Magyar Nemzetőrség Szent László zászlóalj - Fegyverbe, fegyverbe!

2013.04.02 12:15

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-gorongyok/

 

 

Klaus Pierwoß vezetésével német és osztrák értelmiségiek sokasága szólított fel lázadásra az "Orbán-rezsim" ellen, Európa rothadó gócának nevezve hazánkat. Harcra hív a szélsőbaloldal Magyarország ellen.

Fegyverbe!Szítsatok lázadást!

Igen, igen. Vannak felhívások és cikkek, tiltakozó határozatok és levelek, pódiumviták és dokumentumfilmek Magyarország módszeres fasizálódásáról és ez ellen, de idáig minden akció hiábavalónak bizonyult. A demokratikus polgári társadalom megszokott tiltakozási formáival már nem lehet semmit sem elérni Magyarországon, illetve Magyarország ellen. Az Orbán-kormány zavartalanul jobboldali rezsimmé alakítja át az államot. A politikailag intézményesedett Európa pedig mindezt csak tétlenül nézi. Az értelmiségiek megmagyarázhatatlan okokból hallgatnak.

Akcióik legfeljebb csak a saját lelkiismeretük megnyugtatására szolgálnak. Legfőbb ideje, hogy a kontinens értelmiségijei véget vessenek tétlenségüknek és önfeladásuknak, és közbeavatkozzanak Magyarországon, amely a kontinens rothadó gócává válik.

Fegyverbe, fegyverbe!

Ismerjük jól ezt a hangnemet. Átéltük, megszenvedtük. Ez a hangnem a Kun Bélák, Szamuely Tiborok, Rákosi Mátyások, Kádár Jánosok és Biszku Bélák külföldi hangja. Ez a hang köszön vissza a Tanácsköztársaság plakátjain, a Rákosi-rendszer gyűlölettel teli filmhíradóiból és '68 szélbalos felforgatóinak üvöltéséből. Permanens forradalomban élünk.

Néha bizony lehull a fátyol, néha elgurul a gyógyszer, néha kimondják azt, amit szeretnének. Aztán holnap rájönnek, kontraproduktív, amit tesznek, mert csak az általuk olyannyira gyűlölt nemzeti gondolatot fogják akaratlanul is erősíteni.

Az affektált értelmiségi finomkodás, a meg- és belemagyarázás, az állandósult rettegéssel vegyített fintorgás nem ért semmit, így nyílt támadásba kezdtek. Nem Orbán Viktor, nem a Fidesz, hanem úgy en bloc hazánk ellen. Persze, szándékukkal pontosan ellentétes hatást váltanak ki levelükkel. Orbán Viktor és kampánycsapata már írhatják is köszönőlevelüket Pierwoß úrnak, még több ilyet, légyszi.

Ma Európában, Ausztriában és egy "mértéktartó" napilapban le lehet hozni ezt a szennyet. Egy demokratikus állam, egy elvben egyenrangú, szövetséges állam lakossága által megválasztott kormánya és népe elleni nyílt, őszinte és undorító támadást.

Rothadó kettős mérce

A rothadó góc mögül azonban kiviláglik a permanens szélbalos kettős mérce és igen, ki kell mondani: magyargyűlölet. Mert a magyar "rothadó góc" mögül hiányzik a rothadó Benesi góc, a rothadó temerini góc, és a rothadó, állami szintre emelt román sovinizmus. És ahol kettős mérce van, onnan hiányzik az őszinteség.

Igen, ezt háborús uszításnak hívják. A világ minden "demokratikus" országában büntetik, bizony még Ausztriában és Németországban is. A legnagyobb baj pont itt van: ezt meg lehet tenni, le lehet hozni, címlapon lehet közölni. Mert csak Magyarországról van szó.

Látni kell, nem a rezsicsökkentés, vagy bankadó látszatintézkedései az ok, sokkal inkább az a pár kevéske és erőtlen gesztusocska, amit a Fidesz látványkonyháján nemzeti politizálásnak neveznek. Mert ez is sok, ettől is idegenkedik a velünk élő '68-as szélbalos közösség. Mindenki elképzelheti, micsoda elemi rettegés törne ki egy Jobbik kormány esetén…

A tiltakozás ennek szól, mert ennyit sem tűrnek. Persze Pierwoß úr és csapata nem bajlódott volna nyílt levelet írni egy olyan ország kapcsán, amiről annyit tudnak, hol van Budapest belvárosa és van egy nagy tava. A szorgos kis levélírók forrásai természetesen itthon állomásoznak ideiglenesen, akik bármit megtennének azért, hogy újra a hatalomban ülhessenek. Ehhez pedig a legkevesebb az, hogy az országot lejárassák, félő, fognak ennél cifrább dolgot is csinálni.

Mert nekik mindegy. Úgysem a hazájuk. Legfeljebb majd odébbállnak.

BB

alfahir.hu

 

https://www.mnszentlaszlozaszloalj.info/content/fegyverbe-fegyverbe

 

 

Téma: Magyar Nemzetőrség Szent László zászlóalj - Fegyverbe, fegyverbe!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása