Gépnarancs - Kövér Laci, inkább te dögölj meg!

2014.01.02 17:39

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/elbaszott-generacio/

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/siklosi-andras-ha-en-kover-laca-helyeben-lennek-avagy-melto-valasz-elie-wieselnek/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-bukjek-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/impressziok-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/embers-eg-felemelt-fejjel/

https://embers-eg.webnode.hu/news/ezt-dobta-a-gep-a-kocsitologato-neni-igaz-tortenete/

https://embers-eg.webnode.hu/news/arnyjatek/

https://embers-eg.webnode.hu/news/egy-kedves-tortenet-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/egy-kisgyerek-szemevel-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/lelegzet-a-szarvas-es-a-gazalarc/


 

Igen, tudom, bunkóság ilyet kívánni bárkinek is, de ez csak a megfelelő stílusú válasz arra, hogy egyik legmagasabb közjogi méltatlanságunk nagy nyilvánosság előtt – és persze nem először – kifejtette: reméli, én, és persze sok barátom, ismerősöm mielőbb feldobjuk a talpunkat.

 

 

Photoshop, de a valóságot mutatja

Photoshop, de a valóságot mutatja

 

Most valamiért elfelejtette azt javasolni, mint a múltkor, hogy a gyorsabb megoldás érdekében használjunk kötelet és kössük fel magunkat. A lényegen azonban ez nem változtat, hiszen ez nála visszatérő kívánság.

Arról van szó, hogy Kövér Laci pár napja a fasisztoid Echo TV-ben, vagyis a mondanivalójához leginkább illő helyen fejtette ki nézeteit, egyebek között belebonyolódva annak ismételt fejtegetésébe, hogy Magyarország akkor fog felvirágozni, ha a nála idősebbek generációi végre eltűnnek a temetőkben, mint fogalmazott, „ha biológiailag is kicserélődik a népesség”. 

Mert szerinte ezeket a generációkat megfertőzte a kommunizmus szelleme, nem a szabadságban nőttek fel és persze – ezt már én teszem hozzá – nem képviselik az új, fideszes embertípust. A gondolat a mellbevágó bunkóságon túl több szempontból is érdekes, hiszen azt feltételezi, hogy az emberek politikai és ideológiai vonzalmait kényszerítő módon meghatározzák biológiai tényezők, például az életkoruk. (Innen egyébként már csak pár „logikai” lépés lenne az embereket genetikai vagy származási alapon osztályozni…)

Hát a nagy büdös szemináriumi brossurát, kedves Kövér Laci! Mert hiába vagyok idősebb nálad, nem én voltam az MSZMP fizetett pártmunkása, nem én szolgáltam a pártállamot főállásban. Hanem te, hiába is próbálod túlkompenzálni és elfeledtetni!

Ez az egyetlen példa, a te személyed is meggyőzően bizonyítja, nem feltétlenül generációfüggő, hogy kinek az agyát szállta meg a komcsi, pontosabban a sztálinista szellem. Azért kellett pontosítanom, mert bizony a Kádár-rendszer konszolidált időszakában is már csak a párt visszahúzó, retrográd szárnyának legbunkóbb képviselői viselkedtek úgy, mint te és a kompániád.

Ahogy például a másként gondolkodókat (hogy egy régi, ide illő kifejezést használjak), a más politikai nézeteket vallókat nem meggyőzendő vitapartnereknek vagy vetélytársaknak, hanem felszámolandó nemzetellenes ellenségeknek, gennyedző sebnek nevezed, az maga a tömény sztálinizmus. Vagy fasizmus, lehet választani.

Kövér Laci, mi a fészkes fenét keresel te a házelnöki székben?

 

https://gepnarancs.hu/2014/01/kover-laci-inkabb-te-dogolj-meg/

 

Téma: Gépnarancs - Kövér Laci, inkább te dögölj meg!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása