PI Klub - RIADÓ - Turistá(k)nak álcázott betelepítések folynak és továbbra is várhatóak..

2013.04.15 10:58

 

..Ezen a linken megnézhető, hogy a fősodratú média milyen módon végzi és kommunikálja a betelepítéseket..

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-gorongyok/

 https://embers-eg.webnode.hu/news/ami-a-naplombol-eddig-kimaradt/ 

https://embers-eg.webnode.hu/news/europa-sziveben-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-ciprus-mintha-ujra-megszalltak-volna-az-orszagunkat/

 

Posta Imre weboldala

 

Most jött, de nem értem mire fel ez a ri-adóztatás. Csak nyugalom, nem lesz itt semmi, nem lesz valami sem, csak zsidósimogatókat akarnak minden stratégiai helyre látható módon telepítni. Puccs szelet érezni!
 

A MAGYAR NEMZETI VÉDELMI BIZOTTSÁG BEJELENTÉSE! HAZÁNK GYARMATOSÍTÁSA ÉS NEMZETÜNK PALESZTIN MINTÁRA TÖRTÉNŐ LEIGÁZÁSA MEGKEZDŐDÖTT! BELSŐ KORMÁNYZATI INFORMÁTORAINK ÉS KÜLFÖLDÖN ÉLŐ HÍRSZERZŐINK IS MEGERŐSÍTETTÉK A HÍRT, MISZERINT AZ ORBÁN-ÁDER PÁROS, 2013.ÁPRILIS 20.-TÓL 200.000 IZRAELI TELEPES BEUTAZÁSÁT HAGYTA JÓVÁ AZ ELŐZETES MEGÁLLAPODÁS ÉRTELMÉBEN!A MENEKÜLTSTÁTUSSZAL ÉRKEZŐ TELEPESEK BIZTONSÁGÁRA AZ EU-GENDORF 4000 FELFEGYVERZETT KATONÁJA FOG VIGYÁZNI, A RENDVÉDELMI SZERVEINK FELETTI TOTÁLIS ÉS TEJHATALMÚ IRÁNYÍTÁS ÁTVÉTELE MELLETT!LETARTÓZTATÁSOK VÁRHATÓK! MINDEN OLYAN HAZAFI VESZÉLYBEN VAN, AKI SZÓVAL, VAGY TETTEL ELLENÁLL A HÓDÍTÓKNAK!VÉDJÉTEK ÉS ŐRIZZÉTEK A KULCSFONTOSSÁGÚ SZERVEZETEINK VEZETŐIT!A KOREAI INCIDENS MIATT MINDEN ORSZÁG A SAJÁT BIZTONSÁGÁRA ÜGYEL, KÜLSŐ SEGÍTSÉGET MÉG A BARÁTI ORSZÁGOKTÓL SEM KAPHATUNK. A NEMRÉG HAZATÉRT KATONÁINK A NATO EGYEZMÉNY SZERINT A HÓDÍTÓKAT KELLENE SZOLGÁLJÁK. AZ ÁR-, ÉS BELVÍZVESZÉLY MIATT A NEMZET EREJE ÉS FIGYELME ELTERELŐDIK A FENNÁLLÓ VESZÉLYRŐL. MEGOSZTOTT NEMZETI ERŐINK ALKALMASSÁ TETTÉK AZ IDŐT A GYARMATOSÍTÁSRA!
AZONNALI EGYESÍTÉSRE VAN SZÜKSÉG!A HATÁR KÖZELI RÉSZEKEN (50 KM) ROMÁN, SZLOVÁK, OSZTRÁK RENDŐRI SEGÍTSÉGET IS IGÉNYBE VESZNEK HAZÁNK ÁRULÓI!A SZÁNDÉKOSAN FELSZÁMOLT MALÉV TERMINÁLJAI ÉS AZ ÓRIÁS KATONAI SZÁLLÍTÓGÉPEK FOGADÁSÁRA MEGÉPÍTETT REPTÉR MOST A ZSIDÓ TELEPESEK FOGADÁSÁNAK KULCSFONTOSSÁGÚ SZÍNHELYEIVÉ VÁLNAK!
A LAKATLAN LAKÓPARKOK ÉS BÉRHÁZAK, AZ ELÁRVEREZETT MAGÁNINGATLANOK ÚJ LAKÓI MÁR KÉSZÜLNEK ÚJ HAZÁJUK ELFOGLALÁSÁRA!VÉSZHELYZET!AZONNALI REAKCIÓT VÁRUNK MINDEN IGAZ MAGYARTÓL, PÁRTÁLLÁSTÓL ÉS POLITIKAI MEGGYŐZŐDÉSTŐL FÜGGETLENÜL! MEG KELL VÉDENÜNK SZABADSÁGUNK ÉS FÜGGETLENSÉGÜNK!
MAGYARORSZÁG NEM LESZ PALESZTINA!HA MOST NEM TUDUNK ÖSSZEFOGNI, NEMZETÜNK 60 %-RA A BIZTOS PUSZTULÁS ÉS NYOMOR VÁR!
EGYSÉGBE MAGYAROK! ÚJABB TRIANON VAN LÁTHATÁRON!

TILTAKOZZATOK! KI AZ UTCÁRA MAGYAROK!NE ENGEDJÉTEK A BEÉRKEZŐ TELEPESEKET, HOGY HÁZAIKBA BEKÖLTÖZZENEK! NE ENGEDJÉTEK, HOGY ELHAGYJÁK A REPTEREKET!
KAMIONOSOK! ZÁRJÁTOK LE A FŐUTAKAT ÉS A HATÁRÁTKELŐKET!HAZÁTOKHOZ ÉS NEMZETETEKHEZ HŰ RENDŐREINK ÉS KATONÁINK! RAJTATOK ÁLL VAGY BUKIK A HAZA SZABADSÁGA ÉS NEMZETÜNK JÖVŐJE!
ÁLLJATOK A NEMZETI ELLENÁLLÁS ÉLÉRE!

RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ!NEM GYAKORLAT!"

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3386#comments