PI Klub - Vádolom a zsidó-cigány bandát ---> Újra-töltve

2013.10.08 19:30

 

Megjegyzés:

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ehhez hasonló posztok nem növelik az "ázsiónkat", hogy így mondjam. 

Ugyanakkor megértést és türelmet is kérnék azoktól akiket sérthet a téma vagy nem tudnak vele mit kezdeni.

Többek között -beleértve ezt a bejegyzést is- törölték az adatbázisunkból.

Amennyiben cigány és zsidó és magyar vagy akármilyen hittel is élj, úgy ítélj,

vagy

csak maradj egy egyszerű ember.

És tudj, mértékletesen különválasztani dolgokat.

Arany vagy Arány

 

Ha ki-sértve(:P) érzed magyarként, cigányként, zsídóként, gondolkodj Emberséged fölött, mert azokért vagyunk mindig leginkább felelősek, akik reánk vannak bízatva.

Zsidóként, magyarként, cigányként.

 

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/somlo-vedpajzs-szovetseg-hirportal-demokracia-van-ejjel-nem-szabad-zavarni-a-sorozatgyilkos-urakat-kijohet-az-otodik-cigany-is/

https://embers-eg.webnode.hu/news/magyar-kiralyi-hirlap-a-ciganysag-mint-eszkoz-a-zsido-maffia-kezeben/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-bosszukesek-es-a-nyaja/

https://embers-eg.webnode.hu/news/cigany-kerdes-kicsit-maskepp/

https://embers-eg.webnode.hu/news/nincs-cigany-bunozes-mi-lenne-ha-lenne-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hajtovadaszat-a-polgarmester-lanyanak-tamadoja-utan/


 

Posta Imre weboldala

 

Mára más volt betervezve, de ha már a kezem ügyébe került egy kiegészítő összefoglalás a zsidó-cigány magyar államellenes összeesküvés témakörében, akkor nem tehetem meg, hogy ülök rajta. A képek és a kipa is magukért beszélnek és jól illeszkedik mindez a korábbi feljelentéseim anyagaihoz. Íme!

"Vince Száva Ez a kéz fogás azóta is mélyitette a Zsidó-Roma- és a gyűlölet mentes többségi társadalom valódi összefogását a közös ellenségünkkel szemben. A RASSZIZMUS ALATOMOS CSÍRJÁIVAL SZEMBEN, AMIT EGYÜTT A MINDENKORI KORMÁNY SEGÍTSÉGÉVEL KELL ELTAPOSNUNK... ÉKE ELNÖK"
Link
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Krisztián Horváth Na igen sajnos vannak rasszisták és lesznek is de bizom benne hogy sikerül felül kerekedni rajtuk és végre béke lesz"
Munkahelyek •
I.O.S.A
Személyvédelem • Budapest, Hungary
Link

Link
Link

Link
Link

Link


Mi köze a Moszádnak a VV4-hez?
Link

Fegyveres cigány terrorszervezetet hoznak létre – Fideszes és kommunista háttérrel
Annak ellenére, hogy a Facebook oldalain nyilvánosan is hirdeti fegyveres cigány terrorszervezetét a büntetett előéletű Bagó Ferenc (Daflics ezredes), a TEK egyelőre nem foglalkozik vele, Pintér Sándor is inkább a csókakői békés lakosságot vegzálja. Sőt, a Fidesz, az MSZP, a cionisták és a kommunisták egyként támogatják a magyar vérre szomjazó cigány fegyveres szervezetet.


Annak ellenére, hogy a Facebook oldalain, nyilvánosan is hirdeti fegyveres cigány terrorszervezetét a büntetett előéletű Bagó Ferenc (alias Daflics ezredes), a TEK egyelőre nem foglalkozik vele, Pintér Sándor is inkább a csókakői békés lakosságot vegzálja. Vagy éppen a Magyar Gárdát, Nemzeti Őrsereget, Betyársereget, hatvannégy vármegyéseket, jobbikosokat figyelnek meg a többnyire magyar adófizetők pénzén, ahelyett, hogy a most szerveződő, magát Roma Gárdának is nevező cigány fegyveres szervezettel foglalkoznának.

Pedig az említett magyar hazafias szervezetek sohasem gyűjtöttek nyilvánosan fegyverre (bár, ha így mennek a dolgok, lassan szükség lesz rá), míg a magát Daflics ezredesnek nevező cigány bűnöző nem titkoltan fegyveres, etnikai alapú, cigány szervezetet toboroz.

Látva szánalmas helyesírását és ismerve az örökké torzsalkodó cigány mentalitást, legyinthetnénk is a dologra, ám egészen a kormányzatig nyúló erők álltak Daflics ezredes napjainkban alakuló fegyveres terrorszervezete mögé. Az ügy érdekessége, hogy a hírhedten magyarellenes szélsőbaloldali, kommunista csoportok és a zsidók mellett a cigány „hadsereg” legaktívabb támogatója a Fidesz egyik Baranya megyei képviselője. Kovács István a mohácsi cigány önkormányzat elnöke, aki egyben a Fidesz Baranya megyei önkormányzati képviselője és a megyei közgyűlés kulturális bizottságának (!) fideszes tagja (s aki információink szerint Kubatov Gábor kegyeltje) egyenesen együttműködési megállapodást írt alá Mohácson Daflics ezredessel. Ennek is köszönhető, hogy a cigány fegyveres szervezet irodát is kapott Pécsen (Rákóczi út 55. szám alatt).

Ám természetesen nem csak a cigány fideszes képviselő támogatja és bujtogatja Daflics ezredes csapatát, hanem a szokásos magyarellenes, úgynevezett „antifasiszta”, vagy rövidebb nevükön antifa erők. A legutóbbi antifa demonstráción, ahol Hanti Vilmos (MEASZ – Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége) saját magát vágta pofon, már az antifák hívására Daflics ezredes csapata volt a rendezőség és biztonsági szolgálat. „Élőláncot” alkotva farkasszemet is néztek az ellentüntető hazafiakkal. Nem csupán Hanti Vilmos parolázott itt Daflics ezredessel, de ott ölelgették egymást Joka Daróczi Jánossal, a Magyar Televízió cigány műsorainak szerkesztőjével is.

Bagó Ferenc (Daflics ezredes) Facebook profiljából kiderül, hogy ismerőse továbbá a cionista Andrassew Ivánnak, de a vén zsidón kívül jó barátja a több tízezer embert utcára vivő Torsa Mátyásnak is, aki a Millás tömegdemonstrációkat szervezte. Daflics ezredes kapcsolatai között a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke, Makai István ugyanúgy megtalálható, mint a régi maffiacsaládhoz tartozó Száva Vincze. Egyik legjobb barátja a hírportálunk által kerestetett régi magyargyűlölő cigány blogszerző, Szami Radics Béla és a roma intellektuel, Rostás-Farkas György is.

Természetesen nem maradhatnak el a törvényszegő vöröscsillagos kommunisták sem. A hisztis Noé Krisztina, Nyári Zsolt és a Gyurcsányék D Koalíciójában üstökösként feltörekvő Külgusz Imre személyes, intenzív kapcsolatban állnak Daflics ezredessel. Külgusz az MSZP tagja, majd Gyurcsány új pártjának aktivistája, s idén a Hanti-féle MEASZ elnökségi tagja lett.
Szépen összeállt a nyíltan fegyverkező cigány, zsidó, kommunista és fideszes magyargyűlölő terrorszervezet.
Ilyenkor hol van a magyarok pénzéből működő TEK?
Nem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy ők is Daflics ezredest segítik…

Link
Szabadlábon a Roma Gárda vezetője
Link


Száva Vince Gárda-per
Gárda-per bohózat
Link


Persze azóta „lekapcsolták” a "cigánygárda"-majomkodást, de VV Laci témakörével, Mossaddal és a politikával és politikusokkal való kapcsolat is olyan egyértelmű, mint ahogy a képekből nyilvánvaló a zsidó-cigány-politikus bűnözői kör egysége, amely viszont nem kicsit NEMZETBIZTONSÁGI KÉRDÉS, már nem is kockázat, hanem maga az „alkotmányos rend erőszakos megdöntésére irányuló előkészület”, vagy már maga a cselekmény, amely zajlik! Mint korábban számos alkalommal írtam, a zsidó- és cigánykérdés nem retorikai vita tárgya, és nem is csak és pusztán az országhatárokon belüli relativizálható fogalom, hanem az emberiség jelenére, jövőjére közvetlen veszélyt magában hordozó tényállás. Mivel a „magyar” politikai, katonai-rendvédelmi, gazdasági-pénzügyi, közigazgatási, egészségügyi, hírközlési-tájékoztatási „vezető réteg” fajilag durván érintett ebben a nemzetbiztonsági kérdésben is, ezért kijelenthetjük, hogy a magyar jog – és közrend megszűnt létezni és bizonyított módon egy tervszerű, cionista –szabadkőműves konspiráció áldozatává lett a nemzet. Mindez indokolttá teszi a magyar (hogy egyszerűbben értsd: nem zsidó és nem cigány!) látszólagos közhatalom gyakorlatának felfüggesztését és a zsidó-cigány maffia felszámolásának minden eszközzel való kivitelezését, ha rendőr, ha ügyész, ha bíró, orvos, politikus, bankár, cégvezető…-ről van szó. Polgárháborúról nem is beszélhetünk, hisz ebben a védelmi-szükséghelyzetben a zsidó és a cigány nem tekinthető semmilyen értelemben a Magyar Köztársaság polgárának. Velük szemben különleges bánásmód alkalmazása kötelező, amíg ki nem derül, hogy konkrétan és személy szerint melyikük és hogyan járult hozzá a jelenlegi helyzet kialakulásához. Legyen beszédes, ha gyurcsótány éppen ott kempingezve „éhségsztrájkol”, ahonnan 2006-ban legelésztette az ellen tüntetgetőket, miközben lázár jani kanzsidó éppen most lesz az Információs Hivatal vezetője. Az, hogy mi megy a kmessetben (Parlament) már tényleg szót sem érdemel.


Emlékeztetőnek pár korábbi jelzésem.
Feljelentés, bejelentés!
Feljelentés, bejelentés!
Dr. Polt Péter legfőbb ügyész
Dr. Belovics Ervin büntetőjogi legfőbb ügyész helyettes
Dr. Varga Zs. András közjogi legfőbb ügyész helyettes
Keresztes Imre a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője
https://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=5270
Feljelentés hazaárulás vádjával
LinkVV Laci témában is itt egy kis emlékeztető, ugyanis ez a mossados legény volt, akitől az alábbi IOSA-s infó kiszivárgott és végül eljutott hozzám. A mossad tervezte és hajtotta végre a cigánygyilkosságokat (is).

I.O.S.A. Israeli Operation Security Academy


Tisztelt NBH, Hölgyeim és Uraim!

Remélem, az igazgatóváltás kicsit felpezsdíti ott is az életet, és a megtévesztő névhasználatuk végül valódi lesz, bár nincsenek illúzióim ezzel kapcsolatban (sem).

Örömmel vettem tudomásul, hogy elkezdtek kutakodni az Őrezredes berkeken belül is, de remélem, nem csak a tisztességes kollégák megfélemlítése okán. Tegyék csak nyugodtan. Már nem sok idejük van leleplezni a nemzetellenes tevékenységet! Amiért írok, az csak a szokásos. A hozzám is eljutott információkból készítettem egy kis kivonatot, amit kérek mély tisztelettel leellenőrizni.

Az első levél nagyon sok megfontolandó dolgot tartalmaz. Én megpróbáltam utána járni az ügynek, de az IOSA nekem kicsit nehezen emészthető falat (szerintem önöknek is az), a Specnaz-ról már nem is beszélve.

„Azért írok, mert olyan információkhoz sikerült jutnom, amiket feltétlenül meg kell osszam Veled. Két ok miatt, az első a hitelesség ellenőrzése, a második pedig a minél szélesebb körben való terjesztése a hírnek.
A forrás az IOSA(=Mossad) magyarországi vezetői köréből származik, régi... Az ukrajnai területen
toboroznak, főleg volt/jelenlegi Specnaz körökből. A feladat hirtelenszőke vikingek(cigányok) kilövése, majd "látványos" lebukás... Össze nem téveszthető, szőke, magas embereket keresnek... Gyakorlatilag ezzel akarják a cigányságot ráuszítani a magyarokra. Az időzítés a parlamenti ülésszak kezdete... A Jobbik helyére a MSZ-t szeretnék előre tolni, többször is felmerült Vukics neve, mint küldött ember, ez most ismét felmerült de a lehetséges küldők oldaláról!!!! Augusztus végére
szervez az MSZ egy nagy összejövetelt Bösztörpusztára, majd szeptemberre komolyabb politikai megmozdulásokat. Alátámasztja mindezt a Jobbik jelenlegi bénultsága, ami a vezető egyéniségek EP-be történő deportálása eredményezett. Nem kevésbé fontos, hogy ezzel az akcióval viktorviktor-nak is elébe mennek, nem hagyva időt a reagálásra. Kubatov Gábor neve gondolom ismert előtted, az ő köreiből származó infók szerint, a fidesz jelenleg önmagától ájult, a "sikerektől" és korszakos
televanapohárkészlet Viktor nagyságától aléltan várja a jó szerencsét.

Röviden ennyi, de ha ez bejön akkor kemény őszre számíthatunk, diverzáns akciók is kinéznek a közművek ellen, amennyiben nem lesz elég sikeres a cigány lövészet, de ötvözhető is a kettő...
Üdv”


Arról sem árt tudniuk, hogy Bp. környékén, egy fegyveres mossados háttérrel indított cigány maffiózókra, uszítható társaságra kihegyezett esetben olyan 3000 fős felfegyverzett társaságra lehet az előzetes becslések alapján számítani. Ez csak ez a régió, de ezzel –gondolom-, nem mondtam újat.

________________________________________

Aztán itt egy következő adalék is!

„Hello!

Valami nagy disznóság van készülőben! Hétvégén egy beszélgetésnek voltam fültanúja. Egy rendőr igazolvánnyal rendelkező katona (ez is már érthetetlen volt számomra) panaszkodott barátjának a vonaton. "én eközben zenét hallgattam csak egyik fülem volt ott"

Kecskeméten szolgál(t) a fent említett személy. De most a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre jár (jegyzeteire ez volt írva).

Eredeti szakmája elmondása szerint, légi teherszállítmányozó tiszt. Arra panaszkodott hogy a sok távol-keleti titkosszolgálatnál dolgozó ügynök miatt polgári légikisérői tanfolyamot kell csinálnia, mert ide utazgatnak magyar honvédségi szállító járműveken, és még azt is mondta lassan londinernek érzi magát.

Véleménye szerint ezután még intenzívebb csapatmozgások várhatóak a térségből, hiszen csoportosan végzik a kurzust.

Maradok tisztelettel:”

Azért nem kommentálom ezt a levelet, mert akár igaz is lehet minden szava. Magyarországra nem 500 000 zsidó telepest várnak, hanem lehet az a szám 2 000 000 is, egy-két éven belül, s aztán jöhet a többi, a maradék, mint menekült. Egy küszöbön állónak kommunikált, Irán elleni izraeli agressziót figyelembe véve, ez nem is kizárt. Persze minden menekült holokauszt áldozat lesz, mert családjaikat a csúnya irániak szemmel verték!

De itt a kedvencem! Kérdésem a következő? Az In-kalnak milyen részesedése van a jelenlegi NBH Rt. –ban? Nem kell válaszolni, úgy sem szoktak. Ezt csak azért kérdezem, mert a Rendőrséget már bekebelezték, a Nemzetvédelmi Egyetemet is behálózták a közintézmények és stratégiai pontok java része már a felügyeletük alatt áll, vagy ül, ahogy éppen fütyülnek nekik.

Szóval, az egyik rendőr szakszervezetnek nevezett egység téglasor vezérkara be akar épülni az In-Kal-ba, hogy azt belülről bomlasztva védje és óvja meg a magyar hazát. Erre a célra, fedőtörténetként azt tervezték, hogy a lezüllesztett rendőrség egyes csábítható tagjait átsorolják az ottani állományba, majd pedig puccsot tervezve veszik vissza Ferihegyet és minden stratégiai pontot, intézményt a mossad-tól. Csak szólok, hogy veszélyben vannak a részvényeik, és nem biztos, hogy ezt engedni kellene, mert Soros Gyuri bácsi ezt nem nézné jó szemmel.

Nem is olyan régen, egy Juhász nevű ember( no meg Draskovics, akinek puha az orra, és Bencze, aki költő is) a TMRSZ-el kapcsolatosan azon ajvékolt, hogy nemzetbiztonsági kérdés az, ha együttműködési megállapodást köt egy bejegyzett politikai szervezettel annak ellenére, hogy minden másik politikai szervezet, akinek ez a szakmai program az asztalára került, elutasította azt. Most csend van, pedig a Rendőrség egyik szakszervezete egy fegyveres, köztudottan izraeli hátterű, sok morális és anyagi visszaélésre utaló kérdést felvető „magáncéggel” lépett frigyre. Kérem Önöket, nézzenek már komolyan utána, nehogy töke legyen annak az arának, mert még herélés lesz a vége.

De íme, itt a bizonyíték is a nászra!

“Tisztelt Kollégák!

Örömmel tájékoztatok minden érdekeltet, hogy létrejött egy megállapodás a Rendészeti Védegylet és az In-Kal Security Kft.-között.
Ennek értelmében, az In-Kal Security olyan másodállás vállalási lehetőséget biztosít a rendőrség állománya részére, amely nem összeférhetetlen a szolgálati jogviszonnyal, és végzéséhez nem szükséges vagyonőri igazolvány.


A munkavégzés különféle sport és kulturális rendezvényekre vonatkozik, eseti, de folyamatos jelleggel, forgalomirányító, jegyvizsgáló, stb. munkakörökben.

Az alkalmazás feltétele egy személyzeti beszélgetés és adatfelvétel, amelyet az In-Kal Security végez meghatározott időpontokban.

Ezt követően a kiadott alkalmazási szándéknyilatkozattal a megfelelő nyomtatványon kell benyújtani a másodállás vállalásra kérelmet a munkáltatói jogkört gyakorló rendőrségi vezető felé.

A koordinátori és kiértesítési feladatokat a Rendészeti Védegylet Fővárosi Tagszervezete Szervező Titkára, Mészáros Zoltán r. zls. látja el. Elérhetősége: 06-30/661-2094 telefonon, vagy az -Email- címen.

A személyzeti beszélgetések időpontjairól, folyamatosan tájékoztatást adunk.

Jelentkezni és a részletekről érdeklődni a 37-090 vagy a 37-091-es telefonszámokon lehet.

Pach Dániel r. zls.

Rendészeti Védegylet Fővárosi Tagszervezet elnöke”

„Össze nő az, ami össze tartozik!” -Email-


Köszönöm, hogy tájékoztató anyagomat elfogadják, és csatolják a meglévő dossziémhoz. Bár előző leveleimre semmilyen formában nem reagáltak, tudom, hogy rendszeres olvasói az oldalamnak. Ezért is ajánlom a mai bejegyzésemet, amely MSZP pártpénzek és illegális fegyverkereskedelem címet visel. Talán ott sem ártana kutászkodni kicsit, de ezt csak halkan suttogom.

Vigyázzanak erre az országra és naiv, alapjában becsületes népére, a magyar nemzetre, ha már egyszer erre a hálátlan feladatra szegődtek! Vagy, ha mégsem ezt teszik, legalább hagyják, hogy önök helyett megtegyék ezt azok, akik (ha nem is értik a szakma minden csínját, és nem KGB, Mossad, CIA gyógyintézményekben lettek kistafírungolva) megteszik azt, amit a lelkiismeretük diktál!


Áldás, s békesség!

2009-07-30

Posta Imre

Link

feladó: bubó doki doki.bubo@gmail.com
címzett: Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Angol Nagykövetség ;
Police in Hungary ;
Irán Nagykövetsége ;
Izrael Nagykövetsége ;
Orbán Viktor ;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! ;
Irán Nagykövetsége ;
info@gazdasagiradio.hu;
info@ih.gov.hu;
iremb@elender.hu;
Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat ;
rusemb@euroweb.hu;
USA Konzulátusi ;
katonai főügyész ;
Kovács Tamás ;
brfk@budapest.police.hu;
American Hungarian Federation eList ;
MKLU WebSite info ;
bar.fou@mku.hu;
bek.fou@mku.hu;
baz.fou@mku.hu;
cso.fou@mku.hu;
fej.fou@mku.hu;
fov.fou@mku.hu;
gms.fou@mku.hu;
hab.fou@mku.hu;
hev.fou@mku.hu;
jns.fou@mku.hu;
kom.fou@mku.hu;
Központi Nyomozó Főügyészség ;
nog.fou@mku.hu;
som.fou@mku.hu;
sza.fou@mku.hu;
tol.fou@mku.hu;
vas.gou@mku.hu;
ves.fou@mku.hu;
zal.fou@mku.hu;
okri@okri.hu
dátum: 2012. szeptember 11. 10:47
tárgy: Feljelentés-kiegészítés
küldő: gmail.com

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=1397

 

 

Téma: PI Klub - Vádolom a zsidó-cigány bandát ---> Újra-töltve

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása