PI Klub - Haza és árulás

2014.06.02 07:33

 

Előzmény..

PI Klub - A kőbányai 'előadás' két részben


 

Kapcsolódó link..

PI Klub

Szabad Riport - Magyarország magyarok nélkül – migrációs stratégia


 

 

Tudom, hogy kicsontoztuk már évekkel ezelőtt a most aktualizált témát, de frissítsünk. Még bármi kikerekedhet a mostani jóbikos szegedi chanádos…ja nem is, hanem Kovács Bélás pünkösdi ügynökösdiskedésből. Az a fagylalt vissza is nyalhat, bár az összképen ez nem változtat. A parlamenti csürhét és háttérintézményeit, közszolgái vezetői bagázsának a zömét az alábbi paragráfosok értelmében golyó általi halállal Kelet volna már régen nyugatni. De nyilván mostanra van mantrásítva a tantra.

 

 

Posta Imre weboldala

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php

 

De mielőtt beillesztenék ide egy már kész (lel-kész) anyagot, had mondom el sebtében, hogy mindaz, ami történik, egy jól előkészített, átgondolt, operatívan megszervezett eseményláncolat, eleve lezsírozott kimenettel, összerakott koncepcióval és nemzetközi szintű háttérfedezettel.
Mit ad nukikuki , éppen most ítéli el az EU a „magyar” tényleges életfogytos önrendelkezési jogot, miközben már rég vissza kellene hozni a jóbikkal kimondatott halált okozó ítélkezési praktikát. Csak ép észről lépésre, ne kapkodjátok el!

Az „új alkotmány” se semmi, ebben az iszonylatban, vagy a titkosszolgálatilag összeverbuvált álnemzeti, „ótonómiaharcos” kóhn-glomerátumok (Jóbik, MSZ, MVSZ, HVIM…) új nemzet-fogalma…az ÚJ MAGYAROSZÁG zsidó-cigány projekt kereteinek deklarálásával…igen különleges és minősített eset. Nem is beszélve a Liszaboni Szerződésről, melyet olvasatlanul szavazott meg a csürhe a parlamentben, vagy a Simon Peres kijelentéseiben deklarált ország-felvásárlásra…., de szinte végtelen a sor és mindegyik külön is megállja a kötélérettségi próbát.

Mivel Magyarországon gyakorlatilag LEHETETLEN hazaárulást elkövetni (magát a fogalmat már csak a tankönyvekben használják, egyébként 1993-ban sztornózták, mert a passzus alapján mindegyik „vezetőt” ki lehetett volna és most is ki kell végezni), ezért az EU-ra, mint ködszervezetre vetítették az árnyékot és ehhez hoztak össze egy gumicsont –paragrafost. Csakhogy „mi” még igazából EU tagok sem vagyunk, csak társult albérlők, de mivel nem is erről van szó, így erre is spongyát rá! Snowden és az NSA-s eposz után már ez mind csak apróság. Az EU-t és annak látszatát le kell tudni választani USraelről és ehhez kell valami precedens, amiben a „náci” zsidó és nemzeti bőrbe bújtatott „szélsőjób” is buktát könyvelhet el. Gyakorlatilag a politikai rendszerek átállítását látom végrehajtási fázisba lépve megvalósulni.

Érdekes „filozófiai kérdés” egy kibucba terelni a szélsőjóbot, a neonáci-hitlerezőket és az antihitletrező, náciveszélyt elhárítani kész Putyinistákat, akik viszont Sztálinista antiglobalisták. Pislogjatok csak Ukrajnára! Bandera, Hitler, nácik…oszt kiderül, hogy mind egy szálig zsidópalánta és gyökér. Zombi banda…
Ugye világos! Nem? Úgy is jó.

Ami a „kémkedést” illeti, igen összetett a kérdés. most olvasom Prácki István Kémjátszmák könyvét. Csak ajánlani tudom. Mintha én írtam volna, csak annyi különbséggel, hogy ő akkoriban és nem csak csapattiszt-szemlélettel , hanem kiképzett és bevetett hírszerzőként tapasztalta meg azt, hogy ebben a rendszerben valóban legalább kettős könyvelés van és egy zsidó-maffia (szabadkőműves összeesküvés) terelgeti még a naiv és elkötelezett birkákat is a vágóhídra.

Nos, pár napja elővették Staudt Gabcsi „C” –típusú priorálási ügyét is, ami rágalmazási kategóriásnak van álcázva és persze a Kurucinfós holokosztagadásos szerver-szervilitásos kérdéskör is lóg a legelőbe. Semmi nem az, amiket látsz itt! Gaudi meg külön zsír a deszkán Morvaival.

Ha a Kovács Bélás legenda ül, akkor azt direkt telepítették így össze, de mondok jobbat is. Illetve nem mondok. Minek? Dekospirálni a nyilvánvaló konspirációt is hiba.
A „válaszásosdival” az MSZP-t ledarálták. Most jöhet a jóbik, mert ugye a KDNP is falcoltatva van. persze aztán az eredeti „okot” minden esetben bocsánatkérés mellett és kártérítéssel szabadlábra engedik, de maga a „pártrendszer” addigra jóvátehetetlen kárt senyved.

Ne feledjétek: Lázárt is bekínálták, pedig ő névleg az IH vezetője is.
A fidesz sem áll ám túl jól és ezek már az őszi ökörválasztásra készülve hitetgetik egymást, hogy „jó lesz”.
Biztos? A „világban” orsósról is autokratizmust, Hitler-Horthy mítoszt zengenek és Putyinról is. Most a Jóbikot is Putyinhoz kötik, talán okkal is. Nem hiszen, hogy az fszb kihagyott volna ilyen ziccert, miközben pontosan tudják, hogy egy zsák zsidó-mokka-hazárdjáték az egész. De ez legyen az ő dolguk.

Nekem sok minden nem tetszik, s már az sem tetszik, hogy nem tetszik. Nem tetszik pl., hogy a sok álnemzeti, vagy nemzeti, de csökött zászlólengető gondolkodásban még mindig éveket van lemaradva. Primitívek, naivok…, mindegy minek nevezitek, de ez van. Nem teszik, hogy nem vettek semmit észre abból, mi zajlik köröttük és a világban és most szembesülnek csak az „orosz” kérdéskörrel, de ez van. Nem tetszik, hogy azok, kik kicsit korábban kezdtek figyelni, azok meg igyekeznek belebújni a medveseggbe. Ma kérdezték éppen tőlem, mi ez a BALRAD oldal, kik csinálják és mi köze az MNA-hoz, Győrkösékhez és Thürmerhez? összeért a szélsőjobb és a szélsőbal a szovjet-típusú munkástársadalom-elméleti nemzeti cocializmustban? Csak meg ne erjedjen, mert akkor jó lerészegedünk túle, így meg csak a túlzott fogyasztás okozhat némi heveny diarét.
Az átrendeződés minden szinten zajlik, kinek kell ezt még önigazolnom? Magamnak biztosan nem. A zsidók egyre szélesebb rétege is belendült, de segítettek nekik a holkosztos túldimenzionálással és a „náci” emlékműves mesterséges lélegeztetéssel. A „nácik” szelleme lengi be Európát. A buzik, pedofilok, drogosok, korruptak és persze a zsidó-cigány viszonyé az iszony. Viszolygásod van? Tévelyegve émelyegsz? A melegháborútól tán rosszabb a hideg lassú rohadás, erjedés, gerjedés.

Mondom mi van. Mindenki maga döntse el, hová is tartozik, de nem az a kérdés, hogy Nyugat és Kelet közül köll megint választani, hanem akarja –e a nyugalmat és a kell-e nekije a kellem? Ehhez hozzák létra a mászókát.

Nyilvánvalóvá tették most is, csak szinte senki nem érti, hogy az „orosznak” nem kell imponálni, és ha kicsit normális és tényleg szkyta-hun eredetre pályázik, akkor nem csak kineveti, de meg is veti a seggnyalókázást. A többi meg már nyilvánvaló operatív eszköz-használat körébe tartozó diplomáciai spionázs. Feltételezni azt, hogy nem tudják meg azt, ami nekik fontos lehet ahhoz, hogy fogjanak, irányíthassanak, merő naivitás, mindegy melyik „oldalról” van szó. Ezért aki konspirálni akar, az ne konspiráljon. Vállaja és vallja nyíltan amit és ahogy…, a többi meg már legyen a nukikukik gondja. Ez nem érzelmi kérdés, hisz emberek vagyunk mi néhányan. A többiek meg mások, de ebben ők azonosak, mi meg emberként különbözünk egymástól, ezért is nehéz felismerni a másikban azt, amit magunkban természetesnek látunk. Mert minden egyéb természetellenes, de ma ez a kommersz és konszenzualizált konformitás alapja.
De mindenre van megoldás! Még a megoldásra is akad.

Pár napja kiakasztottam kaméleont, de úgy látom már sikerült kihevernie. Mondtam, hogy nem akarok és nem is tartom semmilyen praktikus és akár illogikus aspektusból sem alkalmasnak az időt és teret arra, hogy ebbe a generált degenerált közegben kezdjem el, vagy folytassam a népnevelő „vezetői attitűd-kitárulkozó” magatartásom. Tudom, amit tudok, vagyok a KI vagyok, de amit itt összelapátolni sikerült a szolgálatoknak, az nem az én terepasztalom. Itt baxakodjanak csak egymással, ahogy jól esik, még ha árvízelet lesz is belőle. Ukrajnában is hasonló a káosznak látszó, egyébként logikus népnevelő hadművelet. kommunikációs háború a zombik és a vámpírok közt, némi farkasemberes felütéssel (specnaz, feketevíz, szürkekő…)…
De mindez se jó, se rossz, csak van. Mostanában kísérlem időtlenül szemlélni mindezt.

De van más is, ami talán besegít ebben. Eddigi pályázataimra nem jött semmilyen értékelhető eredmény a munka frontján. Le is ültem rendesen. Ami a picológiai szócséplést érinti már nem most, de nehezemre esik – bevallom-, ezen a téren kiégtem annyira, amennyire csak lehet. Ez így szükségszerű. A „problémák”, mint próbák önki- és önmegoldó mechanizmussal vannak szerelve. Csak akkor robbannak, ha megbirizgálod, egyébként simán nem kell tudomásul sem venni, hogy vannak. Az eredmény ugyanaz. Persze azért, ha szakértő veszi kézbe, az egészen más, de hol itt a szakértő?

Milyen paradoxon, de annak ellenére, hogy az orosszal bajlódtam éppen, úgy tűnik, hogy hamarosan Bécs környékén lehetek specialista. Persze nem biztos ez sem, de ha k. wurst is úgy akarja, akkor a német nyelvismeretem is kamatoztathatom valódi asztalosok mellett, mint szerelő. Mondtam már, hogy mindig is asztalos akartam lenni? Persze mióta tudom, hogy a katonaság mekkora egy átverés. Na mindegy. Szóval, ha összejön, akkor két hetente jövünk haza 3-4 napra. Ez a terv. Blanka ősztől koleszos lesz, Máté hiába akar közlekedésmérnök lenni, esélytelen. Mármint materiális vonatkozásaiban. Háttér nélkül nem megyen.

Értelme már eddig sem sok volt az „észosztásnak”, de legalább befejezhetem az itthoni faxverést. Na szóval, így alakul mifelénk a mi félénk szebbjövője. Elkezdtem felfrissíteni a németemet. Gyakorlásnak hátha jó lesz, a többi meg majd csak adja magát. persze most naivan szóltam. Vera nem tudom, hogy bírja majd a távollétet és nyilván még egy rahedli kérdés felmerül még, de ennyi tapasztalattal magam mellett, fölött és alatt, körül és belül majd kiderül, milyen választ érdemes minderre kikalkulálni.

Végül is nem számít. Benneteket akárhogyan is alakul nem érint a kérdés. A klub eddig is rajtatok múlott, eztán is. Na közelebbit tudok, közösséggé teszem.

Na itt van értelmezésre a tézis és antitézis is.

BTK különös rész: Államellenes bűncselekmények
Csak azért, hogy legyünk tisztában a fogalmakkal, ha már naponta használjuk(játok):

Hazaárulás:
144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A bűncselekmény jogi tárgya a Magyar Köztársaság alkotmányos rendje, függetlensége, területi épsége. Alkotmányos rend alatt értjük az alkotmányt, az alkotmányban foglalt elveket és intézményeket, valamint az azok zavartalan működéséhez fűződő érdeket.

Elkövetési tárgya kettős: egyrészt kapcsolat felvétele, másrészt kapcsolat fenntartása külföldi kormánnyal vagy szervezettel. A kapcsolat felvétele feltételezi, hogy az elkövető a fent nevezett szervvel ténylegesen érintkezésbe kerül. A cselekmény ebben az esetben akkor befejezett, ha a másik fél a közeledést elfogadja. Ez történhet bármilyen módon. Kapcsolat fenntartása esetében már a két fél közti együttműködés a lényeg. A bűncselekmény elkövetéséhez külföldi kormány vagy szervezet megléte szükségeltetik.

Akkor tekinthető a bűncselekmény befejezettnek, amint az elkövető a külföldi kormány megbízottjával vagy a külföldi szervezet képviselőjével kapcsolatba kerül. Kísérlete elképzelhető.

  A bűncselekmény alanya tettesként csak magyar állampolgár lehet, vagy kettős állampolgár. Hontalan állampolgár egyáltalán nem követheti el. Felbujtó vagy bűnsegéd azonban bárki lehet…
Link

Ez meg azért „érdekes”, mert ez a jóbikos zsidó-csürhe végül szó szerint azt mondja, amiért engem annak idején idiótának tituláltak. Nos, mit is mondhatnék erre? A büdös qva zsidó anyátokat? Ez megfelel? Nem, nem lesz jó. Az ólmozott kender válasznak is megteszi, csak most had bútorozzak egy kicsit.


Kovács Béla kórházba került

Kovács Béla kórházba került, közölte Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője, aki Kovács Béla, a kémkedéssel vádolt jobbikos EP-képviselő ügyével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót kedd délután, a Képviselői Irodaházban. Mirkóczki állítása szerint Kovácsnak tegnap mellkasi fájdalmai lettek, de ennél többet a család kérésére nem árult el a képviselő állapotáról.

Mirkóczki emellett bírálta Németh Szilárdot, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagját. Szerinte annak, amit Németh mondott a Kovácsról szóló bizottsági meghallgatásról, az egyik fele nettó hazugság, a másik fele pedig államtitok. Hazugságnak titulálta Némethnek azt az állítását, hogy a szakszolgálat képviselői kép- és hangfelvételekkel igazolták volna Kovács bűnösségét.
Mirkóczki elmondta, hogy ha igazak lennének a Kovács ellen felhozott vádak, akkor sem tekinthetnék hazaárulónak, mert nem Magyarország, hanem az EU intézményei ellen konspirált. De ők hisznek Kovács Bélának, hisznek az ártatlanságában. A Jobbik szóvivője szerint a Fidesz politikai célokra használja a titkosszolgálatokat. Hozzátette, hogy ha rendeltetésszerűen működnének a titkosszolgálatok, akkor súlyos dolgokat találnának a Fidesszel kapcsolatban, de ez nem azt jelenti hogy ők politikai célokra használnák, ha hatalomra kerülnének.

A kérdésre, hogy kit állítanának Kovács helyére, ha a politikus lemondana az EP-jelöltségről, Mirkóczki azt mondta: ilyen forgatókönyv nincs. Kovács egészségügyi állapotára reagálva pedig kijelentette, hogy méltatlan erről beszélni, ő is tud például olyan fideszes képviselőről, aki súlyos beteg, de nem fogja elmondani, hogy ki az. Szerinte az, ahogy és amiért most Kovácsot támadják, azzal a Fidesz-frakció fele a Moszadnak és a CIA-nek dolgozik.

Arra a kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy Kovács Béla elrohant a legutóbbi sajtótájékoztatójukról, azt felelte, szerencsétlen dolognak tartja, de megérti.
A Jobbik legutóbbi sajtótájékoztatója igazán izgalmasra sikeredett: Vona Gábor beszéde közben ugyanis gyermeki trükkel próbált meglépni Kovács Béla. Azt gondolta, míg az újságírók Vonára figyelnek, ő elhagyhatja a Képviselői Irodaházat, de Vonára senki sem volt kíváncsi, így a pártelnököt szinte félrelökve kezdett minden kamerás és fotós rohanni az EP-képviselő után.

 

 

Személyes weboldala

https://www.postaimre.net/

 

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=7315#comments

 

Téma: PI Klub - Haza és árulás

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása