mesélte neki, hogy a Tamiflu injekciókban valóban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, de 12-szeres nagyítással már igencsak. Már egy játékmikroszkóppal megnézhetjük.
A gyógyszergyár alkalmazottainak már elmagyarázták, hogy a nano-részecske a szervezetben a beültetés után úgy működik, mint egy számítógép merevlemeze és ezen minden lehetséges adatot tárolni lehet. Ezáltal a későbbiekben nem lesz szükség személyi igazolványra és hitel- és egyéb kártyákra. Állítólag ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni, ill. az újszülötteket akarják megvédeni. Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülött gyermekét egyszerűen „eldobja”.

A hölgy továbbá elmesélte, hogy ő is az egészségügyben dolgozik. Van egy ügyvédje, aki az ő betege volt és megkérdezte tőle, hogyan lehet majd megszabadulni ettől a chiptől. Azt válaszolta, tud a tervezett chipről, mert ugyebár a társadalom felső rétege természetesen tud erről. Ebben az évben tervezik beoltani az embereket kényszer nélkül, saját akaratukból. Ha csak kevesen jelentkeznek ebben az évben, jövőre kötelező oltásként vezetik majd be. Kivételt képeznek majd bizonyos embercsoportok, mint pld. a rendőrség, kórházi személyzet, politikusok, stb. Ő mint ügyvéd el tudja majd intézni, hogy ne oltsák be, de a lakosság nagyobbik részének nem lesz menekvése az oltás elől.
Ing. Helmut Pilhar
Rizs-szem

Egy, a Baxter gyógyszergyártó cég munkatársának kijelentése alapján a legrosszabb félelmeink válnak valóra. Igazság szerint nem egy nevetséges sertésinfluenzáról van szó, hanem egy általános chipbeültetésről, mely segítségével az egész emberiséget akarják kontroll alá helyezni. Kétféle injekciót gyártanak majd. Az egész szörnyen hangzik, de az egyik hegyében a chip, benne a Tamiflu méreg a széles tömeg számára, a másik üres lesz a kiválasztottak számára.
Álmainkban nem tudtunk volna elképzelni egy ilyen aljas tervet.
Dr. Hamer
GNM – Germanische Neue Medizin - https://www.ujmedicina.hu/

Már 2007-ben figyelmeztetett bennünket bizonyos emberek terveiről. Ezért nagyon legyetek résen és védjétek meg magatokat!

Dr. Geerd Hamer és Helmut Pilhar 2009. augusztus 26-i levele:
Amerikában kötelezővé teszik a sertésinfluenza elleni oltást. Aki ezt megtagadja, 1000 dolláros pénzbírságra és 30 napos elzárásra, vagy akár koncentrációs táborba deportálásra is számíthat.
https://thebirdflupandemic.com/archives/1000-per-day-fine-and-30-days-in-jail-for-refusing-theswine-flu-vaccine-in-massachusetts
Jól hallották, a haláloltást megtagadók állami bűnt követnek el és ezek az emberek nem egy egyszerű börtönbe kerülnek, hanem a már részükre előkészített speciális koncentrációs táborokba, melyekből több százat állítottak fel Amerikában országszerte.
( https://info.kopp-verlag.de/news/amerikanische-konzentrationslager-fertig-und-einsatzbereit.html )
Ezekből a táborokból csak úgy engedik ki őket, ha alávetik magukat az oltásnak, és hagyják beültetni magukba a chipet. Alighogy kikerülnek, a halálchip által szabad prédává válnak. A koncentrációs táborokból kikerült emberek „véletlenül” hullanak majd, mint a legyek.
A világdiktatúrával ellenkező egyéneket a halálchip segítségével egy órán belül ki lehet majd kapcsolni. Az utóbbi 28 éve ezt teszik a kemóval és morfiummal, ezért bojkottálják az Új Medicinát.

Így a Földön 2,5 milliárd embert sikerült már eltenni láb alól. A halálchippel ez természetesen sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nem csak azért, mert feltűnés nélkül – klf. betegséget imitálva (szívinfarktus, szélütés, hőguta) - lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesterséges járványokat tudnak színlelni, ahogy ezt már most tapasztalhattuk: Mexikóban (állítólag!) 3 disznó elpusztult és állítólag egy gyerek meghalt a sertésinfluenzában.
Ebből hazudtak egy világméretű járványt.

Ezt a chip-támadást nyilvánvalóan már évek óta tervezik. Ez a nevetséges sertésinfluenza, mely valójában nem is létezik, tulajdonképpen csak eszköz volt: ebből látszik, milyen szorosan megszervezett propagandamédiájuk működik a világon, bolhából elefántot tudnak csinálni.
Kezdték a hazugságokat az AIDS-szel. Majd következett a BSE. Szeptember 11-e után jött az Antrax-, majd a madárinfluenza-mese. Most a sertésinfluenza hazugság van porondon. Jövőre jön majd az egérinfluenza-mese. Mindez csak egy végkifejletre vár. Majd ha már minden emberbe beültetik a chippet, eljön az abszolút rabszolgatartó uralom ideje, mert úgy mindenkit tetszés szerint manipulálhatnak és meggyilkolhatnak.
Nagy népi tömeggyilkosság veszi kezdetét. Különben mire ez a hatalmas katonai és rendőrségi drákói szigor bevezetésére annak érdekében, hogy egy nevetséges nyári influenza ellen beoltsák az embereket? Ennek nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy ilyen oltás nincs is. Nem lehet ősszel egy nyári influenza ellen oltani! A Tamiflu-val (= kemó) éppen hogy 2-3 hétig lehet csak elnyomni a gyógyulási szakasz tüneteit (lsd. https://www.ujmedicina.hu%29./

Érdemes említést tenni arról is, hogy Amerikában már 100.000 műanyag koporsót gyártottak le és helyeztek készenlétbe.
https://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=39130476

Vajon miért? Módszeresen lefegyverzik az embereket, begyűjtik a fegyvereiket és a harci kutyáikat.
Az igazság ott derül ki, hogy elhallgatják a valódi célt. A Tamiflu-ról szoktak vitatkozni, de soha senki nem nevezi nevén a chip-implantációt. Fölöttébb érdekes, pedig ennek a hatalmas állami intézkedésnek éppen a chip-oltás látszik a legkézenfekvőbbnek.

A Hitachi mikrochipje gond nélkül átfér az injekciós tűn és feltűnés nélkül bejuttatható az emberi szövetbe úgy, hogy előre behelyezik a tű hegyébe. Létezik már a halálchip, melyet a kínaiak évek óta birtokolnak. Miért akkor a nagy hallgatás? Ezt épeszű ember nem értheti meg. Mert óriási ellenállásba ütköznének. Kurdisztánban 2007-ben embereken oltási kísérleteket végeztek. Ezután nyilvánosságra hozták ezzel kapcsolatban a Tamiflu oltóanyagot, stb, de a chipről nem esett szó.
https://www.hitachi.com/New/cnews/030902.html

A Hitachi-chip működik és kombinálni lehet a halálchippel. A Tamiflu káros, mert színtiszta méreg. Nagyon veszélyes lehet a vagoton fázisban (lsd. https://www.ujmedicina.hu/ - megoldás utáni szakasz), a várandósság utolsó 2/3-adában. Biztosak lehetünk abban, hogy gondolkodás nélkül bevetik a halálchipet, mivelhogy a kemóval és morfiummal eddig is 98%-os elhalálozást értek el. Ezzel szemben az Új Medicinával a betegek 98%-a meggyógyulhatott volna. Gátlástalan módon az onkológusok zöme nagyon is jól tudja, hogy az Új Medicina természettudományos szempontból igaz.

Első körben a gyermekeket és a várandós anyákat veszik célba. Őket akarják elsőként bechipelni és a Tamiflu-val beoltani. Többen közülük el fogják veszíteni gyermeküket a várandósság utolsó 2/3 részében, mert a Tamiflu egy színtiszta méreg. Köztudott, hogy a mély vagoton szakaszban egyetlen morfium- vagy Tamiflu injekció halált okoz.
Ha egy ilyen halálchippet hordozunk magunkban, emlékezetünkbe kell vésnünk azt a tényt, hogy bármelyik nap egy akármilyen központból pld. Tel Aviv-ból egyszerűen kikapcsolnak minket.

Védtelenek leszünk és kiszolgáltatottak. Az utólagos jajgatás sem segít majd: Jaj, ha tudtam volna...
Ezért fontos az uralkodó osztály számára, hogy előre senki ne tudjon róla.
És ha majd a rabszolgákba behelyezték a halálchippet, utólag már nyugodtan megtudhatják. Akkor már csak idomított bábuk lesznek. Senki nem mer majd ellentmondani. Ez úgy működik majd, mint a szabadkőműves-páholytestvéreknél. Mindenki tudja, hogy az első ellenkezés után a rangban felette álló páholymester belekeveri a mérget a kávéjába és nem éli meg a következő napot. Az egész világ egy egyetlen koncentrációs tábor lesz, kivéve egy bizonyos hitközösség tagjait.
Milyen naiv is egy olyan követelés, hogy először követeljünk tiszta lapokat a Moszad-tól és forduljunk a CIA-hez. Nem fogják előre felfedni terveiket. Az egér nem hiszi el, hogy jön a macska.

Egy több, mint száz fős cégnél, mely a Tamiflu-chippet gyártja, ill. tölti, elegendő egy vagy két “megbízható” alkalmazott, akik a végén a chippet behelyezik. Így a cég összes alkalmazottja legjobb tudomása szerint állíthatja majd, hogy nem tudtak semmiről. Ezt hívják “végső kontrollnak”.
>>Igencsak furcsa az is, hogy minden egyes Tamiflu-chip-injekciót egy különleges kódszámmal látnak el, melyet aztán majd személyes kódszámként tartanak nyilván. (személyi igazolványszám) Miért lenne szükséges egy nevetséges nyári influenza injekciós tűt bekódolni egyenként és miért lenne szükséges minden oltás mellé egy oltási könyvet adni? És miért nem akarják a chippel ellátott embereket Amerikából többé kiengedni?

A “Római klub” a 70-es évekbeli egyik nyilatkozatában az olvasható, hogy az emberiség fennmaradása érdekében vagy csökkenteni kell a születések számát, vagy pedig emelni az elhalálozási rátát. A Max-Planck-Institut véleménye szerint el kellene érni, hogy a világ lakossága 2 milliárdra csökkenjen. Amerikában létezik az ún. “Amerikai Stonehenge”
( https://www.igeawagu.com/news/corruption/1199237261.html ),
Egy 100 tonnás gránit tömb, melybe azt az üzenetet vésték bele, hogy a világ összlakosságát 500 millióra kellene redukálni ahhoz, hogy elérjenek egy “Ésszerű kor”-ba.
Ha az ún. “túlnépesedést” egyszer pontosabban megvizsgáljuk, megállapíthatjuk, hogy egyedül Texas állam állítólag az összes 6 milliárd embert el tudná látni elegendő élelmiszerrel.
Nem hiszek az ún. “túlnépesedésben”! Már most is több embert intéznek el rákkezeléssel, mint amennyi születik! Attól tartok inkább, hogy ezeknek a globalizációs fanatikusoknak nincs szükségük 6 milliárd dolgozó rabszolgára és ezért akarják az emberiséget 1/10-re lecsökkenteni.
”Kevesebb birkát könnyebb kontrollálni...”
Dr. Ryke Geerd Hamer ……………………………………………………………….
Ing. Helmut Pilhar ………………………………………………………………

És itt egy másik, logikus írás is!

„Akinek nincs televíziója, annak elmondom, hogy van egy műsor, amiben felnőtt emberek mérik össze elsősorban lexikális tudásukat ötödik osztályos gyerekekkel és rendre szégyenletesen alul maradnak, szinte minden témában. Beleértve a matematikát is. Lássuk, Ön okosabb e, mint egy ötödikes? Ma reggel a Kossuth Rádióban hallottam, hogy bár a felnőtteken végzett tesztek eredményei még nem ismertek, elkezdték veszprémi önkéntes
gyerekeken tesztelni a H1N1 vakcinát. Mivel a vakcina le van gyártva, rövidesen beindul a marketing gépezet, ami el fogja adni Önnek, nekem, minden embernek, aki ostobább, mint egy ötödikes. A számtan példa: Amennyiben egy millió fertőzött emberből a sertésinfluenza
megöl 500 embert, hányat fog megölni 10 millióból? A helyes válasz természetesen 5000, és ez a hivatalos WHO által publikált arány a jelenleg ismert H1N1 változat veszélyességét illetően. Ez ugye elméleti szám, de ennyi halálos áldozata lenne egy minden magyar
állampolgárra kiterjedő influenza járványnak. Jegyezzük meg ezt a számot, mert még visszatérünk rá. Mit felejtettünk el 33 év alatt? Talán többen olvastak arról, hogy 1976-ban volt már egy sikertelen sertésinfluenza-oltóanyag kampány, ami több száz ember idegrendszerében okozott helyrehozhatatlan kárt, miközben sokakat megbénított. Az orvosok
még nevet is adtak a tünetnek: Guillain-Barre szindróma. Nem tudom, miért nem a Mérgező-Védőoltás szindróma nevet kapta - talán túl beszédes elnevezés lett volna. Mindenesetre tény, hogy az orvosok nem voltak tisztában az oltóanyag hosszabb távú hatásaival és ez emberek százainak életét tette tönkre. A tagadás mit sem segít a dolgon. Emlékezzünk csak a mutizmus és a csecsemő kori védőoltások kapcsolatára. Azt is évtizedeken át tagadták, mire 2003-ban az Egyesült Államok kormánya elfogadta a higanyt tartalmazó oltások káros hatásairól szóló tanulmányokat, és azóta folyamatosan vonják ki ezeket az oltóanyagokat a használatból. Az emberi szervezetbe bejutó anyagok határértékeit meghatározó amerikai kormányhivatal, az EPA (Környezetvédelmi Ügynökség) 2003-as adatai szerint egy 2 hónapos csecsemő
a megengedett higanydózis 129-szeresét kapta az oltásokkal. Nem csak az amerikai csecsemő, hanem a magyar is, csak az ÁNTSz nem ért rá ezzel foglalkozni, mert a vitaminok betiltásával van elfoglalva. És persze van egy csomó dolog, amit sem az ÁNTSz, sem a gyógyszeripar nem szeretné, ha Ön megtudná: A védőoltás, amit rövidesen rászabadítanak a gyerekeinkre,

Lóhalálában készült el. Állami és ENSz rendeletek biztosították, hogy a gyártás előtt ne kelljen a szokásos teszteket elvégezni a rövid és hosszabb távú mellékhatások tekintetében.
A védőoltás olyan adalékanyagokat tartalmaz, amik azonnal gyulladásos tüneteket okoznak a szervezetünkben. Ezek miatt várhatóak a korábban is nagy arányban jelentkező idegrendszeri elváltozások.

A védőoltás akár meg is növelheti a tényleges influenzával kapcsolatos halálozási arányt amiatt, hogy megváltoztatja (elnyomja) a szervezetünk normális immunválaszát egy igazi vírusra. Nincs semmi statisztikai bizonyíték arra vonatkozólag, hogy bármi előnye származna azoknak, akik beoltatták magukat korábban, más járványok esetén. Ezt nem méri senki. Az orvosok a mai napig nem tudják, ténylegesen mi okozta az
1976-os paralízises megbetegedéseket a védőoltást kapott emberek között, ennek ellenére ismét be akarnak oltani mindenkit. Ha Ön vagy családtagja belehal a védőoltásba, vagy komolyan beteg lesz tőle, a gyártó cég nem felelős ezért. A kormány teljes mértékben átvállalja a felelősséget tőlük és fizeti őket mennyiségi és nem minőségi alapon. A kormányok felelősségét itt most nem minősíteném. A D-vitamin, messze hatékonyabbnak bizonyult minden influenza védőoltásnál, de mindenki jobban jár, ha ezt Ön nem tudja meg.
>>A gyógyszergyártó cégek, akik érdekeltek az oltóanyag gyártásban, milliárdokat tesznek zsebre a következő hónapokban, amit az adóhatóság megemelt adók formájában vesz ki az Ön és az én zsebemből. Amikor itt lesz a járvány és elkezdenek az emberek belehalni a
betegségbe, sokan közülük olyanok lesznek, akik kaptak az oltásból. Az orvosok pedig ezt is meg tudják magyarázni szokásos “gyógyszerlogikájukkal”: a megmentettek száma sokkal
>>nagyobb, mint azoké, akiket elvesztettünk. Persze a megmentettek száma nem ismert, az egy fikció. Mivel a krónikus betegek közül legelőször azokat oltják be, akiknek a legsúlyosabbak a betegségtünetei, nem is lesz nehéz megmagyarázni, hogy amúgy is meghalt volna. Krónikus betegségnek minősülnek az idült légúti betegségek, a krónikus szív- és érrendszeri betegségek és veleszületett vagy szerzett immunhiány. Ha valamire, egy dologra jó lesz a következő hónapok védőoltás kampánya: a hatóságok fel tudják mérni és be tudják azonosítani azt a birka tömeget, amelyiket bármikor, bármilyen veszéllyel megijesztve sorba lehet állítani védőoltásért vagy bármiért, amit el akarnak adni nekik. A későbbi ilyen kampányokat olcsóbbá teheti egy ilyen címlista. Az elmúlt hónapokban millió szám fertőződtek meg emberek a H1N1 vírussal és gyógyultak meg anélkül, hogy bármi kezelést kaptak
volna.

A legtöbben észre sem vették, hogy influenzások voltak, mert a H1N1 fertőzés lefolyása enyhébb a korábban megszokott influenzákhoz képest. Az egészségügyi dolgozók mindössze 30%-a adatná be magának vakcinát, miközben a 70%-uk nem, vagy még gondolkodik. A legtöbben (60%) a várható mellékhatások miatt aggódik. Ez derül
ki 1500 egészségügyben dolgozó angol nővér körében végzett felmérésből.
Számoljunk tovább: Hány embert kell beoltani a vakcinával, hogy megmentsünk EGYETLEN életet a sertésinfluenza következményeitől? Figyelem! Ez a kérdés sosem fog a vezető médiákban elhangzani. Mivel a becsületes válasz nem az, amit az emberek hallani szeretnének…

A válasz mindenesetre elég egyszerű. Amennyiben feltételezzük, hogy a vakcina 100%-ban hatékony (ami azt jelenti, hogy megakadályozza a halált, ami egyébként bekövetkezett volna), egy élet megmentéséhez 2000 embert kell beoltani. Ez az arány számos médiában megjelent, mint ennek az új vírusnak a veszteségi aránya.
Mivel azonban nincs 100%-os hatékonyságú oltóanyag (messze nincs), nézzünk egy hasonló esetet. A szezonális influenza oltóanyagok esetén 1%-os hatékonyságról beszél a tudomány. A halálos esetek 1%-ában hatékony, amire a tudomány lelkesen tapsol, mert “minden egyes élet értékes”. Viszont ha ezt az arányt az új influenza oltóanyaga sem szárnyalja túl, a képletünk úgy alakul, hogy 200000 embert kell beoltani EGYETLEN élet megmentése
érdekében. Ha ezt beszorozzuk egy oltóanyag költségével, azt kapjuk, hogy EGYETLEN élet megmentése a H1N1 vírussal szemben 200-800 millió forintba kerül, attól függően, hogy melyik patikában szerezte be az ember az oltóanyagot. Az oltóanyag gyártói persze optimistábbak nálunk. Szerintük a halálos esetek közel 10%-ában lehet hatékony a védőoltás. Ha nekik lesz igazuk, 10 embert mentett meg a 200000-ből a vakcina, miközben tudja Isten, mennyit öl meg a vakcina maga ebből a 200000-ből. Kinek ennyire értékes 1 élet?
Az egészségügyi politika persze nem a józan ész alapján működik. Az politikai alapon működik. A politikusok pedig aszerint működnek, hogy “csinálni KELL valamit”. A reformok reformját is megreformálják, mert azt várja el tőlük a választó, hogy változtassanak, mert most nem jó. Ezért ők csinálnak valamit, mert az jobb, mint semmit sem csinálni vagy mondani. Mellrák ellenes program rákot okozó sugárzással tesztelve, tanulási nehézségek pszichiátriai tesztelése és kezelése drogokkal, éppen ilyen kényszertevékenységek, amit politikai kényszercselekvések szülnek. 200000 embert beoltani egy teszteletlen oltóanyaggal annak érdekében, hogy megmentsünk egyetlen életet, miközben ennél jóval több fog belehalni az oltásba magába, szintén elgondolkodtató - nem? Ha a józan ész alapján közelítjük meg. Persze politikai és pénzügyi szempontból ez a helyes választás. Ha nem teszünk semmit, nincs pénz és még le is váltanak a következő választásokkor.

Lássuk: az Ön esélye 1:1 arra, hogy egy teszteletlen vakcinával oltják be, miközben 1:200000 az esélye annak, hogy Ön lenne az a szerencsétlen, aki belehal egy sertésinfluenza fertőzésbe. Amennyiben ezt szeretné más megközelítésbe helyezni, ennek több nagyságrenddel kisebb az esélye, mint annak, hogy Önt villámcsapás végzi ki az élete során (1:5000). Forrás: NOAA

Matematikailag kifejezve: abban reménykedni, hogy a védőoltás védi meg a sertésinfluenza okozta haláltól kisebb, mint annak, hogy telitalálata lesz a lottón. És mellesleg a lottózásnak nincsenek várható idegrendszeri károsodást okozó mellékhatásai. A lottóra szokták mondani, hogy az egy adófajta azon emberekre kivetve akik nem tudnak számolni. A védőoltás pedig most egy olyan adónemmé lépett elő, amit azok az emberek fizetnek meg, akik nem értenek az egészséges élethez. Az influenza védőoltás nélkül is túlélhető. Rendszeres kézmosás, napi fél óra mozgás a szabad levegőn, D-vitamin, C-vitamin és cink, szelén és egyéb ásványi-anyagok bőséges mennyiségben, este egy hideg vizes zuhany tökéletes védelmet biztosít. És a mellékhatásai is kellemesek. Például a férfiak potenciája, a nők életkedve egyaránt visszatér tőle. Ez mind nem mondható el a vakcináról.”

Ha kell, akkor tudok még anyagot küldeni, beszerezni. Ismeretlen tettesek ellen teszek tehát feljelentést, de remélem, hogy amivel vádolhatóak, az nem bűnszervezetben elkövetett népirtás előkészítése és végrehajtása. Természetesen, az orvosok jó részének fogalma sincs mindezekről, mert csak az ANTSZ parancsait követi. Kérem hathatós intézkedésüket, vagy legalább annak szorgos látszatkeltését!

Áldás békesség!
 

 

Téma: Feljelentés ismeretlen tettesek ellen

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása