Soros kontra font, Soros kontra Anglia

2014.10.02 17:34

 

Kiemelt..

A rózsadombi paktum

Kötelező olvasmány: Gazdasági bérgyilkos

Szíriai hírek - Szíria elnöke az amerikai és nyugati vezetőkről

Az IMF igazi arca - egy jogszabály esete 1982-ből

Church of God - A Sátán zsinagógája és a Születési jog áldásai

Somló VédPajzs Szövetség hírportál - Az örökséget elherdálták, a jelent felélték, a jövőt elzálogosították

PestiSrácok.hu - A Bajnai-család első milliárdja: kisemmizés, ügyeskedés, üzleti erőszak

 


Előzmény..

Átlátszó - Roskadozó világörökség – offshore cég fogságában az Andrássy úti palota

Rabár Ferenc, az Antall-kormány pénzügyminisztere

Hidfő.net - Bomlasztók, csalók, trükközők

Iksz - Bizonyíték, hogy az mszp és fidesz ugyanaz a párt! Eközben a magyar egymást öli!

Magyar Nemzetőrség Szent László zászlóalj - Ismerd meg a STRÓMANODAT! – III. rész

 


Kapcsolódó link..

Egységfront - Mit és minek?

Hungarian Real News - Bábel tornya és a pokol tornáca

Cecil Rhodes öröksége: a "Round Table" hálózata a kis nemzetek ellenében uralja a globális világot

PI Klub - Kaposvár, Somogy és a Dél-Dunántúl zsidó megszállásának részletei

Budapest közlekedésfejlesztésének útvesztőiben II.: A 4-es metró-ügy

Apokalipszis

 

 

Soros György spekulációitól még a legnagyobb jegybankok, a legfontosabb kormányzatok is félnek, mint a tűztől, ő ugyanis a főszereplője a mindmáig legsikeresebb nagydeviza-bedöntésnek. Az áldozat az angol font volt. Mi is történt 1992 szeptemberében?

 

 

Soros György

 

 

A kilencvenes évek elején már konkrét menetrend készült az egységes európai pénz kialakítására. Az euró megjelenése előtt az EMS (Európai Monetáris Rendszer - European Monetary System) uralkodott, amelynek célja az érintett európai országok árfolyam-stabilitásának megteremtése volt. Az EMS három eszköze, az őseuró, vagyis az ECU nevű közös valutaegység szabályozása, az Európai Árfolyam-mechanizmus (European Rate Mechanism) ERM és egy közös alap volt, ez a rendszer került válságba 1991-1992-ben.

Ezt használta ki egy addig ismeretlen, bár vagyonos magyar spekuláns, Soros György, aki pénzpiaci alapjai révén „nyírta ki az angol jegybankot”, ahogy a brit sajtó mind a mai napig emlegeti a történeteket. Minden egységre törekvő országnak belépési feltételeket, illetve betartandó kritériumokat kellett teljesítenie, de a briteknél ezt elmérték. A font felértékelve került az ERM-rendszerbe, ezt a német jegybankárok is pontosan látták, de némi verbális hadakozás után el voltak foglalva a német újraegyesítés pénzügyi kihívásaival, nem voltak elég hangosak a fenntartásaikkal.Soros György érdeklődését felkeltette a font helyzete, ő, illetve konkrétan az általa vezetett Quantum Fund profitszagot érzett a font értékelési anomáliái körül. Az alap első emberének, Stanley Druckenmillernek gyanús volt, hogy miért kell folyamatosan az európai pénzügyi vezetőknek azt bizonygatni, hogy minden rendben van, a rendszer fenntartható. Nem zörög a haraszt – gondolta ő is, illetve más spekulánsok. Sok kisebb európai állam „hitetlen” jegybankárai is érezték az értékelési anomáliát, és márkában töltötték fel tartalékaikat, a fontot pedig nagy ívben elkerülték. Ez volt a későbbi spekuláció alapja, nyilvános volt a jegybankok németmárka-pozíciója.

Fokozódó attak

Sorosék egyre világosabban látták, hogy a font védhetetlen, ezért a fontban felvett kölcsönöket márkára váltották, illetve a határidős devizapiacokon is shortra (eladásra) álltak be fontból és longba (vételre) márkából. Vagyis aktuálisan és későbbi időpontra is fontot váltották át márkára. A stratégia célja az volt, hogy amennyiben az angol jegybank már nem tudja megvédeni a fontot, akkor a font rögzített árfolyama megszűnik, a rá nehezedő nyomás miatt muszáj lesz leértékelni a márkával szemben. Ha pedig egymillió fontnyi hitelt kell Sorosnak visszafizetni, ám ő a leértékelés pillanatában e pénzt márkában tartotta, vagy éppen a már rögzített áron megkötött fonteladást-márkavételt úgy tudja lebonyolítani, hogy az azonnali piacon már olcsóbban kapható a font, akkor a leértékelést nagy áttétellel nyereségre váltotta.

 

Soros hivatalosan a világ 35. leggazdagabb embere. Vagyona 14,2 milliárd dollárt tesz ki. Jelenleg is tagja a Bilderberg-csoportnak.

A Bilderberg-csoport egy befolyásos személyekből (tudósok, médiaszemélyiségek, politikusok, üzletemberek) álló, zárt körű társaság.

Nevét egy holland szállodáról kapta, ahol először tartották meg a gyűlésüket 1954-ben. A csoport alapítója a 2004-ben elhunyt Bernát holland herceg volt. A csoport 1954-től minden évben tanácskozik – csak egyszer, 1976-ban maradt el – szigorúan zárt ajtók és maximális védelem mellett. Találkozójukat minden évben május végén, valamivel a G8-ak összejövetele előtt tartják; témáik titkosak, nem adnak ki közleményt a találkozók
ról.

 

1996. október 1-jén Olaszországban, Horvátországban és az Egyesült Államokban nemzeti szintű vizsgálatot kezdeményeztek Soros György ellen. Soros György nemkívánatos személy volt, Sir Henry Kissingerhez lehetne hasonlítani. Henry Kissinger megfenyegette Aldo Morót, az olasz miniszterelnököt, akit később meggyilkoltak. Soros György ellen a LaRouche mozgalom egy indítvánnyal intézett támadást, miután Soros György több százmilliós jövedelmet kasszírozott be az olasz leértékelés folytán. Az olasz líra értékvesztése 1992-ben kezdődött, miután Soros György képviselői találkoztak II. Erzsébet angol királynő Britannia nevű jachtján, amikor őfelsége és az összegyűltek Olaszország gazdasági és politika intézményrendszere ellen irányuló csapást vitatták meg

1996. december 7-én Franjo Tuđman, a Horvát Köztársaság elnöke és a kormányon lévő Horvát Demokratikus Unió (HDZ) beszédet intézett Zágrábban pártjának irányítói ellen. Hevesen támadta Soros szervezeteit.[4]

Orosz és nyugati elemzők szerint a 2003-as grúz rózsás forradalom sikere az ő finanszírozása és szervezése nélkül aligha lett volna elképzelhető, bár szerinte ezek a vélemények messzemenőkig túlzóak.

A 2006. évi ukrán narancsos forradalom sikeres támogatásával elérte Ukrajna politikai irányultságának megváltozását. Fehéroroszországban az ellenzéki erők támogatása miatt persona non gratának nyilvánították.

2008. október 9-én a Soros Fund Management állt az OTP Bank megtámadása mögött. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) bírságot rótt ki rá. Ezen a napon belül az OTP részvényei 22%-ot estek egy a kereskedés végén érkezett order következtében.[7] Soros közleményében kijelentette, hogy nem ő adott megbízást az ügyletre, és sajnálja a történtek
et.

 Soros nagy kockázatot vállalt, hiszen a jegybankok a Bank of England segítségére siethettek volna, ha a német Bundesbank úgy dönt, akkor korlátlanul rendelkezésre állhatott volna a márka az igények kielégítésére. Ám ezt a németek nem akarták, eszük ágában sem volt pénz piacra dobásával veszélyeztetni amúgy is speciális napokat élő gazdaságukat, vagyis nem kockáztatták az infláció további emelkedését. 1992. szeptember 15-én gyorsultak fel az események. Helmut Schlesinger, a német Bundesbank elnöke elejtett egy megjegyzést a valutarendszer szükséges kiigazításairól, amire mintha egy duzzasztógátat zúzott volna szét, az egész világon mindenki fontot adott el és márkát vagy más menekülővalutákat vásárolt.

London utolsó kísérlete szeptember 16-án két, egyenként kétszáz-kétszáz pontos kamatemelés volt, ami normálmederben a magasabb megtérülések reménye miatt ismét az angol pénz felé terelhetett volna befektetőket. Ám a hisztérikus hangulatban, semmi nem segített. Sőt a tűzoltó intézkedés üzenetét vették a spekulánsok, tényleg nagy a baj, nagy a kapkodás és továbbmenekültek a fontpozíciókból. 1992. szeptember 22-én, a fekete szerdaként emlegetett banknapon leértékelték a fontot és kivették az árfolyam-mechanizmusból. Az angol pénzügyminiszter Norman Lamont megbukott, a Bank of England devizatartalékai vészesen apadtak, délutánra bedőlt a légvár, és kilenc százalékot zuhant a font jegyzése. A spekulánsok örömtáncot lejthettek, bevált a taktika, csak Soros egymilliárd dollárt nyert a támadáson.

Azóta

Ettől olyannyira kedvet kapott, hogy azóta is többször próbálkozott álságos devizapolitikát folytató, problémákat elfedni szándékozó országok devizájának gyengítésével, igaz már soha többé ilyen sikert nem ért el. Soros professzionálisan járt el. Volt mersze magasra emelni a tétet, végül mintegy 3,5 milliárd fontot vett kölcsön (gyakorlatilag adott el a határidős piacon), és váltotta márkára (vagyis vett meg a határidős piacon). Ő lett az ember, aki egymaga legyőzte az angol jegybankot. Az sem vette el a kedvét, hogy korábban, 1987-ben egyszer sikertelenül próbálkozott egy másik ország pénzügyi vezetése ellen harcolni, Japánban bukott jelentőset.

Arra számított, hogy a tokiói értéktőzsde összeomlik. Fundamentálisan jól értékelte a helyzetet, de a japán jegybanki intervenció mesterségesen meggátolta az áresést. Soros egyébként a leértékelés után nemcsak zárta pozícióját, hanem 350 millió fontért vásárolt angol részvényekből, amelyen szintén keresett, persze itt már jóval kisebb összeget. Azért az egységes európai pénz története is végül sikerig jutott, hiszen 1999. január elsején 11 euróövezetbe tartozó ország nemzeti valutája helyett elindulhatott az egységes európai pénz, az euró. Az Európai Unió tagjai ekkor még önállóan eldönthették, hogy csatlakoznak-e a pénz övezetéhez, vagyis az EMU-hoz (Gazdasági és Monetáris Unió). Görögország első körben kimaradt, ám két évvel később belépett a monetáris unióba. Most miattuk támadhat újra a pénzvilág.

 

 

"Az elmúlt hetekben a nemenyi.net könyvtárába két tanulmánysorozat került fel. Az egyik ezideig csak angol nyelven olvasható, a másikról már készült magyar fordítás is. Itt olvasható. A címe: Az Ön ellensége, Soros György. A Citizens Electoral Cuncil of Australia kiadványa, szerzői a Lyndon LaRouche Political Action Committee tagjai.

 

 

Miért is az ellenségünk Soros György?

 

Akiről az a susmus járja, hogy bár magyar származású többszörösen milliárdos spekuláns, de az alapítványain keresztül (pl. Nyílt Társadalom, Emberjogi Szervezet, stb.) számtalan jó dolgot pénzel, támogat. Magyarországra a rendszerváltáskor jött el és azonnal egyetemet alapított, emberjogi intézményt hozott létre, számos fiatal pályázatát fogadta el alapítványi ösztöndíjat biztosítva külhoni, vagy hazai tanulmányokhoz, és még sorolhatnánk. Akkor ez a ‘szent ember’ hogyan lehet az ellenségünk?

Nahát, éppen erről van szó: a pokolba vezető utak is néha jó szándékkal vannak kikövezve, de a jelen estben nem a jó szándék vezetette a multi-milliárdost alapítványok létesítésében, hanem a nyers piaci haszon.

 

 

Egy évtizede még nem tudtam mindazt, amit azóta sikerült oldalak ezreinek áttanulmányozása után megismernem és fölgöngyölítenem. Alapvető ismereteimet és következtetéseimet a Benjámin c. könyvben tettem közzé – letölthető itt. Ám a Benjamin elkészítésekor még csak sejtettem számos olyan összefüggést, ami aztán a fönt megnevezett két tanulmányban közölt adatok ismeretében oda vezetett, hogy Soros tevékenységéről valóban magam is állítom: Soros György valóban az emberiség ellensége! Az angol birodalmi politika, angol-holland pénzügyi köreinek, a könyvem címét jelentő Benjámin társadalmi csoportnak az ügynöke, végrehajtó bérgyilkosa.

Soros György már tizenéves korában méltóan bizonyította, hogy a kereskedelemben nincs erkölcs, sem emberbarátság, sem más érzelem, csak haszon – vagy bukás. Még a náci uralom alatti Magyarországon zsidó származása ellenére beállt a hódítók közé és már akkor bizonyságot tett arról, hogy kiválóan alkalmas bérgyilkosnak, tömegpusztítónak, népek tönkretevőjének.

Soros jelenlegi feladata az, hogy a nemzeti gondolatot, ahol csak lehet, kitöröltesse az emberek fejéből. Alapítványai, ösztöndíjai nem az emberbarátság, hanem az embergyűlölet jegyében működnek. Minél többen, minél hamarabb elpusztuljanak, hiszen túl sok a haszontalan ember a földön! Ebben aztán segít is az eutanázia programra kihegyezett alapítványa.

Két főbb tevékenységi köre van: az egyik a harc a kábítószerek törvényesítése és korlátlan kereskedelme  érdekében –
természetesen a szabad kereskedelem emberi jogának a szellemében. Ebből aztán hatalmas pénzbevétele van, és ebből fedezni lehet a szükséges politikai manipulálások költségeit. A másik fő téma a nyílt társadalom kérdése – ugyancsak az emberi jogok szent tétele alapján –, melynek alapvető lényege, hogy minden nemzeti jelleg eltűnjön, a pénz- és áruforgalom útjába sehol ne legyen korlát, a társadalom bomoljon egyedekre. Se állam, se szervezkedés, csak korlátlanul idomított bérrabszolgák. Ezt fejezi ki a globalizáció is, amihez aztán a világkormány igénye is szervesen tartozik.

Ugyanis, mindennek a biztosítéka az angol birodalmi igények alapján felállított világkormány lenne, ami megfelelő erővel rendelkezne a renitensek megleckéztetéséhez (bombázás), mindenféle ellenállás korlátlan és kíméletlen letöréséhez. Hogy ez egyszerűbb legyen, a nemzetállamokat hatalmas tömbökbe kell tömöríteni – egyesült államok – és annak bürokráciáján keresztül lehet elérni a hatékony szolgálatokat. Ezt a célt szolgálta a már szerencsére felbomlott Szovjetunió is – de ugyanezt szolgálja manapság Európában az angol-holland bankok által ellenőrzött pénzforgalmú Egyesült Európa is.

Sokkal hamarabb felismerjük az összefüggéseket, ha az egyelőre csak angol nyelven a könyvtárba elhelyezett EIR kötetet nézzük meg, ahol a kábítószer forgalom statisztikai adatai jól mutatják, miért is kellett Afganisztánt katonailag lerohanni.

Afganisztán az angol inspirációk alapján lett a világon a második legnagyobb ópiumtermelő hely. A Tálibok azonban könyörtelenül tiltották a máktermesztést és 2001-re a kábítószerek, az ópium, a marihuána világforgalma a töredékére csökkent. Jött 9/11 és az előtte már elhatározott amerikai katonai beavatkozás után azonban hamarosan helyreállt ez a forgalom, és azóta is dinamikusan nő. Soros érdekelt ebben – de csak mint felbujtott végrehajtó, mert az igazi érdekeltség az angol birodalmi és amerikai forgalmazói kört jelenti. Amerikába a kábítószer elsősorban a dél-amerikai termelőktől (Bolivia) kerül.

 

Mi köze ennek hozzánk, magyarokhoz?

Amint kezdtem, az előző évszázad végén több vitában vettem részt, ahol a Soros ösztöndíjasokat hazaárulóknak, beetetett embereknek nevezték – és ezt akkor nem fogadtam el. Ma már másként látom. No, nem úgy, hogy hazaáruló lenne mindegyikük, a kép sokkal finomabb ennél.

Magyarországon működik a Soros-pénzelte Európai-egyetem, a Nyílt Társadalmi Alapítvány, az Emberjogi Alapítvány, működnek a kábítószert törvényesíteni akaró mozgalmak – és ezek mögött politikai párt is áll, mely a törvényhozást ezek érdekében befolyásolja. Kik teszik mindezt? Nagyon nagy számban a Soros-emberek. Sokan vannak. Nem feltétlenül mind követi a Soros által képviselt politikát, de épp elég az is, ha csak a felük, vagy a negyedük teszi ezt.

Figyeljünk oda most a hazai pártrendszerre. A két összemérhető, egymásnak feszülő látszólagosan különböző politikai erő modellje eléggé általános ma már a világban. A demokrácia látszatát kelti – de az igazi demokráciát valójában mégis kizárja. Ez Soros megnyilatkozásaiból is kiderül, merthogy szerinte nem szabad megadni a nemzeteknek a demokratikus jogokat, mert azzal sérül a szabad kereskedelem és forgalom szent eszméje, sérülnek az emberi jogok. Csakis a haszon határozhatja meg az eseményeket, minden más már zárt társadalmat jelent – és akkor indulhatnak máris a bombázók. Ahogy másutt indultak is…

Az egyik nagy pártnak – MSZP – a pénzoligarchiához való elkötelezettségét nem kell bizonyítanunk.
Politikájuk, személyi vezetésük, kormányuk ezt kétséget kizáróan bizonyítja.

De mi van a másikkal, a FIDESZszel? Ellenzékben volt az elmúlt hét évben, az ellenzéki szerepkört szájaskodással ugyan betöltötte – hamis ellenzékiség – ám cselekedni nem cselekedett. Most ellenben, amikor megjelent egy olyan politikai erő a porondon, ami nem piaci, aminek a vezetését nem Soros ösztöndíjakkal képezték ki, bepánikoltak és ezt az erőt igyekeznek minden módon a politikai térből kiszorítani. Nem csak ők, az összes eddigi országgyűlési szereplő ebben egyetért. Azért, mert ez az új politikai erő a magyar nép mögé állt és a magyar ember bennük látja érdekvédelmét – és ez máris zárttá teszi a társadalmat, azaz Soros és mögöttes erők számára ez nem kívánatos.

LaRouche könyvecskéje abba a világba enged betekintést, amelyből Soros György kinőtt. Soros, a zsidó származású, aki a Magyarországot megszálló németeknek segédkezett zsidók elszállításában – egyben és főleg a vagyonuk tulajdonba vételében. LaRouche Sorost és a mögöttes hatalmi kört fasisztának, nácinak láttatja. Ugyan erre nem túl sok oka van, hacsak az nem, hogy ugyanezek a körök a II. világháborút megelőzően a náci Németországot, Mussolinit és Hitlert is támogatták pénzeikkel, sőt, Amerikát is a fasizmus útjára akarták terelni. De ez nem feltétlenül haladja meg azt a szándékot, amit az Angol Birodalom Amerika függetlenné válása óta kísérel meg nap-mint-nap: újra létrehozni az egyetlen világbirodalmat London központtal. Az amerikaiak meg bár a világkormánnyal egyetértenének, de nem a londoni központtal. Mégis, az amerikai két-párt rendszer azt mutatja, hogy náluk is egy rettentően kis erő képes az országot kormányozni, azaz belezavarni olyan eseményekbe, ami nem föltétlenül a népesség érdeke.


Hol állnak a hazai politikai körök?

Akármelyiket követik, ezzel a saját népüktől vonják meg a támogatást.

Kenyéradó gazdák – ott, valahol nyugaton. A nép meg itt. És ugye, mekkora szörnyűség, ha a nép önmagát megszervezi, és érdekeit kinyilvánítja? Soros szerint ez tűrhetetlen. De nem csak Soros szerint, hanem a megbízói és az ellentábora szerint is."Cser Ferenc

 

Pesty László, dokumentumfilmes hozzátette: a rendszerváltás hajnalán Soros nagy összegeket áldozott arra, hogy civil szervezetek működni tudjanak, és „furcsa, hogy elfogadtuk Soros pénzét, most pedig, amikor nekünk nem tetsző mozgalmakat támogat, belügyekbe való beavatkozásnak tekintjük”. Pesty elmondta: a Fekete Doboz is Soros pénzén működött, és ha nem kapott volna támogatást, az általa bemutatott dokumentumok ma nem léteznének. „Én kaptam a nyolcvanas évek végén Soros-pénzt, és ezért nem vagyok hajlandó keddről szerdára megtagadni – tette hozzá a dokumentumfilmes.

Simon János úgy vélte: az idők változnak, és attól még, hogy „valaki használt egy erőnek, nem biztos, hogy húsz év múlva is pozitívan ítéltetik meg”. A szociológus-politológus szerint Soros abszolút érdekből tevékenykedik. Ugyanakkor Simon bevallotta, hogy '88-ban ő is Soros-pénzen volt előadni Németországban a magyar változásokról.

Zichy László pszichológus ezek után elmondta: neki is fizette egyszer a Soros Alapítvány az útját Nyugat-Németországba.

itt jelenleg most elméleti államcsőd van, de az államot mesterségesen vegetálva életben tartják, úgy tartanak minket, mint a tenyészállatot, mi jelenleg összeszerelő üzem vagyunk csupán
kérdezem én, egyáltalán hogy viszi ki a bank, a multi innen a pénzjellegű profitot? átváltja a sarki pénzváltóban? mert még a gazdag argentín államcsődkor Brazilban limitált valutát szerezhet, de az itteni multi profitja exponenciálisan növekszik (főleg a devizahitel kapcsán, minél többen veszik fel, annál nagyobb a profit) és végtelen. nem lehet véges, végtelen.
hogy oldják meg a pénz felhígulásának problematikáját külföldön?

És tulajdonképpen értem már miért van annyi civil szervezet, újság itthon is és máshol is, amit külföldről támogatnak, muszáj elköltenie sorosnak a pénzt, nem lehet annyi yachtot venni, muszáj nekik valamennyit visszafordítani, így is a bankoknál a pénzmennyiség nagyobbik része, nem ülhetnek a pénz 90%-án, tudják nagyon jól hogy érdekükben áll visszaforgatni a gazdaságba, társadalomba.
De nagyon jól megfontolják melyik millamédiába, amnestybe, taszba, lmp-be, fideszbe, és bajnai-pártba osztanak vissza pénztömegeket, csakis saját emberek kaphatják akik a rendszer fenntartásában érdekeltek.

 

Gazdasági bérgyilkos

 

Orbán viktor politikai pályafutását gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte. Politikai hozzáállása saját elmondása alapján a honvédségben eltöltött idő alatt változott meg gyökeresen, ahonnan teljesen más emberként távozott. Korábban a szocialista rendszer naiv és elkötelezett híve volt.

1984-ben több társával együtt megalapította a szakkollégium társadalomelméleti folyóiratát, a Századvég-et. Ezután 1987 és 1989 közt Szolnokon lakott, de Budapesten dolgozott a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Vezetőképző Intézetében

1989–1990-ben a Soros Alapítvány ösztöndíjával Oxfordban tanult. 1990-től országgyűlési képviselő. 1992-ben a Liberális Internacionálé alelnökévé, 1993-ban a szervezet végrehajtó bizottságának tagjává választották. 1993 májusáig a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője volt. Orbán 1992-ig liberális elveket vallott, a pártja is ebben az időben szorosan együttműködött az SZDSZ-szel.

 

 ORBÁN-t 1982-ben beszervezési céllal tanulmányozta a BM III/III-2 Osztálya, de beszervezésétől elálltak, 206-8/21/1982.sz, 11-2110/1982. számom környezettanulmány készült róla. Ez évben „VIKTÓRIA” fn-en a BM III/III-2-es Osztálya bizalmas nyomozás alá vonja. A nyomozást 1986-ban bizonyitékok hiányában megszüntetik.

ebben az országban mindenkit csak be akartak szervezni...

 

 

orban soros.jpg

 

A '80-as években a Belügyminisztérium III/III-as ügyosztálya operatív nyomozást folytatott Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó ellen. Besúgókkal és lehallgatással igyekeztek információkat szerezni a házaspár szolnoki és fővárosi tevékenységéről, kapcsolatrendszeréről. Orbánt '82-ben megkísérelték beszervezni is - derül ki a miniszterelnök honlapján publikált dokumentumokból.

 

"lehallgatták és megfigyelték Orbánt és feleségét" aztán felvették Orbánt egy minisztérium vezetőképző intézetébe...
A megfigyelésekből kiderült hogy jó elvtársak vagy hogy?

 Ha csak "megpróbálták" beszervezni, akkor az ügynökakták miért nem nyilvánosak? Milyen kínos lapok kerülhetnének elő onnan!

Itt csupán annyit írnak, hogy megpróbálták beszervezni, ami igaz is, de a teljes igazság az, hogy sikerült is nekik.

Ezt már nem fogja tudni letagadni, hiába próbálkozik olyan nyomorult kettősbeszéddel, ami néhány narancsagymosottat elámíthat, de amiből egyben az is fekete-fehéren kiderül, hogy az ügynökakták nyilvánosságának NEM VÉLETLENÜL esküdt ellensége, hiszen semmilyen formában nem hajlandó változtatni a jelenlegi rendszeren, amely a -talán hozzá hasonló- ügynököket védelmezi álszent és velejéig hazug érvrendszer mentén:

"Magyarországon jó ideje mindenki megismerheti a rá vonatkozó dokumentumokat, mindenkinek személyes felelőssége tehát, hogy miként számol el a maga szerepével, tetteivel.

Igen, támogatom, hogy mindenki megismerhessen és nyilvánosságra hozhasson minden rá vonatkozó adatot."

 

Két kommunista az ötvenes években:
- te is partizán voltál?
- még nem, de már intézik.

 

 

Csak figyelmesen kell olvasni!

1. Orbán Viktor a KBH jogelődje BM III/IV-nél szerepelt!
Orbán Viktor katonai szolgálatot teljesített 1981-1982 között! 
3.  Nem sikertelen beszervezése volt Orbán Viktornak a III/III. által, hanem elállt tőle! Egy oka lehet, már a társszerv beszervezte!
4. A Környezettanulmány során juthatott tudomásukra a BM III/IV-hez kötöttsége!
DR. ORBÁN-t 1982-ben beszervezési céllal tanulmányozta a BM III/III-2 Osztálya, de beszervezésétől elálltak. 206-8/21/1982.sz, 11-2110/1982. számom környezettanulmány készült róla.

5. Orbán Viktor nem mozdította el posztjáról Stefán Géza vezérezredest, aki 1994-től 2009-es haláláig 15 éven át(!) töltötte be az állambiztonsági funkciót.2.

 

https://kkbk.blog.hu/2012/03/15/soros_kontra_font

 

Téma: Soros kontra font, Soros kontra Anglia

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása