Kritikai gondolkodás kerestetik - Irányítók-wiki - a 2012 Blog legújabb kezdeményezése

2013.10.03 21:48

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/kritikai-gondolkodas-kerestetik-csak-a-hang-szamit-/

 

Referenciák..

https://embers-eg.webnode.hu/news/toth-balint-eloadasa-a-matrix-trilogia-elemzese-1-2-nezd-meg-mielott-leszedik-a-megosztokrol-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a2012-blogol-hu-okkult-szimbolumok-hetkoznapjainkban-iii-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/toth-balint-a-star-trek-univerzum-rejtett-szimbolikajarol-a-teljes-video-bent-az-also-ket-video-a-cikkben-kereszt-a-koronan-cimmel-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a2012blogol-hu-a-manicheizmusrol/

 

 

 

Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak számára.

A blogom jobb oldali hasábjának tetején már eddig is reklámoztam a 2012 Blog egyik korábbi kezdeményezését, most átalakítottam azt a dobozt, amelynek címe innentől kezdve "Kezdeményezések" lesz. Itt, bár félreérthető, de nem feltétlenül a saját kezdeményezéseim kapnak majd helyet, ám mindenképpen kiemelten ajánlott oldalakat fog tartalmazni a KG-Blog olvasói számára.

Tóth Bálint, a 2012 Blog szerzője 2012. május 6.-án alapította meg az Irányítók-wiki-t, amely kiemelten a világot irányító valódi hatalmi hálózattal, tevékenységével, annak felderítésével, illetve felderítőivel foglalkozik. Maga a 2012 Blog is eredetileg részben ezzel a céllal indult újtára, ám szemben egy bloggal, ebben a mai ún. információs háborúban ma már sokkal messzebbre nyúló, kollektívabb eredményeket lehet remélni egy wikipédia-szerűen felépített oldaltól, amelyben az Irányítókkal és tevékenységükkel kapcsolatos rengeteg információt a téma iránt érdeklődők egy ember vagy egy szűk csoport helyett közösen, egyetlen egy egységes, és áttekinthető rendszerbe szervezhetik.

Az oldal szerkesztésében (amely szeptember 30.-án vált teljesen publikussá) én magam 2012. szeptember 17.-e óta veszek részt (továbbra is a teGergő néven), de ezzel nem vagyok egyedül: a kezdeményezést támogatva többek között számomra ismeretlen emberek is belefogtak az oldal kialakításába. Sőt, fontos tudni, hogy az Irányítók-wiki-t bárki szerkesztheti, és akit valóban érdekel is ez az egész, annak mindinkább illene is, hogy segítsen az oldal szerkesztésében, ezáltal a 'kollektív észhezkapás' elősgeítésében, amelynek nemléte jelenleg nagy káoszt, és sok felesleges szenvedést okoz, és felesleges körök végeláthatatlannak látszó futását eredményezi az emberi társadalmakban világszerte.


Aki még nincs képben azzal, hogy kik is az Irányítók, mi mindent lehet róluk tudni, hogy mit érthetünk a világ valódi hatalmi hálózata alatt, satöbbi, az erről bővebben az új wikin tájékozódhat:

https://hu.iranyitok.wikia.com/wiki/Irányítók-wiki
Hajrá, szerkesztésre fel!


Én személy szerint eddig főként a 2001. szeptember 11-i merényletek, a Chemtrail, valamint a Hollywood cikkek írásába mélyedtem bele (bár ezen cikkek sem csak az én munkáim voltak). Előbbi kettővel mondhatni, nem csak megelőlegeztem, de helyettesítettem is két tervezett bejegyzésemet, amelyeket eképpen az Irányítók-wikin olvashattok tőlem.

https://kritikaigondolkodas.blogol.hu/?perm=3988466

 

 

Téma: Kritikai gondolkodás kerestetik - Irányítók-wiki - a 2012 Blog legújabb kezdeményezése

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása