Toruk Makto: maja és más jóslatok a magar mágusokról, hunikról

2013.09.05 20:17

 

Kapcsolódó linkek..

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-magarok-elhozzak-az-aranykort/

https://embers-eg.webnode.hu/news/megbocsatas-ut-az-arany-korszakba/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-vizonto-korszaka/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hamvas-bela-scientia-sacra-aranykor-es-apokalipszis/

https://embers-eg.webnode.hu/news/indian-horoszkop/

 

 

maja 1

 

A mayák a magyarságról: Atlantisz idején az emberiség 3 kasztban szerveződve élt: mágusok, harcosok és földművesek. A mayák azt mondják, a mágusok kasztját úgy hívták, hogy magar. Ezzel az állítással pedig a mayák nincsenek egyedül, ugyanis az Iráni Szent iratokban is megtalálhatóak az erre vonatkozó feljegyzések.

 

atlantis

 

A magar mágusok képesek voltak szinte minden betegséget meggyógyítani, fára írva titkos betűkkel őrizték tudásukat. 2012 év végétől, újra magar mágusok jelentek meg a világban. Egy szent irat szövege így szól: „messze nyugatra vetődtek a magar mágusok. Hosszú szenvedés vár rájuk, de amint a 7-ik prófécia beteljesül, és a jel a földön megjelenik, vagyis a (13 kristálykoponya együttállása) A magar mágusok felemelik fejüket a porból, ahova a sárember sújtotta őket. Legyőzik a sárember korát, ezzel a győzelemmel pedig egy döbbenetes küldetést fognak vállalni”.

 

joslat

 

A magarok, akik valamikor a mayák orvosai voltak, az egész világ orvosaivá vállnak. A Magaroknak a vaskor legyőzése, és az Aranykor elhozatala a küldetése. (A maya jóslatban megtalálható, hogy azt a népet, aki elhozza az Aranykort, úgy fogják hívni, hogy huni).

A hunik valójában pedig azért érdekesek, mert hajszálaik testükben visszaállnak olyanra majd, hogy az tökéletesen azonos annak az emberiségnek a hajszálával, akik a Szíriusz világában tanácskoztak. Továbbá a huni nép, kapcsolatba lép az Univerzum Szent Központjával.

 

aranykor

 

Ha más érdekes földönkívüli jelenséget vizsgálunk, például az Izsáki László-féle aranylemezes üzeneteket, ezekben is ugyanígy található sok hasonlóság.

 

“Ha orcád olyan lesz, mint a nap

Hajad csillog, mint a harmat

És szemeid, mint három csillag

Örök időkön át Istenien szép vagy.

De bölcs nem vagy, mert nem tudod

Mi az Isteni akarat, ami csillogtat

Így csak vagy, és bölcs, ha majd

Rád ragyog egy új nap.”

huni

 

A szálak szépen összefutnak. A Szent iratokban a hunikat így is megnevezik: „csillagemberek”, „égi emberek”. Ugyanitt az indiai jóslat szerint a hunik, szákák, (szkíták) árasztják majd az Istenek Fényét az Emberiségre. Itt az ideje, hogy kicsit komolyabban vegyük az Életünket. Fontos lenne mindenkinek tanulmányozni az eddig nem ismert, mély, rejtett emberi tulajdonságokat.

 

Forrás

 

Téma: Toruk Makto: maja és más jóslatok a magar mágusokról, hunikról

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása