Maga a valóság - A sötét oldal

2014.06.04 17:10

 

Kiemelt..

2012blogol.hu - Sötét tudás

Világok - Ezek szerint mégis csak különleges a Magyar gén?

Hatodik napon - IMÁRA MÁRIA ORSZÁGA

 
 

Előzmény..

Magyar vallás világvégétől világvégéig (részlet) - nyelvemlékek

Üzenet a régmúltból - Piramisok - avagy Ménrót visszatér

Ördögüző.blogspot - Betonovecz


 

Kapcsolódó link..

PI Klub - A kőbányai 'előadás' két részben

Fénymag - Napkirály volt Atilla, a rabszolgatartó birodalmak szétzúzója
Atilla

Negyedóra - Rudolf Steiner

Aleister Crowley

Szántai Lajos - Magyar történelem

A népi költészetről és a népmesékről

A hermetikus írásokról – Hermész Triszmegisztosz és a Corpus Hermeticum

Kenderes gyógymódok az ősi magyar hagyományban

"Bolygók tánca" a viseleten, avagy a sujtás (zsinórminta) energetikai jelentősége (+ érdekességek)

Dunkel Norbert - Bezáruló kör,vagy megnyíló spirál? Az Aranykor metaelméleti aspektusai

A Magyar tudás hatalom tudod-e?

Szabó Sinkó Magda : A Magyar Géniusz

Vasváry-Tóth Tibor MAGYAR ŐSTÖRTÉNETI ETIMOLÓGIAI SZÓTÁR

 

 

Sokan és sokszor vitatják, hogy vajon az ember élete (sora) előre meg van írva? És az emberiségé? Elgondolkodtató, hogy bele lehet nézni a jövőbe, akár olyan profi szinten is, mint Nostradamus tette. A spirituális tanok arról beszélnek, hogy az emberi sorban 3% szabadságfok van. Ez nem tűnik soknak, de NAGYON sok.

 

Ugyanis korábbi életeink 3%-ánank a következményeit hozzuk magunkkal, és visszük tovább. Ezért, amikor egy civilizáció olyan idős, mint a jelen társadalom, akkor már az a kevés szabadságfok messze tévutakra tudta vinni az egész civilizációt. Ha csak egyszer nem a legjobb utat választottuk, akkor nem ott vagyunk, ahol lehetnénk.

Ez nem jó és nem rossz, ahogy az erdőben is el lehet tévedni, lehet napokig bóklászni kómás állapotban, és aztán valahol kiérünk a tisztásra. Vagy nem. Ettől ez nem jó és nem rossz, hanem a döntéseink egymásutánisága ide vezetett. A mi döntésünk vezet a mi megtapasztalásunkhoz.


 

Mér-(l)eg-elni tudni kell:)

 

 .

Válaszút

 

Most ez emberiség egy olyan sorsfordulóját mutatom be, amikor más is lehetett volna a civilizáció jövője. Több ilyen volt már, hiszen a sumer nemzet karmája volt a fejlődés, gyarapodás. Ehhez kaptak tudást és irányítást az annaunakiktól (azok, akik az égből alászálltak), azonban éppen ők vitték tévútra az egészet. Hiszen ha maradnak a saját útjukon, akkor itt most Atlantisz lenne. Ehelyett háború és öldöklés lett.

Az 1800-as évek második felétől az 1900-as évek első harmadáig érdekes lehetőség előtt állt az ember. Ez a korszak egy tudati fejlődés lehetőségét hordozta magában.

John Ernst Worrell Keely (1837 – 18, 1898) olyan gépet alkotott, amit még ma is csak kevesen értenek. Materialista gondolkodással nem érthető. Egyik találmánya, az éteri energiával működő gép, egy teljesen új technológia lehetőségét hordozta magában. Ahhoz, hogy megértsük, nézzük meg, hogyan működik ma egy széles körben elterjedt technika, a kristályterápia. Egy ember, aki erre megfelelő adottságokkal rendelkezik (!!!), passzív kezébe fog egy kristályt,  kapcsolatba lép vele és megkéri, hogy szüntesse meg például egy másik ember valamilyen fájdalmát. A kristály, mint egy vevő, az univerzumból pont olyan mintázatú rezgést vesz, ami megszünteti a másik ember adott fájdalmát. Azonban ez egy gyenge intenzitású jel, fel kell erősíteni. Erre való az olyan képességekkel bíró ember, aki a passzív kezébe érkező kis intenzitású, de nagyon fontos mintázatú jelet felerősíti és aktív kezét a páciens fájdalmas testrészére téve, az erős jelet az adott testrészbe sugározza.

 

Keely és a gépe

 

Olyan ez, mint a mikrofon és az erősítő. A mikrofon gyenge jelét az erősítő felerősíti, és egy egész stadion hallhatja egy ember hangját. Az erősítő az elektromos áramot használja. A kristály esetén az ember az univerzum energiáját használja. Nyilván csak az tud ilyet, aki kapcsolatba tud lépni az univerzummal. Spirituális egyházak hirdetik, hogy erre mindenki képes. Lehet, hogy nagy titkot árulok el, de EZ NEM IGAZ. Ők azért állítják ezt, mert így toboroznak fizető tagokat. Jézusból is több volt, de maximum 100, és nem az egész földi lakosság.


John Ernst Worrell Keely olyan gépet alkotott, amelyik az ő, kis energetikájú rezgését használva, akár a mikrofon jelét, az éteri energiát felhasználva egy gép által, működésbe tudott hozni egy mechanikusan mozgó berendezést. Tehát a finom jelet ő szedte le az univerzumból és az általa gyártott gép felerősítette olyan erősre, hogy munkára bírt egy berendezést. Olyan ez, mint egy motor (ez volt Keely + a gépe) és a meghajtott berendezés. Ma sokan csak a meghajtott berendezést vizsgálják és nem értik a működési elvét. Nem is csoda, hiszen az nem a hajtó, hanem a hajtott berendezés volt. Ebből a megoldásból következik, hogy Keely és a gépe egyek voltak. Más nem tudta ezt a gépet működtetni. Így nem is került sorozatgyártásba. Igazából ez csak az első lépés volt, ezt a megoldást kellett volna tovább fejleszteni.

Hasonlóan működött Royal Raymond Rife (1888 – 1971) frekvencia terápiája. Rife maga szedte le az univerzumból a rezgés mintázatát, a jelet egy géppel erősítette, így nagyon hatékony együttes volt ez, néhány kezeléssel meggyógyította a daganatot. Így dolgozik a sámán is. Oroszországban ma is vannak sámánok. A sámán kapcsolatba lép az égiekkel, és leszedi azokat az információkat amelyek szükségesek, majd a láthatatlan világ szereplői felerősített jelet küldenek a páciens számára. Ehhez hasonlóan Rife volt a sámán, és gépe volt az erősítő. Ma sokan készítenek “Rife  szerű” készüléket. Azonban pont a lényeg vész el. A rendszerben nincs sámán. Van aki plazmagenerátorral dolgozik, van aki biorezonanciás eszközzel, van, aki a számítógép hangkártyáját használja. De nincs sámán a rendszerben. Az emberek csak próbálkoznak frekvenciákkal, mintázatokkal, aztán vagy lesz valami, vagy nem. Magam is foglalkoztam biorezonanciával sokáig, és rájöttem, hogy az a terápia sikeres, amelyiket érzés alapján állítottam össze. A logikával összerakott programsor általában nem volt hatékony. A másik gond, hogy a biorezonancia az homeopátia, azaz sok esetben gyenge. Ezért nem is lehet a gyógyszert, mely kemény allopátia, lecserélni egy sokkal gyengébb homeopátiára. A Rife készülék kemény allopátia volt és azért nem volt mellékhatása, mert Rife a sámán, pont olyan rezgést szedett le és pont addig, amíg az szükséges volt. Ha így adagolnánk a gyógyszereket, akkor fantasztikusan hatékonyak lennének. Na de az orvosok többsége maga sem sámán, másfelől materiális protokollok vannak, amiktől eltérni nem szabad.

Nikola Tesla (1856–1943) legnagyobb találmánya abban volt új, hogy nem kellett hozzá emberi vezérlés, nem kellett sámán, akinek a jeleit felerősítette volna. Amíg Keely személyesen kellett ahhoz, hogy a vele szimbiózisban levő gép az éteri energiát felhasználva forgó mozgást állítson elő, vagy Rife személyesen kellett ahhoz, hogy megérezze, hogy mire van szüksége a páciensének a gyógyuláshoz, majd a vele szimbiózisban levő gép Rife jeleit felerősítve az éteri energiát használta, addig Tesla áramtermelő gépe független volt magától Teslától. Az első világháború után, és a második után is, sok magyar emigrált Amerikába. Gyakran hallani, mikor egy-egy, ma már híres ember elmondja, hogy vagy neki, vagy valamelyik barátjának volt ilyen Tesla féle kisméretű doboza, amelyik villamos energiát termelt a “semmiből”. Úgy tűnik Tesla ismerősei osztogatták ezeket a gépeket ismerősi körben. Aztán különböző állami szervek ezt összeszedték. Aki nagyon ellenkezett, azt pszichiátriai kezelésre fogták, és többet sosem lett belőle normális ember. Tesla maga sem tudta készülékeit elterjeszteni, megértette, hogy az a kor nem ezt akarja, ezért az ő és még néhány ismerőse autója működött ilyen éteri villamosárammal, de sorozatgyártásba nem került.

Miközben egyre több éteri találmány látott napvilágot, megjött Rudolf Steiner (1861 – 1925), aki mindezekhez megteremtette az elméleti alapokat. Ő nem alkotott gépeket, hanem egy életfilozófiát. Ennek része volt az Ita Wegman által megvalósított antropozófus orvoslás, a pedagógia, biodinamikus gazdálkodás, művészetterápia, stb. Steiner az élet MINDEN területén korszakalkotó életfilozófiával állt elő. Ő ezt szedte le. Súgója Mihály arkangyal. Ma sok könyv jelenik meg, van akinek Thoth a súgója, van akinek más, de mind az életről tanítanak.

Bár nem túl büszke rá az emberiség, de maga Hitler is hitt ezekben a dolgokban. A hadászat területén előszeretettel alkalmazták az ókori leírásokban szereplő technikai megoldásokat és próbálták azt adaptálni a kor technikájához. Ilyen volt például az örvénymotoros generátor, próbáltak a kozmikus energiából örökmozgót előállítani, vagy ilyen volt a Vivama nevű ősi repülőgépek elvének alkalmazása, stb. Tényleg foglalkoztak részben régi leírások alapján, részben látóik segítsége által azzal a gondolattal, hogy a repülőgépnek csészealj alakúnak kell lennie. Ami még gyakorlati feladat volt, az az antigravitációs technika megvalósítása, amely által a csészealj repülni tud olyan könnyen, mintha nem is lenne súlya. Mindezeken túl az igazi nagy dobása az volt, a német birodalmi fejlesztésnek, hogy gyakorlatilag el kezdtek foglalkozni a tér-idő-vel és az ugrások megvalósításával, térben és időben, előre-hátra. Nem messze a lengyel határtól működött egy az a kutató és fejlesztő központ (Henge), amelyik feladata volt a tér-idő jelenségek tanulmányozása. Itt az egyik projekt neve A harang (Die Glocke). Hermann Oberth és Wernher von Braun (a rakéta hajtómű felfedezője, majd a NASA űrrepülő részlegének vezetője) vezetésével fejlesztették a csodafegyvert, amivel még a háború utolsó napján is meg tudták volna változtatni a háború kimenetelét. A harang 3-4 méter magas és 1,5-2 m átmérőjű, amolyan űrhajó/időkapszula volt. A szovjet csapatok közeledtével maguk a németek ölték meg a tudósok egy részét, illetve sokan nyomtalanul eltűntek. Például Martin Bormann, aki az okkult kutatásokért volt felelős. Akkoriban erős UFO jelenségeket észleltek a környéken. Évekkel később Pennsylvania államban UFO becsapódást észleltek. A becsapódott gépezet, mely mesterséges intelligencia alkotása volt, méreteiben, kinézetében teljes mértékben megfelelt Harang leírásának. Wernher von Braun sok “érdekes” és ma is elhallgatott információt adott át az USA illetékeseinek. Legalább 100 év kutatást spóroltak meg Amerikában csak az alapján, amiket Wernher von Braun “elmesélt”

Úgy lehet mondani, hogy nagyjából 1850-től a második világháború végéig egy olyan korszak zajlott, amelyik egy lehetőség volt a nem materiális világban való részvételre.

.

Az egyik út Atlantisz

 

AZ 1800-as évek végére elindulhattunk volna az atlantiszi technológia megvalósításának útján. Az atlantiszi technológiáról részletesen lehet olvasni az Ébredés c. könyvben, vagy itt a honlapon.
Lényege, hogy az anyag “felé” emelkedett ember kitalál valamit a gondolatával, ez egy állóhullám, és ezt a továbbiakban fenntartja az az állóhullám gerjesztő rendszer, ami teljesen hasonló mint a mai mobil telefon rendszer, a sok átjátszó fenntartja a térerőt. A különbség, a rezgés mintázata.

Az atlantiszi technológia lényege, hogy az energia ingyen van, az univerzum végtelen energiája csupán átalakul egyik formájából a másikba. Ma hazánkban a lakosság nagy része fél a rezsitől, az energiaszámláktól. Képzeljük el, hogy ez teljesen ingyen van.
Nyilván az atlantiszi technológia is el tud durvulni, mikor az emberek a másik ellen gondolnak és alkotnak fegyvereket, vagy a másik tönkre tételére találnak ki berendezéseket. Ilyenkor mindig megbukik az adott civilizáció. Azonban (!!!) ez csak ritkán van így, mert az atlantiszi technológia tudatos ismerete és alkalmazása magas tudatszintet is feltételez (erről részletesen hamarosan a Sumer c. könyvben).

.

A másik út, a luciferi, ahogy Steiner mondaná…

 

Rudolf Steiner, sok templomban megfordult, célja az volt, hogy kiderítse milyen erők működnek adott helyeken. Sajnálattal állapította meg, hogy sok templom oltáránál nem az anyagok táncoló fényét látta, hanem a démonok örömünnepét.

 

https://www.dsogaming.com/wp-content/uploads/2012/06/UE4_Elemental_Cine_screen_00018.jpg

Mária -FényÉn

 

Nyilván ennek oka sokféle lehet, például rossz helyre épült templom, nem megfelelő szentelés, vagy maga a pap nem volt a “topon”. Mindez nem számít, lényeg, hogy bizonyos körülmények bevonzanak bizonyos erőket. Például a könyvesboltok tele vannak olyan könyvekkel, melyekben le vannak írva olyan technikák, melyekkel angyalokat lehet megidézni. Azonban én még nem láttam olyat, amelyik tényleg angyalokat vonzott volna be és nem a sötét oldalt.

MINDEN materiálisan megvalósuló technika a sötét oldal technikája, és minden ilyen technika kisebb mértékben szolgálja az embert, mint amilyen mértékben az ember szolgálja azt. Általában igaz a 20-80-as arány. Például egy autó megvásárlása sok pénzt, azaz sok munkát igényel. A vásárlás révén tarol az autóipar, az autókereskedések, a bankrendszer és az állam, mely hatalmas adókat vet ki úgy az új autóra, mint a fenntartásra. A gépkocsi fenntartását szintén aranyban mérik, azaz sokba kerül (szerviz, üzemanyag), akkor amikor az univerzumban ingyen van az anyag és az energia. Vagy itt a virtuális világ, mely ugyanolyan függőséget okoz, mint a német nép számára az autó. A virtuális világ beszippant, ellenőriz és irányít. Ezek a gépek és világok csak kis mértékben szolgálják az embert (10-20%), ugyanakkor a materiálisan gondolkodó világi vezetők belekényszerítik az embert ezekbe a rendszerekbe, így az ember ezeket a technikai és virtuális világokat 100%-ban szolgálják. Az ember azért gürizik, hogy autója legyen, internetje, megvegyen teljesen felesleges tárgyakat, hogy mind materiálisan, mint virtuálisan birtokoljon. EZEKNEK SEMMI ÉRTELME, DE KÖTELEZŐ !!!

A technika fejlődése, a gépek, a virtuális világ mind a luciferi út részei. Az egyre bonyolultabb technikák, az egyre bonyolultabb elektronikai berendezések, automatikusan bevonzzák a sötét oldal különböző képviselőit, akik jönnek mint mézre a darazsak. Ez egy ELKERÜLHETETLEN dolog. Olyan technológiákat találunk ki, melyekről fogalmunk sincs. Tipikus példa a villamos áram. Rengeteg ötlet és elmélet van, de a valóságban fogalmunk sincs, hogy mi a villamos energia és az hogyan halad a vezetékekben, illetve mik ezek akár élettani, akár egyéb hatásai. Fogalmunk sincs az atomenergiáról, amikor szétválasszuk a jint és a jangot, a jangot felhasználjuk, a jint, mint kiégett fűtőelem kidobjuk, és a fizika törvényei szerint a jin kiegyenlítődik, azaz elveszi a jangot a környezetéből (erről részletesen írtam az oldalon és az Ébredés c. könyvben). Maga a cerni központ is hatalmas negatív energiákat vonz be, magát Lucifert, de a toplistán az első a virtuális világ (részletesen itt).

 

 

.

Merre tovább?

Hogy megértsük, hatalmas a különbség a két út között. Atlantiszban minden ember tud teremteni a gondolatával, így minden ember egyenlő. Nincs birtoklási vágy, mert nincs értelme. Az embereknek sok idejük marad az emberi kapcsolatok építésére és ápolására, illetve a világ megismerésére, megértésére. Ezzel szemben, a materiális világban a legfőbb öröm a materiális tárgyak birtoklása, bár ez múló ábránd, hiszen ahogy megtörténik a birtoklás, már nem is érdekes, az emberek uralkodnak egymás felett, és rabszolgaként dolgoznak alamizsnáért csupán azért, hogy materiális és legtöbbször értelmetlen igényeiket kielégítsék. Atlantiszban az emberek a szellemi énjük szerint élnek, míg a materiális világban azt is letagadják, hogy ilyen van.
Az emberiség eldöntötte már a fejlődés irányát.

Az atlantiszi technológia helyett a materiális technológiát választotta. Az útelágazódásban mindig dönteni kell, hogy merre tovább. Minden döntésnek van egy következménye. Azonban az ÉN személyes véleményem, hogy nem mi döntöttünk, hanem mások döntöttek helyettünk (ezekről részletesen a Sumer c. könyvben). Nem véletlen, hogy Az ember tragédiájában Madách jó előre látta a jövőt, sőt Nostradamus is tudta, hogy mi következik. Nagyjából még kb. 350 éve van az emberiségnek, ebben benne van a materializmustól való valamilyen mértékű elszakadás, ebből kifolyólag a valós űrutazás, de igazi Atlantisz sosem leszünk. Elérhetünk bizonyos atlantiszi eredményeket, de ez csak alulról súrolja azt.

Véleményem szerint megvezettek minket, ezért lett úrrá a materializmus, és ebben mi partnerek voltunk. Ez nem jó és nem rossz, csupán ez van,. Ezt az utat választottuk.

.

Hogy lehet ebből jól kijönni?

 

Mivel itt élünk a materiális világban, ezért úgy kell ellavírozzunk benne, hogy még ha kompromisszumokat is kötünk, de azért tudjunk létezni materiális szinten. Nagyon sok zseniális embert ismerek, ezek közül sokat a honlap révén a neten ismertem meg, mind félelmetes tudású és képességű emberek, azonban  materiális szinten az “éhhalál” szélén állnak. Döbbenetes, hogy a fantasztikus tudású emberek, akik a világ hírességei kellene legyenek, alig léteznek materiális szinten. Felfordult a világ és az alja van felül. Ugyanis himi-humi, kókler dolgokkal, a mások becsapásával lehet a materiális világban gazdagnak lenni. Ilyenkor mindig azt mondom a Létezés Tudatának, hogy valamit nagyon rosszul tervezett meg.

 

https://files2.coloribus.com/files/adsarchive/part_1161/11618555/file/daddario-strings-crossroads-small-36497.jpg

Kereszt-utak..

 

Valójában úgy tudunk túlélni, ha kompromisszumokat kötünk. Meg próbálunk nem túlságosan belemerülni a luciferi dolgokba, másfelől tápláljuk a lelkünket is. Nyilván kell autó, mert nehezen közlekedünk nélküle, de ne fizessünk túl nagy árat érte. Fontos a virtuális világ, mert még az állam is bele kényszerít minket, azonban húzzunk határt. Ne higgyük, hogy a virtuális tőzsdén éppen mi gazdagodunk meg hihetetlen mértékben, és ne legyünk függők ettől a világtól. Például vannak olyan napok, amikor én egyszerűen nem vagyok hajlandó bekapcsolni a számítógépet, ha bárki írt is, mert érzem, hogy bevonz mint a mocsár. Ugyanakkor van előnye is, a gyors információáramlás, mert ezek az információk is nehezen jutnának el más módon az emberekhez. Tehát mindenkinek magának kell megtalálnia azt az egyensúlyt materiális és nem-materiális szinten, amelyik elégséges az ő életéhez és nem okoz őbenne visszafordíthatatlan károsodást.

Erről a materiális útról az emberiség letérni már nem tud. Atlantisz már nem leszünk, de azért tudunk és fogunk is még fejlődni. Nyilván ez egy kompromisszumos megoldás.

 

https://maga-a-valosag.com/?s=1850

 

Téma: Maga a valóság - A sötét oldal

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása