Csillagszeme - Könnyező szentek üzenete

2014.07.01 22:22

 

Kiemelt..

Szántai Lajos - A Boldogasszony csillagkoronája 1-2

Hatodik napon - IMÁRA MÁRIA ORSZÁGA

Szkítiától Maghrebig - Szent Orsolya ás a hunok

Hatodik Napon - FEKETESÉG LEGYŐZÉSE

Pannónia virágoskertje: Magna Domina - Nagyboldogasszony - Országunk védőszentje

Csíksomlyói Kegyszobor avagy a "csikimenyecske" története

 
 

Előzmény..

Csillagszeme - KRISZTUS-OM

Molnár V. József - A Tejút szentjei

 

Kapcsolódó link..

Csillagszeme - OSCAR 2014-EGY SZELET MENNYORSZÁG

Paksi Zoltán - Ősi magyar csillagbölcsesség, égi utak csillagüzenetei

Hatodik Napon - 777 és a kozmikus ember

Rejtélyek szigete - A levitáció rejtélyének megfejtése

Magyarország -egyik- védőszentje 545 éve óta, Remete Szent Pál

A magyar házak mágikus ereje

Napcsillag - Maradj a Fényben

Hajnalhasadás: Világok harca

Csillagszeme

Pálos örökség

 

 

https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/fejlec/fejleckep.jpg

 

 

2010. április 18-án és napra pontosan 2 év múlva 2012. ápr. 18-án a milánói (Olaszország) Szent Miklós orosz ortodox templomban Szűz Mária és a kisded Jézus ikon olajat könnyezett és rózsa illatúvá vált.
Azt mondják 2008-ban egy másik ikon sírt ugyanitt, ugyanakkor bizonyos szakértők a könnyezést nem tartják csodának, hanem emberi kéz művének.
2014-ben, mivel a korábbi 2 esemény április 18-án történt, várható volt, hogy hasonló eseményre kerül sor.
Figyelemre méltóan ebben az évben az ortodox és a katolikus keresztények egy időben ünneplik a nagypénteket és a húsvétot, ami egyben 4:20-ra is esett. Úgy vélik, hogy ez egy jel, közelgő “apokaliptikus” előjel, melynek végkifejletéről több alternatíva is felvázolható. Nem lényegtelen ugyanakkor, mivel Szent Miklós templomról van szó, hogy Szent Miklós személyére húzzák rá némelyek a napjainkban gyermekeket ajándékozó Mikulás/Télapó karakterét, kinek jellemzője számos pontban az Urat mintázza, melyről a Télapó és ami mögötte rejtőzik 1 és a Télapó és ami mögötte rejtőzik 2-ben írtam.
https://etheric.com/wp-content/uploads/2014/04/SanNicholas.jpg
 
2014-ben a várható eseményre azonban nem április 18-án, hanem április 17-én került sor, mikor egy Szent Efrém ikonon olaj jelent meg és rózsaillatú lett. Habár az olaj materializációja ápr. 16-án kezdődött, amikor az ikont szállító pap állítólag beszállt az egyik légitársaság milánói járatára. Az esetnek tanúja volt a légitársaság ügyfélszolgálati embere, aki így megengedte, hogy az ikont ne a poggyásztérbe, hanem az utastérbe vigyék. Miután a gép leszállt, többen megnézték a csodát, aztán vitték a Szent Miklós templomba, ahol folytatódott az olaj megjelenése és a helyiek szerint a mirhához és rózsához hasonló szag áradása. Az olaj a korábbi csodáktól eltérően viszont nem könny formájában, hanem az egész képen jelent meg.
 
https://etheric.com/wp-content/uploads/2014/04/Eph-2-768x1024.jpghttps://etheric.com/wp-content/uploads/2014/04/Eph-3-768x1024.jpg
                https://etheric.com/wp-content/uploads/2014/04/Eph-4-768x1024.jpg
 
2014. február elején Izraelben, a libanoni határ közelében levő Tarshia városkában egy keresztény családnál könnyezett olajat egy Madonna szobor, akik szerint a Madonna üzenete az volt, hogy imádkozzunk és szeressük egymást, ugyanakkor ne féljünk. A szobrot a család egy üvegkalitkába zárta, miután tömegesen érkeztek a csodaként elhíresült eseményre az érdeklődők, mint az lenni szokott egy-egy hasonló eseménynél.
 
                           https://www.magyarkurir.hu/sites/default/files/hirek/Heni/szuzanyaolaj.jpg
 
2014 február közepén alakult ki konfliktus Ukrajnában, ahol sorban Izraelhez kötődő kettős állampolgárokat ültettek magasabb vezetői posztokba egy a NATO és Oroszország közti kreált konfliktusban, sokak szerint a harmadik világháborúra játszva. A Függetlenség tere (Majdan) febr. 18-án borult lángba, de az azt megelőző külföldi támogatású utcai tüntetés zsoldosokkal már több hónapja tartott, a volt ukrán (zsidó származású) elnöknek, Julija Timosenkonak pedig az pravoszláv (ortodox) szenteste napján a Majdanon  felolvasták karácsonyi üdvözletét, amelyben kifejezte bizonyosságát abban, hogy "a karácsony csillaga megmutatja az “igaz utat" Ukrajnának. "Krisztus megszületése mindig bizonyosságot nyújt számunkra afelől, hogy a jó feltétlenül legyőzi a gonoszt" - hangoztatta a korábban a jeruzsálemi siratófalhoz is elvonuló Julija Timosenko. Az ideiglenes elnök pedig az új ukrán parlament által a moszados Alekszandr Turcsinov lett, akit 288 voks juttatott vezetői posztra, szimbolizálva a mennyei királyságot, melyről a JELEK 2013 FEBR-07-ben írtam. Az ukrajnai tüntetőket és rohamrendőröket 2014. januárban és februárban sok esetben tartották féken az ortodox papok feszületet, vagy szenteket ábrázoló képekkel, akik folyamatosan a béke teremtésen fáradoztak, mely a JELEK 2014 FEBR-06-ban szerepelt. Ebben a játszmában persze lehet a jó és rossz oldalt kiáltani, de lényeges, hogy a kettő egy, minden ami történik pedig csak a játék része.
Már kétezer évvel ezelőtt elhangzott a Föld országaival kapcsolatban Jézus Krisztus megkísértésénél, hogy “néked adom mindezt a hatalmat és ezeknek dicsőségét; mert nékem adatott, és annak adom, a kinek akarom” (Lukács 4. rész).

 
Kérdés, hogy a jelenlegi birodalom építésében Krisztus, vagy az Antikrisztus kap e szerepet, hiszen azok akik Krisztus állarca mögé bújnak, egytől egyig hataloméhesek, milliárdosok, stb., akiknek az emberi élet szentsége nem túlzottan lényeges. 
Ameddig viszont válsággal és háborúskodással elterelik az emberek figyelmét, addig nem figyelnek oda a természetben zajló változásra. LaViolette cikke szerint a világválságot, mely természetesen mesterségesen kreált, véget érni nem akaró válság, csak azért hozták létre, hogy az emberek ne vegyék észre a galaktikus szuperhullám érkezését. Habár, mint írja, a technológia már létezik a hullámmal szembeni védekezésre, de még nem dőlt el, hogy az elit, aki már régóta épít föld alatti bunkereket/városokat a világ számos pontján, levonul e a hullám érkezésekor és a többieket feláldozza, vagy “békében” egyesülve megvédik a Föld bolygót. Hasonló ez ahhoz, mikor földönkívüli invázió, vagy globális felmelegedés illúziójával akarják a Világkormány megalakításának szükségességét az emberekkel elfogadtatni. Egyesüljünk békében, közben pedig titokban permeteznek, mérgezik a vizet és az élelmiszert vegyi anyagokkal és génmódosítással, hogy csökkenjen a népesség, maguknak pedig permetezés és génmódosítástól mentes élelmiszert termelnek. LaViolette a hullám érkezésével kapcsolatban viszont a negatív, apokaliptikus forgatókönyvet vázolja fel, míg mások, mint pl. William Henry a hullámmal érkező spirituális tüzet említi, mely lángra lobbantja az egyéneket, persze nem szó szerint, amit a földi elit megpróbál megakadályozni, hatalmának megtartása végett.

 
Szenteket ábrázoló freskók olajat könnyezése viszont Ukrajnában is megjelent 2014. márciusában, mely többek szerint Isteni jel, hogy hagyjon fel az emberiség az erőszakkal. Érdekes, hogy itt nem egy-egy esetről, hanem sorozatos csodáról tudósítottak, ha nevezhetjük csodának ugyebár, aminek én, vagy más gép mögött ülő nem lehet a megmondója.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ukrajna_-_olajat_konnyezo_szentek000.jpg?67822193
 
Érdekes, hogy a milánói Szent Efrém ikonon április 17-ére időzítették az olaj materializálódását és a mirha+rózsa illatot, ugyanis az a nap Nagycsütörtökre esett, az olajfolyás pedig ápr. 18-ra abbamaradt. Nagycsütörtök az utolsó vacsora napja, és nem lényegtelen az sem, hogy éppen Milánóban található Leonardo Da Vinci Utolsó vacsora műve, a Santa Maria delle Grazie-templomban.
Érdekesnek találtam Szántai Lajosnak, vagy Born Gergelynek azt a korábbi felvetését, hogy Mária országán (ami még megmaradt) kívül sorban sírni kezdenek a Máriát ábrázoló képek és szobrok, ugyanis valamit nagyon siratnak a szentek, ha Mária országa egyben bárka is, még ha ez nem is szó szerint értendő.
LaViolette korábbi cikkei szerint a G2 felhő a galaxis középpont pericenterét ápr. 01-én (+ – 3 hét) érte, vagy éri el, amitől az újabb számítások szerint, mivel korábban, vagyis 2-3 héttel ezelőttig nem kalkulálták a horgoló eseményt, juli-aug. körül zuhan a középpontba a benne rejlő csillag, vagy bolygók, amikorra az egyik milánói pap (Padre Avondis) egy égi eseményről beszélt, melyet csillagászok fognak látni.
 
       https://etheric.com/wp-content/uploads/2014/04/G2.jpg
 
Látható, hogy egy bizonyos eseményt nem lehet egy adott időpontra behatárolni, főleg ha az esemény tőlünk 23-26ezer fényévre található, melyre persze időben már a múltban sor került, de a távolság miatt nálunk csak késve jelenik meg. Mindeközben csillagunk működésében is változás állt be (melyre szakértőink csak a fejüket vakarták), ahogyan az a természetben is megnyilvánult, hisz a tél is szinte teljesen kimaradt, Egyiptomban pedig a Szfinxet és a piramisokat 2013 decemberében hó borította be, ami persze némelyek szerint nem szokatlan, de 2012 óta nagyot változott az időjárás. És mi történne, ha nem módosítanák az időjárást, hiszen télen is rendszeresen kreáltak Napot eltakaró vastag felhőréteget, hogy azért mégse legyen olyan nagyon tavasz a télben.
Amerikából is sorozatban jelezték, hogy az a sok-sok hó, amely csapásként érkezett 2014 elején, nagyon nem hasonlít arra a hóra, amely esni szokott, de ez egy másik történet. A galaxis központ körül zajló eseményekre voltaképp már 2012. decemberében számítottak, mikor a maják naptára lejárt, de azóta is többször módosították az időpontot, ugyanakkor azt is hozzáteszik, hogy az esemény kimenetele nem állapítható meg biztosan. De hogyan is lehetne azt megállapítani, ha bizonyos “nem létező” civilizációk képviselői a központi csillagunknál is folyamatosan jelen vannak, és beavatkoznak, melyről 2011-12 óta több felvétel is nyilvánosságra került, melyet persze a nagyobb médiák ismét égen földön hirdettek, így csak a lökötteknek beállított UFO hívők értesültek róla, mert UFO-k ugyebár nem léteznek, nem létezhetnek, hiszen azok olyan technológiával működnek, amelyekkel nem lehet szolgasorban tartani a tömeget.


https://csillagszeme.hupont.hu/29/konnyezo-szentek-uzenete#ixzz36FaaUIQF

 

Téma: Csillagszeme - Könnyező szentek üzenete

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása