Posta Imre archívum - A HUN piramis titka

2013.02.03 21:43

 

Kapcsolódó témák..

https://embers-eg.webnode.hu/news/ami-a-naplombol-eddig-kimaradt/

https://embers-eg.webnode.hu/news/europa-sziveben-/

 

 

Ma nagy nap van! Turgenyev, A versenyló halálában és Bugalkov, Mester és Marharépa művek jutottak eszembe számtalan szebbnél szebb asszociációban. Vitya, lóhalálában trappol és marhára gyökérként fogja érezni magát. Ma reggel a Kohn-rágyióban egy Moszkva-szakértő azt nyilatkozta a találkozóról, hogy az oroszoknak fontosabb Lengyelország is Magyarországnál, de az országunk abból a szempontból mégis lényeges, hogy legyen rend, márpedig Magyarországon NINCS REND- Putyin szerint sem! Kíváncsian várom a fejleményeket, hátha nem fejelik meg direktben Viktóriát, Vikikét és vaselint kap hintőpor helyett. Putyin mostanában elég szókimondó a nemkertelésben. A németeknek megüzente, hogy ha nem tetszik nekik az atomenergia, akkor jöhetnek Szibériába a farönkökért! A zsidajai érthették a jelzést, de most Olstein is megkapja a maga szeretetcsomagját, bár képzelem milyen felkészítést kapott a mai találkozó előtt. Erdogánt a szírek kitüntették és közben a törökök kijelentették, hogy zsidó náluk nem vásárolhat földet. Olstein, érted te ezt?

Link = https://www.jovonk.info/2010/11/29/torokorszag-megtiltja-foldvasarlast-az-izraelieknek

Az, hogy helyzet van elvtársak és elvtársnők, pajtások és kartársak, hölgyek és urak már tényleg messziről világit az értelmesek számára. Ezért is lapít és sunnyog szinte minden közember-gazember és a MAZSIHISZ-t is nyíltan lehet már támadni. Azt a két szerencsétlen munkásőrt ne bántsátok még kérlek, mert nem szeretném, ha az Izrael helyén vissza-létesülő Palesztin autonóm területről kellene karhatalmi erővel a bíróság elé cibálni a kipásokat! Csinálunk nekik itt is egy siratófalat, ahol ajvékolhatnak a bűneik miatt és aztán mehetnek a bitófa alá, hogy szokták a feelinget! Érzik, hogy baj van. Ma Izraelben szólalnak meg a légiriadót jelző szirénák. Feszegetik a kérdést, hogy az USA telepakolta Európát azt atomfegyvereivel. Sejtésem szerint nem csak Izrael, hanem Szaúd-Arábia, Jordánia, Irán és esetleg még egy-két kisebb arab emir is rendelkezik ilyen „játékszarral”. Nem baj, most a Wiki-lika kitrombitálja, amit tudni kell arról, amit eddig itt mi is írtunk. Én várom a sokak által hiányolt bizonyítékokat és addig is üdvözlöm a marhára titkos és hírszerző szolgálatokat. A wiki-jelenséggel kapcsolatban sokkal közelebb állunk a középponthoz, mint azt gondolnátok. Sokkal korábban már megkaptuk azt az értetlen kijelentést, hogy miért „buktatunk le mindenkit” pártállástól függetlenül, s mi ebbe a jó, miközben”hasznos hülyének” nevezett egy alpári gyopár, aki most biztos suttyó módon érzi magát, ha képes felfogni, hogy a jelenlegi rendszer megbuktatása mindenkinek az érdeke, még a bűnözőé is. Olyan ez, mint amikor vedlik a kelgyó és a rák. Ha nem vedlik, akkor elpusztul, s ha vedlik, akkor meg sérülékeny. Talán sikerült a „nincs több titok” elv alapján egy csomó paradoxont alkalmazva bemutatni, hogy egyetlen lehetséges relatív békés útja lehet a változásnak és ez a valóság leleplezésén keresztül az igazság kimondása, bemutatása. Valójában ez a zsidók érdeke is, mert ha életben akarnak maradni (már aki nem lett teljesen menthetetlen), hogy lelepleződjenek, sőt magát a „lebuktatást” önmaguk is szorgalmazzák, mert így akartak még nagyobbat csalni, s a zsidókból magyarokká válni! Olyan ez a helyzet, mint a bűnös gyerek, aki minden egyes újabb lépésével a büntetést provokálja ki. Most elégtételt kapnak és esélyt arra, hogy változtasson közülük az, aki nem szeretne nagyon sebesen megholokausztozódni! Sajnos mindezt manipulítív céllal csinálják most is és a valós dokumentumokat szelektálják, és falsítják is a közvélemény befolyásolása és zsarolás céljából. A CIA és a Mossad munkamódszere eddig is ez volt, csak most gyorsabban kiderült:

Link = https://www.jovonk.info/2010/11/30/az-irani-elnok-szerint-wikileaks-mogott-cia-es-moszad-all

A zavarban ott a káosz, s abban ott a rend is. A Telaviv 2-ön „Az ezek megőrültek” címet viselő „sztár-perverz” műsort Gangsta azzal zárta, hogy CCCP-s mezben játszotta a fejét a héten és úgy búcsúztak kollektíven, hogy Doszvidánya! Nem volt semmi! Vasárnap a csatorna a Johny Englis bohózatot sugározta. Vicces volt, de itt a kivonatos tartalma: Francia eltitkolt nemesi vér elraboltatja az angol koronaékszereket és lemondatja Erzsébetet. A canterbury-i érsek arcát lemásolják (Pinté-alterego), de a popsiján a következő felirat virít, ott: "Jesus is coming, look busy"! Ezt lefordítva magyarra: Moses is busy, look coming! Vagy, Coming Moses, look busy!...
Kiderül, hogy a film főhősei mind idióták, kivéve az ügynök hölgyet, aki viszont latin-amerikai. A crancia illuminátus vérségi alapon történő főpáholy-lovagjának megkoronázása végül meghiúsul, pedig tervei nagyok voltak. Mint Anglia királya (franciaként így Franciaország királya is) vissza akarta venni a földeket és angliát börtönszigetté akarta változtatni, ahová a világ szállíthatta volna a hulladékát, s ezért a többi állam busásan fizetett volna neki. A bohózat végén Rowan Atkinson fejére kerül a korona, de ő visszaadja azt Erzsébetnek. Pár napja beszéltek arról, hogy Anglia királyának nem Charles-nak kellene lenni és Magyarország vonatkozásában is a Szent Korona, a vérségi vonal és a hamisság teljes repertoárja értelmezhető a film alapján is. Nincsenek véletlenek!
De ha már az agymosásról volt szó, akkor itt kitérek arra a vonalra, amit már sokszor emlegettünk itt is, de most nyomatékosítani szeretném. Halász Jóska és Morvai párosítás nagyon kellemetlen előérzettel bír számomra. Ha félnék, akkor attól tartanék, hogy Jóska be akar kerülni a nyiltszíni zsidó-alkotmányozási brancsba egy kis kaffetéria fejében, azzal a jelszóval, hogy a Szent Korona alkotmányának érdemi részét majd valahogyan képviselni képes. A másik ilyen társaság a Bene Gábor - Benis Miklós által képviselt MSZ-es vonulat, akik szintén a zsidók magyarrá válásához akarnak azáltal hozzájárulni, hogy egy alkotmánnyal nyomulnak a kazár-parlament felé. Nem hiszem, hogy nem akarják megérteni az említett személyek, hogy amíg a zsidó betelepül és a kormány teljes mértékben faji alapon szervezett, addig mindenki aki nem ezt a lényeges kérdést feszegetve áll ellent, hanem a kezük alá dolgozva úgy tesz, mintha Magyarországért cselekedne, több, mint ostobaságot követ el. Nem a Szent Koronáról és nem az alkotmányról van szó, hanem a magyarnak álcázott zsidók ilyen módon történő hitelesítéséről. Ha ezt valaki nem képes megérteni annak ellenére sem, hogy ezt többen és nyomatékosan jelezték felé, akkor feltételezhető annak ostobaságán túlmutató elkötelezettsége a nemzetrontás irányába. Sajnos sok egyébként remek ember lépett bele a csapdába tudatlanságból, de ha rájön időben, még lehetősége van dönteni. Nemzetegyesíteni sem lehet addig, amíg nem derül ki, hogy ki és kicsoda a placcon, az pedig harcban derülhet ki. Ha nem lesz harc, akkor nem lesz megtisztulás, s a „vak vezet agyalágyultat” című szappanopera még döcöghet egy darabig. Olvassátok figyelmesen és értékeljétek annak rendje szerint! Melyik az államalkotó nemzet? Kik is a magyarok? Kik azok a Szent Korona Tagok? Milyen Szabadság Alkotmánya? Jézusom, térítsd már magához a sok tévelygőt akik Jézus arcát akarják sátánfiak pofájára húzni, s még imádkoznak is „szent együgyűségükben ahhoz”, hogy ez sikerüljön. O sancta simlicitas! Jóskám, térj magadhoz, kérlek! A jelen helyzetben a tendencia a Szent Korona és annak eszmeiségén, értékrendjének szó szerinti ki-árulását jelenti, amely a haza ki-árulását csak fokozza. A pokolhoz vezető út a jószándék lihegésével van kikövezve!



Dr Halász József levele az alkotmányozásról.

„Kedves Barátom!

A Szent Korona Értékrend érvényesülésének lehetősége megnyílt az alkotmányozásra
felkértek részére. Egy többszázezer tagot számláló szervezetet hivatalosan felkértek az
alkotmányozásban történő részvételre. Ez a szervezet engem kért fel az alábbi tanulmány elkészítésére. Mai vezetőségi ülésükön egyhangúan úgy döntöttek, hogy ez a tanulmány a szervezet hivatalos alkotmányozási javaslata. Kérésükre a tanulmányt csak most hozom nyilvánosságra.

Egy másik szervezet ugyanilyen felkéréssel keresett meg. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a ma döntést hozott szervezettel azonos véleményen lesznek.

Ma kaptam egy telefonhívást, amiben arról tájékoztattak, hogy hivatalos felkérésre a Szent Korona Értékrendre épülő Szabadság Alkotmányát javasolták Magyarország Alkotmányának.

Ennyi a lényeg.

Kelt Szegeden, 2010. szeptember 7-én

A tanulmány az alkotmányozás irányelveiről szól és íme a tervezet szövege

Magyarország
Szabadság Alkotmánya

ELSŐ RÉSZ Az állam szabadsága
MÁSODIK RÉSZ A Szent Korona tagok szabadsága
HARMADIK RÉSZ A szabadság feltételei
NEGYEDIK RÉSZ A szabadság védelme
ÖTÖDIK RÉSZ Záró rendelkezések

Annak a Küldetésnek a teljesítéseként, amelyben a Teremtő kegyelme a Szent Koronával az Istenszülő feladatának részesévé tette az egyetemes magyarságot, annak a kötelességnek a teljesítéseként, amellyel a Teremtő az Istenszülő feladata ránk kegyelmezett részének hagyományainkban alapuló visszaállításával bízott meg bennünket, és annak a felismerésével, hogy az Istenszülő ránk kegyelmezett feladatai teljesítését akadályozó erőszak nemzetünk és az emberiség végveszélyét jelenti, kinyilvánítjuk, és ez által Alkotmányként törvénybe iktatjuk azon akaratunkat, hogy

Magyarország Szabadság Alkotmányát

életünket, az anyagtalan- és az anyagi élő- és élettelen világgal való kapcsolatainkat örökké és
változtathatatlanul meghatározó, alapvető értékrendjeként

jogfolytonosságába visszahelyezzük.
Akaratnyilvánításunkkor az a hit sugallta tettünket, hogy a Föld, a Levegő, a Víz és a Tűz, mint a négy életfeltétel-meghatározó alapelem, magában foglalja az anyag - Lélek Fénye által vezetett - uralásának és alakításának feltételeit, így ezek tiszteletben tartása minden emberi fejlődés alapja, az a hit irányította szándékunkat, hogy az anyagtalan- és anyagi világ egységének visszaállítása az emberiség továbbélésének alapfeltétele, az a hit vezetett bennünket, hogy a szabadság alapja minden anyagtalan-, valamint anyagi élő és élettelen Teremtmény iránti szeretet, valamint őseink emberi társadalmat meghatározó értékeihez való hűség.
Akaratunk és hitünk szerint

Magyarország

a Szent Korona Országa, amely a Boldogasszony örök oltalma alatt él, és szerves egységben
létezik az emberiség egészével.

ELSŐ RÉSZ
Az állam szabadsága

1. §
(1) Magyarország örökké szabad.
(2) Az állam szabadsága
a./ a társadalmi együttélés szabályai jogrendszerbe foglalásának és érvényesítésének,
b./ a külkapcsolatok létesítése és felbontása gyakorlásának,
c./ a társadalmi berendezkedés meghatározásának,
d./ a külső és belső védelmi eszközei fejlesztésének és alkalmazásának,
e./ a Szent Korona Önigazgatási Rendszerét követő „Nemzetgyűlési tagok,
Magyarországot nemzetközi szervezetekben képviselők, valamint Országgyűlési-
és az Önkormányzati képviselők választásáról szóló” 2. főtörvényben megvalósuló
képviseleti rendszer kialakításának és gyakorlásának
minden más államtól való függetlenségét jelenti.

(3) Az állam szabadsága a Szent Korona tagok együttesen gyakorolt alapjoga, annak egésze,
vagy bármely eleme soha, senki által és senki érdekében nem szüntethető meg.

MÁSODIK RÉSZ
A Szent Korona tagok szabadsága

2. §

(1) A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon
szabadságot élvez, amely nem szűntethető meg és nem korlátozható.

(2) A Szent Korona tagja:
a./ az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint
b./ az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek .

(3) Államalkotó nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona értékrendjét, kultúrájának
helyet talált a Szent Korona Országának területén.

(4) Aki nem a Szent Korona tagja, az a Szent Korona Országában vendégként él, teljeskörű
kötelezettség terhével és a vendégjog gyakorlásával.

(5) A Szent Korona tagságra méltatlan személyt az „Államhatalom gyakorlásáról” szóló, 1.
főtörvényben meghatározott esetekben meg kell fosztani Szent Korona tagságától.

(6) A vendég ugyanazon joggal rendelkezik, mint a Szent Korona tagja, kivéve:
a./ nem végezhet olyan tevékenységet, amely a Szent Korona Országának politikai,
társadalmi és gazdasági életére befolyással van,
b./ nem vehet részt az ország gazdasági politikájának kidolgozásában és alkalmazásában,
c./ sem maga, sem leszármazottja nem lehet a Szent Korona tulajdonának birtokosa.

HARMADIK RÉSZ
A szabadság feltételei

3. §

(1) Ami a Szent Korona Országa földjén, földje alatt és földje felett van, a Szent Korona
örök és elidegeníthetetlen alkotóeleme, amelyet csak a Szent Korona másik alkotóelemét
jelentő Szent Korona tagok birtokolhatnak.

(2)
a.)
b.)
c.)

A birtokos jogai azonosak a tulajdonjoggal, kivéve:
Nem semmisítheti meg a birtokot.
Nem változtathatja meg a birtok rendeltetését.
Csak a Szent Korona tagjára ruházhatja át és örökítheti a birtokjogot.

4. §

(1) Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja.

(2) Magyar érték minden olyan – (3) bekezdés szerinti - tevékenység eredménye, amelyet
a./ magyar lelki-, szellemi vagy anyagi tulajdonnal,
b./ Magyarország területén,
c./ a Szent Korona tagja, vagy a Szent Korona vendége, illetve azok közreműködése
hozott létre, illetve szolgáltatott.

(3) Csak olyan tevékenység végezhető, amely
a./ eredménye (termék vagy szolgáltatás),
b./ a tevékenység végzéséhez használt eszközök működése,
c./ a tevékenység végzése során keletkezett hulladék
nem károsítja és/vagy veszélyezteti az ember lelki-, szellemi- és testi egészségét, valamint a
természetes környezetet.

NEGYEDIK RÉSZ
A szabadság védelme

5. §

(1) Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden
tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni.

(2) A Szent Korona értékrendjének megsértését jelenti:
a./ az állam szabadságának,
b./ a Szent Korona tagjai egyéni vagy társadalmi csoportot érintő szabadságának,

c./ a birtoklás szabályának,
d./ a vendégjog szabályainak,
e./ a tevékenység végzésével kapcsolatos szabályok
megsértése, veszélyeztetése és minden erre irányuló magatartás.

ÖTÖDIK RÉSZ
Záró rendelkezések

6. §
Alaptörvény

(1) Magyarország Szabadság Alkotmányának egy történelmi időszakra vonatkozó
irányelveit határozza meg az Alaptörvény.

(2) Alaptörvény alkotási alapelvek

a./ Lelki-, szellemi- és anyagi esélyegyenlőség biztosítása a Szent Korona minden tagja
számára.

b./

Jogok és kötelezettségek összhangja.

c./ A Krisztust követő istenhívő értékrend szerinti életértékelés (a lélek az irányító, a szellem a közvetítő és az anyag a végrehajtó).

d./ Az önkormányzatiság és ebből eredően a népuralom és a sorsközösség vállalás
érvényesítése.

e./ A szerves egységként működő, gondoskodó Magyarország létrehozása, működtetése és védelme.
Ez utóbbin belül kiemelt védelem illeti meg
- a bölcseleti (filozófiai) alapot - kiemelten az ember szabad akarata érvényesülésének
védelme az annak esélyegyenlőség-elemeit veszélyeztető eszközökkel - pl. nevelés helyett alkalmazott, lelki traumát okozó lélek- és agymosás, vagy - az életfeltételeket csökkentő tevékenységekkel - az egészségügyi ellátás üzletté alakítása, a közbiztonság kriminális állapotra züllesztése, a következő generációk életét veszélyeztető természetrombolás;
- politikai alapot - kiemelten az önkormányzatiságon alapuló népuralom (demokrácia) és sorsközösség vállalás (szolidaritás) alapértékeinek védelme a választók félrevezetésével megvalósuló, az igazságot annak egy részével helyettesítő demagógiával és megalapozatlan ígéretekkel szemben;
- gazdasági alapot - kiemelten: az ország termelőeszközei tulajdon- és birtokjogának
védelme bármilyen önkényuralmi (diktatórikus) megszerzési kísérlettel - pl. az
ország „magánosítás” (privatizáció) néven történő kirablásával - szemben; a pénz
értékközvetítő szerepétől eltérő működtetésének tiltása; a magyar termékek, termények és
szolgáltatások hátrányos megkülönböztetésének (negatív diszkriminációjának) büntetése; a jogszabályok hibás értelmezésével és megvesztegetéssel (korrupcióval) törvénytelen (illegális) gazdasági tevékenységek létrejöttének, a meglévők működésének tilalma.

(3) Az Első Alaptörvényt Magyarország Szabadság Alkotmányának hatályba léptetése
napján, az után lépteti hatályba az Első (Alkotmányozó) Nemzetgyűlés.

(4) Az Alaptörvényt Nemzetgyűlés módosíthatja.

7. §
Alaptörvény szintű főtörvények

(1) Az Első (Alkotmányozó) Nemzetgyűlés lépteti hatályba az alábbi, Alaptörvény szintű főtörvényeket:

a./

„Az államhatalom gyakorlásáról” szóló, 1. főtörvényt,

b./ „Nemzetgyűlési tagok, Magyarországot nemzetközi szervezetekben képviselők, valamint Országgyűlési- és az Önkormányzati képviselők választásáról szóló” 2. főtörvényt,

c./

„Magyarország jelképekről és ünnepekről” szóló 3. főtörvényt.

(2) Az Alaptörvény szintű főtörvényeket csak Nemzetgyűlés módosíthatja.

8. §
Egyéb jogszabályok

Az Alaptörvény irányelvei alapján az Alaptörvényben meghatásozott, az államhatalmat „Az államhatalom gyakorlásáról” szóló, 1. főtörvény szerint gyakorló személyek és szervezetek jogosultak jogszabályokat alkotni, módosítani és hatályán kívül helyezni.

9. §
Hatályba léptetés

(1) Magyarország Szabadság Alkotmányát a jogfolytonosságot visszaállító Első
(Alkotmányozó) Nemzetgyűlés helyezi hatályba.

(2) Magyarország Szabadság Alkotmánya Isteni eredetű, ezért azt semmilyen hatalom nem módosíthatja, és nem helyezheti hatályon kívül.”

Szent Koronát akartok, a zsidajának, akkor nézzetek magatokba!


Link
https://www.youtube.com/watch?v=FuiFWJv_tuE&feature=player_embedded#!


Ezt a csontot még nem rágtuk le, de tényleg bosszant már ami az ettől sokkal fajsúlyosabb téma körül zajlik!

Végül egy még lényegesebb témával kell zárnom mai soraim. Ismeritek a Hold és a Mars körüli űrtörekvéseket s az onnan származó egyre gyakoribb helyzetjelentéseket. Nos, néhány információt megoszthatok veletek, de ezek leellenőrzésére nekem nincs módom, viszont a sajtó kiszivárogtatásai arra utalnak, hogy igazságtartalmuk kétségtelen.
Ennek tükrében kiderült, hogy a Holdon bázist találtak, s korábban lakott volt, de ott a jelenlegi földi technológiával nehéz lesz „megtelepedeni”. A Marsra vezérelt űrjárművekkel kapcsolatban arról van szó, hogy visszajövetelük egyelőre nem biztosítható, nem csak a technológiai akadályok miatt, hanem azért, mert a korábban virágzó marsi élet nyomai igen erősen befolyásolhatják a földi életet. Pontosabban, a Mars felületének altalaja olyan bioszférát, baktériumokat tartalmaz(hat), amely ide behurcolva, végzetes lehet számunkra. Van pár hollywoodi film, amely ezzel kapcsolatos „fantáziát” már többszörösen feldolgozta.
Ami viszont a legnagyobb és legkézenfekvőbb bizonyítéka annak, hogy a földi „értelmes élet” alapját egy sokkal magasabban fejlett civilizáció plántálta belénk, az a piramisok valódi kódja.

A Kheopsz piramisban a 10-es számrendszer van belekódolva!

Egyszerűen mondom, hogy én is megértsem!

A Föld tengely-körüli fordulásának ideje 86177, 388 sec, nem pedig 86400 sec és éppen ezért kell rendszeresen a naptárat is korrigálni.

A piramis oldala az aljánál 215 méter.

A 10 köbgyöke 2.1544347, amelyet felszorozva 4-el, megkapd a 86177, 388 –os „nyerőszámot”! Miért pont néggyel? Mennyi ujja van a Szfinx-nek egy mancsán, amelyet annyira egyértelműen nyújt maga elé, s valódi HUN-nevét most ne is kerítsük ide, mert adódik a kérdés: HUN a megoldás?

Nem értek a matekhoz, de a kutatók tudni vélik, hogy a mindvégig az orrunk előtt heverő megoldás egy programnyelv, amelybe a 10-es számrendszert kódolták és a Föld forgási sebességét is ehhez állították be! A „NÉGY” szimbólumáról, a négy elemről már ne kelljen nekem itt említést tennem. Hangsúlyozom, hogy mindez csak egyetlen apró morzsa az ősi, valódi tudás tartalmáról, de van még számos, amely arra enged egyértelműen következtetni, hogy ismeretünk meg sem közelíti a lehetőségek határát.

Talán már érthető, hogy a szabadulókőműves zsidajainak miért pont a piramis és a mindentlátó szem a jelképe! Amit látni akarsz, ott van mindig az orrod előtt!

Link = https://vimeo.com/17163147

 

Ha érdekelt az írás, a lentebbi linket megnyitva a kommenteknél további hasznos infók lelhetőek.

 

 

https://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=918&c_start=30#comments

 

 

Téma: Posta Imre archívum - A HUN piramis titka

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása