Dögunalmas nemzetgyalázás

2014.02.04 22:35

 

A kitört Facebookos bojkott hatására -azóta- az említett (képek megnézhetőek) üzlethálózat bevonta az összes ilyen jellegű terméket.:)



Kapcsolódó linkek..
https://embers-eg.webnode.hu/news/bye-alex-kedvesem-cimu-szamanak-alternativ-muelemzese-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/kurvakban-bortontoltelekekben-emberi-nullakban-utazik-az-rtl-klub/
https://embers-eg.webnode.hu/news/nyilvanosan-verekedne-meg-kallay-saunders-andrassal-egy-debreceni-ketrecharcos-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-vadolom-a-zsido-cigany-bandat-ujra-toltve/
https://embers-eg.webnode.hu/news/kritikai-gondolkodas-kerestetik-csak-a-hang-szamit-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/fluor-tomi-mizu-szamanak-muelemzese/

https://embers-eg.webnode.hu/news/zene-mint-fegyver-az-emberi-tudatra-ebredes-ellen-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/egyre-szomorubb-es-zavarosabb-a-modern-popzene/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-media-befolyasa-lady-gaga-judas-klippelemzes/

https://indavideo.hu/video/Lady_Gaga_-_Bad_Romance_klipelemzes_Figyeljetek_a_mediat_hogy_tudjatok_hogyan_iranyitanak_bennet

https://indavideo.hu/video/Lady_Gaga_-_Alejandro_Klipelemzes

https://embers-eg.webnode.hu/news/lady-gaga-marry-the-night-klipelemzes/

https://embers-eg.webnode.hu/news/milyen-peldat-mutat-a-viva-tv-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/megeltem-a-rakosi-korszakot-de-igy-meg-nem-feltem-a-ciganyterror-eszkalalodik-budapesten-is-/

 

Manapság hipsternek lenni nagyon trendi dolog, napjainkban már elég ehhez megvásárolni egy SZTK-keretes szemüveget, egy kordbársony nadrágot, egy sálat, esetleg egy surdasapkát és máris be lehet ülni keresztbe tett lábbal valamelyik romkocsmába észt osztani.

 

nemzet.jpg

 

A hipsterség persze akkor a legmenőbb, ha mellette még művész is az ember. A tehetség és a képzettség nem különösebben fontos. Elég összedobni pár olyan modern kriksz-kraksz „festményt” amilyenekért még a Napsugár óvodában sem kapnak már fejsimogatást a kiscsoportosok. Természetesen, ha valaki meg merészeli kérdőjelezni az „alkotás” művészeti értékét, akkor azonnal szűklátókörű, fasiszta köcsögnek bélyegzik.

A magukat művész hipszternek képzelő flaszterkoptatók belterjes társaságában, még mindig az a nézet járja, hogy a nemzeti és vallási jelképek kifigurázása és provokatív környezetbe helyezése valami elképesztően trendi és menő dolog. Pedig nagyon nem az, már húsz éve is vérciki volt, manapság pedig már annyira lejárt, ócska produkciónak számít, mint az MSZP kongresszuson időnként felcsendülő Internacionálé. Annak ellenére így van ez, hogy Kazinczy utca környékén még járhat érte egy-egy elismerő vállveregetés a hasonszőrű pajtásoktól.

Néhány napja a folyton sapkában mászkáló, ByeAlex nevű egyszámos előadóművész gondolta úgy, hogy megérett az idő egy kis polgárpukkasztásra. Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai selejtezőjének műsorában a terepmintás cicanadrágjához egy a Szent Koronát és Kossuth Lajost kifigurázó pólót választott magának.A nézők azonban nem díjazták maradéktalanul kecses kis dresszét. A ByeAlexet támogató cég azonban nem elégedett meg csupán ezzel: a kereszténység legszentebb jelképét, a feszületet távirányítóként ábrázoló mintával ellátott pólót is piacra dobtak.

Azoknak, aki egész életükben szivárványszínű liberó pelenkát hordtak kellene a legjobban tudni, hogy tiszteletben illik tartani mások nemzeti és vallási jelképeit. A toleranciáról nem csak papolni kellene, hanem gyakorolni is. A feszületből és Kossuthból gúnyt űzni pedig nem trendi, hanem egyszerű szimplán már ezerszer elsütött dögunalmas tahóság.

Az egész általuk generált botránykeltéshez persze mindig készségesen asszisztálnak az örökfelháborodók, akik alig várják, hogy Attila király véres kardjával védjék meg a hazát és a nemzetet a liberális mételytől. Se szeri se száma a különböző közösségi oldalakon és radikáljobbos portálokon a „meddigtűrjükmég?” kezdetű meddő asztalcsapkodásoknak.

Pedig a helyzet az, hogy a ByeAlexhez hasonló kis nyomorult gyíkok akciói már rég nem felháborítóak. Egyszerűen rohadtul unalmasak.  Nem az a fő kérdés, hogy meddig tűrjük. Hanem az, hogy ők mikor unják meg. Megsúgom: akkor, amikor mi végre nem ugrunk rá. 

 Jurenkó Ferenc

 

 

Itt lentebb egy facebookos poszt amit azóta töröltek..

RÖHEJ: ZSIDÓ "KULTÚRA"!!!...
Magyargyalázás és istenkáromlás, avagy ízelítő a szabadelvű humor legújabb terméseiből Bye Alex tolmácsolásában, akit gyerekkorában is gyakran csúfoltak zsidónak!!!...

"A magyar kultúra a zsidók nélkül nem más, mint bőgatya és fütyülős barack." - mondják az Isten és szűzleány gyilkos sehonnai, sorstalan bitangok, akik 1x fürdenek 1 héten!
"Szent István királyunk ereklyéje egy tetemcafat, Szent Koronánk pedig közöns...éges micisapka". - raccsolják a 47x kárpótolt holo túlélő kübli maradékok, akik még a robotot is jobotnak ejtik!...

Cifrábbnál cifrább dolgokkal "vicceltek" már meg bennünket a faji felsőbbrendűség kiválasztott gőgjében fuldoklók, és az őket feltétel nélkül kiszolgáló szolgalelkű csatlósok.
Mivel mi csak tűrünk, a "humor" forrása csak nem akar kiapadni. Legújabb "tréfájuk" célpontja ismét a nemzettudat és keresztény hitünk, vagyis a legfontosabb szakrális alapok, melyek a magyarság fennmaradását napjainkban még szolgálhatják.
A szimbólumokban rejlő erő, annak valamely közösséghez tartozáshoz, valami iránti elkötelezettséget kifejező funkciója közismert. Nem véletlen, hogy liberális, ateista, magyarellenes csoportok és erők újra és újra szervezett támadást indítanak a számunkra legnagyobb tiszteletben tartott jelképek ellen.
Hogy miért teszik, azt sejtjük. Beleolvasztani a hagyományait, őseik tiszteletét és keresztény hitét még valamennyire őrző magyarságot egy identitásától megfosztott, fogyasztói társadalommá silányított masszába.
A miértre adott másik válasz pedig: mert mi ezt tűrjük. Legalábbis tűrtük. Eddig. Pál apostoltól tudjuk, hogy bűneink zsoldja a halál. Itt az ideje, hogy a PlayersRoom és minden hozzájuk hasonló cég is végre megtudja, nem lehet mások érzékenységével, hitével büntetlenül játszani. Az ilyen viccelődést üldözni nem lehetőség, sokkal inkább kötelesség minden magyarnak - írja a Palócbetyár.

Ha az alább látható zsidó kreálmányokban olvasóink bármilyen kivetnivalót találnának, az alábbi elérhetőségeken jelezhetik azt a forgalmazóknak:

 

EZT A RÉSZT NEM TESSZÜK KÖZZÉ

...


A 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál percemberkéje - "művésznevén" Bye Alex - már a közszolgálatinak csúfolt televízióban is propagálhatta a magyarellenességet. A műsor szerkesztői pedig vagy vakok voltak, vagy ők is a Jordán partjáról kölcsönözték kellően toleráns humorérzéküket.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) közleményben fejezte ki tiltakozását. A vármegyések bocsánatkérésre szólították fel a ruházati termékekkel foglalkozó márka képviselői mellett a forgalmazó "PlayersRoom" üzlethálózat vezetőit, utóbbiaktól elvárják a sérelmezett ruházati termékek azonnali eltávolítását az üzleteikből.
A "Dorko" tervezői Istent és hagyományokat nem tisztelve olyan mintákkal árasztották el a fiatalok körében népszerűségnek örvendő "PlayersRoom" bolthálózatot, mely egyértelműen sértő mind a keresztény egyházak tagjaira, mind a történelmük iránt elkötelezett magyar hazafiakra nézve. A liberális métely nem kíméli sem a kereszténység legalapvetőbb szimbólumát, a keresztet és Szűz Máriát sem, illetve a magyar államiságot jelképező Szent Korona meggyalázása is szerepel a "Dorko" palettáján - írják közleményükben a vármegyések.


Emlékeztetőül: nemzeti jelkép megsértése

 A Btk. szerint, "Aki nagy nyilvánosság előtt Magyarország himnuszát, zászlaját, címerét vagy a Szent Koronát sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, illetve azokat más módon meggyalázza, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

 

Lássuk hát, hogy az "emberiség egyetlen tragédiájának" üres zsákját támogató vastörvényekkel szemben mennyit is ér a nemzeti jelképek megsértéséről szóló jogszabályhalmaz!
Azért illúzióink ne legyenek... 

 

Tudomásunk szerint a rendőrség nem ítélte jogszabályellenesnek a botrányt kavart esetet.
Mellesleg a póló ára tudomásunk szerint 12.999 Ft. Ha esetleg valaki beszerezne egyet.

https://jobbegyenes.blog.hu/2014/01/30/dogunalmas_nemzetgyalazas

 

 

Ide kattintva megnézhetőek a múlt nyári "sértegetések".

 



 

Téma: Dögunalmas nemzetgyalázás

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása