Afrikai asztrológia

2014.01.05 09:31

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/kelta-fahoroszkop/

https://embers-eg.webnode.hu/news/indian-horoszkop/

https://embers-eg.webnode.hu/news/perzsa-horoszkop/

https://embers-eg.webnode.hu/szellemi-bazar/molnar-v-jozsef-az-ember-eletkore/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pap-gabor-a-vilag-kepe-egy-kerek-tukorben/

https://embers-eg.webnode.hu/news/kozma-szilard-eletunk-igazi-celjarol-es-rendelteteserol-roviden-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/asztrologiai-szimbolumok-idofizikai-jelentese/

 

Az afrikai asztrológia egy kevésbé ismert rendszer. Egy olyan ősi tudás, melyből megtudhatod a személyiséged és sorsod rejtett összefüggéseit. A szimbólumok az afrikai kultúra alapköveire épülnek, mint család és természet.

 

Apa

Január 4. - Február 4.

 


Szerencsés nap: Kedd
Sikeres hónapok: Január, május
Eleme: levegő
Színe: zöld


Az Apa jegy a nappal és fénnyel hozható kapcsolatba. Stabil és megbízható vagy, őszinte és megfontolt ember. Az ismerőseid, barátaid megbíznak benned, és szívesen fordulnak hozzád tanácsért. Jó üzleti érzékkel rendelkezel, de soha nem hagyod figyelmen kívül az adott helyzet emberi oldalát sem. Szerencsés alkat vagy, de jobban szeretsz a saját erődre támaszkodni, mint sem a szerencsében bízni. Hajlandó vagy keményen megdolgozni a sikereidért. Az emberek számára egy szilárd kőszikla vagy, mert mindig kész vagy segítséget, támaszt nyújtani a számukra. Erős belső hittel rendelkezel.

Ha édesanya vagy, vigyázz arra, hogy ne süppedj bele túlságosan ebbe a szerepbe. A kötelezettségeken túl hallgass néha a vágyaidra és tegyél olyasmit, ami örömet okoz.

 

Anya

Február 5 – Március 5.

 


Szerencsés nap: szerda
Szerencsés hónapok: Február és Június
Eleme: levegő
Színe: szürke és kék


Az Anya jegy a Holdhoz kapcsolódik. A varázslatos holdfény, az éjszaka sejtelmes hangulata. Ezüst fénye utat mutat az éjszaka sötétjében, és jelképesen elvezet minket lelkünk mélyebb rétegeibe. Olyan személy vagy, akinek szüksége van a megerősítésre. Mint a holdnak a napfényre, hogy visszatükrözhesse a fényét. Jó érzéked van ahhoz, hogy örömet okozz másoknak, tudod a vendéglátás fortélyait, és azt, hogyan szórakoztass másokat. Szívesen hívod meg magadhoz a barátaidat. Szeretteid nagyra értékelik emberbarát jellemvonásaidat, és azt, hogy képes vagy másokra odafigyelni. Azonban nem minden ember ért meg téged, mivel nem könnyű hozzád közel férkőzni. Nem szeretsz magadról beszélni, te a hallgatás művésze vagy.

 

Család

Március. 6. – Április 4.

 


Szerencsés nap: Csütörtök
Sikeres hónapok: Március és Július
Eleme: Föld
Szín: Piros és vörös


A Család jegy szimbóluma egy kör, mely egy olyan emberi közösségre utaló szimbólum, melyet az együttérzés és az egymás iránti szolidaritás jellemez. A testvériség, az egymásért vállalt felelősség fontos részét alkotja az életednek. Egy család sokféle emberből áll, de a gyerekek születésével egy szoros kötelék jön létre minden tagja között. Ez az összetartó kapocs.

Ha a Család jegyében születtél, akkor jellemző rád, hogy mély érzésű melegszívű vagy, aki nagyon bele tud temetkezni a másokkal való törődésbe. Erős szociális érzékednek köszönhetően szívesen veszel részt jótékonysági rendezvényeken, és örömmel szervezel adománygyűjtéseket. Elképzelhető, hogy a segítésében, szociális területen találod meg a hivatásodat.

 

Fiúgyermek

Április 5. – Majus 4.

 


Szerencsés nap: Szombat
Sikeres hónapok: Április és augusztus
Eleme: Föld
Színe: Zöld


A Fiú gyermeket egy vízszintes nyíl jelképezi, mely az útkeresést szimbolizálja. Az önmagad keresésében ugyanúgy előfordulhat, hogy a szüleid hivatását, életmódját választod, mint az, hogy egészen új irányba indulsz el. A Fiú gyermek szimbólum szülöttei a legmegbízhatóbb személyek az összes jegy közül. Hűséges és lojális vagy, aki mindig ott van, ha a szeretteinek szükségük van rá. Az adott szó számodra szent. Mindig teljesíted, ha valamit megígérsz. Jól szervezett és energikus ember vagy, aki mindent belead, bármibe is kezd. Néha azonban túl komolyan veszed a dolgokat, és túl sokat vállalsz, ami már-már a jó közérzeted rovására is mehet.

Olyan emberekkel vedd körül magad, akikre hallgatsz, mert bizony néha figyelmeztetni kell, hogy lassíts. Az emberek szeretnek és szeretnek a társaságodban lenni, de meg kell tanulnod nemet mondani nekik.

 

Leánygyermek

Május 5. – Június 4.

 


Szerencsés nap: Vasárnap
Sikeres hónapok: Május és szeptember
Eleme: tűz
Színe: Barna


A Lány gyermek jelképe az ötágú csillag. A személyiséged egyszerre lány, nőies de emellett merész, olykor szemtelen is egyben. Nagyvonalú, életvidám és optimista vagy, de gyakran túl aggódod a dolgokat. Folyton azzal foglalkozol, milyen rossz dolog történhet veled, vagy a szeretteiddel. Ez a túlzott aggodalmaskodás semmi jóra nem vezet, tönkreteszed csak vele az életedet.

Próbáld meg az élet napos oldalát szemlélni, és tanulj meg bízni az emberekben. Tudnak ők magukra vigyázni, és nélküled is jól elboldogulnak. Az életvidámságod nagy kincs, kezeld értékként. A veleszületett törődő és lelkesedő habitusod véd téged, és sok jó barátot hoz, akikkel elengedheted, és igazán jól érezheted magad.

 

Nagybácsi

Június 5. – Július 5.

 


Szerencsés nap: Hétfő
Sikeres hónapok: Június és Október
Eleme: Víz
Színe: Sárga


A Nagybácsi jel egy négyzet, melyben egy hegyes kő mutat az ég felé. Az Afrikai kultúrában a Nagybácsinak hatalma és tekintélye volt, de ezt az erőt saját, egyéni célokra csak akkor használta, ha mások meggyőzték annak szükségességéről. Hajlamos vagy néha túlságosan határozott, már-már parancsoló szerepet felvenni. Még akkor is, ha a megérzéseid ritkán csalnak, a környezeted számára néha kicsit nyersnek és keménynek tűnsz. Szerencsédre a humorérzéked és az a képességed, ahogy meg tudsz nevettetni másokat, szerethetővé tesz.

Született vezető vagy, nem kell kétszer meggondolnod, ha magasabb pozíciót ajánlanak, vagy felkérnek egy csoport vezetésére. Azonnal mondj igent. Rátermett vagy, bízz magadban. Fontos azonban egy kis toleranciát tanulnod, és elfogadni, hogy nem mindenki gondolkozik, beszél és cselekszik úgy, mint te.


 

Boszorkány

Július 6. – Augusztus 4.

 


Szerencsés nap: Kedd
Szerencsés hónapok: Július és november
Eleme: Tűz
Színe: Narancs


Ne ijedezz! A Boszorkány jegynek semmi köze a negatív dolgokhoz. Inkább csak egy kis fondorlatosság van benned, mintsem gonoszság. Egyenlő oldalú háromszöggel ábrázolják, mely a magasabb szellemiségekkel, szellemi dolgokkal való foglalkozást javasol a Boszorkány jegy szülötteinek. Már kisgyerekként is határozott és eltökélt voltál. Tudtad az erősségeidet, mik a határaid, mire vagy képes.

Türelmetlen típus vagy, és hajlasz arra, hogy beleugorj olyan dolgokba, amiket nem gondoltál át teljes mértékben. Az viszont nem jellemző rád, hogy vesztegetnéd az idődet a múlton, vagy a hibáidon való rágódással. Jók a megérzéseid, és jó emberismerő vagy. Érzékenységednek köszönhetően képes vagy olvasni az emberek gondolataiban, érzéseiket sokszor szavak nélkül is megérted.

 

Oroszlán

Augusztus 5. – Szeptember 4.

 


Szerencsés nap: Csütörtök
Sikeres hónapok: Augusztus és december
Eleme: Föld
Színe: Fekete


Ez a jel egy energikus oroszlánt jelképez. Egy boldog személy vagy, aki szereti az életet, és mindent, amit kínál neked. Mindenkit elbűvöl a pozitív személyiséged, és az a képességed, hogy mindenkinek meg tudsz bocsátani, aki valaha megbántott. Nem foglalkozol a múlttal, képes vagy elengedni és lezárni. Élettel teli és erős az egyéniséged, bár néha eluralkodik rajtad a bizonytalanság. Sajnos nem mindig van türelmed a többi ember problémájával foglalkozni, vagy vigaszt nyújtani a szeretteidnek. Bár igen érzékeny vagy, szinte hatodik érzékkel vagy megáldva, néha kifejezetten ösztönösen tudsz viselkedni.

Nehezen viseled a rutint, ezért jellemző lehet, hogy gyakran váltasz munkahelyet, vagy szakmát. Több szakterületen is szívesen kipróbálod magad. A változatosság iránti igényed megjelenhet az otthonod és a partnereid váltogatásában is. Nehéz lekötni a figyelmedet, ahogy elérsz egy célt, máris újabb kihívások után vágyakozol.

 

Antilop

Szeptember 5. – Október 4.

 


Szerencsés nap: Kedd
Sikeres hónap: Szeptember és Január
Eleme: Levegő
Színe: Rózsaszín és lila


Az Antilop jegyűek személyisége egy különös egyvelege a diszharmóniának és a kiegyensúlyozottságnak. Kettős jegy vagy, akiben a félelmek és a remények, az erő és a félénkség izgalmasan keveredik. Olykor szenvedélyes vagy, aki mindent azonnal akar, máskor bújós kiscica, aki melegségre és törődésre vágyik.

Szeszélyesen váltogatod a viselkedésedet, nem könnyű kiigazodni rajtad. A barátaid elfogadnak ilyennek, ők tudják, hogy valójában egy nagyon érzelmes és érzékeny ember vagy. Neked is meg kell tanulnod mindenkit olyannak elfogadni, amilyen.

 

Bölcs ember

Október 5. – November 3.

 


Szerencsés nap: Péntek
Sikeres hónapok: Október és február
Eleme: Víz
Színe: Fehér


A Bölcs embert egy elefánt szimbólummal ábrázolják, mely Afrika őslakosainak bölcsességét jelképezi. Kellemes, meleg személyiség vagy, de óvatosság is jellemez. Alapvetően érzelmi ember vagy, de szerencsére képes vagy megfontolni az indulat hevében, hogy mit mondasz. Személyiségedet kettősség jellemzi, ezért nagyon is megérted, ha valaki szeszélyesen viselkedik. Hiszen te is ilyen vagy. Érzelmek viharában létezel. A szeretteid néha küzdenek azzal, hogy megértsenek téged, kiigazodjanak rajtad. Reakcióid ugyanis néha meglehetősen kiszámíthatatlanok tudnak lenni.

Erősséged, hogy nagyon jók az emberekkel kapcsolatos megérzéseid. Pontosan tudod, hogy melyik emberben bízhatsz, kitől, mit várhatsz, és ahhoz is jó érzéked van, hogy olyan emberekkel vedd magad körül, akik segíteni tudnak neked a céljaid elérésében.

 

Nagynéni

November 4. – December 5.

 


Szerencsés nap: Szombat
Sikeres hónapok: November és március
Eleme: Tűz
Színe: Mályva


Ezt a jelet egy darab fával ábrázolják. Afrikában ez a szimbólum a természet tekintélyét jelenti. Jótékony, jószívű ember vagy, de emellett elszántság is jellemez. Szinte vonzod magadhoz az embereket, mert erős és pozitív kisugárzásod van. Nyugtatóan hatsz a környezetedben lévő emberekre, ezért sokan keresik a társaságodat. Szerencsés alkat vagy, és nagyon jók a megérzéseid. Képes vagy az önfejlesztésre mind spirituális, mind személyiség szinten.

Képes vagy mindenkiben a jót látni, ezért igen könnyen megy a kapcsolatteremtés. Néha azonban hajlamos vagy naivan szemlélni a dolgokat. Szeretsz önfeledt lenni, élvezni az élet örömeit, és kényeztetni a szeretteidet. A kapcsolataidban pontosan tudod, mire van szükséged.

 

Bőség

December 6. – január 3.

 


Szerencsés nap: Kedd
Sikeres hónapok: December és április
Eleme: Víz

Színe: Arany

A Bőséget egy vízesés jelképezi, mely a különös képességeket, és nagy tehetséget szimbolizál. Gazdagságot ígér és bőséget az élet minden területén. Rendkívül szerencsések a Bőség jegy szülöttek, akik szinte problémák nélkül siklanak végig az élet tengerén. Ezzel azonban nem mindig vannak tisztában. Nem feltétlenül párosul a könnyű élet elégedettséggel. Az emberek általában kedvelnek, de meg kell nyerned a szeretetüket azzal, hogy több figyelmet, időt szentelsz nekik.

Gyakran fog el az érzés, hogy túl sok ember akar a közeledbe férkőzni, amit terhesnek élsz meg. Ezért aztán bezárkózol, és olykor teljes magányba vonulsz. Gondold át, hogy mely kapcsolatokra van szükséged, válaszd meg tudatosabban a barátaidat, és bízz jobban a megérzéseidben.

 

 

https://www.noiportal.hu/main/npnews-4784.html

 

Téma: Afrikai asztrológia

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása