Hungarian Real News - Kettős tudat vagy tudathasadás?

2015.05.05 20:18

 

Kiemelt..

PI Klub speciál - Tükör

PI Klub speciál - Alapok! - már 4 éve (újratöltve)

PI Klub - Ám legyen!

Egységfront - A nép elárulása

Szíriai Hírek - A "Coca-Cola" forradalmak gyártásáról, avagy a történelem vége és az utolsó fegyver

Oroszország Hangja - Miért büntetik meg Magyarországot? (4 cikk)

Somló VédPajzs Szövetség hírportál - Mi lenne ha....

Kötelező olvasmány: Gazdasági bérgyilkos

Fogott levél avagy egy beteges lelkület irománya, hogy lássátok kik állnak a háttérben

Apokalipszis

 

Előzmény..

Miamanó - WikiLeaks - A Rothschild akta

Oroszország Hangja - Eladó Ukrajna: a Maidan nem teljesített ígéretei

Piros Pirula Project - A Frei-jelenség

Oroszország Hangja - Tokió polgármestere felfedte a nagy titkot, és ez megváltoztathatja a világot

Hungarian Real News - Sötét fellegek Európa egén...

Betyárvilág - Kijevi rendőrök lőttek az égő épületből menekülőkre – Az odesszai borzalom leleplező videója

Ördögűző - A spanyol atom - az igazi Guernicák és az antimodernista építészet utolsó végvára


 

Kapcsolódó link..

Orientalista - Damaszkuszban jártam – Kontraszt

Az USA több vegyifegyvertámadást hajtott végre, mint a világ többi országa együttvéve

Hungarian Real News - Elitokrácia, pénzügyi -és ökofasizmus, avagy a "daráló" megy tovább...

 


Gondolom sokaknak feltűnt már, hogy a belföldi és nyugati híradásokban is következetesen csak a lengyel, román, esetleg bolgár NATO fegyverzet telepítéséről esik szó. Magyarország és Szlovákia esetében ezt nem hangsúlyozzák ki, bár a fegyverzetek és a haderő betelepítése szintén folyamatos, de egészen más okból hallgatnak erről.


Kettős tudat vagy tudathasadás?


Előfordulhat, hogy az oroszlán szerelmes lesz a bárányba, és nem fogja megenni, de ha a báránybőrbe is farkas bújt, már más a felállás, főleg a valódi bárányok szempontjából.

A nyugati és kelet-európai médiamanipuláció következetesen oroszellenes propagandájába beépített hazugságok és a keleti, Eurázsiai Gazdasági Uniós "előretörés" álcája mögötti "egyezkedés", kísértetiesen hasonlít a 2002-2010 közötti Orbán-Gyurcsány, MSZP-FIDESZ átverés és terelgetés módszereire.

De a politikusok és a médiájuk általi hazugságokat még tetézi a visszaeső világkereskedelem, amiről már korábban is említettem, hogy megtervezett folyamat eredménye és ez az oka Európa és az USA fizetésképtelenséget előidéző leépítésének is.

Sok szó esik az álbaloldal és az általuk létrehozott álcivil szervezetekről, valamint a FIDESZ-en belüli "pártszakadásról", de ha egymás mellé és folyományaiként helyezzük el az eseményeket, könnyen átlátható, hogy az álbal -és áljobboldal tevékenysége párhuzamosan az ukrajnai, a szaudi, iraki, török, görög eseményekkel, ugyanazt a célt szolgálja, ahogy a kelet-nyugati kereskedelem csökkentése.

Természetesen ez is összefügg a "magyar" minisztériumok 2015-re tervezett vidékre telepítésével. Martonyi már 2001-ben elkotyogta egy repülőgépen megejtett beszélgetésben, hogy Európa "logisztikai központja" Budapesten lesz, mert a "fajtája" szeret dicsekedni. Az ehhez szükséges épületek, lakóparkok elkészültek, és nem "véletlenül" ürítették ki a budapesti, felújított palotákat. Magyarország ugyanis nem háborús területnek kijelölt zóna, bár a lakosság leveréséhez és megfélemlítéséhez, majd tömeges deportálásához szükséges provokációk előidézése mindkét egygazdájú "parlamenti oldal" kiosztott feladata.

Orbánék "magánalkotmánya" erre lett kihegyezve. Aki nem olvasta, hibát követ el saját maga és családja, rokonai, barátai ellen...

Hellyel-közzel mindenki tud, vagy könnyen tudomást szerezhet akár a jelenleg fosztogató áljobb, de a korábban, a 70-30%-os "megegyezéses" lopási előnyt birtokoló MSZP (SZDSZ, MDF) lopási, csalási, gyakran rablási, gyilkosságokkal is megspékelt terroruralmának részleteiről, mivel a dokumentumok jelentős része elérhető az interneten is. Csak az nem lát, aki nem akar látni... de a jelenlegi "felélénkült politikai élet" nem a kormánypárt és a jelentéktelen létszámú ellenzéke - bár hasonló gazdasági háttérbázissal rendelkező MSZP utódszervezetek - érdeme.

Főleg nem a demokratikus jogok előtérbe helyezése, mivel ilyenek Magyarországon nem léteztek. Eddigi "halott politikáról" lehet ugyan beszélni, de változásról csak a nyugat, Izrael, az EU és Oroszország kiszolgálásának, és kívánalmainak megnövekedése, felgyorsulása esetében, amihez aszisztál az illegitim bérenckormány és vele szinkronban "álellenzéke" is.

Mindkettő tudja, ha megbízóik érdekei szerint jól intézik Magyarország sorsát, megmaradhatnak helytartóknak, de csak vidéken, ott sem tartósan, mert a "központosítás" előbb-utóbb utoléri őket bárhol a világon.

1945. után a szovjet megszállás "ideiglenesen Magyarországon tartózkodó alakulatai" biztosították a bolsevik-zsidó rémuralom katonai hátterét. 1956-ig és utána is, a nyugat szorgalmasan uszított a Szovjetunió ellen, de 1953-ban megmérgezték Sztálint, 1954-ben megalakult a Bilderberg Group, és a Szovjetunióban Hruscsov, egy ukrán-zsidó foglalta el a főtitkári széket. Sztálin halálával a New York-i zsidó "világkormány" státuszában is "helyreállt a rend".

A "magyar forradalom" már nem volt olyan fontos. A szuezi-válságra hivatkozva megtagadták a segítségnyújtást, de megakadályozták 100 ezer spanyol önkéntes segítségnyújtását is. 1956. úgy jön ide, ahogy a Rákóczi-szabadságharc. I. Lipót az 1699-es karlócai béke után a magyaroknak alig juttatott szerepet. II. Apafi Mihályt elfogatták és lemondatták az erdélyi fejedelem címéről. Az országot kinevezett kormányzó irányította, hasonlóan a jelenlegi és a jelenlegit megelőző korábbi bérenckormányokhoz.

Rákóczi megpróbálta kihasználni a nemzetközi helyzetet, a habsburg ház spanyol ágának kihalását és az ebből következő, előre látható francia-osztrák háborút. A szabadságharcot megelőzően I. Lipót a végvári katonaságot menesztette és szerb határvidéket hozott létre védvonalként, elsősorban a belső lázadás ellen.

Rákóczi már 1701-ben is csak francia segítség ígéretében merte vállalni a szabadságharcot, nemesi támogatás nélkül. A letartóztatott Rákóczit "jezsuiták" szöktették meg Gottfried Lehmann dragonyos kapitány segédletével (a Lehman és a "Lehmann" között van némi különbség). 1703-után Rákóczinak nem csak az osztrákokkal, de dánokkal, horvátokkal, erdélyi-szászokkal, rácokkal is harcolnia kellett, a vereséget szenvedett franciák segítsége nélkül.

1711-re véget ért a szabadságharc. A "Szatmári-béke" hasonlatos az 1867-es "kiegyezéshez". Ám lényeges megemlíteni, hogy a hazai nemzetiségek közül ruszinok, német polgárok, szlovének, szlovákok, románok, de svédek, lengyelek és francia csapatok is harcoltak Rákóczi oldalán. Az etnikai felsorolás fontosságára később visszatérek...

Az összes elért "eredmény", hogy az 1791-es X. törvénycikk biztosította az ország jogi függetlenségét a habsburg-birodalom többi államával szemben, és a helyzet 1848-ig nem is változott. 1848. március 15-én, a párizsi (február 22.) és bécsi (március 13.) forradalom hírére Magyarországon is "kitört" a forradalom, bár a fáma nem beszél arról, hogy a "márciusi ifjaknak" és a hozzájuk csatlakozó tömegnek zsidók adtak fegyvert a kezébe.

A forradalmak hátterében a Rothschildok álltak. Az 1848-49-es szabadságharc végeredményben azzal végződött, hogy a habsburgokat ugyan még kis létszámmal is legyőzték, de Ferenc József 200 ezer orosz katonát kért és kapott I. Miklós cártól, természetesen a Rothschildok hiteleiből fizetve, akikkel vérbefolythatta a felkelést. A szabadságharcban együtt harcoltak a Magyar Független Felelős Nemzeti Kormány zászlajai alatt magyarok, székelyek, románok, ruszinok, németek és még sok más nemzetiség.

Akkoriban elsősorban a jobbágyfelszabadításért, a nemzetiségek önállóságáért léptek harcba a magyarok oldalán, de párhuzamot vonva a 2006. október 23-i eseményekkel, Gyurcsány is orosz segítséggel akarta leverni a kiprovokált forradalmat, amelyekhez Orbán biztosította a tömeget. A "módszer" 1956-ból is ismeretes, amikor Csermanek János, alias Kádár, néhányadmagával, kijelentve, hogy "ők a magyar kormány", behívta az oroszokat. Gyurcsány elvetélt próbálkozása a katonai irányítás bevezetésére, elbukott.

Most ugyanezt akarják elérni a másik oldalról, amihez igen nagy létszámú izraeli, NATO, amerikai bérgyilkos és "hivatalos" haderőt, hollandokat, európai csendőrséget és az évek óta itt "tevékenykedő" In-kal Security, IOSA, izraeli érdekeltségű őrző-védő fegyveres szervezetek mellett a TEK-et, Orbán magánhadseregét is mozgósíthatják.

A donbaszi és luhanszki "példa" olyan "nyalóka" az ördög képében, ami elvárásaik szerint beindíthatja elsősorban a kelet-európai rablókormányok elleni lázadásokat orosz segítséget remélve. Magyarország kiemelt fontosságú, ezért nincs 71 éve újabb megszavazott érvényes alkotmánya, ezért nincs hadserege, és ezért kell egy látszattevékenységet folytató gyarmati helytartó kormány.

A "magyarnak nevezett" külpolitika biztosítja, hogy minden környékező utódállam készséggel megtámadja Magyarországot, Romániát is beleértve. Ha ezt nem sikerülne elérni, még mindig ott van az Orbánnal 2009. szeptember végén kiegyező Morvai, vagy 2009. október elején kiegyező Vona Jobbikja tartaléknak.

Mivel Ukrajnából kitiltották a "rasszistának", finomabban "radikális jobboldalinak" bélyegzett pártot, Ukrajna felől is átcsoportosítható az ott harcoló, külföldiekből álló bérgyilkos haderő, de mozgósítható a belföldi zsidó és cigány etnikum is.

A helyzet ugyan a felsoroltak szerinti megvilágításban katasztrofálisnak tekinthető, mert sokkal rosszabb, mint amilyen valaha is fenyegette az ország területén élő nemzetet és nemzetiségeket, de az egyre jobban húzódó "végjáték", és a nép felbosszantásához igénybe vett "kiteregetési eszközök", valamint az alternatív média felvilágosító munkája azok szemét is felnyitja, akik korábban bevarratták.

 

Csak bérgyilkosokból álló magánhadseregekkel nem lehet háborút nyerni. A nemzetiségek közötti ellentétek szítása is csak addig jelent kihasználható lehetőséget, ameddig a kölcsönös konszenzus lehetővé nem teszi a nemzetek közötti közös cél felismerését. A gyakorlat azt mutatja, hogy van közös, mindenki és minden nemzet által elfogadható cél.

 

Ez pedig a: MINDEN EMBERNEK JÁRÓ JOG ELŐTTI KIVÉTEL NÉLKÜLI EGYENLŐSÉG!

Ez utóbbi folyománya a lopott, rabolt vagyonok visszaszerzése, a korrupt hivatalnokok, bírók, maffia-klánokba tömörült politikus, multi, bankár és bűnőző bandák felszámolása és népbíróságok előtti felelősségrevonása, elítélése. A bank -és tőzsderendszer felszámolása, a társadalom szemetének eltávolítása, amelyek minden baj forrásai, azonnal meg kell szüntetni.

Szintén a "jog előtti egyenlőség" tudja biztosítani a nemzetek önrendelkezési jogát, a kölcsönös segítségnyújtást az elnyomók felszámolására, mert látni kell, hogy az egykor igazságosnak tartott és kivétel nélkül mindenkire érvényes törvények hogyan veszítették el érvényességüket.

A "nemzetmentési szerveződések érdeklődés hiányában" saját magukat számolják fel, illetve létre sem tudnak jönni, mert a kirekesztő szerveződések saját magukat zárják el a többi szerveződéssel való szövetség lehetőségétől. Miért támogatná egy családját becsületes munkából eltartani szándékozó sváb, román, szlovák, szlovén, cigány vagy más nemzetiségű, amikor eleve kirekesztik származása miatt. Ha nem érzi magáénak a célkitűzéseket, mert ő nem magyar, mert nem annak született, és saját nemzetiségi jogokat fog követelni a közös érdekek együttes támogatása nélkül. Ezek beígérésével, mindig a történelem folyamán, egymásra uszíthatóvá váltak a nemzetek, nemzetiségek. Aki veszi a fáradságot, és utána keres a szkíta, hun-magyar birodalom hoszú fennállásának ismert okaira, azt találja, hogy a Szent Korona oltalma alatt élő népek lakosságának minden tagja azonos jogokat élvezett és azonos jogi kötelezettségek vonatkoztak rá, kivétel nélkül.

Rákócziék nem tudtak többet ígérni a horvátoknak, szerbeknek, erdélyi szászoknak, mint amit habsburg birodalom megadott a számukra, pedig felkínálhattak volna államszövetséget is. Az 1848-49-es szabadságharc sem váltotta be jobbágyfelszabadítási és nemzeti önrendelkezési ígéreteit a "nemesek" kompromisszumképtelensége miatt, amit ki is használtak a habsburgok. 1945-től néhány év alatt felszámolták az előző rendszert, és a bolsevik-zsidó irányítás terrorja - köszönhetően a szovjet tankok "támogatásának" - kiirtotta, vagy hallgatásra kényszerítette az embereket. 1956-ban már megvolt a közös akarat, mert a bolsevik irányítás és kiszolgálói vagy elmenekültek, vagy megkapták azt, ami járt nekik. 56-ban ismételten előkerültek az idegen hadseregek, "véletlenül" megint pont az oroszok vezette Szovjetunióé. Magyarország lakossága - ahogy Európa többi népe - sem tanult abból, hogy mit jelent az "oszd meg és uralkodj" egyszerűen megérthető mondanivalója, elve és gyakorlata.

A mára már nyíltan emberiség ellenes tevékenységet folytató "pénzuralmi képviselők", röviden bűnözők, a világ lakosságának átverésével próbálják átmenteni hatalmukat. Putyin és zsidó oligarchái, vagy a kelet milliárdosai, semmivel sem különbek, mint a nyugati, de bárhol fellelhető, közös érdekek alapján tevékenykedő hasonszőrű társaik. Merkel a BRD-t dobta oda koncként az USA-nak, miközben Izraeltől a Goldman Sachson át City of Londonig mindenki a vérét szívja a német népnek. A franciáknál Sárközyk, Hollande-szerű hazaárulók vezetik félre az embereket, ahogy a "brit világbirodalom képviselői" is ugyanezt teszik.

Az USA-ban Obamba táncol pengeélen, Rothschild és Rockefeller érdekek bábjaként, miközben a hadsereg lázadásától retteg, de országonként felsorolható az összes, politikusnak, befektetőnek, tőkésnek, multiknak, bankoknak nevezett, a kisemberek számára arctalan gazember.

A világpolitika olyan színültig telt latrina, amit már régen ki kellett volna szivattyúzni és fertőtleníteni, pedig rendszeres és alapos karbantartás mellett nem bűzlene annyira, és a férgek sem nyüzsögnének benne. Az emberiség mindig kitermel "salakanyagot" de nem szabad, hogy ellepje ez a fekália amikor trágyának még jó...

Közeledik Putyin "fekete márciusa", ahogy nemzeti ünnepünk, március 15. is. Ha megérett a helyzet a cionista háttérhatalom számára, jó idő lesz és uszítanak, ha nem, megint havat lapátolhatunk és uszítanak, de lassan kifutnak az időből... Az egész ingatag lábakon álló NWO-s förmedvényt lehúzhatják a WC-n, ha kikerül a világhálóra egy olcsón előállítható és üzemeltethető energiatermelő berendezés, vagy ha az emberek rájönnek, hogy a népesség túlnyomó részének jog előtti egyenlőségéhez csak a kezüket kell kinyújtani, még az utcára sem kell kivonulni, de bármikor jöhet egy "igazi vezető" is, akit nem tudnak befolyásolni, megfélemlíteni, megakadályozni abban, hogy eljusson "igéje" az emberiség embernek nevezhető, vagyis nem vérfertőzött, genetikailag nem hibás részéhez...

Valójában már évszázadok óta csak az "arisztokráciának nevezett ingyenélő aljanépnek", a háttérhatalom "pénzembereinek" nevezett telhetetlen és hataloméhes patkányainak, az őket kiszolgáló és részükké válni kívánó politikus férgeknek, a vallási felsőbbrendűséget hirdető fanatikusainak kell a háború. A nép meglenne nélkülük is, csak időben ki kell vágni a "rákos részeket" az emberiség testéből...

A "miniszter" szó azt jelenti, szolga. A hivatalnokok, "köztisztviselők" nem hatalmat kapnak a néptől, hanem munkát, amit el kell végezniük, ha nem akarnak másból megélni, vagyis képviselni legjobb tudásuk szerint munkáltatójuk, a nép érdekeit. Aki "király" akar lenni, kapja meg izzó vastrónját és lángoló koronáját, mint ahogy magukból kiindulva tették ezt Dózsa Györggyel. "Nagyot akar a szarka, de nem bírja a farka", mert az emberiség átlagos intelligenciahányadosa is növekedik, nem csak a lélekszám...

/Tulok/

https://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=420