Nicole három órát tartotta a bajbajutott lova fejét képek és video

2014.03.02 09:39

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/demeny-a-kotsog-macera/

https://embers-eg.webnode.hu/news/leragott-poraz/

https://embers-eg.webnode.hu/news/latod-nem-latod-na-latod-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/egy-allatmento-levele-egy-kedves-ismeretlen-ismeroshoz/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hogyan-szabadul-akit-a-komondor-leszorit-/

 

Nicole Graham hihetetlen állatszeretetről tett tanubizonyosságot. A fiatal nő három órán át tartotta lova fejét, hogy a bajba jutott állat bele ne fulladjon a sártengerbe.
Nicole Graham délutáni lovaglásra indult lányával az ausztráliai Melbourne déli részén, ám a séta pillanatok alatt változott rémálommá. Ügetés közben a fiatal asszony azt vette észre, hogy kislánya lovával együtt ingoványos terület felé tart. Ám még mielőtt figyelmeztethette lányát a veszélyre, a gyerek és lova is a sártenger fogságába került.

 

 

Az asszony őket még sikeresen kihúzta a szilárd talajra, azonban saját, Astro lován már nem tudott segíteni. A majd 500 kilós jószág egyre mélyebbre süllyedt a mocsárszerű sárban, miközben a tengervíz folyamatosan emelkedett körülötte. A nő attól tartott, hogy kedvence elpusztul az érkező dagályban. Ekkor Nicole segítségért küldte lányát, ő pedig három szörnyű órán keresztül tartotta lova fejét a sártenger fölött. Szerencsére végre megérkezett a várva várt segítség, és kimentették Astrót.
- Szívszorító volt látni, ahogy a lovam egyre kimerültebben küzd a szabadulásáért, azt hittem elpusztul – mondta sokkos állapotban a hős gazdi, akinek lovát egy speciális mentőalakulat emelte kis a sárból. A videóért és további fotókért
kattints ide. Forrás: Borsonline.hu, Dailymail.co.uk.

 

https://ujsag.allatvilag.net/2012/02/nicole-harom-orat-tartotta-a-bajbajutott-lova-fejet-kepek-es-video/

 

Téma: Nicole három órát tartotta a bajbajutott lova fejét képek és video

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása