Kurvákban, börtöntöltelékekben, emberi nullákban utazik az RTL Klub

2014.02.04 22:02

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/egymast-masolja-az-rtl-es-a-tv2/

https://embers-eg.webnode.hu/news/kritikai-gondolkodas-kerestetik-csak-a-hang-szamit-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/egy-kep-margojara-lady-gaga/

https://embers-eg.webnode.hu/news/milyen-peldat-mutat-a-viva-tv-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/fluor-tomi-mizu-szamanak-muelemzese/

https://embers-eg.webnode.hu/news/zene-mint-fegyver-az-emberi-tudatra-ebredes-ellen-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/egyre-szomorubb-es-zavarosabb-a-modern-popzene/

https://embers-eg.webnode.hu/news/bye-alex-kedvesem-cimu-szamanak-alternativ-muelemzese-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/milyen-peldat-mutat-a-viva-tv-/

 


 

Hogy mit jelent ma Magyarországon a kereskedelmi szórakoztatás? Nagyjából azt, hogy sokszor a nap 24 órájában prostituáltakat, pornószínésznőket, börtöntöltelékeket, botrányhősöket, példaképeknek még véletlenül sem nevezhető arcokat látunk a tévében. Nem csak mi, a gyerekeink is – persze nem kötelező odakapcsolni. Mint a nézettségi adatok is bizonyítják, mégis odakapcsolunk.

 

jenny-noel-porn

 

Az idei X-Faktor leginkább agyonajnározott résztvevője Krasznai Tünde, aki tucatszámra szerepelt pornófilmekben. Nem, nem szoftpornóban, vagy igényes erotikus filmekben, hanem szado-mazó, öregpapis, pisiszexes pornóban, tulajdonképpen a műfaj minden szegletében kipróbálta magát.  Persze nem ő az első és egyetlen ilyen az RTL Klubon.

A ValóVilág harmadik szériájában feltűnő Pandoráról is hamar kiderült, hogy megjárta a pornós szakmát, de az ugyanebben a szériában feltűnő Indiántól sem áll távol a pornózás, még Tommyboy chippendaleként dolgozott, VV Anett pedig előszeretettel dobta le magáról a textilt (Ágicával karöltve), ha egy kis pénzkeresetről volt szó.

Persze volt miből meríteni, hiszen ekkor már bőven az előre megírt forgatókönyv alapján válogatták össze a szereplőket, hogy minél kerekebb történetet tudjanak köréjük írni. A ValóVilág 1-ben Majkára küldték rá Maya Gold pornószínésznőt, majd a ValóVilág 2-ben már kínosan ügyeltek arra, hogy a gogo-táncos VV Sziszi és az akkor már minden erejével celebségre hajtó Molnár Anikó is a villa ajtón belülre jusson. (Erről a celebnőkön felmászó Majka is ír most megjelenő könyvében.) De ugyanekkor tűnt fel a börtönviselt Segal és Katka is, aki nem szégyellt letérdelni a villában Frenkinek.

Nem árt azt sem feljegyezni, hogy még az első szériát az ittasan, drogosan vezető és balesetet okozó Stohl András vezette, a másodikra már az a zenetévéről átmentett Lilu-Sebetyén Balázs páros került reflektorfénybe, akik ma is állandó tartozékai a csatornának (a hírek szerint Stohl is visszatérhet) és akikről számtalan videó terjeng a neten, amelyekben azt bizonyítják, hogy egy marék molylepkénél is kevesebb ésszel bírnak.

 

bauko eva mell

 

Na de az első három ValóVilág évad csak a kezdet volt, ezután lendültek csak bele igazán a producerek. Ekkor jött ugyanis Nagy Alekosz, Baukó Éva, Gigi, Zsófi, Béci, Szandika és Jerzy, akik tulajdonképpen bármit megtettek öt perc reflektorfényért, az RTL székházában állítólag számtalan “urban legend” terjed róluk, de a lényeg, hogy a “térdelés”, a “dubajozás” és a “tárogatás” szóval gyakran kerülnek egy szövegkönyezetbe. A negyedik szériára azért még rágyúrtak azzal, hogy Voksán Virágot, az adócsalásért azóta elítélt Gáspárékat, az akkor már a celebségért szintén bármit megtevő Tóth Gabit és Benkő Dánielt is beküldték a villába…

 

vvvera

 

Az ötödik szériában érkezett a szintén börtönviselt, celebrokon Gergő, a táncoslábú Seherezádé, Alekosz exei – köztük a 100 ezerért (vagy kevesebbért is) elvihető, gruppent és leszbit is vállaló - VV Veronikával, a plázacica Dyával (igaz sosem nyert bizonyítást, hogy a textil ledobásán kívül bármit bevállalt volna), a nőverő, magát kubainak mondó, de maximum a Havanna lakótelep konténeréig jutó VV Cristofellel és persze az érzékeny lelkű VV Verával, akinek pornóvideója szintén végigsöpört az interneten.

 

kelemen-anna-nagy-csocsei

 

És akkor még nem is említettük, hogy esetenként olyan arcokat dobnak be egy-egy műsorba, mint a lóval is háló Cicciolina, a DP-es Kelemen Anna vagy a szintén egysejtűekkel felturbózott Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplője Joe, aki 4 évet ült zsarolásért és akinek fia is mindent megtesz a celebségért. Ráadásul mint korábban írtuk, a napiszaron híressé lett Azyza révén a ValóVilág 6-ban is lehet pornósunk – ez szintén az RTL székházból származó infó és úgy tűnik nem a véletlen műve, hiszen az Azyza nevű prostitált/amatőr pornós szintén az ÉNB szereplők holdudvarába tartozik. De ha már ÉNB, ne feledkezzünk meg a Dubaj-botrányba szintén belekeveredett Zsófiról sem.

Igaz az RTL-es informátorunk azt mondta, a csatornánál jól bevált szokás, hogy ajánlásos módszer szerint válogatják össze a műsorok szereplőit. Nem a tehetség számít, hanem az, hogy ki melyik aktuális celebhez köthető, illetve, hogy kiről hány Blikk vagy Bors címlapot lehet lehúzni – igaz ez azt hiszem senki számára nem új információ. Ilyen például az ÉNB Reginája, Lalija, Hannája és Joe-ja is, akiket előtte a Gyanú árnyékában minőségű sorozatokban forgattak meg.

Nemcsak az RTL Klub-ra jellemző ez a fajta szórakoztatás, hiszen a TV2-nél is hasonló tendencia mutatkozik meg (Damu Roland, Berki Krisztián, Aleska Diamond, Michelle Wild, hogy csak néhány nevet említsünk), azonban jól láthatóan az RTL az amely élen jár abban, hogy ezeket az embereket adja el Magyarország legérdekesebb, legfontosabb embereiként.

2013.12.08. 11:17

Forrás: 


www.deres.tv/20131208/kurvakban-bortontoltelekekben-emberi-nullakban-utazik-az-rtl-klub

 

Téma: Kurvákban, börtöntöltelékekben, emberi nullákban utazik az RTL Klub

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása