Piros Pirula Project - Előtted a jövő

2014.01.04 00:00

 

Kapcsolódó linkek..

https://embers-eg.webnode.hu/news/embers-eg-uzenet-e-meseben/

https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-project-ugymaradt-az-m1-logoja-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-blog-beszedes-banklogok-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-project-bill-es-ted-zsenialisan-alcazott-kalandja/
https://embers-eg.webnode.hu/news/a-kozmedia-arculattervezoje-egy-forradalom-kozepen-vagyunk/
https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-project-az-uzenet/
https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-maradj-a-fenyben/

https://embers-eg.webnode.hu/news/toth-balint-hollywood-titkos-jelkeprendszere/

https://embers-eg.webnode.hu/ujdonsagok/apokalipszis-/


 

ELSŐ RÉSZ: Tűzrókak, hulló csillagok és még mindig 2012


Újra beköszöntött a karácsony. Ismét fényárban úszik az Andrássy út, Jingle Bells szól a Tescok hangszóróiból, vásárlásra buzdító plakátok amerre csak a szem ellát, és persze mindenhol azok a csillagok, azok a csodásan ragyogó szép színes lefelé álló ötágú csillagok...
A karácsony szívmelengető szimbólumai, nemdebár?

 



Tisztán emlékszem, néhány éve, amikor először töltötték meg az egyik ilyen nagy bevásárlóközpont csarnokait lefelé álló ötágú csillagokkal, gondolom valamilyen dekorációs csapat munkatársai, alig hittem a szememnek. Ott álltam egy bevásárló központban körös-körül lefelé álló ötágú csillagokkal, nem ám össze-vissza álló csillagokkal, mert ugye ha csak fellógatok csillagokat madzagokra, ahogy épp esik, mert a főnök mondjuk azt kérte, akkor ugyebár kicsi a valószínűsége, hogy pont úgy jöjjön ki a lépés, hogy majdnem mindegyik pontosan lefelé mutasson...

De ha már itt tartunk, érdemes ellátogatni a Tchibo honlapjára. És gyönyörködni ott is egyet a margó dekorban.
Ó azok a szépséges lefelé mutató vörös csillagok, milyen szépek, és milyen karácsonyiak tudnak lenni... nem igaz? (A Tchibo-val kapcsolatban még tarozom nektek. Tudom. És nem lett elfelejtve.)

Persze aki az ilyen csillagokban valami összefüggést vél felfedezni, az nyilvánvalóan megbolondult. Ne tessék már az olyannal foglalkozni! Beteg annak az elméje, én mondom. Tessék csak kerülni az olyan embert jó nagy ívben.
Mert ugye ott vannak például ezek a Piros Pirulások, akik például mindenbe mindent belelátnak. Nahhát az egy rémes társaság, kérem. Állandójan ijesztegetik az embert. Mindenféle hülyeséggel.

Múltkor is példál azt mondották, hogy Balázs az ördög!
Igen kérem, ezek azt mondották, hogy a Balázs az maga az ördög. Az index meg is írta kérem, hogy milyen buták! Biztos egyébként titokban a Vodafonnak dolgoznak, mert a sok ember mind megnézte utána a reklámjukat.

Aztat mondjuk már nem értem, hogy akkor utána miért vették le olyan gyorsan Balázst a műsorról, és miért változtatták meg a reklámszlogenjüket valami teljesen másra (amit még csak  nem is értek, mert még csak nem is magyarul van), mert ugye ha olyan jó reklám volt ez nekik, akkor miért kellett ilyen gyorsan megszabadulni tőle?
No de nem baj, inkább nem is gondolkodom annyit, mert még megfájdul tőle a fejem. Inkább megyek és nézek egy kis barátok köztöt, vagy megyek veszek valamit, hiszen karácsony van, a vásárlás ünnepe! Fel is megyek a Vodafone honlapjára. És megnézem, hogy vannak azok az édes kis vörös ördögök, akik úgy szeretnek fürdeni a pénzben.


Hogy mit? Ördögöt mondtam? Jaj, ne tessék már haragudni! Mobiltelefont akartam mondani, megyek megnézem, hogy vannak azok az édes kis vörös mobiltelefonok, akiknek két szarva van... jajj istenkém, megint miket beszélek, hát persze hogy nem szarvuk van nekik, antennájuk. Antennájuk van nekik!
Teccenek látni, milyen butaságokat beszélek már. Ezek a Piros Pirulások teljesen összezavarták az agyamat. Ezek az édes kis piros mobiltelefonokat, akartam mondani, akiknek mindeggyiknek kettő piros antennája van a kis feje búbján.
És hogy imádnak a gyönyörtől megrészegülten fürödni a mindenféle földi kincsekben!
Hát nem édesek?


 

klikk a képre az eredeti oldalra visz
 

 

No de... Elnézés a közjátékért.
Először is Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Igen. Egy kicsit régen találkoztunk. És tudom, nem rajtatok múlott.

A hosszabb távollétnek a mi oldalunkról több komplex oka is van. Melyek önmagukban is megérnének egy-egy cikket... és lehet egyszer sort is kerítünk ezekre.

Tudom. Igazból minden héten lehetne írni egy-egy új reklámplakátról, ülhetnénk itt minden kedden, és kielemezhetnénk a legújabb szimbólumokat. De többek között úgy éreztem, nem jutnánk vele sokkal előbbre, ezért mostanában inkább olyan dolgokra fordítom azt a nagyon kevés rendelkezésre álló időmet, amik tényleges változásokat hozhatnak a világban, ahelyett, hogy heti szinten ezeket az elemzéseket készíteném. Remélem, hogy az olvasók megértik...

Ezúttal azonban kivételt kell tennem, mert újabban egy nagyon érdekes plakát borítja be a metrók falait, és úgy nagyjából szinte az egész országot.

Amikor arról beszéltem, hogy a reklámszövegeknek kettő vagy több párhuzamos jelentése van, akkor valamiért mindenki jót nevetett, hogy ez milyen hülyeség. Pedig a művészetekben például ez teljesen természetes. Egy költeménynek, egy festménynek szinte mindig rétegezett a jelentése, a hasonlatok a metaforák meghatározó elemei minden alkotásnak, miért épp a reklámok lennének kivételek. Az is csak egy médium, nem?

Mert ha megnézed például ezt a reklámszöveget, ennek például már kapásból kettő jelentése van, mert értheted úgy, hogy "előtted a jövő", értsd: fiatal vagy még, a jövő előtted áll, vagy értheted úgy, hogy "előtted a jövő", mert ha ránézel erre a képre, ott van a jövő, mármint ott a képen, ott van előtted.
Ugye nincs ebben semmi ördöngősség. Jól látszik hogy két jelentés lazán megfér egymás mellett. Persze kell egy kis kreativitás a reklám készítője részéről, hogy egy ilyet kitaláljon, de hát nyilván nem véletlenül kapnak milliókat egy-egy szlogen vagy arculat kitalálásáért, valamit azért biztos csak tudnak ezek a magasan fizetett szakemberek.

No de ha kettő jelentés ilyen könnyen megfér egymás mellett, akkor miért lenne olyan butaság arra gondolni, hogy lehet ezek mögött még további jelentés is? Miért tűnik ez annyira hihetetlennek? Kérdem én.



Persze, tudom, nehéz elfogadni,  hogy egy "vacak" reklám más célt is szolgálhat, mint hogy eladjon neked valami "vacak" terméket, és hogy a nagy multiknak esetleg más életcélja is lehet, mint hogy neked otthon hiperszuper gyors interneted és mindenféle elektronikus kütyüjeid legyenek...
de próbálj meg a kedvemért eljátszani egy pillanatra a gondolattal. Csak egy pillanatra, hogy megnézzük, mi sül ki belőle. Rendben?

Ugye azt mondja a plakát, "Előtted a jövő", és a képen ott látok egy nagyon okos telefont, és egy nagyon okos új operációs rendszert, amit FirefoxOS-re kereszteltek, és aminek kabalája egy tűzróka.

 

Mi az a tűróka, kérdezed.
Nos. Hát tulajdonképpen én sem tudom. Mondjuk, hogy egy róka, aminek farok helyett egy tűzcsóvája van ott a hátsó fertályán, egyelőre ennyit tudunk megállapítani róla. Ide-oda mászkál, és amerre csak jár, mindent körülölel a tűzcsóva-farkával...
Mindenesetre látványos.

 

(Blaze your own path, azt jelenti: Égesd ki a saját utadat.)
 

A kabalafigurát, a plakátokat, és az egész arculatot a Firefox termékek részére egyébként Wollf Olins tervezte.
Ha netán ismerősen cseng a neve, akkor elképzelhető hogy azért, mert mi már korábban is foglalkoztunk az úrral. Ő tervezte ugyanis az elhíresült London 2012 logót, emlékeztek, ami az irániak, és egyes összeesküvés elmélet hívő körök sokkal inkább olvasnak ZION-nak, mint 2012-nek. És a legnagyobb multicégek kábé felének is még ő tervezte a logóját. Elég keresett szakember, nyilván tud valamit...

Szóval itt van ez a "tűzróka", Wollf Olins-tól, és a plakátokon azt látom, ahogy nagyon néz valamerre, vagy legtöbbször csak egyszerűen jön.
Ezen a kiállítson például nagyon jön!


 

 

Nagyon jön valahonnan ide a Földre, és közben húzza maga után ezt a tűzcsóvát, mert ugye neki az adatott farok helyett. De hisz ugye ezért "tűzróka", ezt már megbeszéltük.
Szóval jön ide a Földre, és amikor ideér mit csinál?




Hát nem tudom onnan, ahol te állsz, neked minek tűnik, de nekem innen egész úgy tűnik, mintha próbálná bekebelezni azt.
Szépen körbeveszi, körbefonja, szinte beborítja a dús, lángoló farkával, és a pici mancsával egyre csak szorongatja azt. Szóljatok nyugodtan rám, ha valamit nagyon "belelátok", ami nincs ott. De szerintem csak arról beszéltem, ami a képeken van.

 

 
 

 

No de most kezd igazán érdekes lenni a dolog!
Mert épp most mondják nekem a szemfülesebbek, hogy egy ehhez hasonló illusztrációt, mintha mi már láttunk volna itt az oldalon valahol.
Van aki még emlékszik rá?

 

 

Bizony kérem, ez itt a képen az oroboris (vagy ouroboros, ha úgy jobban tetszik), a saját farkába harapó sárkánykígyó, aki nagyon hasonlóan tekergeti magát körbe-körbe. Neki ugyan nincs tűzfarka, és róka pofája se annyira, de azért a hasonlóság a kettő között letagadhatatlan.

Nos. Létezik, hogy a kettőnek köze lehet egymáshoz?
És vajon létezik, hogy az egésznek köze lehet azokhoz a bizonyos lefelé mutató csillagokhoz?

 



Szóval, amin szeretném, ha elgondolkoznának a kedves olvasók a következő cikkig, az az, hogy mi van akkor HA...
szóval mi van ha a szöveg, hogy "előtted a jövő" nem feltétlenül, és nem csak és kizárólag arra a nagyon okos telefonra vonatkozik ott a képen...
Na persze arra is vonatkozik, ezt egy percig nem vitatom, az okostelefonoké a jövő, ez nem vitás, és nyilván a FirefoxOS operációs rendszer is nagy sikerekre számíthat (pláne ha ilyen támogatók vannak mögötte!)
De szóval mi van ha az az "Előtted a jövő" egy másik értelemében magára a tűzrókára vonatkozik, ami ott van előtted a képen?

(nagyításhoz klikk a képre)

És most nem tűzrókára, mint a FirefoxOS logójára gondolok. Hanem a tűzrókára, aki körbe tekergi, és beborítja a Földet. Mi van ha az előtted a jövő őrá vonatkozik, és mindarra amit szimbolizál?

Én azt hiszem ezen mindenképp érdemes egy kicsit elgondolkodni.

Különösen azért, mert ha jobban megnézed a plakátokat, azt fogod találni, hogy az idő mindig ugyanannyit mutat az összes látható okostelefonon.
Az összes plakáton itt Magyarországon, de az összes plakáton Németországban, és Franciaországban is, és az összes többi országban...

Véletlenül az idő mindig pontosan ugyanannyit mutat, és ez az idő 12:21.

 

 


MÁSODIK RÉSZ: Akarod látni a jövőt?


Eltelt 2012. Lassan már 2013 is. És nem történt semmi.
Nem jött az özönvíz. Nem jött a meteor. Nem hasadt ketté a Föld. Még egy vacak pólusváltás sem volt.
Szóval semmi említésre méltó, nem igaz?

De legalább ezek az összeesküvés elmélet hívők most mind jól leégették magukat.
Hát ennyit a mindenféle katasztrófa elméleteikről, meg világvégéről. Ebből is látszik, hogy mind hülyeség amit mondanak, nem?
De legalább nem fognak az emberek soha többet ilyen oldalakat olvasgatni... ennyi előnye legalább volt. Nem?

Na. Hát akkor egy apróságra azért hadd hívjuk a figyelmet.
Ezen az oldalon senki nem állította, hogy 2012 december 21-én valamilyen formában vége lesz a világnak!
Igen, kitettünk egy szavazást ide a jobb oldalra, hogy ki mit gondol, szerinte lesz-e valami, és ha igen, micsoda. Ez egy játékos közvélemény kutatás volt. De mi semmi olyat nem állítottunk, hogy valami világégésre kellene számítani.
Persze volt aki így szavazott, de MI ilyet sosem állítottunk.

Azok egyébként, akik vették maguknak a fáradságot, és egy kicsit jobban utánaolvastak a 2012 körüli parának, és nem csak megnéztek róla egy vagy két katasztrófajós videót, hanem mondjuk utánanéztek konkrétan magának az ominózus maja proféciának, amire az egész "hájp" alapult, azok azt találhatták, hogy a maja naptár vége a maják részéről semmiképpen sem a világvégét vetítette előre.
Hanem csupán csak egy korszak végét jelezte. És persze egy ezzel egyidejűleg érelemszerűen egy új korszak kezdetét.
A maják kérem, nem mást, mint egy "új világ kezdetét" jósolták 2012 december 21-re!


És akkor kérdem én, ennek tükrében nem felettébb érdekes-e egy olyan plakát, amin az áll, hogy "előtted a jövő" és az óra pontosan 12:21-et mutat. Nem lehet-e, hogy ennek mélyebb mondanivalója van...

 


Persze persze, már előre hallom, hogy megint előszedtünk egy véletlen óraállást, és próbálunk belemagyarázni valamit. Nem bánom.
Csak annyit kérünk, hogy aki véletlennek gondolja a 12:21 óraállást a plakátokon, az látogasson vissza hozzánk egy-két hét múlva, mert januárban olyan további helyeket fogunk mutatni, ahol szintén előkerül a 12:21, méghozzá még ennél is érdekesebb kontextusban. Olyan információt fogunk bemutatni, ami nagyban segíteni fog mindenkinek megérteni, hogy miről szól ez a dátum valójában!

Bevallom egy évvel ezelőtt még nekem sem volt tiszta, de a jelenlegi események teljesen kitisztítják a jelentését. Bővebben erről, mint mondom legközelebb. Most inkább ne ragadjunk le a dátumnál, mert még két további reklámot szerettem volna megmutatni, és nem szeretnék kifutni a rendelkezésre álló időből.

Szóval az előbbi plakát azt mondta, Előtted a jövő.
És ehhez ide nagyon kapcsolódik egy másik reklám, amit itt mindenképpen érdemesnek tartanék megnézni.

A Telenor 2012-es reklámfilmjében az első mondat így szól: "Látni akarom a jövőt!", kapcsolódik, nem?
Javaslom nézze meg mindenki, egyszer-kétszer mielőtt jobban belemennénk.
Könnyen lehet, hogy nem is nagyon kell majd kommentálnom.

 

A videó megtekintéséhez kattintson ide:


Szóval azt mondja, azzal kezdi: "Látni akarom a jövőt!"
De amikor ezt kimondja, és nagyon lényeges, hogy pontosan ebben a pillanatban, amikor kimondja, nézd vissza nyugodtan többször, ha nem hiszed! Szóval ahogy kimondja "Látni akarom a jövőt!" abban a szekundumban teljesen elsötétedik a Föld.

Én is visszapörgettem sokszor, és igen, lehet hogy valahogy így tud kinézni a föld bizonyos szatellit képen éjszaka, mert igen, a lakott területek ki vannak világítva, de ez a kép amit itt látunk, bennem például sokkal inkább kelt rossz érzést, mint egy nyugodt éjszakai kép hatását az alvó bolygóról.
Bennem valahogy sokkal inkább kelti egy sötét bolygó érzetét, ami parázslik, mintha égne. És amikor ezek a benyomások bennem megszülettek (egyébként köszönet az olvasónak, aki tavaly elküldte a reklámot nekünk), szóval amikor ezek a benyomások megszülettek, ez a tűzrókás dolog, az előtted a jövővel, meg a földet körülölelő tűzrókával még nem volt sehol!

A reklámot most nem fogom részletesen kielemezni, hisz annyira direktek az utalások, hogy szerintem aki idejár a blogra, annak már egyértelmű benne minden... a vágás a piramis formájú hegyre, majd rögtön a szemre. Aztán jöhetnek az egoista sikerhajhász sportolói hozzászólások, pont ahogy már megszoktuk.
Szóval azt mondta, "Látni akarja a jövőt!".
Úgy érti ez lenne az?

No de ugorjunk máris a harmadik reklámra, ha már így lendületben vagyunk, amit mutatni szeretettem volna.
Erről viszont esett már szó korábban. A NOKIA Lumia reklámot röviden megmutattam akkor, amikor a megvilágosodásról volt szó. És meg is állítottam a képet például a látványos G betűn, a "koponya és csontok" tojásos reggelin, és a fekete fickó frizuráján, ami nagyon frappánsan egy felgyúló villanykörtét ábrázol. És ugye megint, milyen zseniálisan van beágyazva a bújtatott jelentés. A fekete fickó "sötét" fején a villanykörte, ami megvilágosodást, ebben a kontextusban, ott a fején, egyértelműen szellemi megvilágosodást szimbolizál... persze csak ha akarom érteni.

 

Ha nem akarom érteni, akkor csak egy frizurát látok egy fekete fickó fején. Az emberek 98% nem fogja érteni ezeket a mélyebb jelentéseket. Nyilván azt sem tudja, hogy a "Lumia" a fényből, Lux, Lumis, a megvilágosodásból, Il-luminatis-ból jön. És nyilván soha nem olvasta el, és nem is fogja elolvasni James Billington-nak, az amerikai kongresszus fő könyvtárosának történelmi könyvét, mely a "forradalmi" eszmék elterjedését (értsd: kommunizmus) a világon elemzi ki nagyon részletesen, persze történelmi tényekkel, és nem mendemondákkal alátámasztva.

De erről már mind esett szó korábban, aki fel szeretné frissíteni, nézze meg újra ezt a videót.
Amiről viszont eddig nem esett szó, és most lesz igazán érdekes a dolog,
az az a bizonyos róka, aki jön felénk a videó legvégén. Méghozzá nagyon jön felénk, szalad.





A reklám megtekinthető az alábbi linkre kattintva:

Lehet, hogy a FirefoxOS-re akarnak asszociálni a készítők, és már előre gondolkodtak? (A reklám már több mint egy éves.) Ki tudja.
De mindenesetre az se kerülje el a figyelmünket, hogy a felénk nyargaló róka mögött, egész véletlenül világító reflektorok sugároznak felénk. Tehát fényárban vágtat felénk ez a róka.
A reflektorokat persze már meg-megszoktuk, mert ugye a sötét Rihanna karakter is minden esetben erős reflektorok fényében mutatkozott. 

Ez a NOKIA reklám nagyon-nagyon érdekes, és mindeninek aki teheti, és aki érdeklődik ezen témák után, azt tudom ajánlani, hogy üljön le és elemezze ki, de jelenetről jelenetre, mert nagyon úgy tűnik, hogy a reklám egy történetet mesél el. És milyen meglepő, nem egy új történetet, hanem egy olyat, amit már többször is láttunk, persze nem mindig ezekkel a szereplőkkel...
A róka megérkezése a reflektorfényben pedig csak az utolsó, záró momentuma ennek az egész történetnek, előtte még sok minden történik, ha jobban megnézitek.

A teljesség igénye nélkül:
- A szürke hétköznapokban az emberek güriznek, mondhatnám "gályáznak". És tényleg az egyik képen pont gályázást imitálnak.
- De a hétköznapok fokozatosan megszínesednek, szivárvány, színes dolgok.
- Az egyik fickó például visszafelé fut, ő ugye nem a normál úton jár. Úgy is mondhatnánk, "kiégette a saját útját". Szóval ő most már saját törvényei szerint cselekszik.
- Aztán sürgés-forgás, bevillan Einstein (emlékeztek, a tudomány!). Hamar megvilágosodás a sötét fejekben. És itt lesz igazán érdekes a vége felé!
- Egy kis mini-tornádó, vagy hurrikán szó szerint felkavarja a dolgokat. (jelen esetben az avart)
- Majd rögtön a következő snittben, egy vörös ruhás fickó kivasalja a ruháit.

Aki nem látta, vagy nem értette az Üzenet c. filmet, annak ez most biztos nem mond az égegyadta világon semmit.
Pedig az a kis tornádó, nagyon olyan mint egy kis káosz, ami megkavarja a dolgokat, amire rögtön utána snitt, és a vasalás, kiegyengetés... ha érted a csíziót, elég sokatmondó...
pláne hogy a fickó erősen vörös ruhában van. Ugye sejtitek, hogy ki(k) fogják kiegyengetni a helyzetet.

- És itt ugye rögtön mutatnak ezernyi kis lámpást. (Megint fontos momentum)
- Majd megjön a róka. És szalad felénk. Hátulról fényárban megvilágítva.

Szóval mi ez a róka? Kezd most már összeállni valami kép?
Mindenhol ez a róka...
Lehet, hogy több ez, mint egy operációs rendszer logója?

Talán megszoktátok, hogy fel szoktam hozni a számmisztikát. Engem kiscserkész becsület szavamra nem hoz túlzottan lázba dolog. Tényleg nem azért szoktam beszélni róla. Én csak azt szeretném, ha megértenétek, hogy másokat viszont igen. Vannak, akiknek ezek a betűk és számok borzasztóan fontos szerepet játszanak.

Nos. Az ő szemükben az angol ábécé betűinek például számok felelnek, és ezeket úgy kapjuk  meg, hogy vesszük, mondjuk az F-et, ami a hatodik betű, tehát hozzá világos, hogy a hatos tarotzik.
Az O az a 15 betű, a hozzá tartozó számjegyet úgy kapjuk meg, hogy 15 az 1+5, ami ugye megint csak hatos. Az X pedig, ha megnézed a 24. betű. Minő véletlen, hozzá is a 2+4 azaz hatos tartozik. És mielőtt azt hinnétek, hogy ez olyan gyakori a betűknél. Számoljatok utána! Mert csakis ez a három betű ad 6-os értéket az angol ábécében, az F, az O, és az X.
Tehát a "FOX" az egyetlen olyan angol szó, ami számmisztikában pontosan 666-ot ad.
A FOX azt jelenti róka.


 



Bízom benne, hogy ezzel az információval a tűzrókánk egy egész új értelmezést kap.
Talán ezért tűnik fel olyan gyakran, és jön olyan erővel a Föld felé...
És talán az sem véletlen, hogy az egyik legnagyobb médiaóriást is róla nevezték el Amerikában.

 

 


 

Ez egy olyan média konzorcium, ami napi szinten tolja az elmékbe a sátánista életfilozófiát, és a hazug híreket a világról. És azt kell mondjam, az emberek sajnos veszik, mint a cukrot, és csak úgy özönlenek a mozikba és a TV-k képernyői elé...

No de legközelebb pontosan ezen a vonalon fogunk tovább haladni,
viszont még ennél is megdöbbentőbb felismerésekkel.
Aki teheti, maradjon velünk!

 

 

https://pirospirula.blogspot.hu/2013/12/elotted-jovo.html

Téma: Piros Pirula Project - Előtted a jövő

Dátum: 2014.01.10

Feladó: Böjti Hajnal

Tárgy: találtam még szublimális üzenetet a trailerben...

A Telenor Red Bull Mobile-ban - mindjárt az elején, a hegycsúcs, a szemek után, amikor a motorosokat mutatják, egy pillanatra bevágnak egy szublim üzenetet: kanadai zászlóval a háttérben, egy pirosra váltott közlekedési lámpát...feltűnt, h nem embert ábrázol, hát elkaptam a pillanatot...egy "birodalmi lépegető" típusú ábrázolás, vagy egy fejét fogó, térdei közt kuporgó ember...mire eleget néztem, egy piros kéz körvonala is logikus, bár csuklótól nehéz megmagyarázni a szélesedést...3:)

Dátum: 2014.01.30

Feladó: R.

Tárgy: Re:találtam még szublimális üzenetet a trailerben...

Köszi Hajnal, szeretnénk újra megnézni.:D

Új hozzászólás hozzáadása