Világok - Ezek szerint mégis csak különleges a Magyar gén?

2014.06.04 16:15

 

Kiemelt..

A Magyarok génállománya – Amit nem lehet hamisítani, csak örökölni!

Ősi gyógymódok, csodálatos magyar szokások

Szántai Lajos - Istenkép a magyar krónikákban

Pap Gábor - Kezdetben vala az Ige - Anyanyelvünk, a teremtõ ige mûködése

Meglepetés!:)


 

Előzmény..

Kódolt áldás vagy átok? Gén-jus. Géniuszok a sejtelem vegyületeiben.

Van-e az öngyilkosságért felelõs gének felfedezésének jelentõsége?

Magyar vallás világvégétől világvégéig (részlet) - nyelvemlékek

Üzenet a régmúltból - Piramisok - avagy Ménrót visszatér 

Kapcsolódó link..

A népi költészetről és a népmesékről

Kenderes gyógymódok az ősi magyar hagyományban

"Bolygók tánca" a viseleten, avagy a sujtás (zsinórminta) energetikai jelentősége (+ érdekességek)

A Magyar tudás hatalom tudod-e?

Piros Pirula Project - Andreas Kalcker: Betiltott Egészség (Információk az MMS-ről)

 Szabó Sinkó Magda : A Magyar Géniusz 

Vasváry-Tóth Tibor MAGYAR ŐSTÖRTÉNETI ETIMOLÓGIAI SZÓTÁR

Tóth Gyula: A magyar krónikák és a kitalált középkor

Csontváry, a Mágus

Hagyományőrzés

 

 

Dr. Árkay László Monográfok - W. Penfield kanadai professzor kutatása a Rockefeller Alapítvány megbízásából - A montreáli McGill Egyetem kiváló professzora Wilder Penfield néhány évvel ezelőtt megbizatást kapott a Rockefeller Alapítványtól, hogy kutassa ki és bizonyítsa be van-e és MELYIK az a gén/fajta,

amely  földünkön alapvető gén. Ez lett volna a feladat, amelyre az egyetemi tanár óriási, millió dolláros támogatást kapott.

 

Ezek szerint mégis csak különleges a Magyar gén?

 

A ki nem mondott, de valódi célja volt a kutatási feladat-adásnak, hogy a szemita gént találják meg mint ilyen felsőbbrendű gént.

Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a keresett gént, de nem egyet. Kettőt! Megállapították eme KETTŐRŐL, hogy ezeket ugyan – akár évszázadokon, generációkon át – el lehet ideiglenesen nyomni, de aztán újra feltörnek, míg például a germán, vagy néger elsenyved, eltűnik.

Ezek a megtalált gének évszázadok után is feltörnek: s a kettő üti egymást. Pillanatnyilag az egyik gén a másikat elnyomhatja, össze is házasodhatnak de a 3, 4, 5., generáció után feltör egyikük és kizárólagosan for URALKODNI.

A Wilder Penfield féle kutatócsoport tehát megtalálta ugyan a remélt szemita gént is, de talált egy másik ilyen fölényes gént, amelyiknek nincs neve. Erről a másodikról Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében, hogy ennek legtisztább képviselője a Közép-Európában élő és MAGYARNAK nevezett náció, de hozzátette végső tanulmányi jelentésében, hogy földgömbünk öt teljesen szétszórt pontjain ugyancsak megtalálható UGYANEZ a második gén.

Eme, – a szemita barát – Rockefeller Alapítvány reményét tönkretevő eredmény következménye volt, hogy az Alapítvány azonnal törölte a támogatását, megtiltotta a jelentés közzétételét és annak kinyomtatását. Erősen kétlem, hogy az valaha is napvilágot lát.

„Egy alkalommal kezemben volt ez a zárójelentés. A Bizottság szakértői jelentésében megadott 5 pont „folt””- ezt teszi hozzá Árkay - „egészen misztikusan tökéletesen azonos azzal az öt folttal a földgömbön ahol a pentatonikus ötfokú magyar NÉPZENE létezik.

De most jön még a java! „Baráth Tibor professzor kedves barátommal volt 2-3 éve” folytatja beszámolóját Árkay „egy nem mindennapi telefon beszélgetésem. Ekkor ezeket mondta nekem Tibor”:

„Ő nem ismeri a népdalt, nem zenész. Van neki egy világtérképe amelyen feltüntette, hol találtak az őskortól kezdve, akármilyen ős magyar, vagy bármilyen más nyelven olvasható, MEGFEJTHETŐ FELIRATOKAT. De bevallja, nem érti, mert a föld öt helyén vannak teljesen szétszóródva.”

Erre elkezdtem hegyezni a fülemet. „Melyik öt helyen?” kérdeztem...

„ Hát” – mondta Tibor „

 

1. Magyarországon és Közép Ázsia Ural környékén, de nem a szláv területeken,

2. A Távol Keleten Kinában és Japánban,

3. Közép Afrikában,

4. Az amerikai Indián vidékeken és

5. Skóciában.” Hát majdnem leültem!

 

Ezek a foltok ugyan is hajszálra azonosak a pentatonikus zene 5 nagy foltjával és a Penfield Bizottság féle vércsoport foltokkal!

Ez három egymástól teljesen külön irányból, a népzene kutatás, a népcsoport kutatás és az ösrégészet teréről származó BIZONYÍTÉKOK adatait hozza egy nevezőre!

„Hát akkor miért vagyunk begyulladva?” –kérdezi Árkay „Minket nem lehet kiirtani, feltörünk, nem vagyunk egyedül! Miénk a jövő!!”

 

Forrás

 

https://www.vilagok.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=424%3Aezek-szerint-megis-csak-kulonleges-a-magyar-gen&Itemid=607

 

Téma: Világok - Ezek szerint mégis csak különleges a Magyar gén?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása