Agrároldal - 10 dolog, amit nem reklámoz az élelmiszeripar - nem véletlenül

2014.10.05 11:29

 

Kiemelt..

Népgyógyászat - Lenmag
Egy volt, Coca Cola gyárban dolgozó levele, a Cola forralós videó kapcsán




Előzmény..

Tudásfája - Citotoxikus szerekkel tömegesen gyilkolják a tájékozatlan embereket

Talán nem haszontalan..

Szenzációs magyar találmány - Szemétből építőanyag

Központi újság - A dizájnerdrogok csodálatos világa

Kapcsolódó link..

Vasslajosblogja - Paktum az ördöggel

Hungarian Real News - Az ellenőrzött őrület

Füvesember ma

Hasznos holmik - Graviola 10000-szer erősebb mint a kemo

 

Halálközeli élmény- egy kicsit másképp!



Ne dobd a szemétbe!!

Hasznos holmik


 




10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket. A cikk a kép alján folytatódik.



10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket.

 

10 dolog, amit nem reklámoz az élelmiszeripar-nem véletlenül

Nem újdonság, hogy a reklámok megtévesztőek, azt viszont kevesen tudják, hogy mik azok a dolgok, amit eltitkolnak. Most 10 olyan tényt mutatunk nektek, amik elég furcsának tünhetnek, osszátok meg ismerőseitekkel is.

 

Lapozd végig a képeket és tudd meg a 10 megdöbbentő tényt, amit eltitkolnak




10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket.

A görög joghurt gyártása több millió font (mérgező) savós hulladékot termel minden évben és senki sem tudja mi történik a sok savóval.

A “Modern Farmer ‘s fascinating story” lenyűgöző történetéből idézünk. Arról, hogy hogyan kell kezelni a “savó problémát” ezt írják: “Minden három-négy uncia tejből, a Chobani és más cégek, kizárólag egy uncia krémes görög joghurtot tudnak előállítani. A maradék: savó. Ez egy vékony, nyúlós salakanyag, amit nem lehet egyszerűen csak kiönteni a természetbe. Nem csak, hogy illegális lenne, de a bomló savó mérgező a természeti környezet számára, kirabolja az oxigént a patakokból és a folyókból. Szakértők szerint a savó jelenléte minden vízi életközösséget “Holt-tengerré” alakítana át, elpusztítva a vízi életet, méghozzá potenciálisan egész nagy területeken. Csak a sajtsavó, a joghurt tejsavó “rokona”, az elmúlt években több tízezer halat ölt meg Görögországban.

 

10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket.

Sok konzerv leves MSG-vel ízesített, még akkor is, amikor azt állítják róla, hogy nem

Az adalék hús aromát kölcsönöz a leveseknek, amely segít a konzerválás által okozott ízvesztés és sóhiány kiegyensúlyozásában. Az MSG nem feltétlenül rossz, de a leves készítői mégis megkerülik az ízfokozó anyag feltüntetését az összetevők listáján. A cimkére nemes egyszerűséggel csak azt írják, hogy “természetesen előforduló” (mert finomított növényi és élesztő fehérjéket tartalmaz) “élesztő-kivonat” vagy “hidrolizált fehérje”.

 

10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket.

Így keverik össze a mirelit, zöldségből készült vega burger hozzávalóit

Egy hatalmas “talicskában”, lapáttal.

 

10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket.

Narancslé

A “nem koncentrátumból” készült 100 %-os narancslét felmelegítik, kivonják belőlük az oxigént, ennek eredményeképp elveszíti ízét, majd legalább egy évig légtelenített tartályokban tárolják és mielőtt bedobozolnák, visszaoldják beléjük az ízt előre gyártott ízesitőkkel, amik tele vannak kemikáliákkal. Tehát, ha valaha is elgondolkozott már azon, miért olyan finom az íze a narancslének és hogy vajon hogy lehet az, hogy egyöntetően minden doboz vagy palack narancslének ugyanolyan az íze függetlenül a narancsszezontól, hát akkor itt a titok kulcsa.

 

10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket.

A reszelt, csomagolt sajt tele van finomított cellulózzal, ami a sajt összetapadását akadályozza meg.

A cellulóz: növényi sejtfal rostokból áll, ami gyakori, emészthetetlen élelmiszer-adalékanyag. Tőle a fagylalt krémesebb, a salátaöntet sűrűbb lesz. Kalóriák hozzáadása nélkül. És mivel ez természetes eredetű, még a csomagolt élelmiszereken sem tüntetik fel. Fűrészpor! Ki gondolta volna?

 

10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket.

A szalonna készítéshez a sertésdagadót ebben a furcsa autómosó típusú szekrényben “folyékony füsttel” zuhanyozzák le

A hátborzongató színű piros eső, festékeket is tartalmaz, hogy a sertéshúst szebb szalonna színűre fessék.

 

10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket.

A legtöbb kereskedelmi tej több száz tehén tejéből melegítés, homogenizálás, ultrapasztőrözés és újracsomagolás után érkezik a vevők polcára

A tejet hatalmas ipari centrifugákban elemeire választják (zsír-, fehérje-, és más szilárd anyagok, folyadékok). Aztán a részeket különböző arányokban rekombinálják, hogy tökéletesen egységes egész, zsírszegény vagy épp sovány tej legyen a végeredmény.

 

10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket.

A kávétejszín kukorica szirupból és hidrogénezett növényi transz-zsírsavakból áll

Nincs abban semmi tejszin:.)…egy csepp sem.

Az ​​összetevők listája itt olvasható:

Víz

Kukorica szirup szilárd anyag

Részben hidrogénezett szójabab és / VAGY gyapotmagolaj

Kevesebb mint 2% szódium-kazeinát (tejszármazék)

Dikálium- foszfát

Mono-és digliceridjek

Nátrium-alumínium-szilikát

Mesterséges ízesítő Karragén

 

10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket.

A virsli tele van húscafatokkal, zsírral, keményítővel vagy “gabona töltőanyag” keverékével

Gabona töltőanyag = zsemlemorzsa, zabpehely vagy liszt, mert ki nem akarna zabot a virslijébe ?! És ez még nem is említi az ízfokozókat, színezékeket és a hozzáadott tartósítószereket.

 

10 olyan dolgot mutatunk be, amit a gyógyszeripar nem reklámoz, nem is véletlenül. Azonban nem árt, hogyha mindenki tud ezekről a dolgokról, olvassátok el a cikkben a megdöbbentő tényeket.

A levesek konzerválási eljárása annyira roncsoló hatású, hogy a vállalatok óriási sárgarépát termesztenek csak abból a célból, hogy az ne hulljon darabokra a levesben

Egy élelmiszer szakértő az ipari nagyságú és erősségű sárgarépát úgy írja le, hogy azok akkorák mint “a faágak – vagy olyanok, mint egy baseball ütő.”

 

http://www.agraroldal.hu/elelmiszeripar-nem-reklamoz_img-10.html

 

Téma: Agrároldal - 10 dolog, amit nem reklámoz az élelmiszeripar - nem véletlenül

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása