PI Klub - Belül tágasabb!

2013.07.11 23:31

 

Kapcsolódó linkek..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-kozbejelentes-feljelentes-ismeretlen-tettesek-ellen-chemtrail-haarp-al-pinter-sandor-mossad-nagykovetsegeknek-is-tovabbitva-ujra-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/tuholep-a-farao-a-vegso-arulas-avagy-az-elet-kozelrol-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-mi-van-ha-megsem-portik-tamas-hannibal-lecter-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-mire-kepes-a-hatterhatalom-/

 

Posta Imre weboldala

 

"Meleg szike, éles a hideget hűvösen vágja, s ha kibuggyan a rózsaszín hús, a vért egyre csak kívánja ontani, mi rossz volt, bontani, mi elhalt, mi bűzlik metszeni, de mert fáj, nem fog ez tetszeni. Késsel ölnek egyre-másra, rontanak fegyverrel egymásra üvöltve a a csendes gyilkosok. Olvastad? Hallottad? Láttad? Ezt most lőtték le, azt most szúrták hátba. A „valami” már itt van köztünk. Beleütköztünk. Hiába a manőver, az orrnehéz túlsúly ballasztot képez és ha az orr nehéz, a tat hiába fékez, az őr a hajót nekiveri a jéghez."

Mondhatnám százszor is, mint mondok, de száz szónak se hossza se vége, aki nem tud csúszni, az ne menjen a jégre!

A hírek lassan beértek „bennünket”, de míg a hírolvasók beérnek, addig mi túlérünk, ha túlélünk.

Kulcsokat kerestek? Ne legyetek restek! Kaptok, ha matattok! Szavakat.



Korrupció


bűnözés


maffia


bevándorlás


terrorizmus


háború


klímaváltozás


vallás


  bankok és a pénz  


fegyverkezés


atom


melegek és a hideg


kisebbség


zsidó, cigány


emberi jogok


bíróság


rendőrség


tárgyalás


ítélet (röhej)


leváltás, átszervezés

 


És szinte kész a műsor, mert ma ekkora szókinccsel mindent el lehet mondani, ami a világban zajlik, de megérteni csak az képes, aki nem szavakat olvas, hanem jelenté-süket a média-zagyvaságra és átlát a szita – és kerékkötőkön.

Naplózni szinte felesleges a napi bűnözés-listát, mert a téma valóban az utcán hever és mindenkit zaklatnak, bosszantanak direkt. Tankönyvet akarsz, akkor fizess most! Miért most? Mert Kövér kezébe került a „hivatalos papírok, receptek, nyomtatványok...és tán a tankönyv-nyomdászat” is? Igen, van erre esély, éppen tegnap kaptam infót, hogy Kövér nem Laci-facázik, mert immár maffia-rendbe szedte ezt a területet...de gondolom nem egyedül szervezeti ezt a ökört bűnözői kört ő és nem is véletlenül éppen ő lett gy megcsípve Oszi!

Lázár meg a gyógyszerbizniszben is érdekelt, ha igazak a hírek, márpedig az Információs Hivatal marhára agyonképzelt vezetője ha felemeli a telefonkagylót, akkor valahol kibuggyan a WC-kagylóból a korrupció. Vitázni nem nagyon mernek vele, agyonlőni meg ( ami már régen kijárt volna neki egy demokratikus tarkósimogatásképpen) a civil kurázsiból nem futja, így meg kell várni a rögtönítélő-székeket, de legalábbis a stokit, mit ki lehet rúgni a lába alól, had lógjon szabadon!
Szinte csak maffia-pilip-lopás, csalás és hazugságról olvasni, hallani és látni és reménykeltő, hogy egyszerre csavarják a bajszát a nyugdíjasoknak, a banki hitelteleneknek, a deákoknak, szülőknek, kisgyereket bántalmazni éppen nem is készülőknek, szervet cserélni, adományozni nem akaróknak, kórházi elhullani készülőknek, do-hányni kényszerülőknek, orvosoknak, mentősöknek, tűznemálló ruhában tüzelni kényszerített vízzel-oltóknak, rendőrbohóckodó droid-növendékeknek, akik egyre gyakrabban fognak elsülni és kilakoltatottaknak, mnkaválla-lóvátetteknek és mindenki ásnak, akinek a csipája egyre csak csípi a szemét polikus zsidó-cigány handa-banda és ökölbe szorul a gyomra, ha meglát egyet és arra gondol, hogy mielőtt el kell innen végleg menni, végül vág egy torkot el, miből hazugság és „ómagyar héber” szólamok szóltak...és ez mind így kell legyen..., balhé erdőn, völgyön, hegyen, határoKóhn belül és túl, a háborús előké-születik az ígéret-vajúdó hegyek.


Ki nem érzi ezt még? Az új világ a káoszból születik, s míg vajúdnak a vajákosok, addig se feledd... a java még hátra van!

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4353#comments

 

 

Téma: PI Klub - Belül tágasabb!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása