Estiújság - Gyanús egyen tetoválások a menekült férfiakon

2015.09.07 23:12

 

Kapcsolódó link..

PI Klub speciál - Köz-éledek

Siroi Isi - Modern háború Európa ellen - amerikai hajók menekültek tömegeit szállítják Európába

Orientalista - Ha ezt hallod, olvasod és egyetértesz vele, akkor az ellenállás vagy!

A nagy üzlet - TTIP (Szabadkereskedelmi Egyezmény)

Orientalista - Damaszkuszban jártam – Kontraszt

Hungarian Real News - Az idő telik, a becsület fogy...

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!


 

Előzmény..

PI Klub speciál - Szia Imre

Nemzetiarcvonal - A menekültáradat valódi célja egy globális, európai járvány?

NOL - Migráns-krízis Szegeden – kifosztva és megalázva

Alfahír - Az elrabolt Európa - a káoszba taszítás hátteréről

PI Klub speciál - Adassék, vagy attasék?


 

Ajánlott..

Magyarok oldala - Titkok és összefüggések Magyarországról

Hungarian Real News - Kettős tudat vagy tudathasadás?

Siroi Isi - A magyarországi CIA puccs apró becsatornázásai ( 2.0 )

A béke-Nobel-díjas Nelson Mandela halálának margójára

PI Klub speciál - Tükör


 

Egyre nagyobb tömegben jönnek a "menekültek" az Unió felé. A Keleti pályaudvar környéke már lassan inkább hasonlít egy Bejrúti Központi Vasútállomáshoz, mint egy európai nagy megapolisz pályaudvarához. A menekültek ellenőrzése és szűrése nemzetbiztonsági szempontból már szinte most lehetetlen de más szempontok alapján is elképzelhetetlen. Szerbiában már napi hétezernél is több menekült érkezik, akik mind Magyarország felé veszik az útirányt és bizony a nagy dirrel durral bejelentett védelmi kerítésünkön úgy jönnek át a migránsok, mint a kés a vajon. Ráadásul a magyar hatóságok sem tudják száz százalékban kiszűrni a terroristagyanús személyeket, persze más ország illetékesei sem. Egyes híresztelések szerint egyre több a jogból felkészült menekült, aki tudja, hogy a rendőr mit tehet vele és mit nem. S ezt ki is használják. Ráadásul egyre több a harcedzettnek tűnő, igen agresszív bevándorló férfi, akik mindegyikén egyes szemtanúk elmondása szerint ugyanolyan tetoválás található,  érdekes módon. Van olyan menekült, aki azt állítja ezek harcosok, míg mások csak mosolyognak és azt mondják véletlen a sok azonos tetoválás.

 

keleti

 

Egyre nagyobb gondot okoz az ezrével érkező migráns áradat. De legfőképp a szűrésük okoz némi fejvakarást, hisz szinte lehetetlen normálisan és biztonságosan kiszűrni azt, hogy van-e terrorista gyanús személy esetleg a menekültek közt vagy sem ? Igen lehetetlen, hisz pár óra alatt a migránsokat össze szedik, max egy napig regisztrálják őket, majd a kezükbe nyomott iratokkal útnak engedik őket. Nos ennyi idő alatt egyik külföldi titkosszolgákat sem tudja megmondani valakiről, hogy terrorista-e vagy sem. Vagy támogatja az Iszlám Államot vagy sem ? Képtelenség.

Ráadásul sok szemtanú, tolmács, és migráns sem titkolja kérdésünkre, hogy igen vannak olyan menekült férfiak akik igen agresszívak, sőt igen félelmetesek igazi katonák vagy valami hasonlóak lehetnek. S, hogy ezt miből gondolják ? Hát a viselkedésükből. Van olyan érett izmos férfi, aki tudja milyen jogai vannak és a húrt is feszíti a rendőröknél. Tudja nem bánthatják. Szinte játszanak a magyar hatóság embereivel. Ráadásul mindegyiknek van olyan tetoválás, amely egyre sűrűbben jelenik meg. Sokak szerint ők szimpatizánsai, tagjai, katonái az IÁ-nak. Ezért van egyen tetoválásuk. Míg más menekült szerint ez badarság. Ők is csak menekültek. S csupán a véletlen műve a sok azonos tetoválás.

Úgy tudja az Esti Újság, hogy a sok azonos tetoválásra egy migránsokkal foglalkozó hivatásos személy már felhívta az illetékesek figyelmét. Hogy történt-e azóta az ügyben ezen téren bármi is nem tudjuk, de feltehetőleg nem, mert nem veszik regisztrációba az azonos tetoválású férfiakat, személyeket. Az azonban tény mint ahogy azt megírtuk hetekkel ezelött, hogy a migránsokat átvizsgálják. Eddig ez sem volt mindig bevett szokás ez. Most már kötelező.

Mindez pedig azért érdekes, mert nem is olyan rég az IÁ egy videóban mutatta be, hogy fogja lerohanni Európát, hogyan lesz sok sok ország az IÁ birodalom része, amin akkor sokan mosolyogtak. Persze megijedni nem kell, de megelőzni meg lehet dolgokat.

Csak a vasúti nyomvonalon napi ezer migráns érkezik Szerbia felöl Magyarországra. kerítés ide vagy oda több lett a menekült. Ráadásul ez a szám nőni fog, hisz Szerbiába már napi hétezer menekült érkezik Macedónia felöl, ott feladták a heroikus küzdelmet a migránsokkal szemben a hatóságok. A gond így mondhatni csőstől jön felénk is .

A pengés NATO drót magyar modernkori vasfüggönyt számtalan helyen botokkal fölemelték már a vándorlók. A gyermekeket kézből kézbe átemelik fölötte a migránsok, a felnőttek kihúzzák az alsó tekercset, és simán  átmásznak alatta. A szerbiai Horgosra pedig buszok szállítják a menekülteket szinte menetrendszerűen. Legfőképp panorámás buszokkal.  A rendet biztosító szerb rendőrök is tehetetlenek és jobb híján utat mutatnak a migránsoknak, hogy merre van a magyar határ.

A horgosiak nem tudják, mi lesz ebből. Azt hallották a szerb nyelvű híradóban, hogy amióta a macedón hatóságok feltartóztatási kísérlete kudarcot vallott, napi 7-8 ezer menekült érkezik Szerbiába.

 

https://estiujsag.hu/belugy/gyanus-egyen-tetovalasok-a-menekult-ferfiakon

 

Téma: Estiújság - Gyanús egyen tetoválások a menekült férfiakon

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása