PI Klub - Bosszúkések és a nyája

2013.04.15 10:55

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-gorongyok/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-riado-turistanak-alcazott-betelepitesek-folynak-es-tovabbra-is-varhatoak-/

https://www.youtube.com/watch?v=M-CuRrS1134

https://embers-eg.webnode.hu/news/te-dontesz-ilyen-vagy-olyan-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/egy-cikk-a-postaimre-com-oldalrol-2009-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/nyilt-felszolitas-minden-banknak-es-penzintezetnek-/

 

Posta Imre weboldala

 

7 ágra süt a nap, végre és az oroszok járőröznek a nyitott égbolton, most éppen hivatalosan. Ugyan nincs összefüggés a két dolog között, s ha lenne is tagadnák, de meg vagyok nyugodva, hisz jönnek az orosz kémműholdak is. Vagyis nem jönnek, mert már itt vannak. De miről is szóljon a mai írásom? A sémmiről már túl sokat beszéltem és mindent elmondtam, aminek töredékét sem értette a töredék fele sem, így ma a mindenről beszélek, hátha az nem lesz annyira semmi, mint az eddigiek voltak.


Először is had tegyek egy megjegyzést a világában zajló folyamatokkal kapcsolatosan, még mielőtt miután lehetne...., na ezzel el is mondtam mindent, amit szerettem volna. Talán így érthetőbb is mindenki számára. Akinek nem, az járjon utána!
A dolgok a lehető legnagyobb rendben zajlanak. Olyan erők szerepelnek, akikre szavam sincs, de egyikőtöknek sem lehet, mert..., mert csak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Élvezettel olvasom a nagy előkészületekről szóló átrendezést célzó híradásokat, melyek jól össze vannak keverve, kavarva de sok mindent kihallok belőle.

Nyüansz, de látom az orosz kérdés nem tiszta és még egy darabig nem is szabad, hogy az legyen. Ahogy látom, megy a távol-keleti tuning és az előkészítő csapat folyamatos frissítése, cseréje. Nekem sem ártana már egy passzentos munkahely, ahol leköthetném a kapacitásom, de úgy tűnik, hogy akaratlan is több szorult belém, mint amit a jelen folyamatokban a hivatalos részben értelmesnek álcázva még el lehetne fogadtatni a zanzásított értelemmel bírók számára. Isten látja a lelkem, pedig törekszem egyre mélyebbre, de valami mindig felemel.

Putyinnak s csapatának nyitnak egy menekülési, visszavonulási lehetőséget és ez azt mutatja, hogy csak bizonyos szerepük van az átrendezésben. Nem biztos, hogy nekik kell befejezni, sőt hajlok rá, hogy nem is ez a terv. Amikor erről van szó, nem hetekről és hónapokról beszélünk, ugye tudjátok?

Nem kell hát fóbiásnak lenni, a terv kivitelezése zökkenőmentes kell legyen, s ahogy látom, egyre csak abba az irányba mutat, hogy biza szétválogatás zajlika Földön. Buzik, zsidók, cigányok...és liberós fertőzöttek, zombik, vallási fanatikusok az egyik véglet, a másik meg mi! Csak így serényen! Mi! Nem sokan, de végletesen!

A zöm a pólusok közt tanglizik, oszlik meg és kóvályog, mint az a bizonyos gólyanyál a éterben.

Nincs értelme elaprózni a dolgot, a teljes „emberi lét” kérdésköre meg van szólítva, meg van taszajtva mindenki, mobilizálva amennyire lehet, sőt egyre jobban és egyre végletesebben.

Eddig még fogjátok az adást, ugye?

Rendben! Akkor legyen némi konkrétum is. Saját eseteimet had hozom, bár nem szívesen foglalkozok már velük. Tényleg minden zokszó nélkül megölném, aki rám támad fizikai, mentális és vagy joginak álcázott síkokon. Ma már nem látok ebben semmi kivetnivalót, sőt egyre inkább külső támogatottságot fedezek fel a megoldás ilyen szinten történő megvalósításában.
No, nem kell aggódni. Nem egyesével és nem személyesen, hanem tömegével és nem személyes ügynek, hanem nemzeti sorskérdésként, emberiség-biztonsági végszükségnek tekintve látom az eseményt kivitelezhetőnek, ezért türelemre intem magam.

Fegyverem a fegyelem!

Ez viszont nem jelenti azt, hogy tolerálom a packázásokat. Unom és ha Verát nem izgatná a kelleténél jobban, még annyi fáradtságot sem vennék, hogy firkáljak a sok zsidó-cigány ügynök-féregnek, akik a magyar jogrendbe beültetett ügynökként a talmudista állampuccsot voltak hivatottak előkészíteni.

Kanalas, tálas..., bár itt éppen fazekas, de ez csak az álcája!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt itt Kiss Imre villanyoszlop-nyűvő tárgyalására írtam. Imre se megy több „tárgyalásra”. Semmi értelme, hisz az ügyész, kirendelt ügyvéd, bíró és a kölcsön motoros fűrészt, létrát még mindig bűnjelként foglaló (szerinte már eladták, ellopták) rendőrsegg is nyakig benne van a fentebb említett maceszban. Mondhatnám: egy kipában eveznek.

Ma jelenésem lett volna tanúként, a 2.B.725/2011/13. számon futó Gerber Csilla neve (lyánykori néven: Lázár Staár Ágota Katalin ...Ráhel, Rebeka) alatt futó mondvacsinált ügyben. Sajnos lemaradtam róla, pedig korábban jeleztem, hogy lelkiismereti okok és a zsidóallergiám miatt a székesfehérvári és bármely bárcás mocskos szabadkőműves sátánista, magyar nemzetbiztonsági szempontból likvidálandó intézményesített kurvatelepre nem lesz érkezésem jelenésre. Úgy látszik bejött. Most már nem indulok el, Kiss Imre megoldja, amit lehet én pedig úgy is "elfogult" lettem idő közben vele kapcsolatban. Rendőröknek látszó egyenruhás bohócokra nem tartok igényt a házam előtt sem a meg nem valósult esemény után. Az orvos a zsidóallergiámmal nem tud mit kezdeni, már kohn-zultáltam több specialistával is. Ők a gázkamrát, tűz- és robbanásveszélyes anyagokat, lőfegyvert, szúró és vágó alkalmatosságokat javasolták tömeges alkalmazásra. Nem is tudom, talán igazuk lehet! Lehet, hogy eredményesebb lenne, mint ez a fölösleges írogatás, amely azért nem hiábavaló.
Nyugalom! Később még elmegyek, de nem üres kézzel és igen rövid eljárás lesz, annyit a nemzetközi helyzet fokozódó jeleiből már korábban is meg lehetett jósolni.
Posta Imre


feladó:
bubó doki
címzett:
birosag@szfvar.birosag.hu
dátum:
2013. április 9. 9:46
tárgy:
Löeb-etegedtem
küldő:
gmail.com

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy tűnik, hogy a "közösség elleni izgatás", kicsit bonyolultabb "ügy" annál, mint amivel egy kerületi zsidó, magát ügyésznek gondoló banda csak úgy elbánhatna. Meg kell várni a rendkívüli judapesti zsidó világkóhn-gresszust? Szemmel látható, hogy a zsidó-kérdés, hogyan válik végre világ-szinten tárgyalt nemzetbiztonsági, világbiztonsági kérdéssé, mint "idegen" faj és mint bűnszervezet. Szóljatok már oda ennek a várhomokosnak, hogy vegye komolyabban a titkosszolgálattal a kapcsolatot, mert ebből így nem tud egyetlen mocsok zsidóbíróságon sem ügy kerekedni, viszont nem csak ő fog erre rámenni, de a teljes apparátus is, legnagyobb megelégedésemre és bánatomra. Hülyéken nem tudok segíteni, a homokosokat meg úgy látom elkezdték aprítani. A helyzet az, hogy lassan el fog járni a kezem, bár még parancsolok neki, de amint hivatalosan fegyverhez jutunk és átvesszük demokratikusan a kereteket, nagyon sokakkal el kell majd számolni és sokaknak el kell számolniuk tudni, hogy mit is cselekedtek és mely esküjükhöz, híven, lelkiismeretük, vagy anyagi érdekeik, esetleg félelmeik, vagy élvezeteik szerint. A halálos ítélet tömeges lesz, ezt már most borítékolhatom és rengeteg jelenlegi "közszolga" esik majd a hatálya alá, ha zsidó, ha nem. A bíróságosdit meg felejtsétek el. Nem fogok elmenni még alibiből sem - az ismert és feljelentéseimben már számtalanszor igazolt okok miatt-, ezt már eldöntöttem. Nincs miről tárgyalni egy mocskos zsidó bandával!

Posta Imre

 

(Itt egy rész hiányos, az eredeti linken megtekinthető)

 

11:22 (27 perce)

címzett: saját magam

Tisztelt Bejelentő!

Tájékoztatjuk, hogy a bejelentését a BRFK Központi Ügyeleti Főosztály
fogadta, azt az illetékességnek megfelelően továbbítjuk.


De, hogy ne legyen unalmas, a dunaújvárosi macskajancsik társaságából is jött egy újabb nyivákolás. Gyerekek, nem is csodálkoznék azon, ha kiderülne, hogy ezeknek már régen beborul. Ne bántsátok, nem érdemli meg. Nem is érti. Elő fordulhat, hogy tényleg a paranoia egy igen ritka formájának megjelenéséről van szó, mégpediglen a perlekedési szindrómáról. Szerintem az eredeti irat is erre utalhatott. Mit kezdjek vele? A fürdős qva is megirigyelhetné ezt a vinnyogást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ok, ennyit a nem is annyira magánügyekről. Tele a hócsukám velük, miközben azért abban egyet kell értenem a mindenféle hatósággal, hogy mégsem szabad őket semmibe venni, mert ha igen, akkor esetleg megkínálnak a Btk. 268 § - al, amely így rendelkezik:

Törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatás

A törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatás a köznyugalom elleni bűncselekmények csoportjába tartozik, e bűncselekmény biztosítja a törvény, jogszabály vagy más hatósági rendelkezés tiszteletben tartásához fűződő társadalmi érdeket.
Magyar szabályozás
Btk. 268. § Aki nagy nyilvánosság előtt, a köznyugalom megzavarására alkalmas módon törvény vagy más jogszabály, avagy a hatóság rendelkezése ellen általános engedetlenségre uszít, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Elkövetési magatartás
A bűncselekmény elkövetési magatartása a nagy nyilvánosság előtti általános elégedetlenségre uszítás. Az uszítás lényege a más személyre gyakorolt érzelmi ráhatás. Az elkövető magatartásának alkalmasnak kell lennie a köznyugalom megzavarására.
Nagy nyilvánosság
Nagy nyilvánosság alatt a bírói gyakorlat olyan nagyobb létszámú csoportosulást határoz meg, melyben a jelenlévők létszáma egyszeri ránézéssel nem állapítható meg. Megvalósulhat zárt rendezvényen is, ha nagyobb létszámú csoport van jelen. A Btk. 137. § 12. pontja szerint nagy nyilvánosságon a bűncselekménynek a sajtó, egyéb tömegtájékoztatási eszköz, sokszorosítás, illetőleg elektronikus hírközlő hálózaton való közzététel útján történő elkövetését is érteni kell.

Ezzel kínálták meg Borbélyt is éppen a napokban, úgy hogy nagyon meg vagyok ijedve, mert mi lesz, ha egy tökkelütött cionzsidaj most kitalálja, hogy nem akarok szót fogadni a talmudista baromságainak, miközben rendeleti szabályozásban olyan jogi nonszensz helyzet alakult ki, ahol ma már bárki alaptörvényeket is alkothat. Vagy mégsem? Nem vicc ez elvtársak, nem tréfa dolog.

Vagyis, hogy mégiscsak az, de jól passzol a most benneteket leginkább felizgató nagy nemzeti jászol április 21-i rendezvényére.

Nem írom le a véleményemet, de ha korábbi meglátásaim a „nemzet” fogalmáról és az ilyen-olyan már nem is létező nemzetinek mondott egyszemélyes szervezetek alkotmányozó nemzetgyűlésként való összecsőd-ítéséről nem csak büdös, hanem bűnös dolog is. Ha összecsődültek, akkor jöhet a csőd is, mert van erre forgatókönyv, nem véletlen kampányol ám mindenki és tekerté ennyire fel az antiszemita-holokamu és zsidó-cigány verklit, politikainak álcázott előre hozott kampányolást. Ma már bármikor készen kell állni a „bármire”.
Tegnap ment a Gundel-Takács szerelésével a szokott kérdező-műsor, ahol a kérdés, kihagyott betűkkel a tabellán az volt, hogy „így nevezték a rómaiak a rendkívüli helyzetben kinevezett vezetőt”..., persze nem sikerült kitalálni a .i.t.t.-t, csak a végén ő nyögte rá, hogy biza : DIKTÁTOR!
Mivel remek belvizi heyzetbn vagyunk és az elégedettség, nemzetközi nyomás egyre csak fokozódik, ezért tényleg fel kell készülni az „államnak” az állam elleni támadásokra, mégpedig úgy, hogy a jelenlegi nyilvánvalóan nem demokratikus (mi is az), már a látszat szintjén is megbukott rezsimnek besegít a nemzetinek látszó csőd-ülettel és precedenst teremt a cigány-zsidó autonómiának azzal, hogy elég csak a fattyaknak egybegyűlve kinyilatkoztatni, hogy ez van és punktum. Ugyan a folytatás mindenképpen „polgárháború” kell legyen, de az most nem is fontos.

Nos a TÖRVÉNY-t a szívembe zártam és legyen bármekkora tuskó is az utamban, nem jelenthet tartós akadályt. Ehhez éppen a TÖRVÉNY ad nekem erőt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon rá vannak izgulva most erre a tevékenységre és nem is vagyok ellene, csak hát ott van egy bizonyos kérdőjel, aminek ugyan semmi köze a résztvevők egyre gyarapodó táborához. Már csak morvai hiányzik, meg reiner a terítékről, de meglesznek ők is, mert a nemzeti érzelmű motorosok „adj gázt” akciója már majdnem antisémire sikeredett, mesterséges jóbikos-fideszes zsidó akció volt, melyet éppen az ormányzat választott le a rendezvényről, ezzel annak tisztaságának látszatát megőrizve. Nem tudom értitek-e?
A jelenlegi zsidó-cigány ormány érdeke, hogy 21-én meglegyen tartva a rendezvény és éles határ látszódjon a zsidók és a látszólag nemzsidók között, akik „alkotmányozni” akarnak. Eddig fogtátok?
Akkor kérdezzétek meg a „miértet”!

Nos, persze mindenre én sem tudom a 10 pontos választ, de próbáljuk meg együtt kitalálni.

Nem mintha érdekelne (csak befutottak hozzám a hírek és írtam is erről éppen ezért), felvezető országos szervezkedést egy 32. szintű szabadkőműves folytatja. Ezt magától tudom, elmesélte az életének pár részletét, mikor megismerkedtünk és arról volt szó, hogy elkezdi szervezni a mi országjárásunkat is, médiával miegyébbel, de korábban futtatta Halás Jóskát és ő hozta országos helyzetbe Szelei Magdit is (saját bevallása szerint). Nem mondok el mindent részleteiben, de a korábbi üzlettársi körből talán csak a Jóisten maradt ki, megvolt Klappkától kezdve Pintéren keresztül, Szélesen át minden most is regnáló zsidó-szegmens. Azt most nem fejtem ki, hogy mi köze van ennek ahhoz a palesztinokra nézve igen halálos betonfalhoz, amelyet a zsidók magyar licensz alapján és Magyarországon kísérleteztettek ki és egy vegyes vállalat kezdte meg az építésüket Palesztinában, de igen érdekes lehet, ha a nagy médiázás, kék-sárga hátterű történet mögött a titkosszolgálat nem röhögné halálra magát a nagy magyar nemzeti ostobaságon.
Gyerekek, amikor mi beszéltünk, megköszöntem az infót, elraktároztam és most látom csak mért is kellett erről nekem akkor tudnom. Nem kételkedem sem a jó szándékban, sem az akarat tisztaságában. Amikor mi beszéltünk éppen az araboktól (Nem tudom ezek most melyik sémik lettek volna. Kazárok, vagy esetleg héberek?) érkezhetett volna 100 millió, hogy hozzájáruljanak a zsidók be nem telepítésnek elhárító akcióihoz. Csakhogy a helyzet az, hogy a zsidó hárít jelenleg zsidót és ő terelgeti az ostoba és tanulni képtelen „magyart”, hogy vegye bele mindenképpen a nemzetfogalomba és együtt alktományozhassanak, és gyarapodjanak, sokasodjanak, miközben a kellő pillanatban az a pár butát félrelöki és már megint csak az van, ami régóta van.

A professzionális videó kék-sárga háttere a mondandótól független, de tudva, hogy aki készítette milyen nexusban van, talán érdekes lehet.
Link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem ellenetek, hanem értetek haragszom és most sem annyit írok le, amennyit írhatnék, mert jelenleg nem is fontos ez. Annak tudatában, amit akkor megtapasztaltam a vonalat rövidre zártam, de úgy látom csak betalált...és persze így nem csoda, ha megértitek, a zsidó nem hagyhatja, hogy nélküle ma még ilyen volumenű dolog történhessen. Halálra van ítélve.
Azért ez nem jelenti ám azt, hogy vége van mindennek, hisz vége volt, mielőtt elkezdődhetett volna, csak mi már ezt megértettük páran. Nyugalom! A tét óriási az értelem hozzá parányi.

Amíg nem észlelitek, mi a baj a képpel, addig beszélhet nektek a Szentlélek is, arra is süketek vagytok! Pedig nagyon is ordít innen, hogy kit traktak a polcra, s a fekália már befőttnek tünteti fel magát!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben rajtam még múlik bármi is ebben az átmeneti „őrületben”, nagy nyögések árán, de megteszem. Vannak már akik látnak és vannak, akikkel beszélni is lehet. Megy más vonal is, mert ne higgye senki, hogy a látszat győzhet, viszont a látszatot egy másik látszat semlegesítheti, miközben a valóság munkálkodik.
Tudom tele vagytok keserűséggel, türelmetlenséggel és fenyegetettségben éltek velem együtt. Múltkor Blanka lányom hívta az anyját, hogy lehet, hogy valaki követi. Bizonyos értelemben, kicsiben tehetetlenek vagyunk, de nagyban lehetünk erősek. Látjátok, ez a CÖF nevezetű zsidó bagázs is „szellemi hadsereg” szervezésébe kezd. Érthető a fogalom?

Bátorságnak van ideje! A botorság helyhez kötött.

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3346#comments