Hungarian Real News - Halmozott mérgezések... (gyermekvédelem, fontos!)

2013.08.03 12:23

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/hungarian-real-news-az-ellenorzott-orulet/

https://embers-eg.webnode.hu/news/amirol-a-gyogyszergyarak-nem-szivesen-beszelnek/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-halott-orvosok-nem-hazudnak/

https://embers-eg.webnode.hu/news/mindennapi-mergeink-1-3/

https://embers-eg.webnode.hu/news/feljelentes-ismeretlen-tettesek-ellen/

https://embers-eg.webnode.hu/news/oltas-elleni-oltas/

https://embers-eg.webnode.hu/news/titkos-kormanyzati-dokumentumok-felfedve-az-egesz-oltoanyag-ipar-egy-hatalmas-nagy-atveres/

https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-project-bill-es-ted-zsenialisan-alcazott-kalandja/

 

 

Halmozott mérgezések... (gyermekvédelem, fontos!)

 

Sajnos megint olyan gyarmati diktatúra népirtási célzatú intézkedései kategóriájába tartozó erőszakról kell beszámolni és figyelmeztetni rá, amely kísértetiesen hasonlít a 2009-es H1N1, 35-50 mg etil-higanyt tartalmazó Fluval-P influenza elleni vakcina (Nyugat-Európában és az USA-ban, már 5 mg miatt kitört botrány) esetében. Akkor Dr. Czeizel Endre és más hitelesnek tartott orvos-professzor biztatása mellett (az ember-kereskedelmi bűncselekményeiről csak később értesültünk Link), valamint "kormány" és ÁNTSZ közreműködésével népszerűsítették. A Fluval-P esetében a TV nyilvánossága mellett "adták be egyes politikusoknak" nevezett bűnözőknek a vakcinát olyan fecskendővel, amelyen a "tűvédő" műanyag hüvelyt le sem vették.

Ennek kapcsán kiemelnék a sok közül egy kétségbeesett volt gyógyszerész hölgyet, aki tanácstalanságában már mindent kipróbált (otthagyta a szakmát is) az oltástól autistává és immunhiányossá vált gyermeke gyógyítási lehetőségeivel kapcsolatban. Az Omninvest (laboratóriumi körülmények mellőzésével egy családi házban, házilagos készítéssel, ismert "politikusok" 98%-os ciprusi offshore részesedése mellett) milliárdokat keresett a "vakcinán", amit a környékező országok egészségügyi szervei sem voltak hajlandó megvásárolni, mert 10-szer annyi etil-higanyt tartalmazott, mint a kint kifogásolt nyugati méreggyártók vakcinája.

Felhívnám arra a figyelmet, hogy az "engedélyezők" és rendőri erőszakot kilátásba helyezők, a kimerítő és alapos tájékoztatást elmulasztók is megkaphatják a "vakcinát", "eltávolított tűvédő" mellett, mert Magyarország lakosságának érintett része a kálium-kloridos és Fluval-P-s népirtási kormány-kísérletek után lehet, hogy oltani fog, csak éppen tűvédő nélkül, és lehet, hogy a fecskendőben csak éltető elemünk, a "levegő" lesz a "gyógyszer". Figyelembe véve a botrányosan nyilvánosságra került izraeli etióp falasha-néger zsidó nők sterilizáló "védőoltási" kényszerének alkalmazását, valamint az összes embertelen és emberiségellenes feltárt népirtási módszereket, amelyeket hazánk lakosságával szemben alkalmaznak a megszállók, jegyezzék meg, ma Magyarország lakossága már akkor sem hisz a gyarmati kormányzatnak és sleppjének, ha kérdez, és minden erővel fellép ellene...

/Tulok/

Letölthető mellékletben az "eljárási kifogás" nyomtatvány: Link

"Tisztelt Olvasó!

Anonimitásomat megszeretném őrizni, addig amíg, csak lehet. Elsősorban gyermekem miatt. Harcomat a gyermekemért és az olyan gyermekekért folytatom, akinek a szülei még csak nem is sejtik mekkora kockázat a "védőoltás", hiszen erről tájékoztatással nem is élnek a szakemberek, sőt nincs is kötelezettségük, erre nézve!
A törvényeikkel ezt a gyógyszer maffiát olyan szinten körül bástyázták, hogy szinte lehetetlen kisajtolni belőlük egy egyszerű tájékoztatást is. Nem veszik figyelembe sem a Magyar, sem az EU-s jogszabályokat, valamint az Emberi jogokat. Azokat, amivel sarcolni és kötelezni lehet, azt igen!
Mivel egyéb más társadalmi munkámból adódóan ismerem a jelenleg regnáló hatalom bíróságát, ami még csak véletlen sem független, teljességgel halott dolognak látom a pereskedést, csak a bírókat és a jogászokat tartjuk el abból a kicsiből is, ami még van !
Nekünk szülőknek kell kiharcolni a jogainkat, amit más EU-s országban teljesen nyilvánvalóan tudnak.
Nem tudom, hogy elérek –e ezzel a közszemlére tétellel bármit is , de szó nélkül nem fogom hagyni ezt a „hentesmunkát”,amikor még csak nem is kötelesek tájékoztatni mi van a vakcinában , annak ellenére, hogy pl. a gyermekem allergiás. A válaszuk erre az egyszerű, majd ellenőrzött körülmények között beadják a kórházban, és ha valami nagy baj van, akkor egyből tudnak, segíteni …
Az én gyerekemen, ne kísérletezzen senki ( ! ) - de másén sem - ha te sem akarod leélni az életedet homokba dugott fejjel, akkor olvasd el a hivatalos válaszokat és a szakanyagot. Összeszedtem orvosi szaklapokból, orvosi könyvekből és rájössz, hogy be vagyunk csapva ezen a téren is, és ha kérdezni mersz, akkor rendőrök vihetik el a gyerekedet kötelező oltásra (Link)!

Ez nem futurisztikus jövő, hanem ez a valóság ma 2013-ban!

A média, a hatalom meghosszabbított keze, ezért nem nyilatkozok senkinek 1 x megtettem a HVG-nek Link és olyan lett amilyen. Nem teszem ki sem magam, sem a családomat bohócnak, de szó nélkül sem hagyhatom ezért választottam az internetet. Ez a véres valóság sajnos, hogy a szakemberek féltik az egzisztenciájukat és szó nélkül csinálják az embertelen beavatkozásokat, ha kell rendőri segítséggel. Az etikai kódexük ezt a legsúlyosabb vétségnek írja le. De mit várjunk tőlük, hiszen az ÁNTSZ-t és az orvosi egyetemeket Rothschild-család alapította, és ma övék a gyógyszeripar. Összeesküvés elmélet ( ? ) csak az a baj, hogy ez annyira igaz, hogy július 11.-én, ha nem viszem a gyereket oltatni, akkor határozatba van foglalva, hogy rendőrök vihetik el, és még ha van erőd, akkor hallgasd meg az első határozatot amikor megkaptam mit mondtam el nektek (jelenleg 76.000 ember hallgatta meg ezt a hanganyagot a többi helyen feltöltött anyagról nem is szólva.

 



 

Akinek van okos gondolata a megoldásra az írjon nekem a bibor07@gmail.com –ra.

Ui.: Tüntetni, nem megyek!"

/Bíbor/



Fogalma sincs a gyógyszer hatásáról tartalmáról, kutatási anyagokkal sincs tisztába , de büntet és szankciónál és rendőrrel fenyeget később határozatban. Én mint szülő akkor honnan fogom megtudni, hogy a gyerekemre milyen hatással lesz rövid vagy hosszútávon vagy van -e valós védelem.

Az egyik szakember a másiktól kér segítséget:

Válasz a "szakértőtől" akitől a segítséget várta a tiszti orvos:
1. oldal:



2. oldal:
 

 

 

https://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=364

 

 

Téma: Hungarian Real News - Halmozott mérgezések... (gyermekvédelem, fontos!)

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása