PI Klub Speciál - A zsidót hogy nevelik rá a gyűlöletre

2013.11.04 10:30

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-vadolom-a-zsido-cigany-bandat-ujra-toltve/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-belul-tagasabb-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-riado-turistanak-alcazott-betelepitesek-folynak-es-tovabbra-is-varhatoak-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/magyar-kiralyi-hirlap-a-ciganysag-mint-eszkoz-a-zsido-maffia-kezeben/

 

Posta Imre weboldala

 

 

A cikk bevezetéséhez egy komment..

 

.."Tiszazugi, a cikk régi, de mindig aktuális...a sok ellopott gyerek, kivesézett, elcsinált és kísérletekre felhasznált, ökörbefogadott és névváltott...esetleg janicsárrá tett! Tele vagyunk ilyen "árvákkal". A cigányokról sem véletlen terjedte el, hogy lopják a gyereket és sajátjukként nevelve fehér-cigányként tolják maguk előtt, pont, ahogy a zsidó. Kinek jutna ez eszébe egyáltalán, ha nem ezeknek a nemembereknek."
 

(a lenti fórumrészbe további hozzászólások olvashatóak)

 

És az eredeti cikk..

 

Kedves Imre ! Egy komoly dologra szeretném felhívni a figyelmed. Nem tudom mennyi tudásod van arról, hogy voltak és vannak különleges, táltosi és garabonciás képességekkel születő gyermekek szerte a világon, így a Kárpát- medencében is. Ezek a gyerekek kulcsok a régi tudás megértéséhez, és őrzői is a nemzetnek ahová születnek. Óriási potenciál van bennük, ugyanis a nemzet sorsa nyugszik ezen gyerekek sorsán. Ha jó családokba és gondos magyar kezek ápolásába kerülnek, hihetetlen, akár csodálatos dolgokra is képesek hazájukért, és itt meg kell állnom egy kicsit.


Mert sok jel utal arra, hogy nem mindig odakerülnek, ahova küldték őket. Remélem ebben az esetben én vagyok paranoiás, de sajnos, hasonlóan, mint nálad, nekem is általában beigazolódnak a teóriáim a zsidókkal kapcsolatban, illetve számtalanszor bizonyították, hogy bármire képesek. Aki képes gyermekekkel fajtalankodni, őket prostitúcióra kényszeríteni az nem riad vissza azok elrablásától, kicserélésétől sem. Hogy ez mióta folyik nálunk arra egy korai példa:

Idézem : "A 10-11. században még élénken éltek a néphitben az úgynevezett "Szépasszonyokról" szóló történetek. Ezekhez a démoni figurákhoz számos betegség, kór, nyavalya előidézését kapcsolták. A leggonoszabb cselekedetük azonban az volt, mikor az egészséges újszülött csecsemőt kicserélték egy satnya, ványadt gyerekre. Így aztán, ha egészséges szülőknek beteges gyereke született, akkor azt a "Szépasszonyok" bűneként rótták fel. Ezeket az "elcserélt" csecsemőket nevezték aztán "váltott gyereknek".

Ez az a pont, ahol összekapcsolódik a "Szépasszonyok" legendája Könyves Kálmán uralkodásával. A magyar krónika szerint ugyanis Kálmán beteges, vézna testalkatú, púpos, sánta és dadogós volt. Ezek a külső jegyek pontosan beleillettek a népi hitvilág "váltott gyerek" történeteibe. " Persze az antimagyar "hagyományápoló" könyvek azt írják, hogy ezt tündék, meg boszorkányok csinálták, én inkább azt mondom, hogy zsidók és cigányok. Véletlen, hogy Könyves Kálmán volt az aki elismerte a zsidó vallás gyakorlását, sőt a zsidók törvénye szerinti eskü bizonyító erejét is ? Véletlenül ijesztgették őseink, a gyerekeiket, azzal, hogy vigyázz, mert elvisz a cigány ! Nem gondolnám....

De itt felvetődik egy kérdés hogy mit csinál a cigány a lopott gyerekkel ? Hisz van neki elég, anélkül is, ráadásul magát nevettetné ki egy fehér gyerekkel az oldalán. De nem úgy a zsidó !

Neki érdeke hogy a saját génjeit feljavítsa, egy kis magyar vérrel. Mivel a vegyes házasságokat akkoriban nem engedélyezték, ezért ez az egy módjuk volt a "vérfrissítésre". Ráadásul megtapasztalták azt is. hogy a magyartól lopott zsidó gyerek nemhogy eszesebb, de jóravalóbb is "testvéreinél", valamint a magyarok is máshogy viselkednek, engedékenyebbek vele szemben, mintha éreznék, hogy szegény rabolt, zsidónak nevelt ember tulajdonképpen a testvérük. Ezzel már célhoz is értek, ugyanis a magyar szívből befogadta a magyart, akiről azt hitte, hogy zsidó.

És így a zsidót fogadta be, anélkül hogy találkozott volna vele. Sőt még jó véleménnyel is volt róla, mert érezte, hogy nem idegen. Persze ő csak díszzsidó, de a felesége már igazi zsidó lesz ! És mivel zsidóknál női ágon öröklődik a zsidóság, ezért a gyerekében meglesz minden jó magyar külső tulajdonság, de "igazhitű" zsidónak nevelik, ezért a belsők elsatnyulnak.

És ennek a másik oldala, ha nem csak rabolják, hanem cserélik is a babát !

Akkor is a zsidó nyer vele, de duplán, mert most már nem csak a saját génjeit erősítette meg, de gyengítette a magyarét is....

Példálózhatnék még, de ha felkeltette a figyelmedet, amit eddig írtam, úgyis utánanézel te magad is a dolognak.

Véletlen lenne talán, hogy folyamatos lejárató kampány van a bábaasszonyok, vagy az otthonszülés ellen a zsidók uralta magyar médiában, persze akkor nem lehet kicserélni a gyereket ! Akkor nem lehet elszorítani a hatodik ujját, ahogy azt tették Adyval... Csontvárynak megmaradt a 6. ujja, Adynak nem, milyen hatást okozott ez az egyik lelkében, milyet a másikéban ? Érdekes és tragikus dolgok ezek...

Mit várhatunk olyan emberektől, akik egy Semmelweisnek nevezett hagyományosan zsidó oktatási intézményből kerülnek ki ?

Mit várhatunk akkor, ha egy szülészorvos több állami támogatást kap egy abortuszért, mint egy világra jött csecsemőért ? Tavaly találkoztam egy volt osztálytársammal, aki egy zsidó lány. Már nem érettségiztem vele, mert előtte átment a lauderba, merthogy mi neki túl "nácik" voltunk ( akkor akadt ki amikor történelem tanárunk felvetette, hogy Hitler zsidó volt, mi pedig kórusban szapultuk a fajtáját :-) ).

Szóval ez a lány, már volt előtte Izraelban 1 évet, hogy mire tanították ott, azt nem tudom, de miután visszajött mindennap kipaszerű sapkában járt, és magaköré gyűjtötte az iskolából azokat, akikről megtudta hogy zsidó származásúak, csak azokat. Egyszer levettem mókából a fejéről azt a számomra ellenszenves rongydarabot, erre teljesen ledermedt, köpni- nyelni nem tudott. De a szemében olyan utálatot láttam, ami pedig engem sokkolt, ugyanis magyar embertől még nem tapasztaltam, ilyen gyűlölet teli pillantást semmiért se, nemhogy azért, mert valaki levett róla egy sapkát...

Nem tudtam mi történt ezzel a lánnyal utána, de tavaly összefutottam vele egy szórakozóhelyen, és kiderült, hogy egy nála 30 évvel idősebb zsidóval él együtt, drogozik, szülészorvosnak akar tanulni és már fel is vették a Semmelweisre....

ahova a barátja segítségével került be...

És akkor megszólalt bennem a vészharang, hogy egy nyíltan cionista lány, aki nem szereti a magyarokat, miért akar segíteni e drága életek világra jöttében, és rájöttem, hogy nem akar, valami egész mást akar....

ez a felismerés vitt el ennek a levélnek a megírásához.

És egyre inkább gondolom, hogy a zsidók nem akarnak teljesen (nem is lehetne) kiírtani minket, egyrészt már rég tudják, hogy nem ők a kiválasztott nép, hanem mi vagyunk, másrészt magyar zsidók nélkül nem is lenne Izrael, pontosan érzik, hogy csak a mi erőnknek köszönhetik azt, hogy lett egy országuk, nem a saját génjeiknek, állítólagos szellemi fölényüknek, hanem a magyar génállomány, és szellemi képességeknek a velük való keveredése hozta létre náluk az "elitet" .

És tudják, hogy amíg ember lesz a földön, addig magyar is lesz, ezért akarnak ránk telepedni, hogy a szoknyánk alatt megbújva túléljék azt, amit méltán kiérdemeltek: a kihalást.


postaimre - 2009, december 16. szerda-10:43'26"

 

Egy olvasásra ajánlott cikk..

 

 

Ez lentebb pedig a Metapedia zsidóbűnözői oldaláról egy kiemelés a rituális gyilkosságokat illetően. Félreértés ne essék, itt senki nem kíván olyan vizeslepedőket másokra húzni, aminek nincs helye és ideje. Mellesleg érdemes szemezgetni az oldalon, mert rengeteg apró kis gyöngyszemet találni.

Persze világos, aki eddig is a szkeptikusságra volt berendezkedve azt valszeg ez sem hatja meg, aki meg érintettségét véli felfedezni az szintén. Azért egy olvasást megér.

 

Rituális gyilkosságok

Az általában felsorolt eseteknek kb. egy tizede szerepel az alanti listán (nagy részük gyerekgyilkosság)

Mikor Hol Gyilkosság
414 Inmesztár Részeg zsidók keresztre feszítenek egy gyereket
1144 Norwich A tizenkét éves William rituális meggyilkolása pészahkor
1168 Gloucester (Szent) Harold rituális meggyilkolása
1181 Bury St Edmunds, Suffolk A fiatal (Szent) Robert rituális meggyilkolása
1235 Fulda Gyerekek
1255 Lincoln A kilencéves (Szent) Hugh rituális megölése
1285 München Két gyerek vérét lecsapolják
1475 Trient A 29 hónapos Simon megölése pészahkor. A gyilkosok Sámuel zsidó, ennek fiai Izrael és Mózes, Mózes fiai Moher és Bonaventura. A gyereket tűkkel szurkálják, nyakából, karjából és combjából darabokat vágnak ki, vérét egy edénybe eresztik. A haldokló testet kifeszítve tartják, a keresztre feszítéshez hasonlóan. Vallatáskor azt mondták: bármikor meg lehet egy gyereket ölni és a vérét venni, azonban Istennek kedvesebb, ha ezt húsvét környékén teszik. Szükséges , hogy a gyereket megkínozzák és megfeszítsék, különben nem hatásos a vére.
1494 Nagyszombat Egy kisfiú ereit felvágják, a hullát feldarabolva elássák
1529 Bazin, Pozsony megye Meilinger György fiát elrabolják, vérét tollszárral kiszívják, meggyilkolják,
1569 Witow, Lengyelország Egy zsidó, Jakob von Lezyka megveszi egy özvegyasszony kétéves gyerekét és kegyetlen módon meggyilkolja
1840 február 5 Damaszkusz P. Sardegna Tamás, kapucinus atya megölése
1882 április 1 Tiszaeszlár A 13 éves Solymosi Eszter rituális meggyilkolása
1899 Polna, Csehország Hülsner Lipót zsidó zsibárus megöli Hruza Ágnes 19 éves fiatal nőt, vérét lecsapolják, Halálra ítélik, a zsidó sajtó új tárgyalást követel ki, ahol kiderül, hogy 1898 július 17-én már ugyanígy megölt egy Klima Mária nevű lányt. Halálra ítélik, ezt életfogytiglanira változtatják, és 9 év múlva a zsidók kihozzák a börtönből a kétszeres gyilkost.
1910 Shiraz, Irán Gyerekek
1912 Oroszország Mendel Beljiszt azzal vádolják, hogy a 12-éves Andrej Rurcsinszkijt megölte egy rituális vallási szertartáson. [267]
1932 Paderborn, Németország Megölnek és földarabolnak egy Kaspar Maria nevű kisleányt
1946 május 22 Kunmadaras A tömeg bizonyítva látta, hogy zsidók kolbászt csináltak keresztény gyerekekből. Emellett éppen a helyi tanító ellen folyt a zsidó népbíróság terrorpere. A tömeg 3 zsidót megölt, 15-öt megsebesített. A zsidók bosszúból első fokon a 3 fő tettest halálra ítélik, 56 személyt 2 évtől életfogytig tartó kényszermunkára ítélik. A végső ítélet: egy személy életfogytiglani fegyház, egy személy két és fél év, egy személyt fölmentenek, a további 56 személyt pedig 5 hónaptól nyolc évig tartó fegyházra ítéli el a zsidó terrorbíróság. [268]
1998 április 1 Körmend Megölnek egy Zsófi nevű kislányt egy bérházban. Letartóztatnak egy tanúnak jelentkező Tánczos Gábor nevű fiatalembert, akiből kétséges módszerekkel az előzetesben csikarnak ki "vallomásokat". A fiatalembert 10 évre leültetik. A valódi tettest máig sem derítették ki, a gyilkosság módja egyezik a zsidó gyilkolási móddal, azaz átvágták a torkát, és a gyilkosság idején a városban sok idegenből jött haszid zsidó tartózkodott, akik aztán el is távoztak onnan. [269] [270] [271] [272]

https://hu.metapedia.org/wiki/A_vil%C3%A1g_legnagyobb_zsid%C3%B3b%C5%B1n%C3%B6z%C5%91i

 

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4955&c_start=10

 

 

Téma: PI Klub Speciál - A zsidót hogy nevelik rá a gyűlöletre

Dátum: 2013.11.04

Feladó: P.

Tárgy: 4

Sajnos nem jut eszembe az az írás linkje ami egy zsidó apa intelmei voltak gyermekéhez, amelyben arra sarkalja az ifjú metszettet, hogy legyen orvos, vagy gyógyszerész és így a szakmáján keresztül álljon csendes bosszút a népük szenvedéséért és megalázásáért amit a gojok okoztak a zsidóknak....

Úgy bele is gondolva sok mai orvos meg is teszi!

https://embers-eg.webnode.hu/news/kuthy-lajos-jovendolese/

Dátum: 2013.11.04

Feladó: P.

Tárgy: 3

Nem biztos hogy ez az amit keresel, de itt a honlapon a linkek:ajánlott oldalak között megtalálod a Dr.Helmeczi István:A zsidókérdés, című írást, abban van szó ezekről a dolgokról.

Dátum: 2013.11.04

Feladó: P.

Tárgy: 2

Decemberben lesz 6 éve, hogy halva született a kislányom. Időben és rendben / 3. gyermek lévén gyorsan / induló szülés közben a főorvos császármetszésre adott utasítást. Néhány aláírás után már aludtam is, majd ébredéskor közölték, hogy a kislány halva született, nem is sírt fel és nem tudták újraéleszteni sem. Nem tudják az okát, majd boncolás után kiderül. Az ezt követő fél évre nem emlékszem a sok nyugtató miatt, de azt tudom, hogy nem nézhettük meg a babát, nem adták ki és nincs róla sem boncolási jegyzőkönyv, sem egyéb halotti dokumentáció. Hosszú a történet, nem részletezem.
Néhány hónappal ezelőtt megtaláltam azt a lehetőséget, ami gyógyírt ígért a fájdalmamra. Egy speciális módszerrel "visszatértem" a szülés időpontjára. Újra átéltem többször is, hogy ezáltal fel tudjam dolgozni a történteket. Láttam és hallottam mindent, miközben az eredeti eseményben altatásban voltam..... A babám egy percen belül kikerült a pocakomból és felsírt!!! Majd a gyermekorvos kezébe adták, aki elvégezte a szükséges vizsgálatokat és méréseket - pontosan láttam a beírt adatokat is! Végül betette a kislányomat egy inkubátorba és két férfi kitolta a kórházból, majd mentővel egy kis reptérre szállították. Egy nő volt mellette, valami nővérféle, és repülővel elvitték!
Nem tudtam tovább követni, de újra és újra visszatértem az elejére újabb részleteket keresve......döbbenetes volt, valóban "ott voltam", tisztán láttam és érzékeltem és a mai napig emlékszem mindenre.
A történet persze ennél jóval hosszabb és összetettebb, azért írtam le, mert ez bárkivel megtörténhet!!!!!

Dátum: 2013.11.04

Feladó: P.

Tárgy: 1

A cikkhez még annyit, hogy a rokonságomban, falumban él még az a nagynéni akinek az első gyermekét (kislányát) eltüntette a körzeti orvos!
Tavaly mesélte: esete a háború után történt azokban a nehéz években, nagy hideg telek jártak, vastanon a hóval. A lányka úgy egy év körüli volt, mikor megfázott. Hívták a körzetit aki nem tudta vagy nem akart könnyíteni a szenvedésen. Pár nap múlva közölte, hogy Szolnokra kell vinni kórházba! Akkoriban a közlekedés botrányos volt, így a gyereket pokrócokba bugyolálták és biciklire tették azon tolta az anyja végkimerültségig hóban, kemény mínuszban a 14 kilométerre lévő Kunszentmártonba ahonnan majd tovább vinnék.
Mivel az anyának az otthon maradtakról is gondoskodni kellett nem tudta vállalni több okból az utat vonattal. (nem taglalom de aki megérte azt az időket tudja)
Az orvos vállalta,hogy elviszi a kórházba mert úgy is van dolga ott....
Na onnantól veszett nyoma a gyereknek, azt a hírt hozta vissza az orvos, hogy a kórházban meghalt!
Sem holtest se jegyzőkönyv semmi csak egy papíron volt írva valami.
A néni majd bele őrült, hiába faggatózott keresett falakba ütközött. Az orvost sem tudta felelősségre vonni. A törvény is akkoron nagyon akadozott.
Mind a mai napig érzi, hogy valahol él az ő elrabolt gyermeke.....

Új hozzászólás hozzáadása