Piros Pirula Project - A terrorizmus "kifehérítése"

2013.05.01 13:47

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/az-olimpiai-megnyito-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/szo-pankracio-szunetben-hurrikannal-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-blog-a-kommunista-ugynok-techno-reneszansza/

https://embers-eg.webnode.hu/news/majus-elseje-a-munka-es-az-illuminati-szuletesnapjanak-unnepe/

 

Kapcsolódó link..

embers-eg.webnode.hu/news/piros-piruka-project-egy-uj-vilag-hajnala/

embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-project-bill-es-ted-zsenialisan-alcazott-kalandja/

https://embers-eg.webnode.hu/news/az-diktalja-a-bekefelteteleket-aki-kirobbantotta-a-haborut-/

 

A történelemnek, mint az köztudott, sajnos van egy tendenciája, hogy szereti ismételni önmagát. És egészen addig amíg az ember nem tanulja meg a leckét a történelemből, nem is történhet más, mint hogy más és más szereplőkkel ugyan, de újra és újra megismétlődnek az események.
1933. feb. 27-én Hitler felgyújtja saját parlamentjét, a Reichstag-ot és a cselekményt a "kommunista terroristák" rovására írja. Ennek ürügyén, szinte azonnal eltörli a német alkotmányt, megszünteti a sajtószabadságot, és gyakorlatilag teljhatalmat ad magának.
A "kommunista terrorista" kifejezés egy nagyon flexibilis címke, amit aztán rá lehet akasztani tulajdonképpen bárkire, aki kifogásolni valót talál az új hatalmi struktúrában, így ezzel meg is van az ellenségkép, az ürügy, amivel innentől bárkit el lehet távolítani az útból.
68 évvel később az amerikai kormány mögött meghúzódó cionista hátérhatalom, a CIA és a MOSSAD felhasználásával megsemmisíti a World Trade Center két tornyát, Amerika egyik legfontosabb szimbólumát és az esetet a muszlim terroristákra fogja. Az iszlám világ démonizálása ezzel megteremti a lehetőséget egy átfogó keresztes hadjáratra a Közel-Keleten, és a globalista új világrend megszilárdítására az arab régióban.Azonban a "terrorista" címke sokkal rugalmasabb dolog annál, mint hogy valamilyen népcsoporthoz kellene lehorgonyozni. A "terrorista" címkét a történelem során mindig is sokkal általánosabb értelemben használták, gyakorlatilag mindenkit beleértve, aki nem helyeselte az aktuális hatalmi viszonyokat. Nem véletlen tehát, hogy szinte valamennyi ismert igazságkutató figyelmeztetett minket, rögtön szeptember 11. után (de olyan is volt, aki még az előtt), hogy a terrorizmus címke hosszú távon igazából nem az iszlámra, hanem sokkal inkább ránk fog ragasztódni. Igen miránk, a világ lakosságának arra a szűk néhány százalékára, akik nem masíroznak szépen engedelmesen, együtt a csordával, be az új világrend kapuján, hanem egy olyan államellenes tevékenységet folytatnak, amit úgy hívnak: gondolkodás. Esetleg kimondottan ellenzik a nemzetek, vallások, családok teljes eltörlését és az emberiség egybeolvasztását egy jezsuita stílusban irányított Világállam alatt. Igen, a hatalom szempontjából ezek lennének a "terroristák".
Első lépcsőben a terrorizmus és az iszlám közötti asszociáció megerősítése még szükséges volt, hogy simán mehessen a közel-keleti offenzíva, ez ugyanis adott neki egy kis patrióta hátszelet, azonban az események előrehaladtával ennek éppen az ellenkezőjére van szükség. Az igazi végcél - és ezt nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy az első pillanattól így volt megtervezve - tehát az igazi végcél, a terrorizmus fogalmának a patriotizmus fogalmával való összefonása, hiszen utóbbi képviseli a jelenlegi normák, a nemzet, a család melletti kiállást, ami a rendszer útjában álló utolsó akadály.


Anders Behring Breivik

Most, hogy mindezt tisztáztuk, talán már nem is meglepő mindaz, ami a napokban történik. Olyan terror cselekményekre van most szükség, amik minél véresebbek, minél jobban sokkolják a közvéleményt, és amiket fehér bőrű, lehetőleg világos hajú, szélsőjobbos terroristák követnek el. A "szélsőjobbot" természetesen nyomatékosítani kell a hírekben, és egyenlővé tenni a patriotizmussal (miközben mindenki tudja, hogy a haza szeretetében semmi szélsőséges nincsen, csak azok próbálják szélsőségesnek feltüntetni, akik el akarják törölni a nemzeteket). A norvég merénylőről minden egyes híradóban elmondják, hogy szélsőjobbos volt, és hogy mennyire ellenezte a bevándorlást. No tehát kérem, aki ellenzi, hogy bárki szabadon letelepedhessen az országában, az szélsőjobbos, és az terrorcselekményeket követ el - ez a három dolog szorosan összefügg! Tetszik már érteni?
Vagy csináljunk még egy-két ilyen merényletet és mondjuk el még pár ezerszer a híradóban?

Eközben Amerikában az interneten terjed egy kisfilm (lásd lent) , egy promóciós anyag, amit az amerikai belbiztonsági hivatal a napokban adott ki, és arra ösztönzi az amerikai embereket, hogy jelentsék, ha bármi gyanúsat észlelnek. Ez már így önmagában is elég érdekes, hiszen finom pszichológiai eszközökkel tulajdonképpen azt sugallja, hogy mindenki gyanús, és arra próbálja rávenni az embereket, hogy jelentgessenek egymásról (ami persze egyik kritikus eleme egy orwelli társadalomnak, ezt nekünk, itt a 3/3-asok hazájában nem nagyon szükséges túl sokat magyarázni).
De még csak nem is az sokkolta a nézőket a videóval kapcsolatban, hogy a filmben terrorista-gyanús tevékenységnek minősül például kézzel jegyzetelni egy noteszba, vagy fényképet készíteni egy metrószerelvényről, hanem az, hogy szinte valamennyi szereplő a felvételen, aki terroristát alakít, az fehér bőrű, és szinte valamennyi, aki jelent, az színes bőrű. Ez pontosan az, amiről az imént beszéltem, a terrorizmus "kifehérítése". Elég egyértelműen azt kívánja elültetni az emberek agyában, hogy a hazai patrióta csoportok az igazi terroristák, és a bevándorlókat ösztönzi arra, hogy jelentgessenek róluk.
Aki nem érzi a helyzet súlyát, az most próbálja meg egy pillanatra elképzelni, hogy mondjuk a magyar rendőrség készít jövő héten egy promóciós videót, amit le is adnak a tv-ben, és amiben arra ösztönzi a cigány etnikumú lakosságot, hogy azonnal jelentse egy külön erre a célra biztosított telefonszámon, ha mondjuk olyat lát, hogy valaki nemzeti hímzésű mellényben pogácsát majszol, mert ez egy rendkívül gyanús tevékenység, az illető lehetséges, hogy valamilyen gárdához tartozik, és az ilyenek szeretnek félelmet kelteni a lakosság körében. Persze a párhuzam nem tökéletes, de értitek a lényeget. De inkább nem is adom itt az ötleteket a magyar belbiztonsági szerveknek, mert még megcsinálják.

 

 

https://pirospirula.blogspot.hu/2011/07/terrorizmus-kifeheritese.htm