Titkos kormányzati dokumentumok felfedve! Az egész oltóanyag ipar egy hatalmas nagy átverés

2013.02.01 15:36

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/oltas-elleni-oltas/

 

 

Lehet bagatelizálni a dolgot, csak nem érdemes.

Érdemes ezzel kapcsolatos fórumokat keresni és elolvasni a facebookos linkeket és hozzászólásokat is.

 

 

vaccine_infantHa van gyermeked, akkor több mint valószínű, már ismered a hivatalos “sorozatos immunizáció rendet”, amely elképesztő számú oltásból áll a születéstől 6 éves korig, hogy aztán csak folytatódjon az éves influenza oltásokkal, vagy éppen a megint kötelező 11 és 14 éves korban megismételt oltásokkal és az egyéb szabadon beadható védőoltásokkal. Azonban a Dr. Lucija Tomljenovic, Ph.D által összegyűjtött legutóbbi vizsgálati eredmények több mint 30 év rejtett kormányzati dokumentumokat fednek fel az oltóanyag iparral kapcsolatban. Ezekből a dokumentumokból pedig egyértelműen kiderül, hogy teljes átverésről, csalásról és semmilyen valós védelmet nem nyújtó méreganyagok testbe való befecskendezéséről beszélünk.

Bár tanulmánya elsősorban a brit egészségügyi rendszer mocskos igazságát fedi fel saját nemzeti oltási programjukkal kapcsolatban, a tanulmány megállapításai a világon mindenütt továbbra is általában érvényesek maradnak az oltási sémák és a célt szolgáló vállalati érdekek esetében. A kormányzati hatóságok, mint kiderült, folyamatosan és szándékosan eltitkolták azon szülők jelzéseit, akik a vakcina ipar veszélyeiről, az oltóanyagok mellékhatásairól szólaltak fel, annak érdekében, hogy fenntartsák a magas oltóanyag használati arányt. Itt csupán az a szomorú. hogy ebben a folyamatban számtalan millió gyermek életét kockázatják a súlyos mellékhatások és halálesetek elkendőzésével.

Dr. Tomljenovic tanulmánya itt olvasható:
https://www.ecomed.org.uk/wp-content/uploads/2011/09/3-tomljenovic.pdf

Az igazság elrejtése, az adatok eltitkolása az oltóanyagok használatának ösztönzése céljából

Dr. Tomljenovic meg tudta szerezni az ú.n. “független szakértői tanácsadó bizottság” magánüléseinek átiratait. Ez a bizottság tesz javaslatokat a kormánynak, illetve az egészségügyi minisztereknek az oltásokkal kapcsolatban. Miután Dr. Tomljenovic teljes részletességgel átvizsgálta ezeket a nyílvánosság elől elrejtett átiratokat, néhány nagyon nyugtalanító felfedezést tett.

“A JCVI (Az immunizálási bizottság) folyamatos erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy életbevágóan fontos adatokat tartson vissza súlyos mellékhatásokkal és az oltásokkal kapcsolatos ellenjavallatokat érintően annak érdekében, hogy mind a szülők és mind az egészségügyi szakemberek szükségesnek tartsák az általános oltási arányt”, oly indokolással érve el ezt, amely nem nyugszik szilárd tudományos bizonyítékokon- magyarázza Dr. Tomljenovic tanulmányának bevezetőjében.

“A brit Egészségügyi Minisztérium tól(DH) és JCVI-tól megszerzett bizonyítékok azt mutatják, hogy a brit egészségügyi hatóságok már 30 éve művelik ezt a bevett gyakorlatot, amelynek egyetlen célja megvédeni a nemzeti oltási programot.”

A JCVI rutinszerűen figyelmen kívül hagyott és aktívan cenzúrázott olyan kedvezőtlen adatokat, amelyek “negatív” fényt vetettek az oltóanyagokra és azok szükségességére, ezzel elérve azt, hogy fenntartsák azt az illúziót, hogy a vakcinák biztonságosak és hatékonyak. Ezen túlmenően, a JCVI rendszeresen hazudott az állami és a kormányzati hatóságoknak az oltóanyagok biztonságáról annak biztosítása érdekében, hogy az emberek továbbra is beoltassák gyermekeiket.

Dr. Tomljenovic teljes tanulmányát itt olvashatod:
https://www.ecomed.org.uk/wp-content/uploads/2011/09/3-tomljenovic.pdf

A JCVI teljes mértékben tudatában volt az MMR vakcina veszélyekről már 1989-ben, de eltitkolta azokat

Tanulmányának 3. oldalán, Dr. Tomljenovic felvázolja azokat az 1981-es bizottsági ülésről olvasott átiratban talált mocskos részleteket, amelyek egyértelműen mutatják a csalásokat, takargatásokat annak érdekében, hogy megvédjék az oltóanyag ipart. Aktívan próbálták eltussolni a súlyos mellékhatásokkal járó kombinált oltóanyagok létjogosultságát. A kanyaró és a szamárköhögés (pertussis) elleni kombinált oltás egyértelműen kapcsolódik súlyos agykárosodás megjelenéséhez az oltást megkapó gyermekek jelentős százalékában.

Különös aggodalomra adó volt az a mód, ahogy a JCVI az MMR ( kanyaró. mumpsz és rubeola) oltással kapcsolatos kedvezőtlen adatokat kezelte. Mintegy 10 évvel ezelőtt Dr. Andrew Wakefield megjelentetett egy tanulmányt a “The Lancet” cimű tudományos szaklapban, amely bemutatta, hogy a JCVI teljesen tisztában volt azzal, hogy egyértelmű összefüggés van az MMR vakcina és az indukált agyhártyagyulladás és agyvelőgyulladás közt. De ahelyett, hogy ezt az információt előterjesztették volna és további biztonsági értékeléseket, újabb tanulmányokat rendeltek volna el az oltóanyaggal kapcsolatban, a JCVI cenzúrázta a leleplező információkat és elrejtette azokat a nyílvánosság elől, nyílvánvalóan hazudva az MMR oltás biztonságosságáról.

Más szóval, a JCVI-ot inkább az MMR oltóanyag jó hírnevének és nem a gyermekek egészségének védelme érdekelte. Dr. Wakefield megállapításai óta eltelt idő csak azt szemlélteti, hogy milyen fájdalmasan hosszú ideig tartó átverésről van szó itt.

Az oltóanyagipar az adatok manipulálását és az egészségbiztonsági tanulmányok adatainak elferdítését sürgette

Ha ez eddig nem hangzik elég rossznak, Dr. Tomljenovic olyan információkat is kiteregetett, amelyek szerint a JCVI régi jó szokása a vakcina vállalatok ösztönzése arra, hogy szándékosan változtassák meg az adatlapokat annak érdekében, hogy a veszélyes és hatástalan vakcinák biztonságos és hatékony fényben jelenjenek meg a nyílvánosság felé. Amikor például az MMR oltóanyagra sorozatosan ellenjavallatok érkeztek be, a JCVI utasította annak gyártóját, hogy módosítsa az adatlapokat “jogi problémák” elkerülése érdekében.

Hasonlóképpen, a JCVI hivatalos politikája az volt, hogy megbízhatatlan vizsgálati eredmények közül mazsolázzon, független, tudományosan megbízható vizsgálatok helyett.

“Az évek során, a JCVI következetesen irreleváns, nem meggyőző, vagy módszertanilag megkérdőjelezhető tanulmányok alapján támogatta az MMR-oltás biztonságosságát”- magyarázza Dr. Tomljenovic. Hozzátette még azt, hogy a JCVI rutinszerűen úgy döntött, hogy hibás epidemiológiai vizsgálatokra hagyatkozik, amelyek “ok-okozati összefüggéseket” csupán “kapcsolatba hozható”-ként tituláltak. Meglehetősen ironikus pontatlanság ez, ami persze érthető annak fényében, ahogyan a létesítmény jellemzően kirostálta azokat a tanulmányokat, amelyek ellentmondtak saját állásfoglalásának.

A leleplező 45-oldalas tanulmány kifejti azt a módszert ahogy kiszámítottan, hidegvérrel becsülik le az oltóanyagokkal kapcsolatos biztonsági aggályokat, ahogyan elérik veszélyes új oltóanyagok bevezetését a gyermekgyógyászatban megtévesztés, széleskörű agymosás és a nyilvánosság tudományos trükkökkel való manipulálásával.

A teljes tanulmány itt található:
https://www.ecomed.org.uk/wp-content/uploads/2011/09/3-tomljenovic.pdf

Hasonló cikkek:

https://naturahirek.hu/megdobbento-olasz-birosagi-eredmenynek-az-mmr-oltoanyag-autizmust-okoz/

 

Források:

 

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

 

https://naturahirek.hu/titkos-kormanyzati-dokumentumok-felfedve-az-egesz-oltas-ipar-egy-hatalmas-nagy-atveres/

 

Téma: Titkos kormányzati dokumentumok felfedve! Az egész oltóanyag ipar egy hatalmas nagy átverés

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása