Patacsi Pilvax - Nyílt levél egy mai telefonhívás kapcsán

2014.04.04 10:18

 

Kiemelt..

https://embers-eg.webnode.hu/news/trollfesz-valasztas-2014-avagy-gondolkodom-melyik-kormanyt-valasszam/

https://embers-eg.webnode.hu/news/egysegfront-alkotmanyos-ellenallas-2014-szervezett-ervenytelen-szavazas/

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/egy-nyugdijas-levele-a-politizalo-elitnek/

https://embers-eg.webnode.hu/news/frontoldal-egy-hithu-kommunista-oszinte-levele-kover-laszlohoz/

 

Kapcsolódó linkek..
https://embers-eg.webnode.hu/news/a-kasler-ugy-reszletei-1-emlekezeto-feljelentes-hagaba-szigoruan-terjeszteni-magyar-angol-verzio-/

 

https://embers-eg.webnode.hu/news/feljelentes-ismeretlen-tettesek-ellen/
https://embers-eg.webnode.hu/news/nyilt-felszolitas-minden-banknak-es-penzintezetnek-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/posta-imre-archivum-2010-veres-kard/
https://embers-eg.webnode.hu/news/te-dontesz-ilyen-vagy-olyan-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/posta-imre-csepeli-eloadasa-2013-02-23-audio-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-a-magyar-allam-nem-jogkepes-feljelentes-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-kozmedia-arculattervezoje-egy-forradalom-kozepen-vagyunk/

https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-project-ugymaradt-az-m1-logoja-/

https://embers-eg.webnode.hu/ujdonsagok/apokalipszis-/

 

 

Tisztelt Kósa Lajos Úr!

 

Sosem hittem volna, hogy abban a megtiszteltetésben részesülök, hogy Ön felhív engem telefonon. Hát, ma ez is megtörtént! (Kádár alatt sem vót még ilyen csuda! Illetve, ha akkor ilyen magasról hívtak volna, tán már alulról szagolnám az ibolyát)

 

Semmi okom panaszra, hiszen Magyarország nemcsak jobban teljesít, nemcsak rezsit csökkent, nemcsak hogy mehetünk kulizni közmunkára, de még arra is figyelnek honatyáink, hogy telefonon kedveskedjenek nekünk.

Most, a választások előtt…

 

level

 

 Bakker…, éppen ez nyom egy kis kakit a jó érzetemre. No, nem az, hogy a Fidesz ügyvezető alelnöke hív engem, sehonnai kis szavazópolgárt – messzi Debrecenbül itt Pécsett -, az sem, lenne gáz, hogy éppen – hinnye, a csudába is, ippeg választás előtt alig pár héttel kapom a fenemód kedves hívást.

Hanem az a frányaság, tisztelt polgármester úr, hogy igazából egy géphang hívott. Ajánlom, nézzen utána, lehet, valaki visszaél az Ön hangjával. Gondolom ezt abból is, hogy még visszaköszönni sem tudtam, mert a drón csak mondta a magáét, gépiesen.

Így hát, a civis város jóistene bocsássa meg nékem, hogy a fülbemászó oráció közben ecceribe letettem a kagylót… Tuggya, hogy van ez ma, mindenfélékről hallani, hekkerekről, átverős termékbemutatókról, meg ilyen trükkökről, secc-perc alatt lehúzzák az ember telefonszámláját.

No, meg azt nem értem, eddig mért nem teccett hívni?

Mikor pedig lett volna bőven mondanivalóm. Például a „devizahitelnek” álcázott szabadrablásról, meg még néhány nyavalyáról, ami itten minket a fődbe döngöl. De nagyon…

 Nem értem, miért nem hívott akkor, amikor meghívókat küldtünk szét a devizahitelesek érdekében összehívott fórumról. Hiszi vagy sem, de az Ön pártjából senki sem válaszolt, el sem jött a fórumra. Pedig senkit sem akartunk bántani, csak felhívni az Önök nagyra becsült figyelmét.

Arra, hogy irdatlanul kurva nagy gáz van ebben az országban. Amit tán Ön, Önök nem érzékelnek, hiszen a mi naiv jó voltunkból milliós jövedelmek mossák át az Önök agyát. No persze, oráció, duma, az megy, főleg az ATV-ben (azannyukat a mocskos komcsiknak!), csak hát másnap ugyanúgy gyün az idegölő, családromboló, embert zabáló felszólító levél a banktól, hogy fizess, különben viszünk mindent.

 De hát, ezt Önök nem érzik… Szóval, nem értem, hol volt akkor az ön mobilja, amikor ilyen bajos ügyekben vártunk volna vigaszt, jogvédelmet, képviseletet, amire Önök amúgy felesküdtek?

 No, azért sebaj, kössünk üzletet! Úgy tuggyuk, a piacról élünk – aszondik, piacgazdaság van itten, bár a fene se tuggya, így van-e – s az biztos, hogy a zőccségpiac megy, mint az állat, tele van népekkel. Bár rezsicsökkentés ide vagy oda – kurvára fölmentek az árak -, dögivel van narancs, igaz sok helyütt rohad is már, de egye franc, háromnyócvanért, kifacsarva, kis házi pálesszel bolondítva, tuti okosság.

 Na, szóval, legyen őszinte: tán bizniszt akart az a fránya géphang? Ha azt, egyezzünk meg, „devizahitel” holnaptól sztornó, utána 3 milkó/hó év végéig per kopf, átutalva, és Önökre szavazunk. Ne mongya, hogy nem nyerő ajánlat, hiszen utána Önöké az újabb négy év off-shore kánaán…(és mi szemet hunyunk…) Ha oké, hívjon csak nyugodtan ismét, de nem kell a fölösleges kamu duma. Ja, és ne későn, mert estire morózus szokok lenni, és még félre értené…

 

 Egy szavazópolgár

 

https://patacsipilvax.hu/2014/03/12/nyilt-level-egy-mai-telefonhivas-kapcsan/

Téma: Patacsi Pilvax - Nyílt levél egy mai telefonhívás kapcsán

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása