Tibeti titkos technológia, amiről hallgat a világ?

2014.02.03 10:30

 

Kapcsolódó link..

https://cms.embers-eg.webnode.hu/news/a-tudat-ebredese-hangok/
https://embers-eg.webnode.hu/news/ami-a-vilagot-legbelul-osszetartja/
https://embers-eg.webnode.hu/news/vilagbiztonsag-vilagvallasok-es-a-szent-korona/
https://embers-eg.webnode.hu/news/vilagbiztonsag-a-szent-korona-es-a-szakralis-geometria-kapcsolata/
https://embers-eg.webnode.hu/news/szantai-lajos-a-szent-korona-apostolkepei-1-2/

https://embers-eg.webnode.hu/ujdonsagok/eg-bolt/

https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-aha-aaaah/

https://embers-eg.webnode.hu/news/dunkel-norbert-az-ima-rejtett-kamrai/

 

Tibet és a modern tértechnológiák

 

Dr. Jarl svéd orvos, nem akart hinni a szemének, mert amit látott, az minden – addigi – természettudományos ismeretének ellentmondott Egy tibeti barátja, akivel korábban együtt tanult az oxfordi orvostudományi egyetemen, mintegy húsz évvel ezelőtt meghívta őt, hogy egy súlyosan beteg tibeti főpap egészségének a helyreállításában segédkezzék.

 

tibetan_levitation

 

Buzgó és sikeres munkájának jutalmául beavatták őt egy olyan ősrégi tibeti titokba, amely egészen más megvilágításba helyezi azt az évezredekkel ezelőtti kőkultúrát, amelynek olyan csodálatos és érthetetlen maradványai találhatók a világ számos részén, mint amilyenek az egyiptomi piramisok, a Stonehenge, a kőkörök, a menhirek és a dolmenek, hogy csak néhány ismert példát említsek.

Egy szép napon barátja elvitte őt egy, a kolostoruktól nem túl messzire lévő lejtős völgybe, amelynek egyik oldalát égbe törő sziklafal határolta. Annak egyik részén, mintegy 250 méter magasságban a falon egy olyan lyukat fedezett fel, amely egy barlang bejáratának látszott. A feltételezett barlangbejárat előtt egy sziklapárkány volt látható, amelynek a szélén a szerzetesek egy kőfalat emeltek.

A párkányt csak felülről, a sziklafal tetejéről lehetett megközelíteni. A barátok minden munkanap kezdetén onnan ereszkedtek le a párkányra, kötelek segítségével A rét közepén Dr. Jarl egy hatalmas kőtömbre figyelt fel, amelyet teljesen simára csiszoltak, és amelynek a közepén egy tálszerű bemélyedés volt. E bemélyedésnek az átmérője egy méter lehetett a mélysége pedig 15 centiméter.

A mezőn dolgozó szerzetesek  jakok segítségével nagy kőkockát vontattak a fekvő kőtömbhöz, és a kockát a tálba helyezték. A kőkocka egy méter széles és másfél méter hosszú volt. Amikor ezzel elkészültek, barátok sora gyülekezett össze a kőkocka körül, és kilencven fokos ívben, pontosan hatvanhárom méter távolságban a kőtömbtől 19 hangszert helyeztek el. E hangszerek közül 13 dob volt és 6 pedig tibeti trombita. A dobok különböző nagyságúak voltak, lefelé nyitottak.

Minden egyes hangszer mögött egy sor barát sorakozott fel libasorban. A legkisebbik dobnál lévő szerzetesek adták meg a jelet a kezdésre. Ekkor égtelen zenebona kezdődött. Döngtek a dobok, harsogtak a trombiták, és a felsorakozott barátok valami szent éneket  kántáltak eszelősen. Mintegy négy percig nem történt semmi. Ezután azonban - ahogy a dobálás egyre jobban felgyorsult és a “zene” egyre intenzívebb lett - a hatalmas kőkocka elkezdett himbálózni és inogni, majd felemelkedett a levegőbe és egyre nagyobb sebességgel felrepült a 250 méter magasban lévő párkányra.


https://tudnodkell.info/tibeti-titkos-technologia-amirol-hallgat-a-vilag/

 

Téma: Tibeti titkos technológia, amiről hallgat a világ?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása