Egységfront - Mit és minek?

2014.06.05 13:19

 

 

Kiemelt..

Pi Klub - A 'magyar állam' nem jogképes! Feljelentés!

Te döntesz: ilyen, vagy olyan?

Nyílt felszólítás minden banknak és pénzintézetnek!


 

Előzmény..

Egységfront - Alkotmányos Ellenállás 2014: Szervezett Érvénytelen Szavazás

Trollfész - Választás 2014, avagy gondolkodom, melyik kormányt válasszam

A közmédia arculattervezője: Egy forradalom közepén vagyunk


 

Kapcsolódó link..

Egységfront - A Rendvédelmi dolgozók figyelmébe

Egységfront - Az országgyűlési "képviselők" figyelmébe

MIKOR ELKAPSZ 1 KOMMENTET... a honosításról

 

 

Már hetek óta, ha nem hónapok óta gyűjtögetem az erőt magamban és várok valamiféle ihletett állapotra, hogy írjak egy amolyan nagyobb lélegzetvételű jegyzetet a népszuverenitás kérdéséről és úgy általában a szabadság fogalmáról, de mivel a már emlegetett hetekben (talán hónapokban) generálisan hullámvölgyben érzem magamat, attól tartok, hogy ezen jegyzet megszületésére várnotok kell még, ha kell egyáltalán várnotok, arról már nem is beszélve, hogy vártok-e egyáltalán. Komoly kétségeim merültek fel az itteni egész aktivitásom értelmével, eredményével kapcsolatban és ezen az a pár darab like se segít, amivel egyikőtök-másikótok írásaimat jutalmazza, a megosztást is beleértve.

Mert mondjátok meg, kinek írjak és minek? Nektek néhányotoknak, akik már amúgy is (nagyjából) képben vannak és ezáltal mondandóm már nem sok újat nyújt, de ennek ellenére sem tesztek szinte semmit (tisztelet a kivételeknek), vagy azoknak, akik ingadoznak a régi és jólbevált ill. a fel-feltűnő új és némileg rémisztő (avagy csodálatos) világképük között, ekképp szintén nem tesznek semmit vagy azoknak, akik az írásaimat az összeesküvés fiókba dobják (ha olvassák egyáltalán) és természetes, hogy nem tesznek semmit, hogy a helyzet változzék? Hm? Jó kérdés mi? Tisztára 22-es csapdájának tűnik a helyzet és ez jelenlegi "állapotommal" karöltve már-már előrevetíti azt a lehetőséget (micsoda lehetőség!), hogy ha ne is töröljem a fiókomat, de legalábbis erősen korlátozzam az aktivitásomat ezen virtuális térben.

 

 

 

Mert mit és minek?

 

Elegem van már abból, hogy vég nélkül pörögnek le előttem ugyanazok a posztok hetek óta, legfeljebb más és más köntösben. Tele van a hócipőm már a Bilderbergekkel, a Rotschildokkal, a Rockefellerekkel, a szabadkőművesekkel, a fősodrú média parasztvakításaival, a vége nincs világvége elméletekkel, a szintén végenincs galaktikus és/vagy spirituális megváltás elméletekkel, Eckart Tolléval, Osho-val és sorolhatnám estig még kikkel és mikkel, miközben nemhogy egy tapodtat sem mozdulunk előre, hanem egyenesen hátrálunk, miközben már rég a falnál állunk és nincs hová tovább.. Már csak egyetlen egy poszt választ el bennünket a nyilt diktatúra hivatalos és ünnepélyes bejelentésétől és ti (tisztelet a kivételeknek) még mindig itt meresztitek ahelyett, hogy szerveződnétek.

 

SZER-VE-ZŐD-NÉ-TEK.

 

Abszolút elegem van már a sirámaitakból, az ötleteitekből és az okos megmondásaitokból, totálisan elegem.. Senki nem csinál SEMMIT! ZÉRÓ! NULLA! És most ne gyertek nekem az ilyen-olyan fene nagy hozzájárulásaitokkal a társadalom épüléséhez, mert bármit is tesztek (még ha épít is) NEM ELÉG! Itt már régóta masszív ellenállásra lenne szükség nem erre a nevetséges bolhacirkusz titokleleplező posztolgatásra, amit ti műveltek! Nem igaz, hogy nem látjátok át és értitek meg, hogy ezek a tevékenységek már nem osztanak és szoroznak semmit! Akinek egy csöpp agy van még a fejében, az már rég összerakta a képet magának! Mire vártok még?!? Tapsra??? Mert akkor TAPS! Vagy még gyorsan posztoltok kettőt-hármat, hátha majd ezek a posztjaitok fognak lukat ütni Teri néni vagy Béla bá' hamis valóságérzékelésén?!? Az utolsó utáni pillanatban? És akkor majd Teri néni és Béla bá' is lelkesen csatlakozni fog hozzátok, mert nélkülük aztán sehová???  Nyilván most nem azokról beszélek, akik azt a roppant hamis ám egyidejüleg kényelmes nézőpontot választják, hogy jobb semmit sem csinálni és hagyni, hogy a dolgok maguktól összeomoljanak. Ők menthetetlenek.

Legalábbis addig mindenképp, amíg nem náluk folyik a vér.. Én azoknak nyomom ezt a szöveget (valószínüleg tök feleslegesen), akik szerint valamit "tenni kéne".. Nektek.. Akik addig is, amíg azon gondolkodtok, hogy tenni kéne, tovább posztolgattok és már azt sem veszitek észre, hogy már nem a szabadkőművesekről meg a Rotschildokról szólnak a posztjaitok, hanem lassan arról, hogy éppen hol és mikor robbant atombomba, vagy hogy hol kezdték az embereket tömegesen letartóztatni. És ezt még valószínüleg pozitívumként is fogjátok megélni a posztolási szokásaitok tekintetében, mert ugye fő a változatosság... A tegnapi hír már nektek sem érdekes.. nyálcsorgatva és gépiesen nézitek a megmondó csatornák újabb és újabb szuper leleplezéseit, miközben már tudható, hogy a kép csak árnyalódik de nagy meglepetések már nem várhatóak (ill. ha jönnek az ufók, akkor storno) és minden egyes újabb hír csak megerősíti azt, amit már úgy is zsigerből éreztek és tudtok. Modern valóság szappanopera függők vagytok! Gondolkozzatok! Szerintetek azért érkeztetek ide a Föld nevű bolygóra (ateisták ne figyeljenek), hogy posztolgassatok egy virtuális felületen virtuális embereknek? Ez lenne a NAGY életfeladatottok? Most komolyan? Mert ez viccnek olyan szinten lenne rossz, hogy nem csodálkoznék rajta, ha büntetésből újabb 1000 vagy 100.000 évnyi életet kapnátok, feltéve, hogy ilyen világban élni büntetés. Én legalábbis annak fognám fel ha nyomorom lenne és nem csinálnék semmit csak siránkoznék naphosszat. És lehet azt gondolni (mi több hozzászólni), hogy de nagy a pofám, meg hű de okosnak képzelem magam, a lényegen nem fog változtatni, csak további értékes időt vesztegettek el a már így is vészesen kevésből. Mert annyi "hit" még van bennem, hogy "tudjam" sosem késő, de minek várni addig amíg a cérna szakad?!? Forradalmasdit vagy netalán polgárháborúsdit akartok játszani? Mert az majd aztán jól megold mindent? Megőrűltetek? 

 

 

Na jó. Megállok, mert ha tovább folytatom visszavonhatatlanul elgurul a gyógyszerem és a jegyzet további része teljességgel fogyaszthatatlan lesz. Ehelyett nagyképűnek tűnő és meglepő javaslatot teszek.

 

MEG-OL-DÁ-SI javaslatot. 

 

Ebben az atomjaira szakított országban (legalábbis addig, amíg ide nem érnek a galaktikus föderáció űrhajói és be nem vezetnek minket nemhogy a globális, de egyenesen az univerzális békés együttélés rejtelmeibe) csak egy esetben lesz tartós béke. Ha összefogunk végre, mint nemzet. Ha VÉGLEG félrerakjuk gyűlöletünket és az ekképp felszabaduló energiáinkkal mindenki összefog mindenkivel egy célért. Mi lehet ez a cél? 

 

Véleményem és meggyőződésem szerint:

 

HA MI ÍRJUK A SZABÁLYOKAT.

 

Ki az a mi?

 

A NÉP.

 

(itt és most ill. a jövőben sem kívánok foglalkozni azzal a szánalmas és roncs hozzáállással, ami a szavak és jelentésük ezerfelé való cincálását eredményezi és az általános széthúzásnak a táptalaja. Mindenkinek kutya kötelessége képeznie magát!)

 

a Szabadságért Alapítvány által kiadott "Szabadság? Harc! Az Orbán-kormány első két évének értékelése" című jelentés Politika- hatalmi szerkezet fejezetének utolsó mondatai:

 

"Elvileg szó lehet arról, hogy a választópolgárok népszavazáson nyilvánítják ki az Alaptörvény hatályon kívül helyezését, de akkor le kellene térni a legalitás útjáról, mert az ilyen népszavazás ütközik az Alaptörvény S) cikk (2) bekezdésébe, illetőleg a 8. cikk (3) bekezdésébe, amelyek az Alaptörvény elfogadását és módosítását az Országgyűlés hatáskörébe sorolják, illetve megtiltják ebben a tárgykörben az Alaptörvény módosítását. A legalitás elvének félretolása valamilyen jogilag nehezebben kezelhető népfelség, vagy népszuverenitás elve alapján igen súlyos következményekkel járna, mert az Alaptörvényt védelmező politikai erők és a Fidesz elkötelezett hívei feltehetően komoly válaszlépésekre szánnák el magukat."

 

Namármost. Az alaptörvény érvénytelen. Tehát a legalitás kérdése fel sem merül. Illetve az alaptörvény érvénytelenségével kapcsolatban egyetlen egy(!) cáfolat sem! Lépjünk tovább..

 

 "jogilag nehezebben kezelhető népfelség, vagy népszuverenitás elve"

 

Mit jelent az, hogy jogilag nehezebben kezelhető?!?!? Éééés???? Azért mert valami (amennyiben) nehezebben "kezelhető" már ne is próbáljunk operálni vele??? Tény, hogy nem hemzsegnek a példák a népfelségre körülöttünk a gyakorlatban (de azért akad). Mert elvileg már kismilliószor leírták mindenhol a "fejlett" nyugaton az elmúlt 1-2 száz évben, hogy létezik ez az "elv". hovatovább a Magyar Köztársaság (nem összekeverendő a jelenlegi fasizálódó Magyarországgal) Alkotmánya is következetesen hivatkozik rá.

 

"A Magyar Köztársaságban MINDEN HATALOM A NÉPÉ, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, VALAMINT KÖZVETLENÜL GYAKOROLJA."

 

„.. igen súlyos következményekkel járna, mert az Alaptörvényt védelmező politikai erők és a Fidesz elkötelezett hívei feltehetően komoly válaszlépésekre szánnák el magukat."

 

Tehát bármit csinálhatunk, BÁRMIT, csak a népfelségre ne hivatkozzunk, az egyetlen egy dologra, amire van értelme hivatkozni (sőt, jogunk is!), mert egyrészt az "jogilag nehezen kezelhető", másrészt meg "súlyos következményekkel járna"?!?!?!?!?!?  

 

Hát lehetnek már ennél súlyosabbak a következmények?!?!? Miről beszél ez az elmeháborodott, aki ezt írta??? Van egy csonka ország, aminek az iparát, mezőgazdaságát és a társadalmát is annyira módszeresen és előre megfontolt szándékkal szét...ták az elmúlt 22 évben, hogy ahhoz képest a kommunisták pusztítása is kismiska.. sőt! Magyarországnak 22 év sem kellett ahhoz, hogy a 2. világháború után talpraálljon, mind gazdaságilag, mind iparilag miközben 300 millió dollár hadisarcot is meg kellett fizetnünk! Akkor nem ellentmondásos az, hogy mindezt az elmúlt 22 évben, BÉKEIDŐBEN és kölcsönökkel is alul tudtuk múlni?!? Miközben a nyakkendős politikus maffia páncélozott kocsikban viteti magát ide-oda és alaptörvényt ír magának, amiben a népet megfosztja minden (MIN-DEN) jogától és hatalmától???

 

Ezen az országon már CSAK A NÉPFELSÉG ELVE SEGÍT(HET)!

 

Az összes pártot és politikust módszeresen el kell számoltatni a nemzeti vagyon tekintetében és utána örökre eltiltani őket a közélettől! 

 

A NÉPNEK kell megalkotnia nem Magyarország, hanem a MAGYAR NÉP ALKOTMÁNYÁT!

 

És addig, amíg a "nép" ráébred önnön létezésére, elég MINDÖSSZE 100 ezer ember a Kossuth-térre és két alkotmányjogász (aki visszacsatolja a gerincét) és csak annyit mond, ha kérdezik, mire ez az ácsingózás, hogy:"Az alaptörvény érvénytelen és jogilag semmis, a népé a hatalom tulajdona és ezzel a hatalmával élve, a nép önöket a további hatalom birtoklásból kizárja és alkotmányozásba kezd"

 

PONT

 

https://www.facebook.com/notes/259854364114421/

 

Téma: Egységfront - Mit és minek?

Dátum: 2014.06.21

Feladó: Kazi Ferenc

Tárgy: Mit és minek?


A tapasztalat mentalitás? Mikor a hétköznapi tettek,
minősítik egy személy helyét egy adott társadalomban.
Vannak kommentál huszárok, akik inkább elfoglalják az
értelmes dolgokat, gondolatokat, mely képes lenne az embert
normális gondolkodáshoz segíteni, hozzá járulni.
Az egység, önszerveződés? Mindenkinek megvan a helye a
világban. Lásd vezetők, segítők, harcosok?
Nem minden ember vezető, harcos, segítő egyszerre.
Amennyiben az ember, nem tudja hol a helye, akkor képes
nemképes tenni.
Lehetek klubtag, bárhol. DE! Addig míg nem vagyok képes,
megtalálni és őszhangba hozni egy közös egységet, miről
beszélünk? Lehet hazafiaskodni, de ne felejtse el senki!
Valakinek, vagy valaminek a szellemiségét nem képes
képviselni, ott leledzik a probléma. Mikor egy adott kritika,
vagy vélemény, nem párosul indokkal, és itt jön a mert!
Amennyiben véleményem van, a vélemény kevés, megkel
indokolni hogy miért más a véleményem! Ebben látom a
magyar problémát!




Új hozzászólás hozzáadása