Hajnalhasadás - Digitális tv - agykontroll a csend hangjával

2014.04.04 10:51

Kiemelt..

https://embers-eg.webnode.hu/news/tudatmodositas-es-a-3g/

https://embers-eg.webnode.hu/news/kiserletek-tudatunk-ellopasara-es-kedelyallapotunk-atveresere/

 

Előzmény..

A Chemtrails jelenségről

Hatodik Napon

 

Kapcsolódó linkek..

https://embers-eg.webnode.hu/news/nemet-chemtrails-vizsgalat-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/nincs-lehetetlen-fegyverunk-az-idojaras-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/nem-ol%c3%b5-fegyverek/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a2012blogol-hu-monarch-programozas/

https://embers-eg.webnode.hu/news/az-eddig-nyilvanossagra-kerult-haarp-allomasok-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-kozbejelentes-feljelentes-ismeretlen-tettesek-ellen-chemtrail-haarp-al-pinter-sandor-mossad-nagykovetsegeknek-is-tovabbitva-ujra-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-az-idojarasra-is-lecsap-az-allam/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hogyan-lehet-vedekezni-a-haarp-sugarzasa-ellen-egy-nagyon-bennfentes-interju-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/vajon-a-new-yorkot-fenyegeto-sandy-hurrikan-termeszetes-/

 

 


 

Röviden arról van benne szó, hogy a digitális tv-adás amit oly szenvedélyesen sürgetnek ( az USA-ban 2009 febr. 17-töl ) arra lesz jó, hogy egy bizonyos hangfrekvenciával a HAARP segítségével a tömeget manipulálják. 

https://www.wariscrime.com/2008/12/15/news/digital-tv-mind-control-by-the-sound-of-silence/

 

MIND5
 
 

Nos erröl Drábik már a Tudatmódosítás könyvében is ír, csak más formában. A cikkben felvetik azt ami az Öböl háborúban történt. Vagyis, hogy 75,000 azután másik 125,000 (vagy több) Iraki csapat jött ki a mély sivatagi bunkerjeikből, fehér zászlót lengetve és térdre borulva mielőtt az amerikai csapatok megközelítették őket megcsókolna a fogva tartóik csizmáit vagy a kezeiket szó szerint. A viselkedésük egyszerü okkal magyarázható.  Egy olyan technológiának tették ki őket, amitől egyszerre csak engedelmes gyerekek szintjévé gyengültek le.
 
Ezt a technológiát készülnek használni, bár egy finomabb verzióban, az amerikai állampolgárok és késöbb mi ellenünk https://www.hirszerzo.hu/cikk.legkesobb_2011-ben_johet_a_digitalis_tv.51019.html is egy titkolt operációban : kezeld az egész lakosság elméjét és irányítsd őket az ÚJ VILÁG hűbérurai szolgálatának teljesítésébe. Ehhez, mint a cikk is írja egy vevőkészülék kell majd https://www.upclive.hu/digital_videok/
 
A technológia a HAARP adók egy kombinációját fogja hasznosítani. GWEN tornyok, a mikrohullámú mobiltelefon tornyok, és  hamarosan --jön-- az elrendelt High Definition Digital TV ami be fog lépni az otthonodba: a) kábel, b) műhold, c) HD TV-k, vagy d) a digitális átalakító dobozok amit mi fogunk kérni. A kormány annyira rendes, hogy segít nekünk aláírni a költség legnagyobb részének finanszírozását.
 
A kormány mire fel ennyira nyugtalan, hogy az amerikai és a többi állampolgárnak segít létrehozni egy tisztább és jobban - meghatározott -  televízióképet?
Az USA-ban a kormány törvényileg február 17-éig úgy alakítatja át a rendszert, hogy késöbb a költségek 90%-áról lemond. Ha van 200 millió rendszeres HD televízió Amerikában, ezek után az összeg 40 dollár kormánytámogatásban TV × 200,000,000 = 8 milliárd dollár. A kormány miért törekszik 8 milliárd dollárt költeni az állampolgáraira, hogy javítsa egy tévékép tisztaságát főleg egy válság kellős közepén?
 
The Sound of Silence a hadsereg-intelligencia kód szó  amit az elme-irányításra használnak. Az 1950-es évek közepén tesztelték, a 70-es évek folyamán tökéletesítették, és a modern amerikai hadsereg által használták a 90-es évek elején az ellenkezések és figyelmeztetések ellenére, amiket olyan emberek bocsátottak ki, mint például Dwight David Eisenhower. Ezt az elme-változtató titkolt fegyvert valami alapján a tudatküszöb alatti hordozó technológiának, vagy a Silent Sound Spread Spectrumnak nevezik (SSSS). Dr. Oliver Lowery által katonai használatra fejlesztették ki a Georgiai Norcrossban és leírják az US Patentben # 5,159,703 — “Silent Subliminal Presentation System” 1992-es kereskedelmi használatra. A nyilvánvaló kivonat olvasható is a cikkkben.
 

"Egy csöndes kommunikációs rendszer amiben nonaural szállítók, a nagyon alacsony (ELF) vagy nagyon magas audió-frekvencia (VHF) tartomány vagy a szomszédos ultrahangos frekvencia spektrumban, vagy amplitúdó -vagy frekvencia- modulálódott a kívánt intelligenciával és akusztikailag vagy rezgésileg terjedt az agyba szándékosan, tipikusan a hangszórók, fülhallgató, vagy piezoelectric jelátalakítók használatán keresztül. A modulált szállítókat közvetlenül, valós időben közvetíthetik vagy kényelmesen felvehetik mechanikusan,  mágnesesen vagy optikai médiákon a hallgatónak.

Az világi emberben vannak időszakok, ez az eszköz a csend  hangja egyszerűen számításba veszi a speciális gondolatok szavatolatlan beültetését, érzelmeket, és ráadásul gyanútlan emberi lényekbe testi tetteket ír elő. Röviden itt a meglevő technológia, az igazi képesség, hogy merő bábukká váljunk bizonyos vezérlők kezeiben, vagy másképp bábukká változtassanak emberi lényeket. Itt a technológia amivel egyetlen golyó nélkül az összeesküvő emberek átvehetik az egész Föld fölött az uralmat. 1991. március 23-án egy hírkivonatot bocsátottak ki az ITV News Bureau Ltd.-n (London) szolgáltató közleményben “High-Tech Psychological Warfare Arrives in the Middle East.”  https://www.megabrain.com/news.htm Ez a sivatagi vihar hadművelet alatt volt George Bush adminisztrációja alatt, és leír figyelemre méltó részletességgel egy US pszichológiai hadviselést (psy-ops) titkolt operációt, amit sikeresen az iraki csapatok ellen vetettek be Kuvaitban. Azt, ami történt, hogy egyetlen lövés nélkül megadták magukat az iraki erők az amerikaiak cenzúrázták. Csak a brit sajtóban jelent meg:

"egy hihetetlen és nagyon osztályozott psy-ops programot, ami a Silent Sound technikákat hasznosítják, sikeresen bevetettek. A lehetőség, hogy használják ezt a módszert akkor történt, amikor Saddam Hussein hadseregeinek a parancsnoki és ellenőrző rendszereit megsemmisítették. Az iraki csapatokat akkor arra kényszerítették, hogy arra használják a kereskedelmi FM rádióállomásokat, hogy folytassák a kódolt parancsokat, amiket sugároztak a 100 MHz-es frekvencián.

Az US spy-ops csapat felállította a saját hordozható FM adóját, miközben ugyanazt a frekvenciát használta Al Khafji elhagyott városában. Ez az amerikai adó legyőzte a helyi iraki állomást. Hazafias és vallásos zenével egyetemben spy-ops közvetített "homályos" megtévesztő és ellentmondó katonai rendet és információt.  egy sokkal erőteljesebb technológia mindazonáltal dolgozott. Egy kifinomult elektronikus rendszer tervezett hogy közvetlenül a hallgató elméjének beszéljen; belépve az agyhullámokba, kezelve az agy elektroenkefalogrammikus (EEG) mintáit. Így beültetve mesterségesen a negatív érzelmeket - élénk félelem, aggodalom, kétségbeesés és reménytelenség érzéseit hozták létre az iraki csapatokban."

Az első Öböl háború alatt az ember aki a legvalószínűbben rendezte a Silence Sound bevetését Albert Major (Bert) Stubblebine tábornok volt, aki az US Army csapatok tábornoka volt, úgy mint a hadsereg Elektronikus kutatási és Fejlesztési parancsnoka (ERADCOM) úgy mint a hadsereg Intelligence and Security parancsnoka(INSCOM). Röviden Albert Stubblebine volt a hadsereg viszonya a CIA-val és a Naval Intelligence kéme (ONI), és ERADCOM feje. Ő volt az US Army legfelső kém-főnöke, és természetesen belépése volt a titkok közül mindegyikhez. Most visszavonult aktív szolgálatból 32 éves karriert követően a feleségével Rima Laibow-val egyesülve egy formába, amit  a Natural Solutions Foundation-nak nevezett, ami állítólag azért lett alakítva, hogy harcoljon minden egészségügyi szabadság fenyegetéssel egyéneknek köztük Codex Alimentarius, oltások, és természetesen a FDA Gestapo. A honlapjukon, https://www.healthfreedomusa.org/  olvasható Albert N Stubblebine-ról: Az újítások közül sok amit fejlesztett segített az USA-nak, hogy egy nagyon alacsony sérültaránnyal  vezesse az első öböl háborút.

Ezt a technológiát azóta már eladták a Wal Street embereinek. Képzeljük el, hogy hasznosítják a Silence Soundját egy nagy Wal-Mart boltban miközben háttérzenével keverik az ELF hullámokat hogy a tisztességtelen vásárlókat átneveljék, hogy ne bonyolódjanak bele a bolti lopásba? Egy ilyen eszköz minden évben elveszett jövedelemben megmentene Sam Waltonnak sok millió dollárt.

Van bőséges bizonyíték, hogy a bizonyos elitisták Amerikában és Izraelben azt tervezik, hogy határozottan kiterjesztik ennek a technológiának a kapacitását annyira, hogy körülfogjanak minden embert minden kontinensen. Ennek az egyik kulcsa az a HAARP projekt, amivel az ELF és VHF frekvenciákat tudnak sugározni a Föld ionoszférájából szét különféle GWEN tornyokba világszerte.

https://www.mindcontrolforums.com/gwen-haarp-satellite-gps-emf-control-grid.htm  Természetesen az US Government hivatalosan tagadja mindezt, miközben azt hajtogatja az irányított hírmédiák beállított hírolvasói által, hogy a GWEN tornyok titkolt napirend nélkül csupán privát cella-telefon-tornyok, és azért bárki aki másképp gondolkodik, egy elmebeteg összeesküvés elmélet hírdető. A bizonyíték az ellentét számára, mindazonáltal tiszta és egyértelmű. Dr Michael Persinger a pszichológia és neurológia professzora a Laurentian Egyetemnél, Ontario, Kanada. 

 

Ezzel a témával kapcsolatban dr Persinger ezt írja:

"A halántéklebeny-serkentés felidézheti egy jelenlét érzését, tájékozódási zavart, és perceptuális szabálytalanságokat. Ez képeket aktiválhat, amik elraktározódtak a szubjektív memóriában, köztük azokból a rémálmoból és szörnyekről, amiket általában elnyomnak. A kortárs neurológia javasolja olyan alapvető algoritmusoknak a létezését, amik minden idegrendszeri transzdukciót lefordítanak, egy belső agy-specifikus-kódra. Direkt stimulálása ezeknek a kódoknak az emberen belül temporális vagy limbikus kérgekre alkalmazott elektromágneses minták által olyan energiaszinteket igényelhetnek, amik mind a földmágneses tevékenységnek és a kortárs kommunikációs hálózatoknak is a tartományán belül vannak. Az eljárást, amit összekapcsoltak a csapatnak az agyi hőmérsékletével, megengedte minden normális emberi agyat hatni egy olyan  szub-harmonikus frekvencia által akié a 10 Hz-es tartomány körül csak 0.1 Hz által változik."

 

Dr Persinger befejezi az cikk írását:

"Ezen technológiáknak az alkalmatlan alkalmazását, kockázatának a csökkentését igényli az állandó és nyitott vita a tudományos és nyilvános tartományon belüli valószerű megvalósíthatóságukról és célzásaikról."

 

OCTOPUS TV

 

Bjerknes zsidó származásu ember írja:

" A zsidó biblia, a zsidó Talmud és a zsidó kabbalista írások arra tanítják a zsidókat, hogy kizárólag a zsidó törzsi közösséghez legyenek lojálisak, és arra is tanítják őket, hogy erkölcs kötelességük félrevezetni a gojokat (nem zsidókat) tudatos hazugsággal és megtévesztéssel, nehogy a nem zsidók felfedezzék a zsidó tervet a nem zsidók megsemmisítésére. A zsidókat arra tanítják, hogy ne az erkölcsi elveket, hanem a zsidókat tekintsék fontosabbnak, amikor a nem zsidókkal lépnek kapcsolatba. Arra tanítják őket, hogy a gojok nem teljesen embernek számító pogány félállatok, akiket meg kell semmisíteni azért, hogy a zsidó Isten helyreállítsa a rendet a világon, kizárólag Zsidóvá téve a földet." Bjerknes közli írásában azokat az írásokat amik ezt bizonyítják azonban azt figyelembe kell venni, hogy nem minden zsidó ért a cionista klikkel egyet, így nem lehet őket egy kalap alá venni.

 

https://hajnalhasadas.hupont.hu/11/digitalis-tv-agykontroll-a-csend-hangjaval
 

Téma: Hajnalhasadás - Digitális tv - agykontroll a csend hangjával

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása