A hölgyekhez

2012.02.11 20:31

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-holgyekhez/

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/gyerekszaj-2-/

 

Szervusztok Barátaim! A sok súlyos szó és elmélkedés helyett,most a hölgyeknek szeretnék kedvezni,természetesen az urakat sem kihagyva a lehetőségéből.

 

Fénykép: A legszebb napot ma a hölgyeknek!

Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik.
A nő azt akarja, hogy ok nélkül, "miért" nélkül szeressék: nem azért, mert szép vagy jó, vagy kedves, vagy művelt, vagy elmés, hanem azért, mert olyan, amilyen. A nőnek olyan szeretetre van szüksége, amely nem mulandó. A nő – még a legérzékibb nő is – a lelkével szeret igazán.

 

Carrie E.Pierce a hollywoodi legendás sminkestől idézek: "Az álmok városában volt szerencsém együtt dolgozni a világ legszebb nőinek tartott színésznőivel és modelljeivel. Azokkal,akik előtt férfiak ezrei hajtanak térdet és nők sokasága szeretne velük hasonlatossá válni...amikor személyesen találkozhattam velük,legnagyobb megdöbbenésemre legtöbbször nem találtam őket szépnek. Persze a külsejük káprázatos volt,ám az esetek többségében a valóság a lelkükben rejtőzött! Az üresség,a bizonytalanság és az önmarcangolás reszkető,kavargó megtestesülései volt szinte valamennyi dáma. Nem olyan nők voltak,amilyeneknek korábban hittem őket,a média sulykolta belém,hogy ők testesítik meg a szépséget. Betekintésem után jöttem rá,hogy milyen kevés szépség található a szépséges nők között! "

 

-hát igen,valóban igaza van a kiváló szakértőnek, a női szépség belülről fakad. Nincs köze egy popsi mérethez,a szemöldököd ívéhez,vagy-mondjuk ahhoz-,hogy van rajtad néhány plusz kilogramm. Egy lány,egy asszony és egy idős hölgy nekem egyformán szép,hiszen-anyák,testvérek,nagymamák,és lányai vagytok a nagy családomnak. Én szépségeim! Kérlek benneteket,hogy legyetek képesek női létetek valamennyi időszakát örömmel elfogadni és örülni annak,hogy nők,anyák lehettek...ne a tükörnek kívánj megfelelni,hanem magadnak hölgyem! Fedezzétek fel magatokban az "örök nőt" és találjátok meg párotokat,az "igazi" férfit! A hölgyek tiszta szívű hódolójaként: egy talán "igazi" férfi,

 

Feri...

https://mkh.valosag.net/index.php/koezzetevk/igazsag-kutatasa/1145-a-hoelgyekhez

Téma: A hölgyekhez

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása