2038 - kérdések és talányok a regényből

2013.08.05 09:03

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pap-gabor-bankarok-dozsa-gyorgy-koraban/

https://embers-eg.webnode.hu/news/vilagbiztonsag-a-szent-korona-es-a-szakralis-geometria-kapcsolata/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-magyar-tudas-hatalom-tudod-e-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/tudod-e-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/szent-korona-tan/

 

 

..Aki szeretne bővebben olvasni a könyvből kattintson ide..

 

 

 

A tervek szerint december 25-én jelenik meg a 2038 című regény, amely a következő kérdéseket (is) feszegeti:

 

1. Tudta-e, hogy a Szent Korona egyedülálló a világon, és valódi világi hatalommal bír?

2. Tudta-e, hogy az egyetlen, amely mindenképp főszereplője kell, hogy legyen egy koronázásnak. Nélküle nem létezik uralkodói hatalom, sőt, valójában ezt maga gyakorolja, a viselője pedig inkább a végrehajtói szerepet tölti be.

3. Tudta-e, hogy számos király őrült abba bele, és lelte akár halálát, mert jogtalanul viselte a koronát, netán nem volt viselésére méltó?

4. Tudta-e, hogy számos hadászati csoda fűződik a Korona nevéhez? Többek között a tatárok kiűzetése?

5. Tudta-e, hogy 1978-ban az USA-haditengerészete, amikor visszaküldte hazánkba a Szent Koronát, a szállítására szánt dobozra az írta: hogy vigyázat, sugárveszély?

6. Tudta-e, hogy Mátyás király Drakulával harcolt?

7. Tudta-e,  a Szent Korona hatalmával élve egyes királyaink az időutazással, a jövőbe látással is kacérkodtak? Köztük akad olyan is, aki örökre eltűnt, és halálának pontos oka sosem tisztázódott. Talán az is lehet, hogy ma is köztünk él, hisz épp jelenkorunkat választotta időutazásának helyszínéül…

8. Tudta-e, hogy Hitler egyik legfőbb szándéka a II. Világháborúban a Szent Korona megszerzése volt?

9. És tudja-e, hogy 1920 óta jogilag nincs valódi vezetője az országnak, hisz a hatalmat kizárólag a Szent Koronával lehet gyakorolni az ország népe felett, a király pedig e hatalom földi megtestesítője?

10. Tudja-e, hogy 2038-ban, István király halálának ezredik évfordulóján valószínűsíthetően a világ legtöbb számítógépe, elektronikus rendszere összeomlik?

11. Tudta-e, hogy az első magyar királyt (Szent Istvánt) december 24-én, azaz Jézus születésének napján, az utolsót (IV. Károlyt) pedig Jézus keresztre feszítésének napján koronázták meg? Mindebből következik, hogy a Születés, Halál, Feltámadás hármasból már „csak” az utóbbi hiányzik

12. Tudta-e, hogy a Szent Jobb évszázadokon át külföldön volt, és puszta kegytárgyként adták-vették?

13. Tudta-e, hogy Kossuth Lajos a Szent Korona megsemmisítésének gondolatával is kacérkodott?

14. Tudta-e, hogy a Szent Korona fizikai értelemben is egyedülálló alkotás. Egyes felvetések szerint egyfajta naptár, amely a világtörténelem minden fontos dátumát kódolva tartalmazza. E funkciójában pedig rokonságban áll a maják naptárával, az egyiptomi piramisokkal, vagy a Stonehenge-el.

15. Tudta-e, hogy az egyetlen korona a világon, amely többször volt hadifogoly? (És került vissza királyához váltságdíj ellenében?)

16. Tudta-e, hogy kutatók alapos, évtizedes vizsgálódás alapján arra jutottak, hogy a magyar korona amolyan kondenzátor. Felépítése alapján alkalmas arra, hogy valamiféle energiát felvegyen, tároljon, illetve azt átadja viselőjének. Nem fizikai, hanem szakrális szempontból támasztja ezt alá a koronázás szigorú menete, a viselt öltözéken át a beavatottak köre, a ceremoniális szokásokig bezárólag minden.

 

https://kalmart.blog.hu/2013/06/21/2038_kerdesek_es_talanyok_a_regenybol#more5372821

 

 

Téma: 2038 - kérdések és talányok a regényből

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása