A béke-Nobel-díjas Nelson Mandela halálának margójára

2013.12.08 20:52

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-megnyilt-a-budapesti-herzl-kozpont/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-ii-vilaghaboruhoz-vezeto-ut-amit-az-iskolakban-eltitkolnak1/

https://embers-eg.webnode.hu/news/gazdag-istvan-a-cionizmus-patologiaja/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-megujulas-a-feladatunk-vagy-pusztulas-a-sorsunk-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/magyar-kiralyi-hirlap-uton-a-magyarsag-teljes-felszamolasa-fele-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/fidesz-hivoknek-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-fidesz-nem-lehet-csalni-a-valasztasokon/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-a-magyar-allam-nem-jogkepes-feljelentes-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-project-a-terrorizmus-kifeheritese-/

https://embers-eg.webnode.hu/ujdonsagok/apokalipszis-/

 

 

A néger terrorista vezér ellenfeleinek nyakába égő gumiabroncsot raktak, ezreket öltek meg így is. Még az USA-ban is a terrorista listán szerepelt 2008-ig a minap meghalt ANC vezető. Az ANC (Afrikai Nemzeti Kongresszus) egy kommunista terrorszervezet volt, amelyik a fehérek mellett néger riválisaival is ilyen módszerekkel számolt le.

 

necklace2_01_ANC_contributiontoWarfare

necklace

necklace2

Ez egy filmből van, de életszerű

necklacing3

Ez csak egy 'sima, hétköznapi' dél-afrikai jelenet

Ez csak egy ‘sima, hétköznapi’ dél-afrikai jelenet

necklace (1)

necklace victim apartheid black

 

Kedvenc nótájuk az “Öld meg a fehéret, öld meg a búrt”, amelyet Mandela is előadott, és mai napig hasonlóan tesznek a dél-afrikai néger vezetők. 1994, a néger hatalomátvétel óta 70 ezer fehér lakost mészároltak le a feketék. A sírba szállt főbűnöző Nobel-békedíjat is kapott.

Így lesz egy kommunista eszméket valló négerbűnözőből az "emberiség hőse".

Akire Áder felnéz...
.....és aki majd az egész "magyar"(?) politikai elitnek a példaképe.

Áder: Mandela a szabadság jelképe marad
(..és a Dél-afrikai fehér lakosság elüldözéséé, legyilkolászásáé, és egy erős gazdaság, valamint egy ország kőkörszakba való lesüllyesztéséé.-SVPSZ)

Áder: „erkölcsi iránytűvé vált" (Mandela), amely nemcsak Dél-Afrikát, hanem a közép-európai régiót is inspirálta. Ez a történelmi párhuzam Magyarország és Dél-Afrika demokratikus változásai között erős kapcsolatot jelent a két nemzetnek
(Ha ilyenek nekik az "erkölcsi iránytűk", és inspirálják Áderékat, akkor "megértjük", hogy miért teszik a magyarral azt, amit Mandela az ottani fehérekkel tett.-SVPSZ)

Áder: Áder János írt arról is, hogy Nelson Mandela halála pótolhatatlan veszteség Dél-Afrikának és az egész emberiségnek is.
(Reméljük még véletlenül sem jut eszükbe valahogyan pótolni ezt a "pótolhatatlant"-SVPSZ)

Valamint prominens politikusaink további nyálcsorgatásai:
Orbán: Mandela küzdelme inspirációt jelentett számunkra

Nelson Mandela demokráciáért folytatott küzdelme inspirációt jelentett a kommunista diktatúra évei alatt csakúgy, mint az átmenet időszakában, amikor „leraktuk a magyar demokrácia alapjait".

Ezt írta Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatában, melyet Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője juttatott el az MTI-nek.

„Magyarország kormányát és népét mélyen megrendítette Nelson Mandela halála. Őszinte részvétünket fejezzük ki az elhunyt családjának és Dél-Afrika népének" – áll a nyilatkozatban.

Orbán Viktor kifejezte meggyőződését, hogy Nelson Mandela neve a világon mindenhol a szabadság egyik szimbóluma marad.

Göncz Árpád részvétnyilvánítása

Göncz Árpád volt köztársasági elnök táviratban fejezte ki részvétét Nelson Mandela halála miatt – közölte a volt államfő titkárságának vezetője pénteken az MTI-vel.

Gulyás András nagykövet közleményében azt írta, Nelson Mandela volt az első dél-afrikai államfő, aki Göncz Árpád meghívására hivatalos állami látogatást tett Magyarországon 1998-ban.

MSZP: Mandela erkölcsi mérce volt a világ számára

Az MSZP fájdalommal búcsúzik a 95 éves korában elhunyt Nelson Mandelától – írta közleményében Mesterházy Attila, a párt elnöke.

„Erkölcsi mérce volt a világ számára. Olyan ember, akinek erejét semmi nem törte meg, akaratát senki nem törte le, és 27 év börtön után is elutasította a politikai és emberi bosszú minden formáját" – folytatódik a közlemény.
(...)
Mesterházy Attila úgy fejezi be közleményét: „Mandela igazodási pont sokunk számára. Hiányozni fog."

DK: Dél-Afrika és a világ elveszítette egyik meghatározó hősét

A Demokratikus Koalíció szerint Nelson Mandela halálával Dél-Afrika és a világ elveszítette egyik meghatározó hősét.

A párt közleményében azt írta: Nelson Mandela a demokráciáért, a szabadságért, az egyenlőségért, az igazságért folytatott politikai harc legendája lett, (...)

A DK gyászolja Nelson Mandelát, részvétét fejezi ki családjának és Dél-Afrika egész népének – olvasható a közleményben.

MTI nyomán: eredeti szövegkörnyezetből kiemelve, de tartalmi lényegen nem változtatva. - SVPSZ


Így lesz egy kommunista eszméket valló négerbűnözőből az "emberiség hőse".

Akire Áder felnéz... .....és aki majd az egész "magyar"(?) politikai elitnek a példaképe.

Áder: Mandela a szabadság jelképe marad (..és a Dél-afrikai fehér lakosság elüldözéséé, legyilkolászásáé, és egy erős gazdaság, valamint egy ország kőkörszakba való lesüllyesztéséé.-SVPSZ)

Áder: „erkölcsi iránytűvé vált" (Mandela), amely nemcsak Dél-Afrikát, hanem a közép-európai régiót is inspirálta. Ez a történelmi párhuzam Magyarország és Dél-Afrika demokratikus változásai között erős kapcsolatot jelent a két nemzetnek (Ha ilyenek nekik az "erkölcsi iránytűk", és inspirálják Áderékat, akkor "megértjük", hogy miért teszik a magyarral azt, amit Mandela az ottani fehérekkel tett.-SVPSZ)

Áder János írt arról is, hogy Nelson Mandela halála pótolhatatlan veszteség Dél-Afrikának és az egész emberiségnek is.

(Reméljük még véletlenül sem jut eszükbe valahogyan pótolni ezt a "pótolhatatlant"-SVPSZ)

Valamint prominens politikusaink további nyálcsorgatásai: Orbán: Mandela küzdelme inspirációt jelentett számunkra Nelson Mandela demokráciáért folytatott küzdelme inspirációt jelentett a kommunista diktatúra évei alatt csakúgy, mint az átmenet időszakában, amikor „leraktuk a magyar demokrácia alapjait".

Ezt írta Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatában, melyet Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője juttatott el az MTI-nek. „Magyarország kormányát és népét mélyen megrendítette Nelson Mandela halála. Őszinte részvétünket fejezzük ki az elhunyt családjának és Dél-Afrika népének" – áll a nyilatkozatban.

Orbán Viktor kifejezte meggyőződését, hogy Nelson Mandela neve a világon mindenhol a szabadság egyik szimbóluma marad.

Göncz Árpád részvétnyilvánítása Göncz Árpád volt köztársasági elnök táviratban fejezte ki részvétét Nelson Mandela halála miatt – közölte a volt államfő titkárságának vezetője pénteken az MTI-vel. Gulyás András nagykövet közleményében azt írta, Nelson Mandela volt az első dél-afrikai államfő, aki Göncz Árpád meghívására hivatalos állami látogatást tett Magyarországon 1998-ban. MSZP: Mandela erkölcsi mérce volt a világ számára.

Az MSZP fájdalommal búcsúzik a 95 éves korában elhunyt Nelson Mandelától – írta közleményében Mesterházy Attila, a párt elnöke. „Erkölcsi mérce volt a világ számára. Olyan ember, akinek erejét semmi nem törte meg, akaratát senki nem törte le, és 27 év börtön után is elutasította a politikai és emberi bosszú minden formáját" – folytatódik a közlemény. (...)

Mesterházy Attila úgy fejezi be közleményét: „Mandela igazodási pont sokunk számára. Hiányozni fog."

DK: Dél-Afrika és a világ elveszítette egyik meghatározó hősét.

A Demokratikus Koalíció szerint Nelson Mandela halálával Dél-Afrika és a világ elveszítette egyik meghatározó hősét. A párt közleményében azt írta: Nelson Mandela a demokráciáért, a szabadságért, az egyenlőségért, az igazságért folytatott politikai harc legendája lett, (...)

A DK gyászolja Nelson Mandelát, részvétét fejezi ki családjának és Dél-Afrika egész népének – olvasható a közleményben. MTI nyomán: eredeti szövegkörnyezetből kiemelve, de tartalmi lényegen nem változtatva. - SVPSZ

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=592376164149060&id=142868662433148&substory_index=0
 

https://magyarhajnal.com/18-galeria-mandela-talalmanya-a-nyaklanc/

 

Téma: A béke-Nobel-díjas Nelson Mandela halálának margójára

Dátum: 2014.01.11

Feladó: Gru

Tárgy: Kedves Diemage!

Kíváncsi lennék a véleményedre, a fehérek lemészárlásáról is!
Mandela fehér faj gyűlöletéről.
Vagy te is olyan ember vagy, hogy az igazságot a szőnyeg alá söpörjük, és ha valaki beszélni mer lóra az egyből,antiszemita, rasszista, uszító, kirekesztő, megbélyegző! IGAZS-ÁG-ot ügyesen elferdítő!

Jellemezd már azokat a négereket is akik azt a sok szörnyűséget elkövették a fehérek azon belül is a búrok sérelmére.

Vagy azzal semmi gond nincs?

Kíváncsian várom a válaszod.

Dátum: 2014.01.10

Feladó: Diemage

Tárgy: WTF

Az embers-eg website teljes egészében antiszemita, rasszista, uszító, kirekesztő, megbélyegző és tényekre alapuló, mégis az IGAZS-ÁG-ot ügyesen elferdítő, teljes mértékig negatív fókuszba, lealacsonyítóan, elmarasztaló jelleggel, burkolva, de kitagadja a humanoid faj soraiból az általa NÉGER-nek becézett fajt.
Politikai szemmel nézve eléggé jobb szélső szájízre hajaznak az írások, illetve maga az író, tekintve a szövegben fellelhető kommunistázást, ill. az irományok stílusát, uszító magatartását.
Személyes véleményem az, hogy aki ilyen szinten ítél meg és el egy egész fajt, az ama általa halálra ítélt faj, általa barbárnak ítélt tagjaival vetekszik intelligencia, s intellektus tekintetében egyaránt, fogalmazó készség ide, vagy oda. Véleményem szerint az intelligencia még az egyetemeken sem elsajátítható, mert annál jóval kifinomultabb és bonyolultabb szerkezet, sem hogy beseggelés módján magáévá tegye az ember fia. Őszintén remélem, hogy az ilyen és ehhez hasonló magatartású és gondolkodású, valamint érzelmű emberek soha nem jutnak majd politikai, irányító hatalomhoz, mert még a végén újabb Hitlerek termelődnek ki, a magukat "übermensch-nek" tartó embertelen emberek között.
ELMARASZTALOM eme oldalt, annak tartalmát, szerzőjét és annak véleményét osztó olvasókat, s javaslom sürgősen fogjanak hozzá az Ön, vagy ha úgy tetszik Isten kutatás/kereséshez, kezdjék el ápolni lelküket, nehogy az a parányi szikra kimúljék, s elhatalmasodjék rajtuk a vége múlhatatlan sötéts-ég, egy esetleges előnytelen, "néger barbár" születést eredményezve, megtapasztalván a másik oldalt.

BÉKESS-ÉG!!!!

Dátum: 2014.01.14

Feladó: Ember's-Ég

Tárgy: Re:WTF - Peace

Tisztelt Diemage!


Először is, bízunk benne, nem ez volt az egyetlen cikk, amit a honlapunkon elolvasott.
Az Ember's-Ég honlap csapata foglalkozik olyan cikkekkel, amelyek a nyilvánosság előtt is feltárják a deviáns, eltorzult cselekedeteket. Ezen írok kritikus retorikájáért csak részben tudunk felelősséget vállalni. Ha az adott témát Mi írnánk meg, nem fogalmaznánk egyik fajra sem kirekesztően. De azért nem Mi írjuk meg ezeket a cikkeket, mert nincs akkora széles körben rálátásunk, vagy ilyen mértékű kapcsolati rendszerünk, hogy innen értesüljük a Lényegről. Mégis amilyen az ember, olyanok vagyunk Mi is, és ahogy már máshol is leírtuk, ide is bemásolom:

A többi cikkünkkel egybevetve, amelyek spirituálisak, meg akarjuk mutatni az ÉLes kontrasztot az Emberiség csodája és aljassága között.
A célunk az, hogy a szakadékot kiküszöböljük és a legégetőbb kérdésekre adjunk és kapjunk választ, leginkább: Miért így élünk?
Lehetőleg, sokszínű, átfogó ismeretanyagot kínálunk fel megismerésre, arról, ami körülöttünk történik a világban és hisszük azt, hogy ehhez minden egyes lélek, aki ma itt él, hozzájárul. Ezért egyik oldala szép, a másik pedig torz.

Álljanak bizonyságul itt, a lentebbi cikkek, a "vádoló" cáfolatára, ezek saját termékeink.
Ebből talán nem a rasszok elleni vagdalkozás tanulságának levonása fog eszébe jutni. Ezek fontos témák és a világunkból ma ezt is látjuk. Íme néhány békességre hívó cikkünk is, kedves Diemage, ajánlom figyelmébe, a fórum részen szívesen látjuk a véleményét ezen cikkek alatt is:

https://embers-eg.webnode.hu/news/az-agresszio-1-resz-szellem-hass-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/agresszio-2-lelek-alkoss-2-1-1/

...ezen kívül számos lélek-emelő cikkünk van, lehet egészen nyugodtan körbenézni.:)

Nyilván ahogy jólesik az, ha megdicsérnek sokszínűségünk végett, úgy azt a bírálatot is szívesen vesszük, ha valakinek az nem tetszik, hogy veszélyes témákba is belekóstolunk.
Sajnos módunk nincs, hogy minden cikket kiegyensúlyozzunk, ugyanakkor nem zárkózunk el tőle, ha valakit sértene bármilyen tekintetben is, beszélni szívesen beszélünk róla.

Érdemben nem tudunk vitatkozni a véleményével, ugyanis ahelyett, hogy konstruktív vitát kezdeményezne a mi savazásunkon túl a hozzászólása a témával nem foglalkozott.

És még valamit, ha egy adott cikkből kívánja megállapítani politikai irányultságunkat, akkor két dologra hívnám fel a figyelmét:
- A cikk alatt szerepel a link, ahonnan szereztük a cikket,, tehát a szerzők nem Mi vagyunk, közöljük, de nem azonosulunk vele.
- Másik dolog pedig, nincs politikai irányvonalunk. Persze, ha Önnek jobban tetszik nyugodtan skatulyázzon, Mi ettől nem leszünk sem balosok, sem jobbosok, sem szélső jobbosok, de még nácik sem.., Hitlerről már nem is beszélve. Mellesleg azt is hozzátenném, itt nem kell félnie újabb diktátorok színrelépésétől, ugyanis máshol már minden pozíció, ebben a témakörben, foglalt. Ha érti mire gondolok!;)

Mivel kérdést intézett Önhöz Gru néven egy másik kommentelő, így érdemben elegánsnak azt gondolnánk, ha tovább lépnénk azon, hogy Ön az Ember's-Ég csapatát antiszemitának és fajgyűlölőnek megbélyegzi, és a Gru által felvetett kérdésekre választ adna.

A végére hagynám az örömünk kifejezését és megköszönjük aggodalmát, mellyel lelkére veszi szívünk még meglevő szikrájának üdvének lehetőségét.
Nagyon bízunk Mi is MAG-unkban!

Új hozzászólás hozzáadása