Az orosz spetsnaz szellemi technikáiból egy részlet

2012.08.02 18:34

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/aikido-allj-kigyo-avagy-a-szeretet-harcmuveszete/

https://embers-eg.webnode.hu/news/telepatikus-onvedelem-1-resz-alapfogalmak-es-alapelvek/

https://embers-eg.webnode.hu/news/telepatikus-onvedelem-2-resz-az-aura-lezarasa-es-megerositese/

https://embers-eg.webnode.hu/news/taisen-deshimaru-a-zen-es-a-harcmuveszetek/

https://embers-eg.webnode.hu/news/ninja-ero-ninja-mind-control-2-resz/

 

 

 

 

Technikai hiba miatt a videó csak a linken futó oldalról érhető el.

https://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/igazsag-kutatasa/tudat/475-az-orosz-spetsnaz-szellemi-technikaibol-egy-reszlet

 

Ez a videó is egy nagyon jó példa arra, hogy különböző szellemi módszerekkel hogyan lehet a test határain túl is hatást kifejteni. Látható a videóban, hogy ezzel a képességgel fizikai kontaktus nélkül tudja az ember az ellenfelét az egyensúlyából kibillenteni. Vagy akár fájdalmat okozni neki. Távol-Keleti harcművészek szintén ismerték ezt a tudást.

A nemzet ellen munkálkodó zsidóságnak is birtokában van ez az erő, amellyel lehetőségük van a magyarokat érzelmileg, gondolatilag is befolyásolni. Képesek olyan tömeghipnózist létrehozni többed magukkal, mint például a Hit Gyülekezetében látható itt. Hatástalanítani tudják vele a magyarokban a lelkesedést, a tenni akarást, a lendületet, amikkel a nemzetünket hatékonyabban tudnánk képviselni. Akár félelem okozása is lehetséges, ha valaki birtokában van ennek a tudásnak.

Lehet ellenük védekezni is, csak érteni kell a módját. Régen a táltosok, szakrális uralkodók és a pálosok óvták a magyarságot az ilyen káros hatásoktól. Napjainkban sajnos ezen a téren játékai lettünk a szélnek. Ezért lesz szükséges, hogy a nemzetünk ismét az Isten felé forduljon, mert a fényben nem fognak majd tudni érvényesülni a sötét lelkű népcsoprtok és emberek!

A világnak vannak szellemi törvényei és aki ismeri azokat, azok képesek vele élni, és vissza élni. Természetesen, amit adunk azt kapjuk vissza! Ezért érdemes az ilyen erőket inkább a gyógyításra és a pozitív teremtésre felhasználni.