Nyílt felszólítás minden banknak és pénzintézetnek!

2013.04.07 19:36

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-kasler-ugy-reszletei-1-emlekezeto-feljelentes-hagaba-szigoruan-terjeszteni-magyar-angol-verzio-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/az-erste-bank-elismerte-hogy-semmisek-a-szerzodesei-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/feljelentes-ismeretlen-tettesek-ellen/

https://embers-eg.webnode.hu/news/europa-sziveben-/

.

 

 

 

Nyílt felszólítás minden banknak és pénzintézetnek, hogy hagyjanak fel mindenféle bűncselekménnyel és álljanak el azok folytatásától!

 

kepfeltoltes.hu/130407/602704_10151556335775921_2125425360_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Közzétesszük magyar nyelven és országunkra vonatkozóan azt a nemzetközi levelet, melyben minden bank és pénzügyi intézmény fel lett szólítva illegális és ártalmas tevékenységének beszüntetésére, és a jogi eljárások megkezdésére annak érdekében, hogy az emberek tulajdonában lévő ingatlanok és lakások illegális kisajátítása befejeződjön. Minden ilyen intézmény törvényesen végleg ki lett zárva, tevékenységük 2013 április 1-től meg lett szüntetve. A továbbiakban az ilyen törvénysértő tettekért azok viselik a teljes büntetjogi felelősséget személyesen, akik utasítást adnak illetve elkövetik ezeket a bűncselekményeket. Továbbá nem bújhatnak a vállalataik mögé, mert azok már hivatalosan nem léteznek.

 

Dokumentum, Magyar: https://issuu.com/...zabad-nepe

https://www.scribd...SURE-FLYER

További nyelveken és országokra vonatkozóan a következő oldalról tölthető le a levél: https://americanka...nkers.html

Dokumentumok:

https://oppt-in.com/

https://www.people...t1776.org/

https://www.scribd...on-Rev-3-5

Facebook: https://www.faceb...ublicTrustMindenki tegyen belátása szerint, és töltse le, majd ossza meg másokkal is a dokumentumot, küldje el bankvezetőknek, politikusoknak, hivatalos személyeknek, hogy tisztában legyenek azzal, hogy mi is tudjuk, mi történik.

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3300#comments