Szabad Riport - Magyarország magyarok nélkül – migrációs stratégia

2014.06.01 13:54

 

Kiemelt..

Németh Zsolt - A magyarságot fenyegető veszélyek a Képes Krónika miniatúráinak tanúsága szerint


 

Előzmény..

PI Klub - A kőbányai 'előadás' két részben

PI Klub - Vádolom a zsidó-cigány bandát ---> Újra-töltve

Somló VédPajzs Szövetség hírportál - Az örökséget elherdálták, a jelent felélték, a jövőt elzálogosították

A rózsadombi paktum

 
 

Kapcsolódó link..

Az IMF igazi arca - egy jogszabály esete 1982-ből

PI Klub Speciál - A zsidót hogy nevelik rá a gyűlöletre

PI Klub - Kaposvár, Somogy és a Dél-Dunántúl zsidó megszállásának részletei

Fontossági sorrend: egy tankönyvben csak a hanuka után következik a karácsony ismertetése

Magyar Hajnal - Nyílt levél a ‘roma vezetőknek’

PI Klub - BUKJÉK!

 

Itthon 1990 óta mindegyik kormányt a szelektív segítségnyújtási és befogadási módszerek gyakorlata jellemezi. Ez pedig egyre több kár okoz.

 

néger_fehér2

 

A rengeteg afrikai, ázsiai, izraeli, stb. betelepülő özönli el az országunkat.
Magától értetődően vetődik fel a kérdés.

Miért kell mindegyiket befogadni, állampolgárságot, és teljes állampolgári jogokat adni nekik? Meddig maradnak, mikor küldjük vissza őket? Figyelemmel kíséri-e bárki is, hogy mit csinálnak itt, miből élnek? Tesznek-e bármit az új hazájukért, vagy csak kihasználják a kiskapukat és csak elvárásaik vannak?
Miért nem az elszakított országrészek magyarjain segítünk? Honnan és mennyi pénz van erre? És ha van pénz a betelepítettekre, (akik zömének valóságban semmilyen köze sincs a magyarsághoz) akkor miért nincs pénz az elszegényített, kifosztott magyar családokra és gyermekeikre?

Nos, a válasz egyszerű, mert a hazai eu-s bábkormányoknak valójában nem a segítségnyújtás a valódi célja, hanem a magyar lakosság szisztematikus lecserélése. (No meg, a fehér vagy keresztény lakosság lecserélése, ahogyan ez az USA-ban is nagyon komolyan megvalósulni látszik)


kisebbségi_önkorm_képv_zala

 

Az egyre gyorsabban fogyó magyar többséget ’90 óta már nyíltan, szisztematikusan teszik tönkre és áldozták fel a „rendszerváltó” kormányok a belterjesen és aktívan szaporodó nem magyarok javára. (Ennek egyetlen célja a magyarok mielőbbi végleges eltüntetése a Kárpát-medencéből)

E tisztogatás eszközei pedig a fizikai, erkölcsi, mentális ellehetetlenítés, a magyarok megfosztása az élhető élettől, az önrendelkezés, a döntés- és választás, a szólás- és vélemény nyilvánítás szabadságától, természetes jogaiktól.
Néhány konkrét megvalósítás:

-a mérgezések (élelmiszer, gyógyszer, oltás, víz- levegő-, és környezetszennyezés, vegyi szennyezés)

-a betelepült nem fehérekkel való keveredés támogatása,

-a szexuális devianciák erőltetése, a magyarok természetes népességnövekedésének csökkentése, az erre való képesség és akarat közvetlen és közvetett akadályozásával. (létfeltételek és élettér elvétele, az olcsóbb élelmiszerek és ivóvíz vegyszerezése)

-a nemzeti hagyományok, erkölcsök (értékrend) és a vallás lerombolása, illetve lecserélése magyar idegen változatokkal, mint pl. buziság népszerűsítése, krisztusi értékrend judeo-kereszténységre változtatása, az „európaiság” (azaz, a pénz orientált értékrend) erőltetése, új szokások pl. Valentin-nap, haloween, meghonosítása, a barna bőrszín favorizálása („csokicső” reklám – aki nem barna bőrű, az nem „trendi”)

-a természetes magyar kreativitás kiirtása, magyar fiatalok elbutítása oktatással, tömeg-tájékoztatással és „kultúrszeméttel” (szelektív „művészettel”).

-a betegségek terjesztése titokban, az egészség alárendelése a gyógyszergyártóknak,  + egészségügyi szolgáltatások drasztikus csökkentése = korai halál + nyugdíj megtakarítás az „államnak”.

 

kinaiak_magyarországon_04_Nö_a_kínai_befolyás_Mo_n

 

Az ázsiai betelepültekkel némileg mellélőttek épp úgy, mint az afrikaiakkal. (Ennek részleteire később érdemes lesz visszatérni.)
Az Izraelből, Hollandiából stb országokból betelepültek pedig valójában nem tényleges menekültként, munkavállalóként érkeztek a számukra gondosan előkészített lakásokba, pozíciókba és birtokokra, hanem, mint az új uralkodó elit. E törekvés nem csak politikailag támogatott (a titkolt állampolgárságú szabadkőműves kormányok által), hanem fegyveresen is. (Pár éve rendszeresen érkeznek a félhivatalos információk olyan repülőgépek landolásáról melyeken Izraelből száz számra érkeztek/érkeznek fegyveres „családok”.

A pénzügyi támogatás direkt és közvetett módszerei is ismertté váltak az évek során. Kitalált, papíron fabrikált felmenőkre hivatkozva jelentős mennyiségű termőföld kárpótlások, illetve pénzbeli kifizetések történtek e külföldiek számára. Az egyéb kedvezményekről nem is beszélve. (Gondoljunk a kaszinóváros, Traubi Soda, stb államilag támogatott illegális mutyikra)

 

A szándékos lakosságcsere, genetikai leromlása, a munkahely elvételek, s az, hogy a magyar nép lassan elfogyjon valójában egy jól átgondolt és előkészített és szokás szerint NEM NYILVÁNOS terv következménye. Összhangban az EU és a mögötte állók elvárásaival.

 

Magyarország_magyarok_nélkül_mirgácio_05


Elgondolkodtató, hogy vajon ezeket a jeleket miért nem látják, vagy legalább nem érzékelik oly sokan. Talán azért mert a felelősen érző és gondolkodó magyarok máris erősen megfogyatkoztak? Vagy már ennyire hatott az elbutítás, az agymosás?

 

Mindenesetre, akik elmentek szavazni (áprilisban és májusban) azokra, akik a magyarok végromlásában segédkeznek, maguk sem jobbak, mint akikre, illetve amikre szavaztak.

 

A “kisebb rossz” választása nem azonos a jó választásával. A rossz az rossz, mérettől függetlenül. A méretnek legfeljebb a kirótt büntetés szempontjából van jelentősége. Az egyetlen tisztességes cselekedet az lehet, hogy nem “játsszuk” az ő játékukat, nem fogadjuk el a számunkra kártékony játékszabályaikat, vagyis részvételünkkel nem legalizáljuk az illegálist.

Szász Gerda – Szabad Riport

 

https://szabadriport.wordpress.com/2014/05/30/magyarorszag-magyarok-nelkul-migracios-strategia/

 

Téma: Szabad Riport - Magyarország magyarok nélkül – migrációs stratégia

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása