Tolvajkergetők - a hódmezővásárhelyi eset (amit a média elferdítve tálal)

2014.06.04 20:47

 

Kapcsolódó link..

Tolvajkergetők

 

Kedves egyszerű lelkű Gyerekek! Szájbarágó Szilárd bácsi kénytelen elmagyarázni néhányotoknak, mit láttatok az iménti videón. Azért, mert néhányan már megint olyan buták vagytok, hogy csak úgy süvít.

 

 

 

Először is oszlassuk el néhány önjelölt jogdefiniátor tévképzeteit. Gáz-riasztó pisztoly engedély nélkül vásárolható és tartható. A közterületen való viseléshez kell egy formális engedély. A videó viszont egy magánház kertjében készült, ahol a pisztoly gazdája jogszerűen, a tulajdonos engedélyével, és érvényes bérleti szerződés birtokában tartózkodott. Ezzel szemben a pofán lőtt szegény áldozat erőszakkal hatolt be oda, fenyegetőzött. Többszörösen büntetett, erőszakos bűnözőről van szó, aki korábban embercsempészetért ült, kábítószerrel kereskedik. Az, hogy ez az "ő háza" csak annyiban igaz, hogy pár hónappal korábban veréssel és fenyegetéssel kikergette onnan a jogos tulajdonost. Amennyiben ez valaki szerint tulajdonjog megállapítására alkalmas, ahhoz szívesen elmegyünk tulajdonjogot szerezni az ingatlanában.

Jött aztán egy pár elmebeteg, akik "önbíráskodásról" sipákolnak, és azt hiszik, lovagi tornához kértük fel őket bírónak. Kedves idióta Gyerekek, szó sem volt erről. Az, aki azon rinyál, hogy "túlerőben támadtunk", vagy hogy "ok nélkül ráfogtuk a pisztolyt" szegény bűnözőre, azok menthetetlenül és sajnálatos módon élet- és társadalomképtelenek. A saját egyesületünk által bérelt magánterületre annyian megyünk be, amennyien akarunk. Ha valaki oda erőszakkal behatol, és szakosztályvezetőnk karját megragadva ki akarja onnan őt lökdösni, arra még szép, hogy a szakosztályvezetőnk ráfogja az önvédelmi fegyverét. Ha ezek után megpróbálja kicsavarni a kezéből, miért is "aljasság" meg "cigány tempó" pofán lőni? Egy olyan alakot, aki verőlegényeket küldött egy 55 éves nőre, mert azt beszélni mert a megyei újságnak arról, hogyan kergette ki őt az otthonából? Ejnye, Gyerekek, nektek a társadalomtól elzárva, közrendvédelmi felügyelet mellett kellene élnetek, mert közveszélyesen ostobák vagytok...

Aztán van egy pár önjelölt vizsgálóbíró is, akik szerint a videó "nem támasztja alá a korábban írtakat", mármint hogy Borbás öklöt emelt Tomcatre. Miért, ti látjátok a kezeit a videón? Az egyik kezével megragadta TC karját, a másikkat ökölbe szorította, ütni készült. Ezért fogta rá a pisztolyt. Mi ott voltunk, és mind a tizennyolcan láttuk. Ti meg nem. A továbbiakban az szólaljon meg a kérdésben, akinek írásos meghatalmazása van Borbástól, hogy ő a jogi képviselője.

Ha továbbra sem értetek valamit, kérjük, olvassátok a kommentárokat, már ha tudtok olvasni.

 

 

 

A teljes történet:
https://www.facebook.com/tolvajkergetok/posts/636953233063827

 

Egyes hírek szerint Borbás Zoltán nagy pofával előadta többeknek, hogy mostantól "vadászik" Benyhe Jánosnéra, és "kibelezi" ha meglátja. Ránk állítólag nem is annyira haragszik.

Figyu, Borbás! Nagyon szívesen lemegyünk még egyszer Vásárhelyre, és beleverjük a sudribunkó fejedbe, hogyan is kell beszélned egy hölgyről, aki az anyád lehetne. Aztán visítozhatnak a ribancaid, meg hívogathatod a gizda spanjaidat. Ha egy haja szála is meggörbül, azt is eltörjük benned, amit nem lehet.

A történet még nincs lezárva, és legközelebb nem is ilyen kevesen fogunk menni.

 

Ide kattintva elérhetőek a Facebookon..

 

 

Téma: Tolvajkergetők - a hódmezővásárhelyi eset (amit a média elferdítve tálal)

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása