PI Klub - Nem hatódik még

2013.12.08 15:53

 

 

Előzmény..

embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-ot-es-meg-mindig-fel/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-az-otodik-elem/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hidfo-net-bomlasztok-csalok-trukkozok/

https://embers-eg.webnode.hu/news/polgarhaboru-kulfoldi-megrendelesre-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-fidesz-nem-lehet-csalni-a-valasztasokon/

embers-eg.webnode.hu/blog/pi-klub/


 

Posta Imre weboldala

 

A jó munkához idő kell. A rosszhoz meg még több! - ahogy a mondás tartja. Emberekből hiány szakemberekből túlkínálat van, mert és a „társadalom immunrendszere” simán átereszti őket az őrizetlenül hagyott kapukon, amik azért ha lassan is, de záródnak. A kijelölt zónákat közigazgatási álca alatt, törvényes keretek közt van mód lepapírozni, hiába szorít a cipő, jut még cipó, mert az energiafegyver kisütötte és elég elszánt a desszant, ami nem szánt, csak arat, ha török, ha szakad.

Lassan, felszabadítják a készletek egy részét, mert a háttérszerződések biztos alapot adnak arra, hogy tervezhessenek és nem csak katonai téren. A „rezsicsökkentés” mögött ez és a Deli Áramlat áll. Atomot mindenkinek, de békés céllal, miközben beindul a leszerelési hullám, de ettől a lokális „kis háborúk” nagyban lesznek lejátszva, de már más játékszabályok és szereplők, határok, keretek között. A változás látványos lesz, de lassú és megpróbálják „civilizált” módon lekottázni. A felső szint ebben egységes. A buzik-pedofilok, „sátánisták” mehetnek szabadon Nyugatra a nemembereket képviselő „emberiséghez”...és persze végül, ha már minden hadviselő fél visszaszerezte szétszéledt, lezüllesztett csapatait a kijelölt határokon belülre, akkor elkezdődhet – ha és amennyiben, de szükségszerűen- a végső, végső ütközet a „jó és a rossz” között. Ez „kulturális” háború, ahogy egy-egy faj is sajátságos szokás és hitvilági rendszerrel, genetikával rendelkezik, úgy ez rendben is van. Mindenki húzza vissza belét oda, ahová tartozik, ahová való. Aki fölé, az ne legyen alávaló. Mindenki „maga dönt” hová is tartozik, bár a kérdés ettől sokkal összetettebb! Segítenek neki! Itt a finom felvezetése annak, hogy nem csak kereskedelmi hulladékot, hanem politikát, hazugságot, holokosztot és egyéb „hibás terméket” hogyan is sóznak ránk!

Őrült agymosás: ezt vedd meg, ez kell neked!
Hazánkban nemcsak a tévés reklámblokkok, hanem a műsorok több mint fele is kereskedelmi üzeneteket tartalmaz.

A kereskedelmi tévékben a reklámokon kívül a műsorok több mint felében találkozhatunk kereskedelmi üzenettel - derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013 második negyedévét vizsgáló legújabb jelentéséből. Ezerhatszáz márkát népszerűsítettek termékmegjelenéssel a két piacvezető kereskedelmi televízió műsoraiban a reklámblokkokon kívül. Egy-egy márka átlagosan háromszor tűnt fel.

Link

Menedékjogot kaphatnak a homoszexuális bevándorlók az EU-ban
Menedékjogot kaphatnak az EU területén azok a homoszexuális bevándorlók, akiknek megalapozott a félelmük, hogy hazájukban börtönbüntetést kaphatnak szexuális identitásuk miatt, közölte az Európai Bíróság.

Link

Leállnak a gázos erőművek
Mind kevesebb áramot termelnek a magyarországi erőművek, a piaci árviszonyok alapján egyre kevésbé éri meg üzemeltetni ezeket az egységeket. Nem jobb a helyzet Európában sem, ahol már megjelentek az ellátási problémákra számító prognózisok is.

Link

Na de most nem akarok mélyebbre merülni a slamasztikában, hisz mérföldlépő katonacsizmákkal járják már az utat és aki nem hagyja, hogy hasson, az háton lesz kifektetve.

A múltkor az ORFK-ról ugye megkerestek, hogy mit is akarok a „feljelentésemmel” közölni és azt ugyan pontosíthatnám, de már ennek egy hete.

Itt a válaszom, amit tegnap küldtem el.


Kedves Berni, segítek pontosítani a "feljelentést", ha már belejöttünk a "levelezésbe" és meg is "fejelem", ha már így "összejöttünk". Ezek szerinta többi korábbi feljelentéseimmel kapcsolatban minden világos? Mennek az ügyek? Nyomoztok hosszú évek óta? Mivel nem csak az ORFK-BRFK maffia-páros, hanem a "nemzetbiztonsági" zsidó szerveződések is a címlistán vannak, azért nem csodálkozom semmin. Azon sem, hogy a "rendőrség" BTK-ügyile nem tud mit kezdeni egy volt miniszterelnöki zsidaj olyan kijelentésével, hogy az egyébként költségvetési szigor (ez csak a "senkikre" vonatkozik, a likvidálandó nemzsidókra) mellett is "jobb nem tudni" honnan kaptak pénzeket.
Ha ezt én mondanám, már a nyakamon ugrálna az APEH, NAV, TEK és az összes többi állami zsidó terrorszetvezet, de rendben van így. Ez máshol már rég nemzetbiztonsági kérdés lenne. Ha a pénz forrása mondjuk a szervezett bűnözés és a parlamenti szervezett bűnözői csoportokat így "támogatjűk", hogy olyan törvénhozás, alkotmányozás és kettős mérce legyen, amely ennek a tetűhintás akasztanivaló holokamuzó ellenségnek és az elszaporított cigány néven futó fajtársaiknak kedvez...azon illene elgondolkodni.
Ha modnjuk engem elkezdene támogatni a Hesbollah (persze nem ők, mert ők is a CIA-Mossad egyik fedőszerveként is emlegetett "terrorista" csapat) már nem is lenne kérdéses, hogy mi ezzel a baj pedig csak annyi van, hogy pénzt kaptam innen-onnan és ebből futná kampányolásra, médiára, sok korrut tahó, ostoba rendőr, "politikus", ügyész-bíró megvesztegetésére...hogy mást ne is mondjak.
De tessék csak figyelni!
Soros kötelék
Magyar Nemzet

2013. november 04., hétfő 00:01
Ha túl nagy meghökkenést nem is, némi meglepetést okozott a hír, hogy Soros Györggyel üzleti partnerségre lépett Gyurcsány Ferenc cége, az Altus, amelyet a magyar származású pénzügyi guru zsíros megrendelésekkel töm évek óta. Ez a valószínűleg nem minden hátsó szándék nélküli összefonódás lehet az oka annak, hogy a kormányváltás után leértékelődött bukott kormányfő iránt megélénkült az érdeklődés a baloldali liberális médiában, miközben Bajnai Gordon kiesett a pikszisből; egyre kevesebben tekintenek úgy rá, mint Orbán Viktor potenciális kihívójára.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismerőseivel is!
Az is tisztán látszik, hogy előbb Bajnai igyekezett kiakolbólítani Mesterházy Attilát az ellenzék vezére szerepéből, majd amikor kísérlete a kormányfőjelöltség megszerzésére dugába dőlt, egyre harsányabban, egyre tébolyultabb magabiztossággal igyekezett kikényszeríteni a baloldali összefogást a saját – vagyis inkább valaki más – receptúrája szerint. Érdekes volt, ahogy Gyurcsány érdekellentétbe került a bukását követően maga helyett a baloldal nyakába ültetett „ideiglenes”, „szakértő” utódjával, mert nem akarták bevenni őt a választási szövetségükbe.

Kérdés: vajon tudták-e hetekkel, hónapokkal ezelőtt Bajnai Gordonék, hogy Gyurcsány mögött is ott áll Soros? Ha tudták, akkor igencsak figyelemre méltó a helyzet. Nem akármilyen harapófogóba került Mesterházy. Úgy látszik, a Soros által erőteljesen befolyásolt nemzetközi pénzvilágnak egyáltalán nincs ínyére a szocialista párt új, fiatal vezérkara, ezért tesznek meg mindent azért, hogy befolyásolják, pontosabban erőteljesen meghatározzák azt a folyamatot, ami jelenleg a baloldali ellenzéki térfélen zajlik.
Érdekes, hogy a legutóbbi választások idejére gyakorlatilag megszűnt SZDSZ – hátrahagyva néhány száz milliós tartozást az állami fejlesztési banknál – néhány egykori vezető politikusa a Bajnai-féle pártba tagozódott be, másik része Gyurcsány pártjába, míg a parlagon hagyott Fodor Gábor liberális pártot alapítva igyekezett magának mozgásteret teremteni. Mindezt figyelembe véve mégsem annyira meglepő, hogy a volt SZDSZ-esek egyik része által támogatott Gyurcsány mögé szerveződött Soros a milliárdjaival. Nem véletlen, hogy azok az országok, amelyeknek fontos érték a gazdasági és politikai szuverenitás, a nemzeti kultúra, a történelmi múlt, az évezredes keresztény értékrend és erkölcs, igyekeznek megvédeni magukat a tőzsdeguru bárminemű befolyásától.
Nekünk is jó okot szolgáltatott erre Soros György. Nem árt felidézni a száraz, szikár tényt: 2008 őszén, amikor a pénzügyi világválság elérte hazánkat, amikor Gyurcsány volt a miniszterelnök, éppen Soros pénzügyi alapja indított erkölcstelen támadást a legnagyobb magyar bank, az OTP papírjai ellen, amit a hazai bankrendszer elleni támadásként is értékelhetünk. És éppen ez a támadás adott okot a Gyurcsány-kormánynak arra, hogy azonnal az IMF-hez forduljon a gigahitelért, mert már senki nem volt hajlandó finanszírozni minket, csillagászati kamatfelárért se. Gyurcsányék hitelét 3-4 ezer milliárd forintos éves részletekben ez a kormány fizette vissza, kényszerűen elvonva a forrást három esztendőn át más területektől.
Érdemes figyelembe venni azt is, hogy az amerikai törvényhozásban a válság kezdetén éppen Soros lobbizott az IMF kongresszusi támogatása mellett, és hogy Obama egyik fontos támogatójában is őt tisztelhetik az amerikaiak, sőt neki köszönhetik a drogliberalizációt is sok egyéb liberális maszlag mellett. Ha már az elszámoltatást megúszni látszik Gyurcsány, legalább a Soroshoz fűződő kapcsolatának gyökereit nem lenne haszontalan felderíteni az illetékes állami szerveknek. Szigorúan nemzetbiztonsági okokból.


Link


Persze Orbán zsidó-cigányt is Soros is finanszírozza és ez ugynaz a kérdés. Már annak idején is a Soros Alapítvány pénzelte az angliai szabadkőműves kiképzését, iskolai oktatásnak álcázva azt.
Ez mind ugynaz a kategória.
De, hogy legyen valami új is, itt a hitgyülis zsidó bagázs "vezetőjének" a története is. Nem kicsit vannak összenőve a Fidesznek nevezett kamupárt (mossad egyik alszervezete) és a többi ugyanilyen kamupártocska történetével.
Csípom, ha a zsidók egymást szavatják, bár már akasztani kellene mindegyiket, persze demokratikusan, de majd csak megszavazzuk ezt is hamarosan.

Németh Sándor államtitkokat vásárolt

Németh Sándor hívei körében. Istentiszteleten bűncselekmények elkövetésével vádolta meg magát.
New York – Az Amerikai Népszava birtokába jutott videó felvétel szerint Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, a Magyar ATV tényleges tulajdonosa, tavaly augusztusban egy szlovákiai istentiszteleten, többezres hallgatóság előtt azt állította, hogy tudomása szerint államtitkokat tartalmazó titkosszolgálati dossziét vásárolt meg, és államtitkokat birtokol. A megvásárolt titkosszolgálati dosszié állítólag tartalmazza Bartus László újságíró beszervezésére vonatkozó dokumentumot is. Németh Sándor azt állította, hogy Bartus Lászlót 1990-ben a titkosszolgálat operatív akció keretében építette be a Hit Gyülekezetébe. Bartus László felszólította Németh Sándort, hozza nyilvánosságra a bűncselekmény útján megszerzett adatokat, és vessék össze azokat a Gój Motorosok által közzétett 6-os kartonnal, amelyről kiderült, hogy hamisítvány.
Németh Sándor egy videó felvétel tanúsága szerint (amely korábban a YouTube videómegosztón is látható volt) súlyos bűncselekmények elkövetésével vádolta meg magát. Azt állította, hogy egy telefonáló felkínálta neki Bartus László titkosszolgálati dossziéját, amelyet ő megvásárolt. Németh Sándor a felvételen azt állítja, hogy a megvásárolt titkosszolgálati anyagban “csomó államtitok van”. A minősített adatokról (államtitkokról) szóló törvény szerint államtitok birtoklása is bűncselekmény. Államtitok tudatos megszerzése az államtitokkal való visszaélés minősített esete. Ezekért börtönbüntetés jár.
Németh Sándor azt is állította, hogy egy meg nem nevezett későbbi időpontban ezeket a titkos információkat nyilvánosságra hozza. Ez a minősített adatokkal való visszaélés bűntette, amelyet szintén szabadságvesztéssel fenyeget a törvény. Németh Sándor azt állította, hogy Bartus László a titkosszolgálat embereként került a Hit Gyülekezetébe. A többezres hallgatóság előtt kifejtette, hog vélhetően a titkosszolgálat tanulmányozta őt, és Bartus Lászlót kiképzett titkosszolgaként telepítették mellé. A felkínált titkosszolgálati dossziét azért vásárolta meg, mert bizonyosságot akart szerezni arról, hogy Bartus László ügynök.
Október 14-én a Gój Motoros Egyesület Facebook oldalán megjelent ügynökvád szerint Bartus László az “Énekes” fedőnevű ügynök. Később ugyanitt nyilvánosságra hozták a vád alapját képező 6-os karton fotókópiáját. Eszerint Bartus Lászlót 1984. március 5-én szervezte be az állambiztonság. A 6-os kartonról azonban kiderült, hogy Bartus Lászlóról téves adatokat közöl, 1984-ben még nem volt főiskolai végzettsége, 1984-ben még nem volt újságíró, 1984-es lakcímeként felesége szüleinek húsz évvel későbbi lakcímét tüntették fel. A karton számítógéppel készített primitív hamisítvány.
Bartus László tényekkel cáfolta az ügynökvádat, majd felszólította Németh Sándort, a Hit gyülekezete vezető lelkészét, hogy hozza nyilvánosságra ő is az általa megvásárolt titkosszolgálati dosszié tartalmát, Bartus László állítólagos beszervezésének bizonyítékait. Vessék össze a Gój Motorosok által közzétett hamis 6-os kartonnal. Ha a két dokumentum megegyezik, akkor Németh Sándor nyilatkozzon arról: van-e köze a Gój Motorosok által közzétett hamisítványoknak ahhoz a fenyegetéséhez, hogy gondoskodik valamilyen módon az általa megvásárolt titkosszolgálati információk nyilvánosságra hozataláról?
Bartus László felszólítja Németh Sándort, hogy mivel saját bevallása szerint államtitkokat birtokol, vessen véget a bűncselekménynek, és az államtitkokat szolgáltassa vissza a titokgazdáknak. Felszólítja a legfőbb ügyészt, a Nemzetbiztonsági Hivatal illetékeseit, hogy hivatalból járjanak el a tudomásukra jutott bűncselekmény ügyében, és tegyék a dolgukat. Bartus László felkínálja, hogy Németh Sándor nyilvánosan elhangzott beszédéről készült videót a hatóságok rendelkezésére bocsátja. A videót a
nepszava@nepszava.com email címen szerezhetik be.
Bartus László Németh Sándort magas kártérítésre bepereli, ahol Németh Sándornak bizonyítania kell, hogy Bartus László a Hit Gyülekezetébe beküldött, beszervezett ügynök volt.


Link


Nos, ha Németh ilyen dossziét vett, az ő dolga, de a Goj motorosok vezetője, Mészáros Imre az NBH-nak "dolgozik" ez már a köreinkben köztudott. Ő maga mondta nekem. Jól elvannak egymással a kis csuprok.


Na egyelőre talán ennyi legyen elég, bár én már régen besokoltam.ak egy laza kérdést "engedjetek meg". Hogyn a fészkes fenében van az, hogy nem tudni, nem hallani arról, hogy a rendősrés, ügyészség és egyéb hivatalok közegei nem észleik a korrupció-gyanús ügyletekek, a bűncselekményeket, melyeknek nem csak gyanújáról írnak ma már teljesen nyíltan a zsidó sajtóban. Hogy van ez? Csak "civileket" zavar a kérdés, mert a többiek benne vannak a maffiában és féltik a "státuszukat"? Persze értem én ezt, de a következtetés sem maradhat el. "Önök hivatalos bűnözőlk, annak minden látszatával és eddig ismert ismérvével." Bár próbáltok úgy tenni, mintha, de ma már minden szófecsérlésért kár és bármelyikTEK-et zokszó nélkül és demokratikusan agyon lehetne lőni az eddigiekért legalább 5 és félszer. Nehéz lesz ebből "demokratikusan" kimászni, de ez már legyen a ti bajotok. A nemzet ellenségeire végül úgy is halál vár.
Posta Imre

Ui.: Mivel tegnap megkaptam a várva várt erkölcsi igazolásom arról, hogy büntetlen az előéletem (ez ma már szégyen, de ha már van, akkor használjuk ki), javaslom, fontoljátok meg, hogy jól fizetett "tanácsadói" szerződéssel megszakértem nektek a "kényesebb" kérdéseket. nem szágyen az, ha elismeritek, hogy gynegák vagytok fejben és meg vagyot véve alapból kilóra. Nekem ez ma már nem akadály. A végelszámolás úgy is elég közel van már, bár jobb lenne mielőbb túlesni rajta.



feladó:
bubó doki
címzett:
DohandiJ@budapest.police.hu;
Police in Hungary ;
Ügyelet BRFK ;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
info@ih.gov.hu;
Katonai Biztonsági Hivatal ;
Katonai Felderítő Hivatal ;
Press in USA Embassy ;
rusemb@euroweb.hu;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!!
dátum: 2013. november 7. 9:52
tárgy: Fwd: Válasz
küldő: gmail.com


No meg zárszó helyett, csak ideteszem a „büszkeségem”, mert igen megdolgoztak érte, hogy lehessen nekem is egy ilyenem. Már azon gondolkoztam, hogy írok magamnak egyet, egy jobbat, ami nem csak „büntetlen előéletem” igazolja (bár ma már ez szégyen), hanem arra is indokot ad, hanem egyéni azonosítóként is szolgáltat, ami megkönnyítheti álláskeresésemet.

A címe:
Foglalkozása: Posta Imre



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Téma: PI Klub - Nem hatódik még

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása