2038 - avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai 2

2013.12.08 21:03

 

Előzmény..

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/toth-gyula-kitalalt-kozepkor-a-karpat-medenceben-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/szantai-lajos-a-magyarsag-keresztutja-1-2-nagyon-ajanlott-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/szent-laszlo-herma-titka/
https://embers-eg.webnode.hu/news/szantai-lajos-szent-laszlo-nagyon-ajanlott-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/a-magyar-tortenelem-sarokpontjai-nem-agancsok-voltak-azok-hanem-szarnyak-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/kepes-kronika-kronika-a-magyarok-tetteirol/

embers-eg.webnode.hu/news/szent-imre-napjan-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/a-kepes-kronika-kepei-tobb-mint-illusztracio-/

https://embers-eg.webnode.hu/products/hagyomanyorzes/

 

Tudta-e, hogy ha igaza van Heribert Illig német történésznek, és a középkor egy jelentős korszakát csak kitalálták, akkor a magyar Honfoglalás nem 895-ben 598-ban történt? És kipróbálta már, ha mindegyik évszámot visszafelé kezdi olvasni?




Tudta-e, hogy II. Lajos királyunk koraszülöttként jött a világra? Életét csak apja látomása mentette meg, amelyben születendő gyermekét egy ólban látta. Bár mindent megtett, hogy kimentse onnan, mégsem sikerült időben elérnie hozzá, így a szeme láttára falta fel egy malac. Mielőtt felriadt volna, az utolsó képe még az volt, hogy fia rá mosolyog.
Álmát elmondta vajákosainak is, akik megfejtették, de szólni a királynak nem mertek, mit is jelenthet. Tanácskoztak viszont az orvosokkal, akik talán ennek hatására jöttek rá az életmentő megoldásra: kettéhasított disznók gyomrába helyezték őt, ezzel pedig a stabilizálni tudták testhőmérsékletét, megakadályozva, hogy kihűljön az alig fél kilónyi csecsemő. Nem véletlenül nevezi az orvostudomány ezt „Lajos herceg inkubátorának”, hisz évszázadokkal haladták meg koruk tudását az ezt kiötlő doktorok.

Tudta-e, hogy kutatók alapos, évtizedes vizsgálódás alapján arra jutottak, hogy a magyar korona amolyan kondenzátor? Felépítése alapján alkalmas arra, hogy valamiféle energiát felvegyen, tároljon, illetve azt átadja viselőjének. Nem fizikai, hanem szakrális szempontból támasztja ezt alá a koronázás szigorú menete, a viselt öltözéken át a beavatottak köre, a ceremoniális szokásokig bezárólag minden.

Tudta-e, hogy a
Szent Korona fizikai értelemben is egyedülálló alkotás. Egyes felvetések szerint egyfajta naptár, amely a világtörténelem minden fontos dátumát kódolva tartalmazza. E funkciójában pedig rokonságban áll a maják naptárával, az egyiptomi piramisokkal, vagy a Stonehenge-el.

Tudta-e, hogy számos király őrült abba bele, és lelte akár halálát, mert jogtalanul viselte a koronát, netán nem volt viselésére méltó?



Tudta-e, hogy Hitler egyik legfőbb szándéka a II. Világháborúban a Szent Korona megszerzése volt?

Tudta-e, a Szent Korona hatalmával élve egyes királyaink az időutazással, a jövőbe látással is kacérkodtak? Köztük akad olyan is, aki örökre eltűnt, és halálának pontos oka sosem tisztázódott. Talán az is lehet, hogy ma is köztünk él, hisz épp jelenkorunkat választotta időutazásának helyszínéül…

Tudta-e, hogy a ma Drakulaként ismert havasalföldi fejedele lett Magyarország veszte a török elleni háborúban? Vlad Tepes szörnyű tettei miatt döntött úgy a török szultán, hazánk még az istenek akarata ellenére is az Oszmán Birodalom gyarmata lesz. Az, hogy hogyan lett Mátyás király egykori szövetségeséből, főkapitányából ellenség, majd újra “barát, a 2038 című könyvből ez is kiderül.

Tudta-e, hogy Imre herceg néhány nappal szentté avatása előtt egy bűnös férfit szabadított meg láncaitól? Konrádot VII. Gergely engedte azzal útjára, hogy a rápakolt páncélzatot, és az öt lakattal lezárt láncot majd akkor dobhatja le, ha talál egy szentet, aki közbenjár bűnei bocsánatáért. Mert a pápa nem volt hajlandó feloldozást adni. A fél világot bejárva végül valahogy Fehérvárra keveredett, ahol Szent István intelmeire Imre herceghez fordult. A csoda pedig bekövetkezett. Konrád pokoli szagot árasztó sebei eltűntek, ahogy arról a pergamenről is az írás, amelyre Gergely írta fel a férfi bűneit. Pedig a pápai bulla az évek során végig sértetlen maradt. Az eset után döntött úgy László király, hogy Imre herceget is a szentek sorába emeli. Az avatása meg is történt 1083. november 5-én.

Tudta-e, hogy a római Vatikáni Könyvtár számos olyan magyar okiratot rejt, amelyek ha nem lennének titkosak, talán az eddig ismert történelmünk is gyökeresen más értelmet nyerne?


Tudta-e, hogy a Szent Jobb évszázadokon át külföldön volt, és puszta kegytárgyként adták-vették? Végül 1771-ben, Mária Teréziának sikerült csak visszaszereznie? Igaz, aztán is vártak ínséges idők, a kommunizmus alatt például a Szent István Bazilika vasszekrényében őrizték…


Tudta-e, hogy az első magyar királyt (Szent Istvánt) december 24-én, azaz Jézus születésének napján, az utolsót (IV. Károlyt) pedig Jézus keresztre feszítésének napján koronázták meg? Mindebből következik, hogy a Születés, Halál, Feltámadás hármasból már „csak” az utóbbi hiányzik.


https://www.facebook.com/2038aregeny
 

Téma: 2038 - avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai 2

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása