Érdekes hírek - Ukrajnában elrendelték a teljes hadra fogható lakosság azonnali értesítését és megkezdik a sorozást

2014.08.05 20:38

 

Kiemelt..

Szíriai hírek - Damaszkusz falai előtt, és a sirató fal előtt. Avagy a vereség Homszban, és egy lehetetlen „álom”.

PI Klub speciál - Fontos lehet

Oroszország Hangja - Újabb NATO-hajó jelent meg a Fekete-tengeren

Ukrajnára rátámadtak a cionisták

 


Előzmény..

Oroszvilág - Szlavjanszk: ez már igazi háború

Komlómédia - Az orosz haderőnek sikerül kijátszania az amerikai lehallgatást

Az ukrán pokol legdurvább képei

 


Kapcsolódó link..

Oroszország Hangja - A Nyugat tudatára ébred a szankciók hiábavalóságának

Szíriai hírek - Szíria elnöke az amerikai és nyugati vezetőkről

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

Szabad riport - A nap képe Kijevből: Izraeli gyártmányú pisztoly a ‘békés’ tüntető kezében

 

 

 Az ukrán védelmi minisztérium elrendelte, hogy a hadsereg készüljön fel statárium bevezetésére. A kormány nemsokára hivatalosan is bejelenti a hadiállapotot, a polgári hatóságok feladatait megnövekedett jogkörrel a katonai parancsnokságok látják el.

 

Ukrajnában elrendelték a teljes hadra fogható lakosság azonnali értesítését és megkezdik a sorozást

 

Mostanra folyamatban van a katonai biztosok és a regionális struktúrák értesítése. Nyezsin régióban a helyi adminisztráció már bejelentette, hogy parancsot kaptak a védelmi minisztériumtól az önkéntesek mozgósítására a következő napokban – a rendelet július 25-ét nevezte meg a mozgósítás határidejének.

A minisztérium rendelete szerint minden régiónak létre kell hoznia egy 300 főt számláló különleges zászlóaljat, ezen felül elrendelték a teljes hadra fogható lakosság azonnali értesítését és megkezdik a sorozást. A minisztérium a törvényben rögzített 55 évről 60-ra emelte a hadkötelesség korhatárát, amit a statárium kihirdetésével egy időben fognak bejelenteni.

A kijevi junta emellett minden helyi nagyvállalat alkalmazottainak listáját bekérte, a vállalatoknak teljes listát kell beadniuk a hadköteles korúakról és a munkakörökről.

A statárium második szakaszában, a hírek szerint még nyár végén összevonják a teljes sorozott állományt és minden haditechnikát mozgósítanak a keleti frontra. Ehhez a helyi nagyvállalatok minden logisztikai lehetőségét a háború szolgálatába állítják. A statárium harmadik szakaszában pedig már éles bevetésre kerül sor, amiről a kijevi junta védelmi minisztériuma nemsokára tájékoztatást fog kiadni.

 

Ukrajnában valami olyan van készülőben, amiért a védelmi miniszter nem meri vállalni a felelősséget. Tudniillik, a statárium elrendelése előtt kinevezett védelmi miniszter nem írta alá a vonatkozó dokumentumokat és az eskü szövegét, – az országgyűlésben lezajlott szavazást követően az újságírók megörökítették a pillanatot, amint a védelmi miniszter tolla hozzá sem ér a papírhoz, miközben aláírást tettet.

Az ukrán alkotmány szerint az országnak emiatt a mai napig nincs védelmi minisztere, mert a védelmi miniszter ha kinevezése napján nem írja alá a vonatkozó dokumentumokat, az automatikusan a lemondását jelenti. Valójában senki nem tudja, ki irányítja jelenleg az ukrán védelmi minisztériumot. Washington már saját embereivel készít elő újabb mészárszéket a harcképes – vagyis a nyugati érdek számára veszélyes – ukrán lakosság számára, és amire készülnek, azt már a funkcionáriusok sem merik a nevükkel ellátni.

Ukrajna számára most nyílik meg az Európai Unió kapuja. Az illegitim kormány fegyver, lőszer, ellátmány nélkül a frontra küldi az életerős férfilakosságot, hogy megfossza az ukrán népet az ellenállás és lázadás lehetőségétől. Utána jönnek a nyugati bankok, a multinacionális cégek, a megszorító intézkedések, de addigra már senki nem lesz képes fegyvert fogni, a felkelés lehetőségei minimálisak.

 

https://www.erdekeshirek.com/ukrajnaban-elrendeltek-a-teljes-hadra-foghato-lakossag-azonnali-ertesiteset-es-megkezdik-a-sorozast/

 

Téma: Érdekes hírek - Ukrajnában elrendelték a teljes hadra fogható lakosság azonnali értesítését és megkezdik a sorozást

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása