Karádi Zoltán - Személyes véleményem a négerekről 40 éves afrikai tartózkodásom után (sokkoló képek!)

2014.01.02 18:48

 

Kiemelt..

Siroi Isi - Modern háború Európa ellen - amerikai hajók menekültek tömegeit szállítják Európába


 

Előzmény..

A béke-Nobel-díjas Nelson Mandela halálának margójára

Alfahír - Az elrabolt Európa - a káoszba taszítás hátteréről

PI Klub speciál - Tükör

Nemzeti Radikális Tömörülés - Magyar ember levele a Cigánynak!

PI Klub - A magyar fordított gondolkodás

Orientalista - Damaszkuszban jártam – Kontraszt

Hungarian Real News - Az idő telik, a becsület fogy...

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

Magyar Királyi Hírlap - A cigányság, mint eszköz a zsidó maffia kezében

Magyar Hajnal - Nyílt levél a ‘roma vezetőknek’

Tuholep, a fáraó - A Végső Árulás avagy az élet közelről..

 

Kapcsolódó link..

Hatodik napon - Legyőzhetelen 42

Gazdag István - A cionizmus patológiája

Apokalipszis

 

 

Több mint 40 éves dél-afrikai tartózkodásom alapján szeretném megosztani személyes véleményemet a Dél-Afrikában élő feketékről.

 

Dióhéjban jellemezve az átlagos feketét: tolvaj, szaporodik mint a légy, lusta, követelődző, hazug, nincs felelősségérzete, mindent megrongál, tönkretesz, vagy elpusztít, ami csak a kezébe kerül. Nem becsüli a természetet, kegyetlen az állatokkal, és talán egyetlen egy fekete se ismeri el, ha valamiben hibás.

A még törzsi kötelékben élő feketéknél az egyik első dolog, amit egy kisfiú megtanul: hogyan kell ellopni valamit a szomszédtól anélkül, hogy észrevegyék. Sokan közülük rabló és gyilkos hajlammal születnek, ezért Dél-Afrikában egy évben átlag 20 ezer gyilkosság történik, ez az arány a világ legmagasabbjai között van. Különösen elterjedt köztük gyermekeik és általában a saját fajú gyerekek kínzása és gyilkolása, törzsi területeken sokszor rituális célokból.

 

Nagyon gyakran pedofil hajlamaik kielégítésére használják őket. Pusztító hajlamukra álljon itt egy példa. A nyolcvanas évek végén az apartheid törvények lazulásával megindult a feketék ellenőrzés nélküli beáramlása a nagy fehér városokba, különösen Johannesburgba. Először a városközpont 10-15 emeletes bérházait szállták meg, egy kis lakásba 20, 30 vagy még több jutott. A lakások heteken belül csatatérként nézték ki: kitörték az ablakokat, szétverték a WC-t, fürdőszobát (mikor a WC ürülékkel megtelt, a fürdőkádba végezték dolgukat), összetörték az ajtókat, a padlón tüzet gyújtottak, ami miatt sok egész bérház leégett. Mondani sem kell, hogy a belvárosok fehér lakói az invázió elől a külvárosi negyedekbe húzódtak vissza.

A volt francia és belga gyarmatokon működő orvosoknak feltűnt, hogy a fekete gyerek első éveiben minden téren, agyilag is, gyorsabban fejlődik a fehérnél. Előbb vesz tudomást környezetéről, előbb beszél és előbb tud járni. Ez az előny kb. 3 éves korban a legnagyobb. Hároméves kortól 10-12 évig a fehér (és minden más fajú) gyerek behozza a hátrányt. Ekkor intelligenciájuk nagyjából hasonló. Azonban amíg a más fajú gyerek ezután testben és szellemben tovább fejlődik, a fekete szellemi fejlődése megáll és így marad. Tapasztalat szerzése, lexikális tudása növekedhet, de intelligenciája nem. Absztrakt gondolkodásra képtelenek. Jellemző, hogy a fekete saját nyelven legfeljebb ötig tud számolni, azon túl már csak angolul. Nincsen bennük kezdeményező képesség, önálló gondolkozás, kritikus helyzetekben nem reagálnak, pl. ezért nem hallani DA-i légitársaságoknál fekete pilótáról. Dél Afrika három atom meghajtású tengeralattjarót is örökölt a fehér Apartheid idejérõl. A legénységet azonban a megbíztóbbnak tartott feketékre cserélték le. A három hajóból az egyik a tengerfenéknek ütközve veszett oda, egy másik ismeretlen helyen és okból merült a hullámsírba, míg a harmadik éppen a kikötöben rohad el, mert a mostanra elüldözött fehér szakemberek nélkül nem tudják üzembe helyezni a négerek.

 

 A fekete jövőképe legfeljebb öt nap, ennél hosszabb távra képtelen tervezni. A mának él, lehetőleg mindent azonnal össze szeretne harácsolni. Ami a kezébe kerül, azt addig nyüvi, amíg tart. Utána újat követel. Ezek után joggal felmerül fel a kérdés, hogy akkor miben tehetségesek? Kitűnő ritmusérzékük van a táncoláshoz és a zenéhez, különösen jól énekelnek kórusban. Nyelvtehetségük nagy. Még a hetvenes években Délnyugat-Afrikában (most Namíbia) néhány napot töltöttem a vadállatokban bámulatosan gazdag Etosha nemzeti parkban (30 ezer km² területű). Egyik este a vacsorát kiszolgáló fekete pincér nyelvtudásával büszkélkedett. Megkértem, hogy mondjon valamit németül. Erre ő: Heil Hitler!

Vannak sikeres természetgyógyászaik, bár több a csaló, mint a becsületes. Néhány jó orvos is akad közöttük. Részemről 1 vagy 2 százalékra teszem a feketék számát, akik intelligencia tekintetében képesek felvenni a versenyt a többi fajtával.

 A következő eset, amely valóban megtörtént, jól jellemzi a fekete mentalitást. Egy birkafarmernál 30 évig minden nyár végén egy fekete munkása nyírta a gyapjút. Jó munkája jutalmául a farmer 100 birkát adott neki, hogy törzsterületen gondok nélkül megéljen belőlük. A farmer nagy meglepetésére a fekete egy év után megjelent nála, és munkát kért. A farmer csodálkozva kérdezte, hogy miért nem tud a birkákból megélni? Válasz: lenyírtam őket télen, és mind elpusztult a hidegben. Farmer: hogy tehettél ilyet, mikor 30 évig mindig nyáron volt a nyírás?! Fekete: mert nem volt ott a baas (főnök).

Hasonló esetek történnek minden más munkaterületen. Nálunk pl. már egy éve hetente egyszer jön egy fekete bejárónő lakást tisztítani. Feleségem megmagyarázta, hogy mit és hogyan kell tennie. A fekete néhány hétig mindent jól csinál, azután hirtelen egymás után másként teszi a dolgokat, mint ahogy megtanulta.

 

 Felsorolt tulajdonságaik miatt a feketék képtelenek egy modern állam vezetésére, nem is beszélve a szükséges fejlesztésekről. A fekete adminisztratív hierarchia ellenben kitűnően ért a közpénz és külföldi adományok zsebre vágásához. Az állami pénzből saját fényűző házaikat építik fel, biztonsági őrökkel veszik körbe magukat, és évente cserélik a magáncélokra használt hivatalból járó luxusautóikat. Talán még ennél is nagyobb veszteséget jelent az országnak, hogy az állami intézményeknél és egyre több magánvállalatnál a munkájukhoz semmit se vagy alig értő feketék töltik be az igazgatói és más magas rangú pozíciókat, míg a fehér (hindu, esetleg színes) jóval alacsonyabb fizetésért végzi a munkát. A mázsánál is súlyosabb disznóra hízott igazgató tevékenysége abból áll, hogy ritkán bejön a munkahelyre és aláírásokat firkant. Hasonló példákat a végtelenségig lehetne folytatni.

Összefoglalva az írottakat: fizikai tulajdonságaikat tekintve emberek, mert más fajú nővel való közösülésükből (sajnos) utódok születnek. Szellemi és lelki téren viszont nemcsak hogy nem érik el más fajok nívóját, hanem nézetem szerint a legtöbb emlős állatét, sőt, a madarakét sem. Az állat ugyanis csak önvédelemből és megélhetéséért öl, és kicsinyeit példamutatóan neveli.

 

 Tudni kell, hogy Dél Afrikában két választott faj is van, akik kritikán felül állnak: a fekete és a zsidó. A legkisebb kritikáért velük szemben rasszistának/antiszemitának leszel bélyegezve.

(Antidogma.hu nyomán)

 

https://harcunk.info/index.php/elemzesek/88-karadi-zoltan-szemelyes-velemenyem-a-negerekrol-40-eves-afrikai-tartozkodasom-utan
 

Téma: Karádi Zoltán - Személyes véleményem a négerekről 40 éves afrikai tartózkodásom után (sokkoló képek!)

Dátum: 2019.02.20

Feladó: Harkay Josephine

Tárgy: a fekete faj

Legutóbbi kutatások szerint az emberi faj Afrikából indult el a világ minden tájára, nem Mezopotámiából. A szárazföldek akkori körvonalai miatt még Ausztráliába is el tudtak jutni primitív csónakjaikkal. Az embernek és a majomnak egy közös őse van, állítólag jobban hasonlított a mai emberre mint egy majomra, mert két lábon járt. Sajnos nincs róla fényképem! :-)

Dátum: 2016.12.03

Feladó: Ádám istvan

Tárgy: A fentiek

Magyarországon a cigánykérdés hasonló,a média elmossa a kegyetlen valóságot egy népcsoport amelyik nem tud és nem is akarja átvenni az anyaország kultúráját nem asszimilálodnak mert a magyarok nem is fogadják be őket szörnyű helyzetbe kerülnek mert valahogy meg kell állítani ezt a tulszaporodásukat és ha atársadalom nem fog már ilyen terhet elviselni be is következik a likvidálásuk a zsidók legalább tisztelik a tudást és minden szellemi hatalmat meg akarnak szerezni uralkodni akarnak a gojok- meg a világ felett -ami még senkinek sem sikerült az irányítás azonban vészesen csúszik át a kezükbe ami lehet hogy egy kiegyensúlyozottabb világhoz vezet mert ez az állapot ez nagyon szomorú ami a világban van

Dátum: 2015.07.19

Feladó: Olga Fortinné Kun

Tárgy: A témához hozzá szolva

Kedves karádi Zoltán nem írtad miért is éltél vagy élsz abba a ret tenetes országban és hogy bírtál ki 40 hosszú évet ennyi borzalmat látva? Egyébként az elmaradott embereket tanítani kell a civilizált életre, aki sosem látott fürdő szobát azt meg kell tanítani arra hogy használni tudja.Azt írod hogy 3 éves korig fejlettebbek mint a fehérek hát talán nagyobb oda figyeléssel tovább is segíteni kellene őket de minek ? Jól van ez így!! Nem ez a legnagyobb probléma hanem az miközben ezzel foglalkozunk addig a szegénység addig nő nálunk hogy itt sem fogják ismerni a fürdő szobát akik aszegénységben születnek saját hibájukon kívül!!!

Dátum: 2014.01.13

Feladó: Iván

Tárgy: Véleményed a négerekről...

Zoltán, te állítottad össze a cikket, gondolom megvannak a képmellékletek nagyobb méretben is. Nem tudnád nekem ezeket elküldeni? Némelyik nekem hamisítványnak tűnik, de nem vagyok benne biztos.
iszedo@gmail.com

Dátum: 2014.01.14

Feladó: Ember's-Ég

Tárgy: Re:Véleményed a négerekről...

Kedves Iván!

A cikk alatti linken haladhatsz tovább az író megkeresésében.:) Mi sem ismerjük...

Dátum: 2014.01.12

Feladó: Cseli

Tárgy: vélemény

Ezek olyan emberek, akikre hirtelen rászabadult a civilizáció. Régen nem ilyenek voltak. Az afrikai törzsek nem tudnak mit kezdeni a hirtelen "demokráciával". A fehér ember nagyon sok ronda dologra megtanította őket. Például rengeteg fekete törzsek nem vívtak olyan véres háborúkat, általában a csaták csak erőfitogtatások voltak, kántálások, tánc, ugrabugra, és az első halálesetnél befejeződtek. A háborúkban csak néhány emberveszteséggel számoltak, de a harcban elesetteket megfizették az áldozat családjának a tettes törzs. Aztán egyszer csak a fehér emberrel kellett háborúzniuk, és megmutatták, hogyan is csinálják ezt Európában. Generációk óta annyi vért nem láttak. Majd a 16. században tudatosult bennük, hogy ezt szabad, és ők is embertelen gyilkológépekké változtak. Sajnos embertelenebbek lettek a fehér embernél, mert nem nekik való ez az életmód. Mindenféle rasszizmus nélkül mondom, hogy fejletlenebbek. Más embertípus. Kevesek képesek arra, mint a fehér ember, mert genetikailag közelebb vannak még a majomhoz, mint mi. Most vagy nekiállunk rasszistázni, vagy elfogadjuk. Aki járt már Amerikában, tudja, hogy a feketék és a fehérek nem minden esetben kaphatnak egyforma gyógyszert, mert máshogy reagál a szervezetük. Más emberfajták vagyunk, ez természetes. A lényeg, hogy hagyni kellett volna őket abban a civilizálatlan életben, ahol még nem forrott ki a saját kultúrájuk. Sajnos a fehérektől csak a hülyeséget tanulták meg.

Dátum: 2015.06.07

Feladó: ANdrea

Tárgy: Re:vélemény

Igaz.

Dátum: 2016.04.28

Feladó: csaba

Tárgy: Re:vélemény

Mint a nagyanyád falúhelyen :-)

Dátum: 2014.01.11

Feladó: Yoshi

Tárgy: WP

Mocskos barbár nép, akár a mexikóiak, az amerikai gettópatkányok, vagy a vörös csillagosok stb.. stb.. - jó nagy része. Az ilyen népcsoportokat, akik nem képesek gondolkozni (függetlenül bőrszíntől) meg kéne semmisíteni. Tönkreteszik mások életét. A képek is magukért beszélnek, persze nem ez a lényeg. Úgy gondolom hogy ilyen emberekre nincs szükség, van belőlük elég a parlamentekben, mindet egy sorsa kéne ítélni: SZUBLIMÁCIÓ

Dátum: 2014.01.12

Feladó: Attila

Tárgy: Re:WP

egyetértek!ennyi!

1 | 2 | 3 | 4 >>

Új hozzászólás hozzáadása