Az IMF igazi arca - egy jogszabály esete 1982-ből

2013.04.04 16:38

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-rozsadombi-paktum/

https://embers-eg.webnode.hu/news/mezesmozes-2010-es-levele/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hogyan-is-kezdodott-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/kotelezo-olvasmany-gazdasagi-bergyilkos/

https://embers-eg.webnode.hu/news/rabar-ferenc-az-antall-kormany-penzugyminisztere/

https://embers-eg.webnode.hu/news/adossag-szamlalo-/

 

Részlet a "Túlélni a fejlődést" című dokumentumfilmből.

 

 

 

 

A Gazdasági Bérgyilkos (John Perkins)

Hová tűnnek egy nemzet erőforrásai? Miért privatizálnak országok olyan dolgokat, (elektromos művek, gáz, víz) melyek működtetése egyértelműen gazdaságos lehetne? Miért privatizálják a szociális rendszert (egészségügy, tb, nyugdíj rendszer)?

 

 

IMF - The reality by Andrew Gavin Marshall

 

Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet

 „Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).

A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon.

A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető semmiféle hivatal részére Magyarországon.

A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól hazánkban.
A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon.

A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon."

 

Az IMF már elzálogosított minden állami vagyont ~ Varga István

 Lánchíd rádió vendége Varga István közgazdász ~ 2012.09.11

 

 

Egy volt gazdasági bérgyilkos vallomásai.

 Akinek gyors a szöveg, itt is olvashatja. Tanmese globalizációról, világbirodalomról IMF és Magyarország párhuzammal. Egy volt gazdasági bérgyilkos vallomásai.


"Nekünk, gazdasági bérgyilkosoknak sikerült létrehoznunk a világ első valóban globális birodalmát, és ez lényegében egy titkos birodalom.

Sokféle módszert használunk ehhez, de lényegében először is kiszemelünk egy országot, ahol a vállalataink által megkívánt nyersanyagok találhatóak, például olaj. Elintézünk egy hatalmas kölcsönt annak az országnak a Világbanktól vagy egyik leánybankjától.

A pénz valójában sosem az ország számára megy, hanem a mi vállalatainknak, akik ebből felépítik az infrastruktúra projekteket az országban, amik csak néhány nagyon gazdag embert segítenek, de nem szolgálják az emberek többségének javát, akik túl szegények ahhoz, hogy áramot vegyenek vagy hogy autójuk legyen, hogy használni tudják a sztrádákat és mégis ők maradnak hatalmas adósságban, amit nem tudnak visszafizetni.

Úgyhogy egyszer csak visszamegyünk hozzájuk és azt mondjuk: nem tudjátok fizetni az adósságot, úgyhogy máshogy hajtjuk be, adjátok el az olajatokat nagyon olcsón az olajcégeinknek, szavazzatok velünk a következő fontos ENSZ szavazáson, engedjétek meg, hogy katonai bázist építsünk az országotokban. Valami ilyesmiket kérünk és ha visszautasítanak, akkor akcióba lépnek a sakálok és megbuktatják vagy meggyilkolják ezeket a vezetőket, és ha a sakálok is kudarcot vallanak, ahogy azt Irakban tették, akkor a hadsereget küldjük."

Nem gondolom, hogy a kapitalizmus a hibás, úgy vélem, hogy a kapitalizmus egy fajtája a hibás, amit mi fejlesztettünk ki. Létrehoztuk egy mutáns, vírusos formáját a kapitalizmusnak és ez a mutáns forma, ami úgy gondolom, valójában egy kizsákmányoló formája a kapitalizmusnak, létrehozott egy rendkívül instabil, fenntarthatatlan, igazságtalan és nagyon nagyon veszélyes világot.

Számos terroristával találkoztam, interjút készítettem velük könyvekhez, de sosem találkoztam olyannal, aki terrorista akart volna lenni. Ezek kétségbeesett emberek. Ha meg akarunk szabadulni a terrorizmustól, akkor meg kell szabadulnunk a probléma gyökerétől, a rákfenétől, ami az egész rendszert tönkreteszi.

Úgy gondolom, hogy nagyon fontos megértenünk, hogy nem lehet biztonságban a hazánk, míg meg nem értjük, hogy az egész bolygó a hazánk.

 

retteg_s.jpg

 

 

https://www.jzfoto.eoldal.hu/cikkek/penz--adossag--valsag/az-imf-igazi-arca.html