Piros Pirula Project - Andreas Kalcker: Betiltott Egészség (Információk az MMS-ről)

2013.07.03 22:05

 

Kapcsolódó linkek..

https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-project-a-terrorizmus-kifeheritese-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/az-olimpiai-megnyito-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/szo-pankracio-szunetben-hurrikannal-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-blog-a-kommunista-ugynok-techno-reneszansza/

https://embers-eg.webnode.hu/news/majus-elseje-a-munka-es-az-illuminati-szuletesnapjanak-unnepe/

 

 

..Ide kattintva piruláék fóruma elérhető..

 

 

 

Egyre több kritika éri az oldalt mostanában, hogy miért is nem a megoldásokkal foglalkozunk inkább, a problémák helyett, pláne most hogy már benn vagyunk a 2013-as évben...
Nos. Megpróbálunk hát az olvasóközönség kérései, és növekvő nyomása előtt meghajolva mostantól kifejezetten olyan témákat is boncolgatni, melyek kifejezetten a megoldások irányába mutatnak, és talán segíthetnek visszafordítani azokat a komplex, de mind egy irányba mutató folyamatokat, amik jelenleg a világban zajlanak.

 


Gondolok itt a teljes központosításra, arra, ahogy mindennemű hatalmat, de lassan már az önálló gondolkodás hatalmát is ideértve, igyekszik kivenni a rendszer az állampolgár kezéből és központosítani azt egy szűk technokrata réteg kezében, akik aztán terveik szerint egy bürokrata kaszton keresztül terelgetik majdan az egykor emberekből álló, de most már önálló döntésekre is képtelen nyáját a humanoidoknak.

A Megoldás, ha ugye létezik Megoldás, mindenképpen az lenne, hogy az élet különböző területein sorra vissza kellene vennie a civil lakosságnak ezt a hatalmat, és ismét a saját kezébe kellene vennie a saját életének az irányítását.

Ennek a cikknek azt a címet is adhattuk volna, hogy "Vedd vissza az egészséged!". Mert pontosan ezzel a hatalom visszavétellel fogunk foglalkozni, mégpedig ez alkalommal az egészségünk területén.
A legsúlyosabb problémának ugyanis, én személy szerint legalábbis, az egészségügyi állapotunkat látom. És azt, hogy a rendszer elvette tőlünk még a gyógyítás, gyógyulás lehetőségét is.

Teljes mértékben egyetértek azokkal, akik a problémák lelki, spirituális oldalára hívják fel a figyelmet. Azonban nem tudok azonosulni azokkal, akik emellett valamiért elfelejtik említeni és nem tartják ugyanilyen fontosnak és kezelendőnek a testi, egészségügyi helyzetünket. "Ép testben ép lélek", mondták az ókorban, és ez sajnos fordítva is igaz. A megkárosított testben a lélek sem érzi jól magát. Nem tud kibontakozni, az ember nem tudja lelki egyensúlyát sem fenntartani, ha romba döntött egészségi állapotban kell élnie életét.
Márpedig sajnos ma gyakran abban kell, mert szó szerint most már minden irányból mérgeznek minket. Mérgek jönnek az ételeinkből, mérgek jönnek a gyógyszereinkből és most már lassan az égből is az hullik a fejünkre. Nincs olyan ismerősöm, akinek ne lenne legalább egy krónikus betegségben szenvedő rokona, közeli barátja, hozzátartozója, és a dologban a legszomorúbb, hogy ezek a betegek általában legtöbbször még csak nem is 75 év felettiek (a 75 év felettiek, akik még köztünk vannak, általában lenn élnek falun, és köszönik szépen, nagyon jól érzik magukat), hanem inkább a 40-60 éves korosztályba tartoznak, akiket a jelenlegi civilizációs életforma tett tönkre, köszönhetően a gyorséttermeknek, a kipufogógáznak, aszpartámnak, madárinfluenza elleni védőoltásnak és még ki tudja miknek, sorolhatnánk...
Sokan nem is tudják, hogy a betegségek túlnyomó részét nem genetikai problémák okozzák, mint azt nagytudású Czeizel Endre professzor sulykolja belénk, hanem egyszerűen méreganyagok felhalmozódása okozza a testben.


Létezik vajon módszer, amikkel visszafordíthatjuk ezeket a folyamatokat?
Persze, most hogy már értjük, hogyan mérgeznek minket, igyekszünk elkerülni ezeket a mérgezési forrásokat, tájékozódunk róla, utánajárunk, hogy miket kerüljünk, stb. De vajon van kiút, ha már felhalmozódott a szervezetünkben egy nagy halom méreganyag? Lehet ezzel még kezdni valamit?


Természetesen igen. Persze nem is írnák erről, ha nem lehetne. És ebben a visszafordításban ez a felfedezés, amiről ma tudósítani szeretnénk, nagyon komoly előrelépést jelenthet!

Előljáróban

 




A méregtelenítésnek nagyon sok formája létezik, érdemes mindenkinek megtalálnia azt, amelyik számára a legszimpatikusabb. A most következő módszer semmiképpen nem "a" megoldás, hanem csak "egy" lehetséges megoldás. Amiben talán eltér a többitől az az, hogy nem igényel semmilyen diétát, tehát nem abból az irányból közelíti meg a problémát, hogy ezt meg ezt meg ezt ne egyél, esetleg csak káposztalevest igyál x ideig, hanem megpróbálja a meglévő méreganyagokat egész egyszerűen elégetni a szervezetben. Az elégetetés során keletkező égéstermékek pedig - amennyiben a máj és vese nem szenvedett valamilyen súlyos, extrém károsodást - könnyen eltávoznak a szervezetből.
Az eredmény jobb közérzet, súlyfelesleg elvesztése, energiaszint megemelkedése, egyszóval egy sokkal jobb életminőség.

Az elmúlt hetekben egy külföldi konferencián is jártam, ahol személyesen is sikerült beszélnem számos olyan emberrel, akik krónikus betegségekből (melyek már évtizedek óta kínozták őket!!), jöttek ki hetek leforgása alatt e szer segítségével. Maga Andreas Kalker, aki a most következő előadást tartja, is például szinte mozgásképtelen volt egy sokízületi gyulladás kapcsán, ami hamarosan teljesen elmúlt az MMS rendszeres használata után!

Nagyon fontos! És előre le kell szögezni:
Az MMS nem gyógyít semmit! Az MMS-től a betegségek spontán elmúlnak!
Ezt azért fontos elmondani, mert ha hiszitek, ha nem, bárki aki azt merné állítani, hogy az MMS ezt vagy azt meggyógyította, meggyógyítja, az pillanatokon belül egy bíróságon találja magát, ahol az élelmiszer és gyógyszerfelügyelet fél tucat ügyvédje ellen küzdhet (sok szerencsét hozzá)!
Ezek az emberek ugyanis lényegében levédték maguknak a "gyógyít" szót, és manapság már jogdíjat szednek utána. Annak kifizetése nélkül azt te egyszerűen nem is használhatod!

Igen kérem, ez egyáltalán nem tréfa. Bár jó dolog tréfálkozni, de egy ilyen komoly témában semmi kedvem nem lenne, az történt ugyanis, hogy a "gyógyít" szót a mai hivatalos orvostudomány egyszerűen levédte magának, vagyis semmilyen alternatív terapeuta (alternatív alatt azt értsd, hogy nem a Pfizer, Bayer, Merck, GSK, stb cégek kapszuláit és vakcináit írja fel neked megoldásként) semmilyen körülmények között nem használhatja, illetve ha használni meri, akkor börtönbe csukható.

Még egyszerűbben fogalmazok: Ha a könyvedben, weboldaladon, vagy valahol leírod azt, hogy a "macskagyökérrel (és most csak hasamra ütöttem) kiválóan gyógyítható ez vagy az", akkor nálad napokon belül csöngetnek az aktatáskás figurák, és tárgyalásoknak nézel elébe, mert ilyet bizony nem lehet ma mondani.
A macskagyökér ugyanis nincsen bevizsgálva hivatalosan az élelmiszer és gyógyszerfelügyelet által, mint gyógyhatású készítmény, és mivel nincs általuk bevizsgálva, ezért te ellenőrizetlen tényeket, dezinformációt terjesztesz azzal, hogy mondjuk a macskagyökérre próbálod rábszélni az embereket, közben ezzel gyakorlatilag lebeszéled őket a "hivatalos" gyógymódról, a Pfizer, Bayer, Merck, GSK cégek szintetikus anyagairól, és ezzel meggátlod, hogy megkapják a "szakszerű" terápiát.

Mondják ezt persze úgy, hogy közben ezeknek a cégeknek soha nem is állt szándékukban téged meggyógyítani, hiszen ha meggyógyítanának, azzal elveszítenék egyik legjobban fizető kuncsaftjukat. Eszük ágában nincs téged kihozni a problémából, amire te folyamatosan vásárolod a kapszuláikat. (Ha nézel tévét, látni fogod, hogy a reklámoknak közel fele gyógyszerreklám, és annak 90%-a fájdalom csillapító, vagy egyéb tünetmentesítő készítmény. Egyszóval nem "gyógyít" semmit, csak elfedi és fenntartja a tüneteket!)

Persze ha be akarod bizonyítani, hogy a macskagyökér gyógyít valamit, akkor nosza rajta, senki nem tart vissza.
Egy ilyen hivatalos bevizsgálás csupán néhány millió dollárodba (pár száz millió forintodba) kerül, utána aztán majd nyugodtan mondhatod, hogy ilyen meg olyan gyógyító hatásai vannak...
Talán nem kell folyatassam, mert már mindenki érzi a helyzet abszurditását.

Tehát az MMS, még egyszer mondom, nem gyógyít semmit. Mi sem állítunk és nem is állítottunk soha ilyet!
Viszont érdekes módon az MMS fogyasztása után a betegségek nagyon gyakran (egész szokatlanul gyakran, nyilván valami rejtélyes véletlen folytán...) spontán elmúlnak kérem!

Hogyan fedezték fel az MMS-t

 



Az MMS-t, melynek teljes neve Miracle Mineral Supplement (magyarra talán úgy fordíthatnánk, hogy Csodálatos Étrendkiegészító Cseppek) egy Jim Humble nevű úriember fedezte fel, aki kalandor/aranyásó volt és élete nagy részét Afrikában töltötte. E pillanatban is ott van, ha jól tudom, csak ma már betegeket kezel.

Egyik útja során az emberei nagy részét ledöntötte a malária, ami - azok számára mondom, akik nem ismernék ezt a betegséget - egy nagyon brutális betegség, nagyon súlyos, gyakran halálos végkimenetellel. Ő pedig ott állt egy olyan szituációban, ahol a legközelebbi kórház szerű létesítmény körülbelül 400 kilométerre volt.

A szükség persze nagy úr, és mivel nem nagyon tudott mit csinálni, nem volt semmi lehetőség, úgy döntött, hogy adott nekik a nála lévő vízfertőtlenítő szerből, hátha az segít rajtuk. Végül is az ember 80% vízből áll, gondolta, ha van egy szer, ami elpusztítja a kórokozókat a vízben (és persze nem ártalmas az emberi egészségre) akkor az miért ne tisztíthatná meg magát az embert is a maláriától.... legalábbis így gondolkozott naivan egy aranyásó, mindenféle orvosi diplomák nélkül.

Ez a víztisztító szer, ami nála volt a klór-dioxid volt. Ez a fejlett országokban ma is a legmodernebb vízfertőtlenítő szernek számít. Míg maga a klóros fertőtlenítés ma már rossznak és egészségtelennek minősül, fontos hogy ne tessék összekeverni a klórt a klór-dioxiddal, mert ugyan mind a kettőben van klór, de akkor is teljesen más molekuláról van szó.
Ennyi erővel a közönséges konyhasóra is mondhatnók, hogy "Jaj istenem, te klórt eszel?!", mert a konyhasó az nátrium-klorid (már legalábbis annak kéne lennie, persze ma már egyre inkább kálium-klorid, de erről majd egy másik alkalommal).

De visszatérve a történetre, ettől a vízfertőtlenítőtől az emberek 4 óra alatt felépültek a maláriából, ami igen csak meglepett akkor mindenkit. Később maga Jim is kidőlt a maláriától, és saját magát is kikúrálta ezzel a szerrel.
Ekkor kezdett el kísérletezni vele, és más betegségekkel szemben is kipróbálni, és akkor azt vette észre, hogy a "spontán gyógyulások" száma elképesztően magas! Legyen szó épp ízületi gyulladásról, lupus-ról vagy akár a legsúlyosabb rákról...

Azóta eltelt jó pár év, amit Jim azzal töltött, hogy tökéletesítse a szert és pontos terápiákat dolgozzon ki. Ma már az MMS-t a világon százezrek ismerik és használják nagy örömmel.

Mire jó az MMS




Az MMS-t illetve a klór-dioxid-ot nagyon sokrétű dologra, problémára lehet kiváló eredményekkel alkalmazni.

Egyrészt egy nagyon jó fertőtlenítőszer, tehát ha bakteriális, vírusos fertőzés van a szervezetben, akkor segít ennek leküzdésében. Az antibiotikumokról tudjuk, hogy élet-ellenes készítmények (hiszen az anti-bio pontosan ezt is jelenti), ezzel szemben a klór-dioxid csupán egy molekula, ami oxidációval kilyukasztja a baktérium sejtfalát, majd lebomlás után közönséges sóvá alakul, és 12 órán belül elhagyja a szervezetet. Semmilyen életellenes anyag nem keletkezik, és pláne nem raktározódik el a testben!

Ráadásul a baktériumok rezisztenssé tudnak válni az antibiotikumokra, ami manapság egyre nagyobb problémát jelent, viszont az oxidáció ellen nincs semmilyen védekezési lehetőségük!

Az MMS vírusokat is eloxidálja. A vírusokra pedig ma semmilyen kezelési lehetőséget nem ismer az orvostudomány, tehát fokozottan érdemes megfontolni az MMS használatát.

Jim jelenleg AIDS betegek ezreit kezeli Afrikában igen jó eredménnyel. De fenti okokból kifolyólag nem mondhatjuk, hogy bárkit is meggyógyítana. No meg azt úgysem hinnék el nekünk az emberek, akik a könyvekből és a tv-ből már megtanulták, hogy az AIDS az egy gyógyíthatatlan betegség, csupán időt lehet nyerni a betegeknek némi toxikus kemikália rendszeres napi többszöri szedésével...
Mondjuk hát inkább úgy, hogy Jim betegei nagy százalékban jobban lesznek, és hamarosan vissza tudnak menni dolgozni!

De Jim hasonló sikerekkel kezel rákos betegeket, autoimmun betegeket, cukorbetegeket...
Tudom, tudom, amikor az ember ilyet hall, hogy valami egyszerre szinte mindenre jó (ráadásul Csoda Cseppnek nevezik), akkor rögtön bejön a reflex, hogy biztosan egy nagy átverés az egész.
Ez teljesen érthető reakció, de ha az ember közelebbről megnézi ennek a szernek a hatásmechanizmusát, akkor érhetővé válik, hogy ez hogyan is lehetséges.

Hogyan működik az MMS

 

 



Az MMS működési mechanizmusa egyszerűen az oxidáció.
A klór-dioxid egy rendkívül instabil molekula, az oxigén le akar válni, és ehhez akar magának kaparintani mindkét oxigén molekula egy-egy plusz elektront. Ezért is nem lehet tárolni, csupán néhány óráig, mert valamit mindenképpen el fog oxidálni és e folyamat végén sót hagy vissza maga után.

Ezért van az, hogy előállítani is csak úgy tudjuk, hogy két komponensből, és miután létrejön, csak rövid iddeig marad aktív, tehát gyorsan el kell fogyasztani.

A klór-dioxid, mint említettük oxidálni akar, és az oxigén atomok elektront akarnak ehhez szerezni. Honnan tudnak elektront szerezni? Bárhonnan, ahonnan a közvetlen környezetükből el tudják lopni ezt az elektront.

Felmerül a jogos kérdés, hogy nem tudja-e akkor elvenni a testem sejtjeitől et az elektront, ezzel kárt okozva bennem, a normál sejtjeimben.
A válasz szerencsére az, hogy nem. A testünk sejtjeinek oxidációs potenciálja 1,3 Volt, míg a klór-dioxidé 0,92 Volt, vagyis ő az elektront gyengébben vonzza náluk. A testünk sejtjei erősebben tartják maguknál az elektronokat annál, mint ahogy azt a klór-dioxid próbálja elszedni.

Itt jön viszont ez az érdekesség, hogy a baktériumok, vírusok, de még a rákos sejtek is, sokkal kisebb oxidációs potenciállal rendelkeznek, és ha a klór-dioxid ilyennek kerül a közelébe, akkor attól pillanat alatt leránt egy-egy elektront, amivel gyakorlatilag kilyukasztja a sejtfalát, és elpusztítja azt.
A klór-dioxid tehát képes elpusztítani a kórokozókat és rákos sejteket, anélkül, hogy a szervezet egészséges sejtjeiben bármilyen kárt tenne. Ez szinte már túl jól hangzik, hogy igaz legyen...
de mégis az!

Ezen kívül a klór-dioxid nem csak kóros sejteket de toxinokat is eloxidál, és Jim Humble legújabb kutatásai szerint, amik még ugyan nincsenek 100%-ig megerősítve, azt mutatják, hogy még nehézfémeket is képes oxidációval kivinni a szervezetből.

Egy szervezet azután, amelyik sikeresen megszabadul a kórokozóktól és méreganyagoktól hirtelen felszabadul a sok tehertől, és ebben a pillanatban már el tudja kezdeni helyrerakni magát.
Tehát ezért is mondhatjuk azt, hogy az MMS maga nem gyógyít, csupán létrehozza azokat a körülményeket hogy a test megszabaduljon a tehertől, és meg tudja gyógyítani SAJÁT MAGÁT.

Az emberi szervezet nagyon ellenálló, szinte bármiből ki tudja gyógyítani magát! Ha a körülmények biztosítottak hozzá... Így történhet, hogy egyetlen szer ennyire sokrétű problémra alkamazható jelentős eredményekkel.

Hogyan kell szedni




Az MMS csomag két komponensből áll, MMS-nek tulajdonképpen a 28%-os töménységű nátrium-kloritot mondjuk (klorit, és nem klorid!). Ehhez kell citromsavat adagolni ahhoz, hogy klór-dixod szabaduljon fel. A legújabb citromsav kiszerelésnél a keverés 1:1 arányú. (A régebbinél 1:5, figyeljünk oda, mert nem mindegy.)
Tehát az új verziónál egy csepp MMS-hez, egy csepp citromsavat kell adni, és állni hagyni 1 percig. Utána vízzel fel lehet önteni, és meg lehet inni.

Kicsit kellemetlen íze van, akit zavar keverheti gyümölcslével, csak arra kell figyelnie, hogy ne narancs vagy citrus lé legyen, és ne mesterséges gyümölcslé legyen, amihez antioxidánsokat adtak, mert az antioxidánsok közömbösítik a mi oxidánsunkat, amit be akartunk juttatni, és végül nem lesz semmi hatása. (Bajunk nem lesz tőle, de használni sem fog.)
Legjobb valami természetes almalé, vagy hasonló.

Naponta többször érdemes fogyasztani, több cseppet, lehetőleg étkezés után legalább egy órával, és utána közvetlenül sem érdemes enni, hogy az étellel ne keveredjen, és az ne közömbösítse azt.

Értelemszerűen 3 csepp MMS-hez, 3 csepp citromsavat kell adni, 5 csepphez 5 cseppet, stb. A legmagasabb ajánlott dózis egyszerre egyébként 7 csepp. Ezt túllépni nem érdemes. Az anyag nagyobb mennyiségben sem ártalmas az egészségre, viszont hirtelen nagy mennyiségű eloxidált toxin nagyon kellemetlen érzést tud okozni a szervezetben (úgy hívják herxheimer effektus). Ne tegyük ki magunkat rosszullét elé, ha nem muszáj!

Ha elkezdünk egy MMS kúrát, a lehető legkisebb mennyiséggel kezdjünk (naponta 1-2 csepp, 1-2 alkalommal) és onnan, fokozatosan próbáljuk meg vinni fel a bevett mennyiséget, figyelve arra, hogy mennyi az, amit a szervezetünk még jól tolerál. (Még így is lehet hasmenésre, hányingerre számítani az első napokban, de figyelem!! Ezt nem az MMS okozza! Hanem a felszabadult méreganyagok, amiktől most éppen megszabadulunk!)
Ha egy adott mennyiség már nem vált ki problémákat, csak akkor érdemes emelni a dózist... fokozatosan, egészen addig, amíg elérjünk az ajánlott napi adagot. Ezt néhány hétig tartva pedig nagy valószínűséggel mindenféle betegségekből való "spontán gyógyulásunk"-nak nézhetünk elébe!

Ez alól a fokozatosság alól csak az a kivétel, ha nagyon súlyos betegségről, pl végső stádiumos rákról van szó. Ezeknél Jim azonnal óránként 1 cseppel indít, és megpróbálja ezt a lehető leggyorsabban felvinni a célzott mennyiségre, mert ilyenkor nincs vesztegetni való idő.
Meglepő, de a betegei, akiknek néhány hetet adtak az orvosok, még ma, évekkel később is élnek.

Hogyan lehet hozzájutni

 





Andreas Kalcker vagy Jim Humble oldalán bővebb információkhoz lehet jutni, arról is hogy honnan lehet beszerezni, és arról is, hogy pontosan milyen adagolás ajánlott, melyik betegség esetében. Mindegyiknél kicsit más protokoll ami ajánlott, ezért ezeken az oldalakon érdemes informálódni.

Mielőtt valaki megkérdőjelezné a motivációmat, le kell szögeznem:
Hogy én nem kívánom forgalmazni a szert, és semmilyen jutalékot sem kapok utána, de még a fent említett feltalálók is egy olyan formában forgalmazzák, hogy csak egy nagyon szűk marzsinnal dolgoznak, ami csupán lehetővé teszi a terjesztését, semmi több. Tessék nyugodtan utánanézni, ezen senki nem meggazdagodni akar! Egyszerűen olcsó, egyszerű megoldásokat próbálnak keresni ezek az urak az emberiség egészségügyi problémáira. Olyat, ami mindenki számára elérhető, még a legcudarabb életkörülmények között is...

Itt egy olyan szerről beszélünk, amiből egy flakon 20-30 euro, és ez egy négytagú családnak egy egész évi adagja. Egy betegség meggyógyítása pár száz forintra jön ki. Gondolom érezhető, hogy nem ezen fog senki meggazdagodni.

A legnagyobb költség egyébként jelenleg a postaköltség. Ugyanis Magyarországon a szert - jelenlegi tudomásom szerint - még senki nem forgalmazza, és csak Európából lehet, európai futárszolgálattal megrendelni.
Ha valaki úgy gondolja, forgalmazná Magyarországon, az jelentősen csökkenteni tudná még ezt a költséget is. Ha valaki úgy dönt, elkezdi itthon forgalmazni, szóljon nekünk, és ki fogjuk tenni ide az elérhetőségét. Mint mondottam ezzel jelentősen csökkentené nekünk magyaroknak a hozzájutás költségét.

Gyakori vádak




Mondanom sem kell, hogy amint előállt Jim ezzel a szerrel (azt hiszem 2006-ban), onnantól rögtön állandó támadásokkal kellett szembenéznie a "hivatalos szervek" által. Többször beperelték, először jött az, hogy nem forgalmazhatja gyógyszerként, erre válaszul alapítania kellett egy egyházat, mert arra az amerikai jogban speciális szabályok vonatkoztak, és aki "belépett az egyházába", annak már a jog lehetővé tette, hogy adhatott belőle.
Így lett Jim-ből pap, az "egészség egyház" főpapja... ez a módszer egy pár évig működött...

Utána viszont jöttek azzal, hogy egyáltalán nem forgalmazhatja, mert ez a szer kifejezetten mérgező!
Na most ez azért érdekes vád, mert ezt a szert mind a mai napig a legjobb vízfertőtlenítő szerként használják és forgalmazzák, és az élelmiszeriparban is bejegyzett és használt fertőtlenítő.
Ha mérgező volna, hát csak nem engednék, hogy belemenjen az ivóvizedbe, és az ételeinkbe? (Bár tudjuk, hogy ez nem feltétlenül van így, de azért érezhető az enyhe ellentmondás. A Felügyelet minden további nélkül engedélyezi az élelmiszeripari felhasználását, de amint valaki egészség megóvásra javasolja, hirtelen mérgező lesz...)

No de ezeken a furcsaságokon inkább már nem is érdemes meglepődni, csak meg kell nézni kiknek a kezében vannak ezek a felügyeleti szervek, és mindjárt érthető lesz minden.
Itt nálunk az ÁNTSZ honlapján is megnéztem, és ott is óva intenek minket ennek a mérgező szernek a fogyasztásától!

No de ha nem sietsz annyira, és van még egy pár perced, érdemes kicsit annak is utánanézni, hogy honnan is kapja az ÁNTSZ a működéséhez szükséges támogatást... Azt fogod találni, hogy ugyanaz a Rockefeller pénzeli az ÁNTSZ-t, aki kezében tartja a gyógyszeripar 80%-át, és gyakorta tart arról előadást, hogy bizony jócskán le kellene csökkenteni a föld népességét.

Akkor összefoglalom:
Az, aki saját szavai szerint le szeretné csökkenteni a föld népességét, azt üzeni neked, hogy ezt a szert semmiképpen ne fogyaszd, mert ez neked nagyon nem jó!
Nos, nem tudom, ki hogy van vele... de nekem ez tökéletesen elég ahhoz, hogy tripla adagot rendeljek belőle!

Aztán az internetet is tele tömték mindenféle dezinformációval, hogy milyen mérgező, még azt is állítják, hogy rákot okoz. (miközben épp az múlik el tőle spontán, ugye, de ez ne zavarjon senkit)

Én azt mondom: Mindenki azt higgye el, amit a saját eszével logikusnak és hihetőnek talál. Nem célom senkit sem meggyőzni, se erre, se arra, csupán ismertetem az érveket. Például, hogy az ivóvízhez ezt már évtizedek óta hozzáadni éppen azért lehet, mert fertőtleníti azt, nincsenek káros hatásai (még annyi se, minta klórnak), és miután lebomlik nem hagy egészségre ártalmas anyagokat maga után a vízben. Akkor miért hagyna ilyeneket a testedben?

No tehát, röviden... aki esetleg forgalmazni szeretné, a jelenlegi állapot az, hogy a hatóságok szerint mérgező.
Emberi fogyasztásra semmilyen körülmények között nem lehet sem ajánlani sem forgalmazni! Ez fontos.
Ugyanakkor víztisztításra minden további nélkül lehet forgalmazni. Tehát annyi, hogy a weboldaladon nem nagyon említheted meg a "spontán gógyulásokat".

Az előadás





És akkor itt egy korábbi konferenciát tekinthetnek meg az olvasók felvételről, melyen Andreas Kalcker beszél részletesen az MMS-ről.
A felirat elkészítésében egy kedves olvasónk segédkezett, aki nevének kiadását nem kérte. Ezúton is köszönjük segítségét.

Link:
Andreas Kalcker előadása, 2011 Barcelona

Utolsó megjegyzések

 


Végezetül, hadd mondjam el, hogyan is kerültem én kapcsolatba az MMS-sel, és miért vág szerintem nagyon is ide, ennek a blognak témakörébe ez a forradalmi felfedezés... (azt hiszem, nyugodtan fogalmazhatok így!)

Mint azzal már többször foglalkozunk ezen az oldalon, folyamatosan itt lóg a levegőben a lehetőség, hogy az elit bármikor elengedjen valamilyen biofegyvert, a legújabb "zombi-vírust", fogalmazhatnánk így is. De még mielőtt bárki elnevetné ezen magát, és a legújabb zombi filmekre gondolna, azért nem kell a zombikat pontosan úgy elképzelni, ahogyan azokat ott prezentálják. Az csak egy túldramatizált, filmesített változata egy nagyon is realisztikus szituációnak.
Tessék egy járványt elképzelni, ahol az emberek nagy része súlyos beteg lesz, a katasztrófa helyzet miatt a boltok üresek, így ezek az emberek mondjuk az utcákon bolyonganak élelmiszer után kutatva. Egyáltalán nem elképzelhetetlen a szituáció!

Felmerül ugye a kérdés, és több ilyen kérdést is kaptam olvasóktól, hogy egy ilyen súlyos járvány esetén, hogyan lehet nekünk védekezni? Hogyan tudnánk rá felkészülni? Hogy mi például ne betegedjünk meg.
És itt jöhet képbe az MMS, ami ugye egy kiváló vírusirtó, fertőtlenítő hatású készítmény.

Én személy szerint azt javasolom a saját ismerőseimnek, hogy mindenképpen tartsanak belőle otthon szükség esetére, még akkor is, ha amúgy most nem merik kipróbálni saját egészségük vagy családtagjaik egészségének javítására, akkor is legyen otthon belőle, mert ha egyszer beüt egy "zombi járvány", ez akár meg is mentheti az életüket!


Talán emlékeznek a "Contagion" (Fertőzés) című filmre. Abban tökéletesen bemutatták ezt az egész vírus fertőzés szituációt. Persze az az egész nem csupán fikció volt...
És ha most jobban megnézed azt a filmet, az az egész film, elejétől a végéig arra volt kihegyezve, hogy ne higgy a szélhámosnak (akit Jude Law alakított a filmben) és aki valamilyen gyógyhatású cseppekre (ott úgy hívták Forsithia) azt állítja, hogy azok jók a vírus ellen! Fontos volt bevésni kérem a nézők fejébe, hogy az a karakter, aki azt állítja, hogy léteznek valamiféle cseppek, amik jók a vírus ellen, az kérem egy szélhámos!
Természetesen ez a karakter pontosan az ilyen embereket, bloggereket mint mi, próbálta meg minősíteni, és profit éhes, összeesküvés gyáros csúnya rossz emberként sztereotipizálni a néző tudatalattijában.
Miközben a film tanulsága természetesen az volt, hogy tessék kérem a hatóságok parancsait teljesíteni, engedelmesen bevonulni az erre a célra átalakított sportcsarnokba, és ott szépen megkapni a hivatalos védőoltást. Mert ugye csakis így lehet megmenekülni a biztos haláltól!

Nos. Szerintem lassan már érzitek hogyan programoznak ezeknek a filmeknek a segítségével mindnyájunkat!

* * *

Megjegyzem nemrég még kaphattunk is egy kis ízelítő bemutatót ebből, amikor "katasztrófa helyzet lévén" tankok és TEK-es páncélozott harci járművek jelennek meg az utainkon (tehát gyakorlatilag hadiállapot van), és a kormány átveszi a kommunikációt a tévén és a telefonokon, hogy megmondja, mit is kell tegyél ebben a szituációban.

No persze ez még csak a bemelegítés, egy kis tesztecske volt erre, egyelőre csak kipróbálták, hogy mennyire működnek összhangban ezek a szervek és a kommunikációs csatornák, és ki mennyire tartja be az ezeken továbbított utasításokat...

"Kérjük maradjon a gépjárműben, segítünk.
Ha elfogyott az üzemanyaga, üljön át másik járműbe."


Azért vicces, nem?
Mintha az nem nagyon érdekelné őket, hogy ehhez a másik járműben ülőnek van-e bármi hozzászólása...
no mindegy.

Senkit ne tévesszen meg, hogy ennek az egésznek egyelőre persze még semmi tétje nem volt.
A legközelebbinek, kérem, annak majd lesz!
Úgyhogy azok is, akik ma még örültnek tartanak minket, remélem emlékezni fognak majd erre a blogra akkor, abban a kritikus pillanatban,
amikor megjelenik mobiltelefonjuk kijelzőjén az a bizonyos üzenet:

"A járvány ellen csak a védőoltás tud hatékony védelmet adni.
Kérjük azonnal keresse fel az önhöz legközelebb eső oltóközpontot.

Ne higgyen a terjengő álinformációknak!"

                                           (a Rockefeller család nevében küldte: az ön kormánya)

 

 

https://pirospirula.blogspot.hu/2013/04/andreas-kalcker-betiltott-egeszseg.html

 

Téma: Piros Pirula Project - Andreas Kalcker: Betiltott Egészség (Információk az MMS-ről)

Dátum: 2016.12.23

Feladó: Nagy Erika

Tárgy: Hogyan juthatok az MMS hez?

Kérem szíveskedjenek megírni, mert szükségem lenne rá!

Dátum: 2014.09.20

Feladó: Kámán Lajosné /Gitta/

Tárgy: infó kérése

Hol lehet megrendelni az MMS-t?

Kérem szíveskedjenek megírni, mert szükségem lenne rá.
E-mail cím: gitta98@citromail.hu

köszönöm: Kámánné (Gitta)

Új hozzászólás hozzáadása