Hajtóvadászat a polgármester lányának támadója után

2013.04.08 17:32

 

 

Szerintetek mi arra a statisztikai véletlen esélye, hogy éppen a Bándy Kata gyilkosság kamutárgyalása idejére egy ilyen fejű gyerek önként elkövessen ilyesmit a Páva tollával. Szerintem a szolgálatok ki akarták nyírni a lányt, de ez jött össze. Pénteket meg pénteken ítélik el? Ugye minden mesét elhiszünk?
A rendőrség napközben közzétette a biztonsági kamerák felvételeit, este a gyanúsított nevét és fotóját is közölték.

 

Közzétette a Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester lányának megtámadásával gyanúsított férfi nevét és fényképét a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este a rendőrség honlapján. A 23 éves Nyerges Zoltán ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A közleményben a megyei rendőrség azt kéri, hogy aki a fényképen látható Nyerges Zoltánt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az hívja a főkapitányság bűnügyi osztályát, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Délután nyilvánosságra hozták a biztonsági kamerák felvételeit

Ezek szerint a támadó egy 20-25 év körüli, 160-165 centiméter magas férfi volt. A gyanú szerint ő volt az, aki Páva Zsolt pécsi polgármester lányát megpróbálta megerőszakolni.

Páva Zsolt lányát péntek hajnalban támadák meg Pécsen, a Kálvária úti alagútnál. A férfi leszólította a 20 éves lányt, majd erőszakoskodni kezdett vele. A lány el tudott menekülni, de súlyos sérüléseket szenvedett, jelenleg is kórházban kezelik.


Forrás: police.hu

A szakállas vagy borostás támadónak kerek arca és barna haja van. A bűncselekmény elkövetésekor farmert, bőrkabátot, narancssárga, cipzáras kapucnis pólót, valamint fehér talpú fekete cipőt viselt.

Páva Zsolt polgármester péntek reggeli közleménye szerint brutális támadás érte Pécs belvárosában húszéves lányát, aki barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd onnan indult haza gyalog. "Bízom abban, hogy a rendőrség mielőbb kézre keríti az elkövetőt azért, hogy más lányával, gyermekével ne fordulhasson elő ugyanez, ne követhessen el újabb bűncselekményeket az illető. A lányom személyes kérését tiszteletben tartva tájékoztatom a média képviselőit, hogy családunk most először és utoljára nyilatkozott ebben a megrázó témában, innentől arra koncentrálunk, hogy minél előbb felépüljön a lányom testben és lélekben is. A polgármester egyúttal arra kért minden újságírót, tanúsítson önmérsékletet, és hagyja, hogy gyermeke a média jelenléte nélkül gyógyulhasson.

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3281&c_start=0