Hatodik napon - SÖTÉT LÓ ÉS AZ OKKULT

2014.02.03 22:30

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-maja-omen/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-17jc-ki-lep-o-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-kapun-at-jc-vel-1-6-/

embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-oz-a-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-keszules-a-szent-tuzre/

https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-maradj-a-fenyben/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hajnalhasadas-sugarzas-es-hazateres/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hajnalhasadas-vilagok-harca/

https://embers-eg.webnode.hu/blog/hatodik-napon/

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/negyedora-aleister-crowley/

https://hatodiknapon.hupont.hu/111/fooldal

 

2014. jan. 31-én beléptünk a kínai Ló évébe.
2014. jan. 26-án az 56. Grammy-díj átadón 9 jelölést kapott a rendszeresen okkult jeleket mutogató Jay-Z, de csak egy díjat kapott a legjobb rap/sung együttműködésért (Justin Timberlake-el), a HOLY GRAIL/SZENT GRÁL számért.
A legjobb Rock előadás díját az Imagine Dragons nyerte a RADIOACTIVE számért.
Legjobb metál előadás a GOD IS DEAD? lett a Black Sabbath-tól.
Legjobb Év dala és legjobb szóló előadás a 17 éves méhkirálynős Lorde-től a ROYALS, amely a Pure Heroine albumon szerepel, tartalma pedig: Mi nem dőlünk be az anyagiasságodnak, mi sosem leszünk uralkodók, mi nem a pénzért jöttünk, stb.
A Grammy-díj átadón Katy Perry sátáni pánikot okozott a Dark Horse/Sötét Ló előadásával, Juicy J kíséretében.
     https://www.supertorchritual.com/underground/images/ss14/1-26-2014-KatyPerry-Satanic-Gramys.jpg
 
Katy Perry nyilatkozta, hogy az előadáshoz az inspirációt a THE CRAFT (magyarul: A BŰVÖLET) című 1996-os film szolgáltatta.
 
                                   https://3.bp.blogspot.com/-wnKUqrRlUNE/TVvYm7PG69I/AAAAAAAAM3M/xt61tyF9i9g/s400/craft.jpg
 
A THE CRAFT főszereplője Robin Tunney, aki mellett megjelenik Aleister Crowley MAGICK című könyve.
 
           https://2.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TERbd604x5I/AAAAAAAAJnU/nQWhDuTEFA8/s400/Robin+Tunney+Magick+Crowley+The+Craft.png
 
Robin Tunney volt a főszereplője az 1999-es END OF DAYS/ÍTÉLETNAP filmnek, melyben testén Lucifer jele jelent meg és bemutatták neki a 666-ot és a 999-et.
 
           https://1.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TERVrzST0CI/AAAAAAAAJm8/_hL9BffFoTo/s400/vlcsnap-2441938.png
           https://4.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TERf-5PylPI/AAAAAAAAJnc/EQe7r5qeWHQ/s400/vlcsnap-2442515.png
           https://3.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TERxRV0zJII/AAAAAAAAJpM/GtObjLHGUIQ/s400/vlcsnap-2442661.png
 
Katy Perry karrierje keresztény dalok éneklésével indult Katy Hudson névvel, akkor nem túl nagy sikerrel, szülei pedig országjáró keresztény hittérítők, melyet a róla szóló 2012-es KATY PERRY: PART OF ME filmben is bemutattak. Katy nem vallja magát sem buddhistának, sem kereszténynek, vagy muszlimnak, vagyis nem vallásos már, de úgy véli Istennel kapcsolatban van, ugyanakkor nem hisz a Pokolban. A videóiban és előadásaiban megjelenő okkult dolgok mögött sokan vélik, hogy az illuminati-nak nevezett társaság áll.
Katy Perry 2013. november 24-én a 41. American Music Awards-on lépett fel Los Angelesben az UNCONDITIONALLY/FELTÉTEL NÉLKÜL című számával, ahol japán gésának volt beöltözve. Az előadás közben két szereplő két óriási hullámot, vagyis cunamit jelképező kelléket lengetett, utalva a 2011. március 11-ei szökőárra, Katy pedig a a félelem leküzdéséről és a feltétel nélküli szeretetről szóló előadás végén kámforrá vált. Az UNCONDITIONALLY számhoz készült videóban pedig Katy fülében kereszt, és egy baglyot röptet, közben ő maga pedig lángol.
Szer-elem/Tűz-elem
Hogy Katy Perry AMA-s előadásán a Japán szökőár lett bemutatva, annyiban lényeges, hogy 2014. jan. 27-én volt a 2011. márc. 11-ei ( helyi idő szerint 14 óra 46, közép-európai idő szerint 6 óra 46 perckor)  japán földrengés és szökőár arany arányos napja, amely az amerikai földrészen január 26-ai napnak felelt meg az időeltolódás miatt, vagyis mikor Katy újabb Grammy-díjas előadása volt a Sötét Lóval.
https://www.supertorchritual.com/underground/images/14/Japan-birthquake-Mayan-phi-2014-v2.jpg
 
Katy Perry a SÖTÉT LÓ előadást kristálygömbből kilépve indította, ami annyiban lényeges, hogy a jósnők és boszorkányok a kristálygömböt jövendőmondásra, vagy távoli helyszíneken történő események látására használja. A kristálygömb mögött 4 alak jelent meg, melyek vállán egy-egy holló, vagy varjú lett elhelyezve, amik a halállal, nigredóval vannak kapcsolatban. Érdemes megfigyelni a 4 égbe nyúló alak kézmozdulatait, ugyanis azok először a szívcsakrához, majd a harmadik szem csakrájához emelik a kezekkel formázott háromszöget.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/54_grammy_-_sotet_lo_-_haromszog.jpg?52767675
 
Ezt a mindent látó szemes, megvilágosodottságot jelképező háromszöget Jay-Z és kedvese Beyonce is rendszeresen mutogatja előadásain, mint a ROC-A-FELLA jelét, Jay-Z pedig a HOLY GRAIL-al került fel a színpadra díjat átvenni. Azonban azt állítják, hogy a zeneipar úgynevezett “megvilágosodottjai” nem tagjai a titkos kluboknak, még ha egyesek, mint Jay-Z azt is mutatják, csupán engedelmeskednek azoknak, akikkel aláírták szerződésüket, magyarul eladták magukat, de nem a lelküket, az ugyanis Istentől való, így el nem adható. Ők egyszerű népbutítók, az Úrtól a gyermekek figyelmét elvonók.
 
https://www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2013/02/roc-handsign.jpg
 
Katy előadása közben a háttérben láthattunk egy nagy vihart és egy tüzes szemű füstölő ló futását, a színpadon pedig kiszáradt fákat sötét, haláli díszlettel.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/56_grammy_dij_-_vihar_es_sotet_lo.jpg?86637985
 
Mivel Katy szülei keresztények, ő pedig keresztény dalokat énekelt (amíg másik útra nem lépett), két bibliai rész illik a beállításhoz.
“Látom az embereket, mint valami járkáló fákat” (Márk 8:24).
“Minden fa, a mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tűzre vettetik” (Máté 7:19).
Az előadás közben a kristálygömb kör alakú emelvénye átalakul a tánc színhelyévé, melyben a boszorkánysöprű lett Katy rúdja. A körbe két férfi szereplő vörös port szór, amely valószínűleg a vörös foszfort jeleníti meg, melynek neve görög eredetű és fényhozó jelentésű, vagyis lucifer.
Mivel az előadás főszereplője a füstös SÖTÉT LÓ, a Sötét Ló-ködöt a Tejúton a galaxis központ mellett találhatjuk meg közvetlenül, a Kígyótartó csillagkép lábánál, de a köd jelző csak névleges, nem szó szerinti.
Katy dalban szereplő neve egyébként Karma, magyarul Katy hite a reinkarnáció irányába tolódott, vagyis az újra- és újraszületés felé. Jézus Krisztus a feltámadást és a mennybemenetelt mutatta be, nekünk azon az úton kell járnunk.
Dalszöveg:
Ez a nő egy vadállat
Úgy hívom, Karma
Kitépi a szíved
Mint Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer a Milwauke-i kannibál egy sorozatgyilkos volt, akit 17 ember megöléséért ítéltek el és CHRISTOpher Carver verte agyon a börtönben egy vasrúddal.
Viszont milyen üzenetet közvetítenek Katy Perry-vel, a kristálygömbből olvasva azt, ha gömbjének helyszíne lángra gyúl, elégetve a boszorkányt
 (neve Karma!), amikor a háttérben az egész táj is lángra gyúl?

https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/56_grammy_dij_-_sotet_lo_-_foszfor_-_tuz.jpg?93124966

 
Mi történhet a galaxis központnál, melyet Katy jövendöl, mi lehet az az esemény, amely a Pokol kapuját nyitja meg a Föld lakói számára? Ebben a témában úgy hiszem Paul LaViolette az illetékes személy, aki úgy véli 2014. március-április körül berobbanhat a galaxis központja a G2 felhő miatt.
Legutóbb a RAGNARÖK cikkben írtam a G2 felhőről, ahol leírtam, hogy a legkorábbi időpont, melyet megadtak a felhő magba merülésével kapcsolatban 2014. március 17-e előtti 50. nap, vagyis január 26-a, amikor Katy Perry bemutatta ezt a rohanó sötét lovas előadást a tűz érkezésével a Grammy-díj átadón.
A SÖTÉT LÓ-ban szerepel, hogy:
”Mert olyan vagyok, akár egy sötét ló. Készen állsz egy tökéletes viharra?”
Lényeges, hogy Jay-Z a SZENT GRÁL-al lépett színpadra, ugyanis okkult iskolák ezt az érkező tüzet úgy festik le, mint amely egyben lángra lobbantja a belső tüzet is, vagyis elindítja a spiritualitást, a lélek megtisztulását, megvilágosodását és felemelkedését, melyről William Henry kutató is írt és beszélt.
Paul LaViolette és Jay Weidner pedig a hullámmal érkező nagy mennyiségű kozmikus porról, azon belül a rádiumról és irídiumról írnak. LaViolette erről az Earth Under Fire, míg Jay Weidner a 2012-Secrets of the alchemist filmjeikben beszélnek. Mindketten elmondják, hogy a hullám érkezésekor DNS mutáció történik.
A Tűz érkezésének idejét persze senki nem ismeri pontosan, amely látható abból is, hogy a G2 felhő magba merülését is eltolták párszor, melyről írtam az ÖRDÖGI KÖR VÉGÉN cikkben is, amikor még 2013. július volt az időpont. Lényeges viszont, hogy az újabb üzenet Katy Perry okkult előadásában épp a maya naptár végével és 2011. márc. 11-el áll arany arányosságban, ami a pentagrammot mutatja be.
 
https://www.supertorchritual.com/underground/images/14/Penta-orbit-upright-Jan.jpg
https://www.supertorchritual.com/underground/images/11b/phi-pentagram.gif
 
Katy Perry előadásán  Sötét lóként a denveri reptér mellett felállított vörös szemű acélkék Mustang jelent meg, melynek neve Bluecifer, de nevezik az ördög lovának és a rémálmok lovának is. Katy ruháján megjelent egy vörös kereszt is, melyet némelyek templomos keresztnek neveztek, de az láthatóan nem az. Katy mellein a kereszt két ága 5 ujjat, vagyis kezeket jelenít meg. Hogy itt most a tejet adó mell, mint Tejút szimbolika jelenik e meg az ébredést megjelenítő vörös színnel, az nem világos, mindenesetre lényeges, hogy a Tejút középpontja, melyből az anyag kifelé áramlik, létrehozva a tejfolyót, éppen a ló mellett jelenik meg, ahogyan Katy a kereszttel. A szabadkőművesek denveri reptere annyiban lényeges, hogy az alatt egy bunker lett kialakítva, tetejét pedig teflonnal borították.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/56_grammy_-_bluecifer.jpg?83140516
 
Katy Perry tökéletes jelképe annak, ahogyan a “megvilágosodott”-nak bemutatott csapat létrehozza a dualitást, a fény és árnyék harcát a Föld bolygón, miközben odafentről, kozmikus méretekben még az antikrisztusi játék is csak egy aprócska paródia a végtelen univerzum egy pirinyó szegletében. Ugyanakkor ez a világ is csak az Egy verziója (UNI VERSUM), ahogyan mi is az Egy másai vagyunk egymással ütve el az idő kerekét, egymást szórakoztatva a Föld bolygón. Addig csinálják jól (vagy roszzul), amíg ezzel lekötik a földlakók figyelmét, miközben szépen létrehozzák, megvalósítják a tervüket, álmukat, egyre nagyobb sötétségbe, káoszba taszítva az emberi világot, aztán jöhet az isteni ítéletnek beállított dolog, amely egy ciklikusan ismétlődő kozmikus esemény, amelyre már jó ideje készülnek. A kérdés mindig az, hogy ki lesz a Föld következő ura, fejedelme, de nem Ura.
Én személy szerint hiszek az Úr Jézus Krisztusban, és hiszek abban, hogy ez az ördögi horda hamarosan ítélet alá kerül, a lényeg az egészben pedig a rostálás, vagyis, hogy átlátsz e a szűrőn, és elutasítod e ezeket az EGY-ÉN-eket, és a szíved inkább az Úr felé fordítod, mint hogy az újabb és újabb sztárokért rajongasz.
Katy Perry fellépő társa január 26-án a Sötét Lóban Juicy J volt, akinek a csapata a THREE 6 MAFIA, vagyis a 666-OS MAFFIA.
És figyeld meg, hogy az előadáson Juicy J hányszor mutatta a szarvakat formázó ujjakat, vagyis az ördög kézjelét ebben a játékban. És még csak nem is titkolják, hogy ez az egész egy nagy bűnözői klub, hisz a nevük is maffia.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/56_grammy_-_juicy_j_es_az_ordog.jpg?70444712
 
Kérdés, hogy Katy Perry hogyan került bele ebbe az ördögi körbe, ha szülei is keresztények, ő maga pedig keresztény dalokat énekelgetett. Gondolom a lényeg a siker és a pénz bűvölete, melyből másképpen nem lehet kiszállni, csak úgy, ahogyan azt a HALÁLOS IRAMBAN filmek sztárja, Paul Walker tette megrendezve a halálát (Porsche-val, vagyis lovas kocsival).
A SÖTÉT LÓ-ban Katy Perry neve Karma, kinek szerelme olyan, mint a drog, mely a fellegekbe repít, és olyan, mint egy sötét ló, vagyis a halál és a rabjává lehet válni.
Katy Perry azt mondja, “Jól gondold át, mielőtt belevágsz”.
Amellett, hogy a szerelmet is le lehet írni drogként, a christianpost-on leírják, hogy a dalszöveg mögött valójában kábítószer-ellenes üzenet áll, melynek előadásába sátáni koreográfia keveredett.
Nem meglepő, hogy egy ilyen dal került műsorra, ha a Pure Heroine albumos Lorde is díjakat kapott, vagy hogy az életét végig drogozó Black Sabbath énekes Ozzy Osbourne is színpadra lépett, a “God is dead?” daluk pedig szintén besöpört egy díjat.
Jól jegyezd meg, amit mondok
Ez a szerelem a fellegekbe fog repíteni
Mintha madár lennél
Egy madár ketrec nélkül
Aki a földön jár

A döntés a te kezedben van
Igen, nem, talán
Jól gondold át, mielőtt belevágsz

Mielőtt belevágsz

https://2.bp.blogspot.com/-SKMzCzaCQSo/UuQoYx-cH_I/AAAAAAAADkc/2HjIBdSw9Nw/s1600/(02)-SHADOW+WORLD+BIRD.jpg


https://hatodiknapon.hupont.hu/223/sotet-lo-es-az-okkult#ixzz2sIShRjSm

 

Téma: Hatodik napon - SÖTÉT LÓ ÉS AZ OKKULT

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása