Hatodik Napon - FEKETESÉG LEGYŐZÉSE

2014.02.05 10:25

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-sotet-lo-es-az-okkult/

https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-maja-omen/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-17jc-ki-lep-o-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-kapun-at-jc-vel-1-6-/

embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-oz-a-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-keszules-a-szent-tuzre/

https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-maradj-a-fenyben/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hajnalhasadas-sugarzas-es-hazateres/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hajnalhasadas-vilagok-harca/

https://embers-eg.webnode.hu/blog/hatodik-napon/

 

https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/fejlec/fejleckep.jpg

https://hatodiknapon.hupont.hu/111/fooldal


 

 

2013. júli. 03-án volt a premierje a MAGÁNYOS LOVAS filmnek, melyet korábban a nigredo-val kapcsolatban mutattam be a STOKER ÉS ALICE ŰR-EGE cikkben.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kicsi/karib_tenger_2_-_maganyos_lovas.jpg?46889081
 
A fehér lovat a filmben az indiánok Szellemlónak hívják, ami átvisz a túloldalra. A ló szerint a Magányos lovas Szellemharcos, aki járt a túlvilágon, de visszajött.
A fehér kalapos lovast a fehér ló jelöli ki visszatérésre.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/maganyos_lovas_kepek.jpg?30913868
 
A MAGÁNYOS LOVAS 33-as évben, vagyis 1933-ban indul San Franciscóban a Golden Gate (Aranykapu) hídnál, ahol egy vörös lufi óriáskerékről (szerencsekerék) való elengedését mutatták be.
A kerék előtt elsétál a kis fekete maszkos gyermek, aki betér a kiállításra, ahol a megvénült Johnny Deppet láthattuk Tonto szerepben.
Tonto a kis maszkos popcornját, melyen egy vörös elefántot láthattunk (Jupiter/Ganesha), elcseréli egy kisegérre.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/maganyos_lovas_kepek_1.jpg?95964970
 
Miután Tonto elmondja a kis gyermeknek, hogy a maszkot sose vegye le (több filmben megjelenik), visszaugrik az idő 64 évvel 1869-be, vagyis a film premierjétől 144 évre.
Johnny Depp épp a film premierje előtti hetekben nyilatkozta, hogy a bal szemére szinte teljesen megvakult. Hórusz, kinek száma a 64, Szét-el vívott csatája közben vesztette el bal szemét, így a filmben szereplőkkel nyilvánvaló Johnny Depp feltámadó Hórusz játéka.
Mivel itt a sírból kikelés jelenik meg, behelyezem, hogy a sopronbánfalvi régi temetőben, a Pálos kolostor erdejénél ANTON SUMMER sírja is épp 1869-es, melyről már többször is írtam, mint pl. a RÓMAI PÉTER, VAGYIS FERENC PÁPA cikk alján.
 
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/anton_summer_sirja_-_sopronbanfalva.jpg?73487366
 
1869-ben a film a vasút építésével indul, és egy vonaton jelenik meg a későbbi Magányos lovas és Tonto. A vonaton van egy Jesus és Betlehemi láncnak nevezi a lovas a rabláncot. A lovasnál hallhatjuk, hogy betérünk az oroszlán barlangjába. Ha az égre tettek utalást a filmkészítők, akkor itt megjelenhet a Nap és az Oroszlán csillagkép.
A Nap július 23. és augusztus 23. között halad át az ekliptika Oroszlán szakaszán, azonban csak augusztus 11. és szeptember 16.  között tartózkodik az Oroszlán csillagképben.
Vagyis augusztus 11-től, amikor pl. a PACIFIC RIM/TŰZGYŰRŰ film is indul ( TŰZGYŰRŰ ÉS PORTÁL-1 ).
A MAGÁNYOS LOVAS-t július 03-án mutatták be, amikor a Szíriuszról elnevezett KUTYA-NAPOK indulnak, egészen augusztus 11-ig bezáróan.
Voltaképp Johnny Depp filmbeli neve, a Tonto is érdekes egy név, hiszen egy “n” betű betoldásával alakult a TOTO-ból Tontóvá. Toto pedig a kutya az Ózban Dorothy mellett a sárga úton.
Kiemeltem a filmből a természet rendjének felborulását, ugyanis Johnny Depp ezt háromszor is elismétli, gondolom nem véletlenül.
Miután bemennek RED/VÖRÖS-höz, akit a bankárcsaládból származó Helena Bonham Carter alakított, Johnny Depp madárkalitkába zárja magát, mert fél a macskától. Tulajdonképp az oroszlán is macskaféle, de itt egy fehér kiscicáról van szó. A macska a kapu őre, a fehér pedig a tisztaságé, Johnny Depp/Tontóról pedig épp a kupiban Rednél, a paráználkodás helyén derül ki, hogy bizony ismerős, vagyis betér néha egy kis időtöltésre.
Másodszor akkor billen ki a természet egyensúlya Tontónál, mikor a fehér lóról kiderül, hogy iszákos. Éppen ez előtt hallhatjuk az ÍTÉLET NAPJA ELJÖVETELÉT, utána pedig a folyók vörössé válását, persze a filmkészítők csak véletlenül vagdossák össze ezeket a szólásokat.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/maganyos_lovas_kepek_2.jpg?26444075
 
Helena Bonham Carter élete párja egyébként Tim Burton, aki Johnny Deppel készítette az ALICE CSODAORSZÁGBAN-t, a HALOTT MENYASSZONY-t, stb-t, legutóbb 2012-ben pedig a kutyás FRANKENWEENIE-ben mutatott be feltámadást, nekidöntötte az óriásteknőst (világ) az óriáskeréknek és lángba borította a szélmalom 4 keresztet formázó lapátját.
A R.I.P felirat ugyanúgy megjelenik a FRANKENWEENIE-ben, mint Anton Summer sírján, vagy épp a 2013. júliusi R.I.P.D.-nél, ugyanis NYUGODJÉK BÉKÉBEN a jelentése. És mindegyik a visszatérés üzenetét hordozza.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/frankenweenie_kepek.jpg?88146992
 
A MAGÁNYOS LOVAS-ban a természet egyensúlyának kibillenését akkor hallhatjuk harmadszor, mikor az óránál előmásznak a skorpiók, melyek rámásznak a nyakig földbe temetett Tontóra és a lovasra. Az órán egy mozdony látható, a film végén pedig bemutatják vele a 109-et, a Meru-hegyet. A skorpiót pedig megeszi a nyúl a film végén.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/maganyos_lovas_kepek_3.jpg?13010636
 
A Nyúl csillagkép (Lepus) az Orion alatt és a Szíriusz előtt helyezkedik el, a kínai zodiákusban a Nyúl pedig a Halaknak felel meg.
A Skorpió csillagkép pedig a galaxis szívénél található, amelyre rányilaz a fehér lovas Nyilas, ahogyan a skorpiókat is a fehér ló nyalja le és eszi meg a lovasról.
 
https://4.bp.blogspot.com/-QBQ0XgIm_vA/UdGv499mFvI/AAAAAAAAbNs/5fL_xCFxUlk/s400/lepus+dog+orion.jpghttps://2.bp.blogspot.com/-jm0B8Gp32qI/UdHbhfdndHI/AAAAAAAAbRU/DnBMTFlIOX8/s320/orion+as+a+cup.jpg
 
A filmben, melyben a föld alá temetés, a feketeség, a halál és az abból való feltámadás jelenik meg, bemennek egy ezüstbányába (ezüst a Hold féme), ahol bemutatásra kerül egy spirál.
Az első ember lámpájának fénye kialszik Tonto segítségével, miután még két személy (egyik Ray/Sugár) bemegy a sötét barlangba/bányába, ahol megjelenik az odaát is járó lovas, Tontó és szó szerint a fekete madár, mint a nigredónál. A film végén a ló neve viszont Silver, azaz Ezüst lett.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/maganyos_lovas_kepek_4.jpg?47748189
 
Elérkeznek szereplőink a Jupiter vonat eseményéhez, ahol a Jupitert Tom Wilkinson vezeti, akit Tom Cruise oldalán láthattunk a Valkűrben.
A mitológiában a valkűrök feladata az volt, hogy kiválasszák a csatában elesettek közül a leghősiesebbeket, és a Valhallába vigyék őket, hogy einherjarok legyenek belőlük. Az einherjarokra Odinnak volt szüksége, hogy az oldalán küzdjenek a világvégén (Ragnarök) elkövetkező előre megjósolt csatában.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Valk%C5%B1r
Tom Cruise a MISSION IMPOSSIBLE: FANTOM PROTOKOLL-ban volt Jupiter, melyben megfújták a kürtöt is.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/maganyos_lovas_kepek_5.jpg?85945655
 
Nos Tom Wilkinson lekapcsolja a Jupiter mozdony szerelvényeit, amikor Tonto hátranéz és meglát egy 33 fokos létrát.
Tonto ekkor a másik szerelvényen van, amely ezüstöt szállított, de a Hold fémét ekkor már lekapcsolták a hátramenetes vonat szerelvényeiről.
Nos Tonto mászik a 33-as létrán az ég felé, a Jupiter mozdony szerelvényein ekkor pedig látható Butch és a lovas.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/maganyos_lovas_kepek_6.jpg?83607712
 
Butch Cavendish szerepében egyébként William Fichtner látható, aki a MAGÁNYOS LOVAS premierje után 1 hónappal az ELÍZIUM-ban látható JC szerepben. A két film közti kapcsolat nyilvánvaló.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/maganyos_lovas_kepek_7_-_william_fichtner.jpg?38096183
 
Az Elíziumban William Fichtner voltaképp Jodie Foster mellett látható, akivel közös filmjük az 1997-es CONTACT/KAPCSOLAT volt, melyben Jodie csillagkapun lépett át, mely a PARADICSOM KAPUJÁBAN1-ben szerepelt. Őszintén szólva a cikk írásakor még nem sejtettem, hogy következő közös filmjük ELÍZIUM/PARADICSOM lesz. A KAPCSOLAT másik szereplője és az aug. 11-én induló PACIFIC RIM közti kapcsolatot pedig a TŰZGYŰRŰ ÉS PORTÁL-1 és a TŰZGYŰRŰ ÉS PORTÁL-2-be helyeztem William Fichtner másik filmjével.
Visszatérve a MAGÁNYOS LOVAS filmre, Tonto felfelé mászik a 33-as létrán, amellyel végül hidat hoz létre a Jupiter lekapcsolt szerelvényeivel. Amint átlép, egy fenyő lerombolja a hidat.
Ami mindenképpen lényeges, hogy Tonto 64 év múlva zajló visszaemlékezésének jelenetét úgy zárják, hogy Tonto felkapja az utazóbőröndjét, a halott madár lekerül a fejről, mivel az már feltámadt, Tonto pedig kámforrá válik, mikor elrepül a madár. Tonto a madár csőrébe korábban a vörös elefántos popcornt tömögette.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/maganyos_lovas_kepek_8.jpg?92377619
 
Tulajdonképpen Jim Carrey és a többiek is ezt a létrás, kundalínis, DNS-es, 33-as, 23-as játékot mutatják be, amely pl. a FELEDÉS VAGY ÉBREDÉS alján is szerepelt.
Jim Carrey a Holdra mászott a létrán, Tonto pedig a korábban ezüstöt szállító vonaton állított létrát, amely vonatot ő rabolta el. Mikor létrát mászik már nincs a szerelvényhez kapcsolva a Hold féme.
Mikor Tonto, vagyis Johnny Depp átlép a Jupiter lekacsolt szerelvényeire, a lovas lekapcsolja a 23-as vagont. Ekkor Tonto átugrik a korábban lekapcsolt ezüstöt tartalmazó vagonokra, amely aztán nekiütközik a 23-as vagonnak, amely így keresztbe fordul. Láthatóan a jelenetek nem véletlenül vannak így megszerkesztve.
William Fichtner pedig a 23-ason annyit közöl, hogy a vonat a pokolba megy.
Nos, ha a nigredót kell megjárni, akkor az alvilágba le kell szállni. Jézus meghalt a kereszten, három nap múlva pediglen feltámadott. Pálosaink meghaltak, aztán romolhatatlan testtel várják a feltámadást (részben már feltámadtak rózsaillatú testtel, csak még alszanak).
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/maganyos_lovas_kepek_9.jpg?48595367
 
A Jupiter szerelvényei áthajtanak a 23-ason, melyen a gonosz Butch Chavendish veszett oda. A Jupiterhez pedig Tom Wilkinson hozzákapcsolja a mindenkin átlépő stílusával az ezüstöt, amely egyben a veszte is lesz, miután Tontó nem lövi le, nem válik gyilkossá, hanem lekapcsolja a többi szerelvényt. Így a negatív Tom Wilkinson már egyedül rohan a végzetébe, ráhajt a korábban lerombolt hídra a Jupiterrel együtt 7 részes szerelvénnyel és a kincsével.
Mondandója a film végén levő mozdonyos jelenetnek, hogy a negatív egyéniség nem mehet át a hídon, bármennyi kincse is van.
A MAGÁNYOS LOVAS filmet egyébként Gore Verbinski rendezte, aki az aranyhalat fogó RANGO-t és a KARIB TENGER KALÓZAI filmeket is Johnny Depp-el, telis tele szimbolikákkal, így érthető, hogy ezen film is hasonlóan készült.
Johnny Depp és Gore Verbinski közös, KARIB TENGER KALÓZAI filmjénél is bemutattam a szerencsekereket és a nigredót, mely a Leviathán/FÉL-ELEM 1-ben szerepelt.
Tom Hanks egyébként ezt a spirálos és vonatos hegyre menetelt (Tejút) mutatta be a POLAR EXPRESS-ben, ahogyan Tonto is ezen jelenetek után mutatta be a vonatos órát 109-el.https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/polar_express_poszterek.jpg?94807959
                                           FOLYTATÁS KÖV.
 


olvass tovább.. https://hatodiknapon.hupont.hu/85/feketeseg-legyozese#ixzz2sRDh92Eg

 

 

2013. július 05-én mutatták be a MAN OF TAI CHI filmet Keanu Reeves és Tigris Hu Chen főszereplésével.
Keanu saját rendezésű filmjében Donaka MARK névvel mutatkozott be.
A filmben szerepelt egy 923-as rendszámú kék járgány, amely Keanu esetében jelentős, mind számokban, mind színben, hiszen a számok kapcsolatban vannak a Szíriusszal (Keanu csapata a Dogstar), a szín pedig a MÁTRIX filmjében is szerepelt.
 
https://1.bp.blogspot.com/-nvokeqwA3HA/T-DDeeM6T4I/AAAAAAAAp-o/HAUAFhq0inc/s1600/man+of+tai+chi+keanu3.jpg
 
Nos Keanu beszáll a 923-as kék kocsiba, megjelenik a bikánál és leül meditálni a két körös falhoz.
A két kör, vagy középpontból kiinduló hullám/rezgés mindegyike a 12-es körnél érinti a másikat, vagyis 12x12 = 144 a középút.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/man_of_tai_chi_kepek_1.jpg?68905997
 
Keanu Reeves a filmben ördögi karakterben lett bemutatva, aki életre menő küzdelmeket szervez, amelyeknél beugróként fekete maszkban jelenik meg.
Felajánlja a pénzkereseti lehetőséget Tigrisnek, akiért a 666-os rendszámú kocsit küldi.
A 666-os kocsi érkezéséről szóló levél április 24-ei dátummal van ellátva, amitől a film premierje 72 napra esett.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/man_of_tai_chi_kepek_2.jpg?42158663
 
Tigris Hu Chen, akit Keanu próbára tesz, a filmben november 01-én, Mindenszentek napján született, azonkívül részt vett a MATRIX filmekben és Ang Lee TIGRIS ÉS SÁRKÁNY filmjében is.
Tigrist a film végén vörös 8656-os kocsiba ültetik, aztán ahogy ráébred az ördögi játékra, nem küzd tovább.
A film végén pedig legyőzi a feketeséget képviselő Keanu Reevest, a fehéret, szentséget képviselő Tigris.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/man_of_tai_chi_kepek_3.jpg?87400556
 
Tulajdonképpen itt is, mint Ang Lee PI ÉLETE filmjében, a belső fenevad legyőzése látható, akit ebben az esetben Keanu Reeves képvisel.
A MAN OF TAI CHI-t Chris Morgan írta, aki a HALÁLOS IRAMBA 6-ot is a hazatéréssel melyről a MÁJUS 25 PARADICSOMI ÜZENETE cikkben írtam.
Nagyon érdekesnek találtam, hogy Keanu ezt a fekete és fehér harca filmjét is éppen a MAGÁNYOS LOVAS premierjénél mutatta be, melynél megjelent a skorpió és a feltámadás.
Keanu CONSTANTINE filmjében ugyanúgy megjelenik a fekete-fehér, amely a A MACSKA SZEME cikkben szerepelt.
Keanu Reeves következő filmje a Magyarországon és Angliában forgatott 47 RONIN, melyet az ISON üstökös érkezésének napján mutatnak be nálunk.
A 170 milliós film premierjét 2012 novemberére tervezték, aztán valamiért ez is csúszott.
RONIN = 18+15+14+9+14 = 70
RONIN-47 = 70-47 = 23
47 = DG = DOG = KUTYA
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/neo_-_az_egy_es_a_kk.jpg?61029701
 
A 47 RONIN-ban megjelenik Rinko Kikuchi, aki a 2013. aug. 11-es indulású TŰZGYŰRŰ filmben a jobb és bal agyfélteke egyesítési játékban vett részt Mako Mori név alatt. Ott bemutatta az 51-et és a 153-at, azonkívül megkapta a vörös cipőt Pünkösdtől.
Rinko Kikuchi a 47 RONIN-ban sárkánnyá változik.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/tuzgyuru_film_kepek_7.jpg?89441912
 
A MAGÁNYOS LOVAS és a TŰZGYŰRŰ-ben megjelenő skorpió/sas kettőséről:
A zodiákusból kilépni, magasabb szintre emelkedni a Skorpió uralma alatt kap lehetőséget az ember. A fejlődés három lépcsőfokán, három aspektusán áthaladva eldől, hogy az adeptus felemelkedik e a felhők fölé Sasként uralva a mindenséget, vagy visszahanyatlik az inkarnációs lánc legaljára. A zodiákus 4-es felosztásában a sas, a legmagasabb aspektus képviseli a skorpiót.
 
A Nap útján az EGY-ÉNnek is végig kell mennie, így a 8. ház (Skorpió jegy) sötétet megszilárdító transzformációs állomását sem hagyhatja ki. A Skorpió archetípus örök kihívása a sötéttel, a nigredoval, az árnyékkal való szembesülés. A 8. ház képviseli az Énben az alvilágot, a sötét oldalt, a megtisztító átalakulást, a mélypontot, a pusztítót, a halált, a belső alkimistát. A 8. ház harctér; olyan életterülete az egyénnek, ahol az önmegismerés és az önátalakítás válságos folyamata zajlik. Itt az az energia jelenik meg, amely képes az Ént a fizikumáról leválasztani. A skorpió Egyiptomban Szeth attribútumaként az isten pusztító aspektusára utal.
 
Baktay Ervin: A csillagfejtés könyve: “Amikor nyugaton a Bika csillagképe alámerül, keleten felemelkedik a Skorpió. Amikor a precessziós ciklus felemelkedő Napja a Skorpióban felszáll a sötét, éjszakai félívből, akkor a Skorpió jelképe már a sas. A sas, a Turul (sólyom), a magyarság jelképes madara. Emese álmában is ez a madár hirdette a megszületendő gyermek dicsőségét, felemelkedését. Itt Álmos a Nap, a faj dicsőségének, diadalmas szellemének hordozója. A Nap, amidőn a Bikában sötétségbe merült, mintegy ígéretes magjává, csírájává vált az eljövendő újjászületésnek. Az ég sötét, alsó fele a rejtezés jelképe: az anyaméh, amelyből - a Sas-Skorpióban - kiszáll és felívelő pályáján a dicsőség magassága felé emelkedik a Nap.”
 
Ne zavarjon meg a Turul sassal való azonosítása, ugyanis az égbolton mai hiedelem szerint nincs sólyom csillagkép és van aki sassal, van aki sólyommal azonosítja. Az Aquilla/Sas csillagképet ezzel párhuzamban sólyomnak is nevezik, de a sólymot Hórusz/Nap madarának is tartják. Amerikában is a sólyom képviselője, vagy helyettesítője a sas.
Ahogyan a TŰZGYŰRŰ-ben is megjelent egy Herkules (KAPCSOLAT-ban 1997-ben 101/horgászat), Magyarországon ekkor a HERKULES filmet forgatják Dwayne Rock Johnsonnal aki korábban a SKORPIÓKIRÁLY volt és karaktereiben Jézus Krisztus rendre megjelenik.
Én nem hiszem, hogy véletlenül jelenne meg Rock Herkules karakterben a Sólyom országában éppen most és éppen akkor, mikor létrehoznak egy Sólyom légitársaságot 9 különálló Sólyom céggel.
 
2013. júli 24-én jelentik be a Sólyom Airways első sajtótájékoztatóján, hogy a 6 géppel induló és 9 Sólyom nevű céget létrehozó Sólyom Airways, Álmos vezérről nevezi el az első sólyom gépet, amelyet augusztus 18-án szeretnének elindítani.
A Sólyom Airways bejegyzése 2013. júni 13-án történt, vagyis augusztus 18-tól 66 napra és 6 gépet akarnak indítani első ütemben.
Az Álmos nevű Sólyom tervezett indulása utáni napon, augusztus 19-én a Magyar kormány kihelyezett ülést tart Székesfehérváron Orbán Viktor beszédével.
 
Van aki szerint koronázásra készülnek, de én ezt elvetem. Székesfehérvár, nem az a Fehérvár.
A 2013-as év Szent István emlékév, amikor Székesfehérváron aug. 14 és 24 között ünnepnapokat tartanak, köztük aug. 17-18-án királyi koronázási játékokkal.
2013. augusztus 16 és 18 között Sopronban is koronázási ünnepnapokat tartanak, amikor újból eljátsszák III. Ferdinánd német-római (HABSBURG!) császár “magyar” királlyá koronázását.
Sopronban a koronázó dombon van egy emlékmű, amelyet III. (Habsburg) Ferdinánd 1625. december 8-án történő, “magyar” királlyá koronázása alkalmából emeltek.
https://www.sopronikirandulas.hu/sopron/koronazodomb.html
A Koronázó domb egésze pedig, a Kisalföld 2011. június 17-ei száma szerint csúszik a 84-es elkerülő út miatt és egyre több repedést észlelnek az emlékművön és a házakon.
 
                     https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/sopron_koronazo_domb_csuszik.jpg?20727454
 
Nos visszakanyarodva a Sólyom Airways Álmos nevű gépének tervezett indításához, amelnek az azonosítóka HA-SHA lesz ( AHA AAAAH ).
Emese ősanyánkat egy TUR-UL áldott állapotúvá tette és a TUR-UL nemzette Álmosnak nevezett nagy királyunkat. TUR = Herceg, Vezérlő pap; UL = téli napforduló (dec. 21).
HÓRUSZ és a TURUL madara magyarul a SÓLYOM, amely úgy hangzik másképpen, hogy SZÓLJ-OM, ami az Univerzum alaphangjának a rezgetésére utasít, miként az ANKH is egyfajta hangvilla. A H betüt régen nem írták le, így az Ankh, ANK,  H betűvel az elején pedig HANK. A K betüt viszont mássalhangzó váltásával felcserélhetjük a G-vel, ugyanis táltoséknál a K/G hangok egymásba alakulhatnak, vagyis így lett végső soron a HANG.
 
János 1/1: “Kezdetben vala az Íge, és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge.” (angolul az Íge SZÓ: In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God)
 
A kimondott SZÓ-nak teremtő ereje van, ezen okból kifolyólag az ember Isten társteremtője.  A szolmizációs (SZOL/SOL/NAP) hangsor SZÓ hangja a Vénusz/Hajnalcsillag megfelelője, amelynek megSZERzésére azt mondta Jézus, hogy aki győz, az kapja. A Vénusz SZER-ELEM bolygó. A Vénusz asztrológiai jele megegyezik a ANKH-al, az örök élet szimbólumával.
 
Jézus azt mondta, légy hű és megkapod az életnek koronáját. Élj tisztán és SZER-ETET-ben.
Valakik láthatóan valakinek birodalmat építenek, ők ugyanis itt a Föld bolygón, a száműzetés helyén akarnak valamit megvalósítani, amelynek egyik kapuja a szívcsakra, vagyis Magyarország, mely épp Szent István felajánlása révén került a Szent Szűzanya, Mária oltalma alá (aug. 15-én), kinek zománcképét leszedték a Magyar Szent Koronáról, amely állítólag épp Sopronban van elrejtve. A Szent Korona ettől függetlenül működik és ezt ők is tudják, hisz ébred a magyar.
 
Építsenek bármekkora hazugságra épülő birodalmat is a (félre)vezetők a szentek álruhájába bújva, az eltávozók valószínűleg kifehéredve, fényruhában, igazságban és szeretetben térnek majd vissza a Föld segítségére.
 
https://4.bp.blogspot.com/-U3MqiT6evuE/TyHNaKc8ddI/AAAAAAAAIBE/F3013qGc9fU/s1600/jesus+returning.jpg


olvass tovább https://hatodiknapon.hupont.hu/86/feketeseg-legyozese-2#ixzz2sREDmbOY

 

Téma: Hatodik Napon - FEKETESÉG LEGYŐZÉSE

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása