Karádi Zoltán - Személyes véleményem a négerekről 40 éves afrikai tartózkodásom után (sokkoló képek!)

2014.01.02 18:48

 

Kiemelt..

Siroi Isi - Modern háború Európa ellen - amerikai hajók menekültek tömegeit szállítják Európába


 

Előzmény..

A béke-Nobel-díjas Nelson Mandela halálának margójára

Alfahír - Az elrabolt Európa - a káoszba taszítás hátteréről

PI Klub speciál - Tükör

Nemzeti Radikális Tömörülés - Magyar ember levele a Cigánynak!

PI Klub - A magyar fordított gondolkodás

Orientalista - Damaszkuszban jártam – Kontraszt

Hungarian Real News - Az idő telik, a becsület fogy...

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

Magyar Királyi Hírlap - A cigányság, mint eszköz a zsidó maffia kezében

Magyar Hajnal - Nyílt levél a ‘roma vezetőknek’

Tuholep, a fáraó - A Végső Árulás avagy az élet közelről..

 

Kapcsolódó link..

Hatodik napon - Legyőzhetelen 42

Gazdag István - A cionizmus patológiája

Apokalipszis

 

 

Több mint 40 éves dél-afrikai tartózkodásom alapján szeretném megosztani személyes véleményemet a Dél-Afrikában élő feketékről.

 

Dióhéjban jellemezve az átlagos feketét: tolvaj, szaporodik mint a légy, lusta, követelődző, hazug, nincs felelősségérzete, mindent megrongál, tönkretesz, vagy elpusztít, ami csak a kezébe kerül. Nem becsüli a természetet, kegyetlen az állatokkal, és talán egyetlen egy fekete se ismeri el, ha valamiben hibás.

A még törzsi kötelékben élő feketéknél az egyik első dolog, amit egy kisfiú megtanul: hogyan kell ellopni valamit a szomszédtól anélkül, hogy észrevegyék. Sokan közülük rabló és gyilkos hajlammal születnek, ezért Dél-Afrikában egy évben átlag 20 ezer gyilkosság történik, ez az arány a világ legmagasabbjai között van. Különösen elterjedt köztük gyermekeik és általában a saját fajú gyerekek kínzása és gyilkolása, törzsi területeken sokszor rituális célokból.

 

Nagyon gyakran pedofil hajlamaik kielégítésére használják őket. Pusztító hajlamukra álljon itt egy példa. A nyolcvanas évek végén az apartheid törvények lazulásával megindult a feketék ellenőrzés nélküli beáramlása a nagy fehér városokba, különösen Johannesburgba. Először a városközpont 10-15 emeletes bérházait szállták meg, egy kis lakásba 20, 30 vagy még több jutott. A lakások heteken belül csatatérként nézték ki: kitörték az ablakokat, szétverték a WC-t, fürdőszobát (mikor a WC ürülékkel megtelt, a fürdőkádba végezték dolgukat), összetörték az ajtókat, a padlón tüzet gyújtottak, ami miatt sok egész bérház leégett. Mondani sem kell, hogy a belvárosok fehér lakói az invázió elől a külvárosi negyedekbe húzódtak vissza.

A volt francia és belga gyarmatokon működő orvosoknak feltűnt, hogy a fekete gyerek első éveiben minden téren, agyilag is, gyorsabban fejlődik a fehérnél. Előbb vesz tudomást környezetéről, előbb beszél és előbb tud járni. Ez az előny kb. 3 éves korban a legnagyobb. Hároméves kortól 10-12 évig a fehér (és minden más fajú) gyerek behozza a hátrányt. Ekkor intelligenciájuk nagyjából hasonló. Azonban amíg a más fajú gyerek ezután testben és szellemben tovább fejlődik, a fekete szellemi fejlődése megáll és így marad. Tapasztalat szerzése, lexikális tudása növekedhet, de intelligenciája nem. Absztrakt gondolkodásra képtelenek. Jellemző, hogy a fekete saját nyelven legfeljebb ötig tud számolni, azon túl már csak angolul. Nincsen bennük kezdeményező képesség, önálló gondolkozás, kritikus helyzetekben nem reagálnak, pl. ezért nem hallani DA-i légitársaságoknál fekete pilótáról. Dél Afrika három atom meghajtású tengeralattjarót is örökölt a fehér Apartheid idejérõl. A legénységet azonban a megbíztóbbnak tartott feketékre cserélték le. A három hajóból az egyik a tengerfenéknek ütközve veszett oda, egy másik ismeretlen helyen és okból merült a hullámsírba, míg a harmadik éppen a kikötöben rohad el, mert a mostanra elüldözött fehér szakemberek nélkül nem tudják üzembe helyezni a négerek.

 

 A fekete jövőképe legfeljebb öt nap, ennél hosszabb távra képtelen tervezni. A mának él, lehetőleg mindent azonnal össze szeretne harácsolni. Ami a kezébe kerül, azt addig nyüvi, amíg tart. Utána újat követel. Ezek után joggal felmerül fel a kérdés, hogy akkor miben tehetségesek? Kitűnő ritmusérzékük van a táncoláshoz és a zenéhez, különösen jól énekelnek kórusban. Nyelvtehetségük nagy. Még a hetvenes években Délnyugat-Afrikában (most Namíbia) néhány napot töltöttem a vadállatokban bámulatosan gazdag Etosha nemzeti parkban (30 ezer km² területű). Egyik este a vacsorát kiszolgáló fekete pincér nyelvtudásával büszkélkedett. Megkértem, hogy mondjon valamit németül. Erre ő: Heil Hitler!

Vannak sikeres természetgyógyászaik, bár több a csaló, mint a becsületes. Néhány jó orvos is akad közöttük. Részemről 1 vagy 2 százalékra teszem a feketék számát, akik intelligencia tekintetében képesek felvenni a versenyt a többi fajtával.

 A következő eset, amely valóban megtörtént, jól jellemzi a fekete mentalitást. Egy birkafarmernál 30 évig minden nyár végén egy fekete munkása nyírta a gyapjút. Jó munkája jutalmául a farmer 100 birkát adott neki, hogy törzsterületen gondok nélkül megéljen belőlük. A farmer nagy meglepetésére a fekete egy év után megjelent nála, és munkát kért. A farmer csodálkozva kérdezte, hogy miért nem tud a birkákból megélni? Válasz: lenyírtam őket télen, és mind elpusztult a hidegben. Farmer: hogy tehettél ilyet, mikor 30 évig mindig nyáron volt a nyírás?! Fekete: mert nem volt ott a baas (főnök).

Hasonló esetek történnek minden más munkaterületen. Nálunk pl. már egy éve hetente egyszer jön egy fekete bejárónő lakást tisztítani. Feleségem megmagyarázta, hogy mit és hogyan kell tennie. A fekete néhány hétig mindent jól csinál, azután hirtelen egymás után másként teszi a dolgokat, mint ahogy megtanulta.

 

 Felsorolt tulajdonságaik miatt a feketék képtelenek egy modern állam vezetésére, nem is beszélve a szükséges fejlesztésekről. A fekete adminisztratív hierarchia ellenben kitűnően ért a közpénz és külföldi adományok zsebre vágásához. Az állami pénzből saját fényűző házaikat építik fel, biztonsági őrökkel veszik körbe magukat, és évente cserélik a magáncélokra használt hivatalból járó luxusautóikat. Talán még ennél is nagyobb veszteséget jelent az országnak, hogy az állami intézményeknél és egyre több magánvállalatnál a munkájukhoz semmit se vagy alig értő feketék töltik be az igazgatói és más magas rangú pozíciókat, míg a fehér (hindu, esetleg színes) jóval alacsonyabb fizetésért végzi a munkát. A mázsánál is súlyosabb disznóra hízott igazgató tevékenysége abból áll, hogy ritkán bejön a munkahelyre és aláírásokat firkant. Hasonló példákat a végtelenségig lehetne folytatni.

Összefoglalva az írottakat: fizikai tulajdonságaikat tekintve emberek, mert más fajú nővel való közösülésükből (sajnos) utódok születnek. Szellemi és lelki téren viszont nemcsak hogy nem érik el más fajok nívóját, hanem nézetem szerint a legtöbb emlős állatét, sőt, a madarakét sem. Az állat ugyanis csak önvédelemből és megélhetéséért öl, és kicsinyeit példamutatóan neveli.

 

 Tudni kell, hogy Dél Afrikában két választott faj is van, akik kritikán felül állnak: a fekete és a zsidó. A legkisebb kritikáért velük szemben rasszistának/antiszemitának leszel bélyegezve.

(Antidogma.hu nyomán)

 

https://harcunk.info/index.php/elemzesek/88-karadi-zoltan-szemelyes-velemenyem-a-negerekrol-40-eves-afrikai-tartozkodasom-utan
 

Téma: Karádi Zoltán - Személyes véleményem a négerekről 40 éves afrikai tartózkodásom után (sokkoló képek!)

Dátum: 2016.12.03

Feladó: Ádám istvan

Tárgy: A fentiek

Magyarországon a cigánykérdés hasonló,a média elmossa a kegyetlen valóságot egy népcsoport amelyik nem tud és nem is akarja átvenni az anyaország kultúráját nem asszimilálodnak mert a magyarok nem is fogadják be őket szörnyű helyzetbe kerülnek mert valahogy meg kell állítani ezt a tulszaporodásukat és ha atársadalom nem fog már ilyen terhet elviselni be is következik a likvidálásuk a zsidók legalább tisztelik a tudást és minden szellemi hatalmat meg akarnak szerezni uralkodni akarnak a gojok- meg a világ felett -ami még senkinek sem sikerült az irányítás azonban vészesen csúszik át a kezükbe ami lehet hogy egy kiegyensúlyozottabb világhoz vezet mert ez az állapot ez nagyon szomorú ami a világban van

Dátum: 2015.07.19

Feladó: Olga Fortinné Kun

Tárgy: A témához hozzá szolva

Kedves karádi Zoltán nem írtad miért is éltél vagy élsz abba a ret tenetes országban és hogy bírtál ki 40 hosszú évet ennyi borzalmat látva? Egyébként az elmaradott embereket tanítani kell a civilizált életre, aki sosem látott fürdő szobát azt meg kell tanítani arra hogy használni tudja.Azt írod hogy 3 éves korig fejlettebbek mint a fehérek hát talán nagyobb oda figyeléssel tovább is segíteni kellene őket de minek ? Jól van ez így!! Nem ez a legnagyobb probléma hanem az miközben ezzel foglalkozunk addig a szegénység addig nő nálunk hogy itt sem fogják ismerni a fürdő szobát akik aszegénységben születnek saját hibájukon kívül!!!

Dátum: 2014.01.13

Feladó: Iván

Tárgy: Véleményed a négerekről...

Zoltán, te állítottad össze a cikket, gondolom megvannak a képmellékletek nagyobb méretben is. Nem tudnád nekem ezeket elküldeni? Némelyik nekem hamisítványnak tűnik, de nem vagyok benne biztos.
iszedo@gmail.com

Dátum: 2014.01.14

Feladó: Ember's-Ég

Tárgy: Re:Véleményed a négerekről...

Kedves Iván!

A cikk alatti linken haladhatsz tovább az író megkeresésében.:) Mi sem ismerjük...

Dátum: 2014.01.12

Feladó: Cseli

Tárgy: vélemény

Ezek olyan emberek, akikre hirtelen rászabadult a civilizáció. Régen nem ilyenek voltak. Az afrikai törzsek nem tudnak mit kezdeni a hirtelen "demokráciával". A fehér ember nagyon sok ronda dologra megtanította őket. Például rengeteg fekete törzsek nem vívtak olyan véres háborúkat, általában a csaták csak erőfitogtatások voltak, kántálások, tánc, ugrabugra, és az első halálesetnél befejeződtek. A háborúkban csak néhány emberveszteséggel számoltak, de a harcban elesetteket megfizették az áldozat családjának a tettes törzs. Aztán egyszer csak a fehér emberrel kellett háborúzniuk, és megmutatták, hogyan is csinálják ezt Európában. Generációk óta annyi vért nem láttak. Majd a 16. században tudatosult bennük, hogy ezt szabad, és ők is embertelen gyilkológépekké változtak. Sajnos embertelenebbek lettek a fehér embernél, mert nem nekik való ez az életmód. Mindenféle rasszizmus nélkül mondom, hogy fejletlenebbek. Más embertípus. Kevesek képesek arra, mint a fehér ember, mert genetikailag közelebb vannak még a majomhoz, mint mi. Most vagy nekiállunk rasszistázni, vagy elfogadjuk. Aki járt már Amerikában, tudja, hogy a feketék és a fehérek nem minden esetben kaphatnak egyforma gyógyszert, mert máshogy reagál a szervezetük. Más emberfajták vagyunk, ez természetes. A lényeg, hogy hagyni kellett volna őket abban a civilizálatlan életben, ahol még nem forrott ki a saját kultúrájuk. Sajnos a fehérektől csak a hülyeséget tanulták meg.

Dátum: 2015.06.07

Feladó: ANdrea

Tárgy: Re:vélemény

Igaz.

Dátum: 2016.04.28

Feladó: csaba

Tárgy: Re:vélemény

Mint a nagyanyád falúhelyen :-)

Dátum: 2014.01.11

Feladó: Yoshi

Tárgy: WP

Mocskos barbár nép, akár a mexikóiak, az amerikai gettópatkányok, vagy a vörös csillagosok stb.. stb.. - jó nagy része. Az ilyen népcsoportokat, akik nem képesek gondolkozni (függetlenül bőrszíntől) meg kéne semmisíteni. Tönkreteszik mások életét. A képek is magukért beszélnek, persze nem ez a lényeg. Úgy gondolom hogy ilyen emberekre nincs szükség, van belőlük elég a parlamentekben, mindet egy sorsa kéne ítélni: SZUBLIMÁCIÓ

Dátum: 2014.01.12

Feladó: Attila

Tárgy: Re:WP

egyetértek!ennyi!

Dátum: 2015.07.06

Feladó: Marianna

Tárgy: Re:WP

Hülyeségeket beszélsz!!! Az egész Földet és az egész emberiséget a fehér ember civilizációja tette és teszi mindörökre tönkre.
Természetesen nem mondom, hogy mindannyian hibásak vagyunk ebben, mert ez így nem igaz, de a zsidó amelyik, mindenkit a pusztulásba dönt, is fehér!!!
A feketéket pedig, hagni kellett volna, igen. Na nem azért, mert MÈG nem elég civilizáltak, hanem azért, mert soha - de soha nem is lesznek azok, hiszen az egy másik faj!!!! A majmokhoz sincs semmi közük. Van négy hasonló faj, majom, fekete, sárga és fehér. Millió madárfaj él, és mégis, azon kívül, hogy szárnyuk van, nem sok közös van bennük. ìgy van ez velünk is. Itt egyetlen egy probléma van! A cionista hatalomratörök, mert ök szándékosan csinálják ezt a káoszt! Mondom én ezt, aki, ugyan úgy, mint ahogyan nem seretnék egy majommal bárminemü kapcsolatban lenni, úgy nem szeretnék egy feketével, de egy sárgával sem!!!

1 | 2 | 3 | 4 >>

Új hozzászólás hozzáadása