Már összeesküvés-elméletre sem telik...

2013.12.08 18:11

 

Kapcsolódó link..
https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-project-intro/
https://embers-eg.webnode.hu/news/a2012blogol-hu-az-elet-ertelme-szajbarago-gyorstalpalo-elveszett-lelkeknek/
https://embers-eg.webnode.hu/news/a2012blogol-hu-osszeeskuves-elmeletek-helyett-az-iranyitok/
https://embers-eg.webnode.hu/news/a2012blogol-hu-a-zeitgeist-leleplezese/
https://embers-eg.webnode.hu/news/majus-elseje-a-munka-es-az-illuminati-szuletesnapjanak-unnepe/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hungarian-real-news-droid-evolucio/
https://embers-eg.webnode.hu/news/hungarian-real-news-elitokracia-penzugyi-es-okofasizmus-avagy-a-daralo-megy-tovabb-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/hungarian-real-news-az-ido-telik-a-becsulet-fogy-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/hungarian-real-news-kerdesek-es-valaszok-/
https://embers-eg.webnode.hu/ujdonsagok/apokalipszis-/


 

Így kénytelenek vagyunk megbarátkozni a valósággal. Az USA stafétabot negyvenkétezredik átadása ismételten “világbékével fenyeget“, és egyetlen reményük az iráni jackpot megnyerése. Viszont, a feltételezett fődíjat csak kettős lépéssel lehet elérni. Először is meg kellene szerezni az erősen meggyengült tevékenységükkel tarkított szíriai székhelyet, majd le kellene győzni Irán szövetségesét, aHezbollahot. Közben egy alkalmas indokkal, ami most a katasztrófákra való felkészülés, megfélemlítik saját lakosságukat. A “daráló” nem áll meg. A néphülyítés sem. A magukat cionistának nevezők, minden eszközt megragadnak, hogy elbutított, félretájékoztatott áldozataikat betereljék a gödörbe, amit saját magukkal ásatnak meg. Biztos, hogy sajnálatos, de egyre kevesebben dőlnek be nekik, ahogy akár a demokratikus átalakítás, akár a kommunizmus vagy a terrorizmus elleni harcra hivatkozva irtják a lakosságot világszerte. Már nem igazán lehet takargatni, hogy nincs Egyesült Államok.Preston James, Ph.D szerint az Egyesült Államok, az “alkotmányos köztársaság“, megszűnt 1989 . január 20-án, és egy külföldi székhelyű bűnözői szindikátus ragadta magához a hatalmat, jogtalanul. Valójában a “szabadság országa“, az USA nem is jött létre, vagy ha mégis, csak rövid időszakot véshetnek a sírkövére. Az Észak-Dél elleni háború mindössze arról szólt, hogy miként lehet létrehozni egy amerikai “Szovjetuniót“, vagyis egy “bolsevik tanácsköztársaságot“, amiben ugyanúgy megtévesztik az embereket, mint ahogy tették a Szovjetunió kierőszakolásakor, és ami mára totalitárius rendőrállammá degenerálódott.

US-Government

A “filozófikus hangulat” nem a véletlen műve. Mondhatnánk, minden halad a “tervek” szerint, ami mégis elég felelőtlen kijelentés lenne. A Forbes jelentése szerint egymillió amerikai katona sérült meg Irakban és Afganisztánban, ami azt jelenti, hogy a katonánkénti 1,3 millió dolláros költség felkúszott 2,1 millióra, miközben minden megölt tálib harcos 50 millió dollárjába kerül az amerikai adófizetőknekLink Joseph Stiglitz és Linda Bilmes becslése szerint a jelenlegi out-of-pocket és már előre felmerülő jövőbeni költségekre az afgán és az iraki háború esetén legalább 6.000.000.000.000 $, vagyis kinti számítás szerint 6 trillió dollár, az európai szerint 6000 milliárd dollár a keret. Amit Amerika szerzett cserébe a 6000 milliárd dollárért, egy millió sérült katona, és sok súlyosan sérült. A háborúkból bevétel állami szinten alig képződik, mivel az iraki, líbiai olajat amerikai magáncégek lopják el, ahogy az afganisztáni jelenleg 4000 tonnás kábitószertermelés hasznát is a Clinton-klán ossza tovább. Az előbbi esetében ugyanúgy elcsalják az adót, mint ahogy teszik eztMagyarországon is a multik, az utóbbiból pedig “nem szokás adót fizetni“, bár egy sereg ország katonái biztosítják a “zavartalan termelést“. A korábbi “sikerek” okán, háborús bűnök elkövetése miatt a Bush és Obama-rezsim mellett Tony Blair is felősségre kellene vonniHágában, és egy-egy akasztás nekik is kijárna, ahogy Szaddam Husszein sem volt teljesen ártatlan. Persze a nevezett gazemberek csak bábúk, csakúgy mint Európa “politikus”madzagon rángatottjai. Szíria esetében pedig tesztelhetik, hogy mekkora összefogás ellen kell fellépni rablóbandákkal…

Szegény filippínókra is rájár a rúd, vagy inkább az amerikai DARPA kísérletezők kíváncsisága. A világ már több időjárási anomáliát látott a közelmúltban, mint például a Kathrina és a Sandy hurrikánok. Mindkettőről elismeri a Weather Modification Association’s (Időjárás Módosítási Szövetség) a saját honlapján, hogy az időjárásmódosításban “ilyen programok” léteznek. Az időjárás módosítási technikák hatásainak megismerése céljából 1950-ben rendezték az első konferenciát a szponzorok és tudományos közösségek a WMA égisze alatt. Az atmoszférikus fűtési kísérletek az egész világon folynak, beleértve az operatív központokat és a radar megfigyelőállomások közvetlen közelét. A világ legnagyobb viharát figyelhették meg, felfedezve a mikrohullámú impulzusokkal végzett tevékenységet aTyphoon Haiyan (Fülöp-szigetek) tombolása esetében. Az alábbi videó bemutatja, hogy miként idézték elő a tájfun rendkívüli pusztítását.

 

Végeredményben a “szabad, törvénytelen gyilkoláshoz való jogot” már régóta gyakorolja az USA-t uraló rablógyilkos banda, bár korábban még kommunizmus elleni harcnak, majd a kábítószer, és utána terrorizmus elleni harcnak állították be. A “demokratizálódás” is egy indok lehetett, de mára eljutott oda az amerikai átlagpolgár, hogy a Bush-rezsimek alatt létrehozott FEMA -táborok valamelyikében találhatja magát, ha szembeszegül a “szövetségi kormány” rendelkezéseivel, ha nem engedi a meggyilkolása érdekében kifejlesztett “vakcinákkal” oltatni magát vagy gyermekeit, és ha nem tapsol a saját állama és kormánya által, idegen irányítás hatására végrehajtott, ún. “terrorcselekmények elkövetőinek” elfogása, illetve likvidálásakor. A kérdés “állami kezelése” gyakorlatilag megegyezik aHolokauszttagadás elleni törvények érvényesítésének nemzetközi – helyesebben – “nyugati”, nem bizonyíték alapú, “kötelező eredményű” kezelésével.

gun-control-un

 

Ilyen kérdéskör az USA Alkotmány Második Módosítása feletti vita is. Már nyilvános annak a 46 képviselőnek a neve, akik le akarják fegyverezni az amerikai lakosságot, megvonva a jogot, hogy megvédje saját magát, akár a saját kormányával szemben is, ha az a népe ellen fordul. Ami felettébb érdekessé teszi a helyzetet az az, hogy a szociális biztonságra, az egészségügy és a bankszámlák (előbbi esetében azObamaCare-törvény, utóbbinál a MERS csalások) megőrzése érdekében látja indokoltnak az alkotmányos jogokat semmibe vevő kormányzat, ha szükséges, ha nem, kínai és orosz csapatok “segítségét” is igénybe véve, házról-házra járva begyűjteni a lakosság birtokában lévő fegyvereket, és az ENSZ hatáskörébe helyezni. Erről nem árt, ha eszébe jut az embereknek a tuszik kiirtása, amikor egymillió tuszit öltek meg 90 nap alatt, és ott is a népirtás előtt elkobozták a fegyvereket az Egyesült Nemzetek Szervezete kéksisakos “békefenntartói”. De ugyanígy járt el az ENSZ a szudáni és mianmari mészárlások előtt, ahogy az ENSZ és a Világbank kéksisakosai nők, férfiak, gyermekek otthonát égette fel, kilakoltatva 40.000 ugandait, hogy “megőrizzék a földeket az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez“. Mindenesetre a The European Union Times már kiadta a vészriasztás aHawain katasztrófavédelmet közösen gyakoroló kínai csapatok és az USA területén táborozó 50 ezer orosz katona miatt. Link

 

Érdekes, hogy a “Sandy Hook“, mesterségesen előidézett eseménye után a kommunista Kínaszólította fel az Egyesült Államokat a lakossági kézben lévő fegyverek szigorú ellenőrzésére.Sorra jelentkező fejlemények azt jelzik, hogy kínaiak és oroszok fognak az élen járni az amerikai földön történő fegyverelkobzások terén. Természetesen a kínai és orosz jelenlét az USA-ban “katasztrófavédelmi gyakorlat címszóval“, de nem minden hátsó szándék nélküli, és előrevetíti az orosz tudósok által gyorsuló póluseltolódás miatti pólusváltás kérdéskörét is, megfejelve a “szükségesnek tartott“, és a felesleges katasztrófavédelmi gyakorlatok elkerülése érdekében generált katasztrófákkal. Nem kétséges, hogy az USAkormánya és a Bilderberg Group életben tartása mindent megér a kínai kormánynak és az orosznak is, mivel az érdekek közösek. Az “uralkodó rablóelit” ugyanabba a körbe tartozik, a túlélés “záloga” az USA kormányának védelme a kölcsönösség jegyében. Az ún. fegyverbegyűjtések korábban is milliók halálát jelentették.

1911-ben, Törökországban, ellenőrizték a fegyvereket, és 1915-1917 között 1,5 millió örményt gyilkoltak meg, akik képtelenek voltak magukat megvédeni a “kormány” etnikai tisztogatása ellen. Letartóztatták és megsemmisítették őket. 1929-ben, a voltSzovjetunióban volt fegyverellenőrzés, és az ellenőrzés eredményeként letartóztatták a “nehezebben kezelhető” polgárokat. 1929-től Sztálin haláláig, 40 millió szovjet találkozott a korai véggel, különböző kormányzati ügynökségek “kezével“, vagyis letartóztatták és megsemmisítették őket. Németország megalapozott változataként a pisztolyok ellenőrzésének, 1938-ban és 1939-1945 között, kommunisták, zsidók, cigányok, homoszexuálisok, mentálisan betegek, és mások megsemmisítését hajtották végre, akik szintén nem tudták megvédeni magukat. Megjegyzendő, hogy ez utóbbi esetben, bár a “másik oldal” alkalmazta a “módszert“, az elkövetés módja és a hivatkozási alap ugyanaz maradt, miközben a mai napig “háborús bűnösöknek” tartják elkövetőit, ellenben a korábbi és későbbi népirtások elkövetőivel. Miután a kommunista Kína megalakult, az 1935-ös fegyverellenőrzést követően, a becslések szerint az az 50 millió politikai disszidens is képtelen volt megvédeni magát a fasiszta vezetők terrorjától, letartóztatták és megsemmisítették őket.

Az 1964-es Guatemalában tartott fegyver ellenőrzés eredményeként 1964 és 1981 között 100.000 embert irtottak ki, akik képtelenek voltak megvédeni magukat a könyörtelen diktatúra terrorjától, letartóztatták és megsemmisítették őket. Ugandában is megvalósult a fegyver ellenőrzés 1970-ben1971-től 1979-ig 300.000 keresztényt irtottak ki, akik képtelenek voltak megvédeni magukat a diktatórikus kormány letartóztatásai és megsemmisítő gyilkosságai ellen. Kambodzsában 1956-ban volt fegyver ellenőrzés. 1975-tól 1977-ig egymillió “művelt” ember képtelen volt megvédeni magát a fasiszta kormánytól, letartóztatták és megsemmisítették őket. Végül visszaértünk az 1994-ben Ruandábanlefegyverezett tuszi néphez, akik nem voltak képesek megvédeni magukat a totalitárius kormányzattal szemben, és közel egymillió embert végeztek ki.

A “katasztrófavédelem” fontos és “sarkalatos” problémává vált, mivel a “demokratizálás” is arra a sorsra jutott, mint elődei, “a kommunizmus elleni harc, a kábítószer elleni küzdelem, a diktatórikus kormányok kicserélése cion-bérenc diktatórikus kormányokra, a terrorizmus elleni harc, amiről kiderült, hogy csak akkor hasznos, ha “terroristákat” a terror ellen harcolók képzik ki, jellemzően hazájukat, családjukat és természeti kincseiket védő őslakos fajtársaik ellen. A katasztrófavédelem azért is fontos, mert a chemtrails mérgezések, kényszeroltások és orvosi gyilkosságok mellett, a mesterségesen előidézett földrengések, hurrikánok, tájfunok és a “megtorlók” által generált indokokra hivatkozva már az is bűncselekmény lehet a lakosság részéről, ha nem akar szándékával ellentétesen és idő előtt megdögleni…

Nyitott szemmel kell járni, bár a vegyi-permetezések miatt gyakoribb a kötőhártya gyulladás, és a szabadban sem tanácsos sokat tartózkodni, mert a tüdőnek sem tesz jót (ahogy a bőrnek sem), ha sokat lélegezünk be a kipermetezett rákkeltő, szövetroncsoló anyagokból. A nyitott szem mégis hasznos, mert legalább látni lehetIsten Szent Egén az időjárás -és egésszségi állapot befolyásolásnak és az emberek mérgezésének szétterülő felhőit, ahogy láthatjuk, amint a fáma szerint “katasztrófák megelőzésén dolgozók” katasztrófákat idéznek elő, hogy a jóhiszemű katasztrófaelhárítónak legyen mibe belepusztulnia a betervezett áldozatokkal együtt. Normális ember ilyenkor elmegy az első, védelmével megbízotthoz, és “nyilatkoztatja“, vagyis addig veri, amíg szuszog. Ha tagad: vagy hülye, vagy hülye öngyilkosjelölt, aki azt hiszi, megúszhatja. Ha nem tagad, akkor vagy kiröhög bennünket és elpusztul velünk együtt, vagy kiröhög bennünket, és úgy gondolja, hogy időben le tud lépni. De a legtöbb még a szemének sem akar hinni, és annak sem, amikor lerohad a lába, vagy később, amikor bénán lesi, hogy mikor cserélik meg az ispotályban az ágytálat az éthordóval. Mindenesetre érdemes odafigyelni most már a katasztrófavédelem járműveire is, ahogy tanácsos “a haza védelmében lakosságot terrorizáló kormányalakulatok“, vagy idegen haderők mozgására is, mert nem tudni, hogy mikor fog a bolond lyukból fúvó szél hurrikánná, tornádóvá dagadni némi “megrendelt” beavatkozás hatására, és mikor akarják likvidálni azokat, akik még időben figyelmeztetnek… 

https://hungarianrealnews.com/Tulok/

 

https://szabadonebredok.hu/?p=506

 

Téma: Már összeesküvés-elméletre sem telik...

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása